|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
13.12.2010 22:47:37   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo
rozilu?????? Si na morju???user posted image

Seeeeeeeem user posted image in hvala tebi imam tudi jaz zeloooo lepo okrašeno okno! Malo zimskih radosti tukaj, kjer skoraj nikoli ne sneži (no danes so celo padle 3 snežinkeuser posted image ). Hvala še enkrat! user posted image   Pa čestitke za user posted image in kar pogumno naprej!

Majakla user posted image user posted image user posted image za lepega Nikca. Dejte me razsvetlit - a gnojna angina pomeni bakterijska okužba - torej AB?

Laski - zdaj ko je mraz jih mi kar puščamo (ko je blo vroče, pa smo jo ostrigli). Čeprav spredaj mam rada krajše, ker če ne jih ima vseeeeee v očeh... Zadaj ji pa lahko čopke delam, če pusti user posted image

Rdeča barva - meni se zdi super za oba spola, pri punčkah mi je super alt_ernativa za roza, čeprav rdeče zase ne maram preveč. Za fantke pa tudi super! Pa itak, če hočeš kupit kaj večjega, NE kupiš roza... OK, razen moja tašča, ne vem kdaj jo bo izučilo... Maruša bo dobila kolo in naju je itak spraševala katero itd (oz ona se v eno vpiči in pol vpraša če lahko to)... sem pač rekla mojemu naj se odloči, ker je pač njegova familja in njihov denar..., pa pozabla takoj rečt: SAMO NE ROZA! Too late, že kupla tako nagravžno fluorescentno roza kolo... Ma dobro, kaj pa če bova kdaj imela še kakega otroka - user posted image - a bo bogi moral se s tem vozit??? Aja, ne, bo seveda moral dobit novega user posted image . No, ko sva ga vidla, je potem takoj rekla, da lahko vpraša če majo kako drugo barvo... tako da zdej bo baje zelen al pa rdeč. user posted image

Spanje podnevi/ponoči: čez dan ponavadi 2x, zelo redko samo 1x spi. Dostikrat kreva kam z avtom popodlne in itak takrat zaspi... danes sem jo celo spečo not nesla in je še kr naprej spala user posted image to se je prvič zgodilo. Ponoči gre spet malo na boljše, ampak po mojem zobki še malo nagajajo.... Uh, še 11 jih čakamo user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 13.12.2010 22:48:10 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.12.2010 22:59:38   
lenika83
Dober večer!

Danes pa se čveka tukaj user posted image  Moram še hitro jaz kaj napisati.

Midve sva še jutri doma, v sredo pa spet nazaj v službo. saj jaz bi še kar bila doma, samo v službi me pa delo kar čaka in je res že čas, da grem nazaj.

Majakla user posted image  za Nika. Upajmo da bo hitro pomlad, ker to zdaj z boleznimi res ni več normalno.

Laskov ji mi ne strižemo, ker ji v bistvu sploh še niso vsi zrasli. Spredaj ob straneh (nad ušesom) ima čisto kratke lase, zadaj pa dolge. Take frizure so se nosile, ko sem bila jaz čisto mala  user posted image  Spredaj ji pa kar sama malo ostrižem, da ji ne leze v očke.

Joj, naša ima zdaj tudi nekaj dni "finte", kar naenkrat se odloči, da hoče biti na rokah in tako dolgo cvili, da jo moraš vzeti. ampak cvili pa tako, da gre skozi ušesa user posted image  Predvidevam, da se je malo razvadila zdaj ko je bila bolna.

googica pri nas pa ne duha ne sluha o snegu user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.12.2010 13:30:11   
majakla
Daaan.

Moram se pohvalit,
Nik je danes ob 11.30 šel sam spat,
sem se vlegla zraven, ga pokrila ...
in zavoham, kakica, sva se šla previt,
no, pol pa je rabil pol urce, da je zaspal.

Vrčina še raste, jo zbijamo, pa ... user posted image

Z AB se mantramo ...

Ampak on pa izgleda prav super.

Evo, poročilo na hitro. user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.12.2010 13:32:15   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu
Majakla user posted image user posted image user posted image za lepega Nikca. Dejte me razsvetlit - a gnojna angina pomeni bakterijska okužba - torej AB?

Hvala.
Nik ima gnojno angino in AB, to je vse kar ti znam povedat.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.12.2010 13:47:06   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Hvala.
Nik ima gnojno angino in AB, to je vse kar ti znam povedat.

Gnojna angina je bakterijska in se zdravi z Ab, tako kot "čisto navadna" angina. Kaj točno pomeni izraz gnojna angina nimam pojma, lahko ti pa iz svojih izkušenj povem, da svinjsko boli. Mene je pri gnojni angini tako grlo bolelo, da sem jokala ob vsakem požiranju sline, občutek je bil kot da bi jedla britvice. Izgledalo je pa tako da sem imela po celem grlu polno malih gnojnih pikic.

Z AB se mantramo ...

Noče piti sirupa?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 355
14.12.2010 13:49:43   
Februarka08
Majakla user posted image user posted image user posted image za Nikca

Naš lumpek trenutno spi, tudi on povsod pleza, kjer pač lahko, tako da smo na ta račun tudi že kakšno buško in modrico pokasiraliuser posted image pa ga itak nič ne izuči!user posted image

Še malo, pa bo mljaski kosilo narejeno, pol pa na šiht.
Vsem lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.12.2010 15:02:00   
Rižkoo
Ojjj!

Super za okrašena oknaaa...!!user posted image

majakla, polno pikapokic... Vas pa matrajo te bolezni že kr en lep čas. Jaz moram priznati, da odkar hodiva na solno terapijo..., Liam ne kašlja več.., iz noska kej priteče ampak to naj bi bila tudi posledica terapije. HB stanje se izboljšuje.
Čimveč se cartita.... pa naj ta gnojna, grda, grda... angina hitro gre.

Rdeče bunde
...., lepših niiiiii!! Jst sm absolutno nora na rdečo barvo, Liamu full paše.. in je zato dobil danes eno lepo, rdečo Benettonovouser posted image . Bla znižana za 60%. Sicer niso mel številke večje ampak.... bo pa za to leto, nikjer več ne dobim št. zanj. Same 74 so ostale..., mi smo pa že veeeečji.user posted image

Moje stanje: Drage moje, Pušenjak je zakon, najboljši, najlepši, najbolj.... bla, bla. Jst sm od nedelje kot prerojena. Ja, počivam že sam ne mirujem tako strogo kot je bilo naročeno. Izmeril mi je MV 29mm. Je rekel, da razloga za paniko ni. Sicer priporoča počivanje, nikakor mirovanje, nič ni narobe, če dvignem...., ne pa nosim.... Skratka, ni mu jasno, da tok svetujejo mirovanje..., ker on pa tega sploh ne zagovarja. Ker naj bi strogo mirovanje delalo krvne strdke pri nosečnicah.
Uglavnem... , moja psiha je ok...., na sprehodu sm bla, sinkota sm dvignla.... uglavnem normalno in brez strahu živim. Prej se mi je mešal.
No, je pa tud napovedal da bom mami kak teden ali dva prej... kot v 34t. Ampak naj ne skrbim, da je to še ok.

Skratka, poročilo. HVALA, da ste mislile name.user posted image

Zdej grem pa čajčka spit...pol pa po sinkota...

Lepo bodite, uživajte...pri nas je čudovit sonček!!!

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.12.2010 15:12:15   
Rižkoo
Še tolele.., sm dons dobila..user posted image
http://www.zps.si/otrok/igra/pred-decembrskimi-nakupi-igrac-v-belgiji-prepovedane-t.i.-puzzle-preproge.html?Itemid=259

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.12.2010 16:03:26   
malaMravljica
kooook huda rdeca bunda user posted image   pa tko vesela za tvoj pregled v nedeljo, sam vseno pazi nase.

Majakla, priden Nik.

Drugace pa zelim, da se vsi vasi bolancki pozdravijo in da sploh ne zbolevajo vec.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.12.2010 16:04:39   
malaMravljica

http://www.zps.si/otrok/igra/pred-decembrskimi-nakupi-igrac-v-belgiji-prepovedane-t.i.-puzzle-preproge.html?Itemid=259

ja dej no, najboljs da ga v vato zavijes no, pa nikamor ne spustis  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.12.2010 16:39:16   
Rižkoo
MM... user posted image ..., sej veš kaj si mislim user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.12.2010 16:47:23   
lenika83
Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super za vesele novice. Si jih res zalužiš za lep konec leta. Zdaj pa naj te tvoj tretji lulček lepo pridno vsak dan brca in mirno čaka april. Povej mu, da se šele aprila začne toplo vreme in naj kar počaka, da ga ne bo zeblo user posted image

mM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.12.2010 18:05:28   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Mene je pri gnojni angini tako grlo bolelo, da sem jokala ob vsakem požiranju sline, občutek je bil kot da bi jedla britvice.
Noče piti sirupa?

Nik noče jest - razumljivo (razen zjutraj in zvečer 1/2 čokolinota),
pije pa fuuul.

Sirup mu na silo dobesedno vlijem v usta. Prospan, Calpol brez
problema, tega pa ne, noče in pika.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.12.2010 18:14:00   
majakla
Rižkoo: user posted image  za pregled, no vidiš, kaj smo ti pravile. user posted image

Nik je bolan, odkar smo ga v vrtec nagnali.
Smo se odločili, da letos več ne gre. Jeeee!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.12.2010 20:22:55   
malaMravljica
Rizkoo, ja vem ja kaj te zanima. Ce ti zrihtam hudo ceno za celo paleto vate user posted image user posted image  
Se je prav lepo mal hecat s tabo, sem tok vesela, da si spet ok, nic vec non stop zalostna in v paniki. Sedaj ti pa res zelim, da ostane tako do konc marca.  

Majakla, ma tvoj prav tok bolan, ubozcek. Glede sirupa, verjetn je en fin, drugi pa ne in pol ga itak noce popit dol. KAj bos pol ti do konc leta na bolniski z njim? Ce ja bo suuuuuper, bos vidla.

Rozilu, tebe pa pozabla prej vprasat. Kaksno kolo bo pa dobila mala, mislim prav pravo kolo na 3 kolescka zadaj se ne, so se premali a. Ves, sprasujem, ker imam jaz ugledano ze darilo za 2 rojstni dan user posted image user posted image  sem mu hotla tisto leseno kolo, z njim se sam poganja in baje je fajn za ucit se lovit ravnotezje in se pol tudi brez problema naucijo kolo vozit. Sem videla to na dopustu, ko je imel en fantek in sem takoj vedla, da bo moj tudi imel, sam pred 2 leti mislim, da je se premali za kaj tacga. Aja, sem se prav nate spomlna danes, sem poskusla, ce ze ima dovolj las za copek moj, ja ima, sam tega veselja pa ne bom imelas sinkom.

Lenika, snega vi nimate zihr zato, ker ga imamo mi tolk. Pa verjem, z veseljem bi ti ga poslala. user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.12.2010 21:03:38   
tassika
MM moja kolegica ga ima in imaš prav ni za pred 2 letom, ona je bila marca stara 2 leti in ga je poleti obvladala, sem mislila da se kar sama vozi, šle potem opazila, da nima pedal user posted image

Majakla, kaj pa če bi ti zamenjali AB?

Jaz moram pa jutri v službo, je bilo tako lepo biti zdaj dva dni doma, se človek hitro navadi nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 14.12.2010 21:06:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 366
14.12.2010 21:23:43   
rozilu
Ufff, sem jezna... nikoli me ne bo izučilo... ko si zaželim čokolade, jo moram takooooj pojest. Ne se pa prej delat fino in najprej prepečenec, pa pol datlje za se posladkat.... čez pol ure pa še ČOKOLADO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
14.12.2010 21:27:53   
september25
pozdravček še z naše strani...
rižkoo super novičke. ful sem vesela zate in seveda za še enega user posted image  res te občudujem, tako kot vse nosečke tukaj, js se vedno bolj nagibam k temu, da bo naš kar edinček

striženje-mi smo našega že 2x pa ga bo treba kmal spet, vse mu že gre na oči, ušes se skoraj ne vidi večuser posted image  ma je pol ko je ostrižen še 3x večji frajeruser posted image

ja smo pa bli tud mi bolani, je fasal nek virus, bruhanje, vročina, driska, k sreči je po dveh dneh minilo, mamo pa antibiotik še do ponedeljka-k sreči ga rad spije, tak da s tem nimam težav
So pa ble težave dans pri zdravniku-koker hitr je zagledu zdravnika, je tulil kot da ga iz kože daje pa še bliz njega ni prišu. Ko je blo pa treba kri dat, so pa sestre kr vrata zapirale, ker je blo res too much! Ful se boji odkar sva bla v v bolnici, vsega, res je tak prestrašen fantek, ni šans, da me spusti izpred oči
Pa zadnje dni je prava tečka, sam cvili, spi katastrofalno...
Aja, pa ka vaši že vsi hodijo? Mam občutek, da se še sam naš ni spustil, sam mal ga morš za rokco držat, tolk da ma feeling, da si zravn. Včasih se spozabi pa nardi par korakov, ko se spomni pa hitr na vse štiri in gasa naprej
Vsem bolančkom velik user posted image user posted image user posted image , ostalim pa lep večer

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 368
14.12.2010 21:29:55   
september25

Ufff, sem jezna... nikoli me ne bo izučilo... ko si zaželim čokolade, jo moram takooooj pojest. Ne se pa prej delat fino in najprej prepečenec, pa pol datlje za se posladkat.... čez pol ure pa še ČOKOLADO user posted image

user posted image user posted image user posted image  hm nekak poznano user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
14.12.2010 21:34:24   
september25

sam poznam par primerov, da so mel otroci  dejansko alergije na te puzzle, mi smo jih tud dali stran, ker jih je dajal več v usta kot pa sedel na njih, zdej ma rajš to otroško preprogo kmetija pa mu je ful bolj zanimiva

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 370
14.12.2010 21:43:56   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Mene je pri gnojni angini tako grlo bolelo, da sem jokala ob vsakem požiranju sline, občutek je bil kot da bi jedla britvice.
Noče piti sirupa?

Nik noče jest - razumljivo (razen zjutraj in zvečer 1/2 čokolinota),
pije pa fuuul.

Sirup mu na silo dobesedno vlijem v usta. Prospan, Calpol brez
problema, tega pa ne, noče in pika.

Jaz ji dajem sirup z injekcijo (brez igla valjda user posted image ), če noče po žlički in nimamo večjih težav. Če drugega ne, vsaj ne polijemo, ker z žličko imamo mi tudi včasih težave. Sicer pa začuda antibiotik popije po žlički, calpola pa niti slučajno.

mM mi imamo tudi ugledano tako kolo za 2. rojstni dan. Mogoče ga bo dobila prej, če bo izgledalo, da je pripravljena nanj, samo mislim da ne, bo kar počakala do rojstnega dne. Sneg pa kar obdrži, jaz ga ne maram preveč. Saj mi je lepo skozi okno gledati kako padata, samo nonstop avto čistiti, pa ceste so katastrofa, pa blato,... bljek

Joj, jaz grem pa jutri po enem tednu spet v službo. Sem se prav razvadila zdaj doma, ker je vse tako lepo počasi in mirno teklo. Zdaj pa bo šlo spet bolj hitro naprej.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 371
14.12.2010 21:53:32   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO:  Rižkoo
Pušenjak je zakon, najboljši, najlepši, najbolj.... bla, bla.

user posted image user posted image user posted image Super, res sem vesela zate, da te je potolažil! Tudi mojo kolegico je, ki jo je njena G fuuuul strašila in paniko delala. In se je na podlagi njegovih nasvetov prav odločila! Ona ji je napovedovala, da bo dvojčici rodila pred 30t, pa ji je hotla dat uno injekcijo za razvoj pljuč (ki pa ustavi rast); Pušenjak pa se ni strinjal... pa je rodila v 35t (sicer z urgentnim CR), ampak nobena od pupik ni rabla inkubatorja, popolnoma zdravi sta!

IZVIRNO SPOROČILO:  majakla
Smo se odločili, da letos več ne gre. Jeeee!

Lepoooooo, se boste do naslednjega leta lepo doma cartali user posted image Pri nas gresta tudi calpol in prospan (tega prav obožuje) lahko v promet. Sem ji pa zdej kupla kolostrum, pa tabletke drobim, samo jih moram zakamuflirat v gres user posted image Sej dobre so ful (sem ji že kako ukradla user posted image ) samo tekstura pa ji zihr ni všeč...

mM - ja uni leseni poganjalčki so tudi meni ful všeč, itak za pol kasneje. Zdaj bo pa dobila tole (v bistvu je tricikel, no) - tle je ta božansko lepa roza varianta user posted image (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211148). Ma si lahko predstavljate mojo taščo - bolj kot je kičasto, oblazinjeno, z odvečnimi pritiklinami (strehca user posted image ), kričeče roza (za tamalo)... bolj ji je všeč. Jaz pa total kontra temu... Npr. meni je triptrap varianta zakon, tako preprost, pa tako uporaben, moj nečak sedi na njem, pa je star že 6 let! Ona pa tako skritizirala to stvar - seveda ker ni mehek, oblazinjen, s paski, koleščki in še kakim kičem gor user posted image (še preden je vedla, da ga imamo user posted image ).

Nekaj časa sem jo uspela krotit (in je raje kupla kako malenkost, pa pol dala denar, da sem kar res rabi nabavla), zdej pa se bo treba spet pogovorit očitno... Po eni strani nimam energije za to in ji kao pustim veselje, po drugi strani pa... bi za ta denar dobila vsaj dva čisto dobra tricikla in... Pol je pa fuuuul užaljena če ne prehvalimo vsi vsake neumnosti, kaj šele take zadeve. Mah brezveze, lahko bi bla vesela, al kako že... Moram dat malo ven, sori ker smetim temo user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 372
14.12.2010 21:55:35   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: september25

Aja, pa ka vaši že vsi hodijo? Mam občutek, da se še sam naš ni spustil, sam mal ga morš za rokco držat, tolk da ma feeling, da si zravn. Včasih se spozabi pa nardi par korakov, ko se spomni pa hitr na vse štiri in gasa naprej

Pri nas enaka situacija! Čeprav mogoče se Maruša še kar opira na roko, ko hodi. Je pa tudi nardila že par korakov, pa hitro pozabla na to user posted image

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 373
14.12.2010 22:10:52   
frrrr
rozilu, tale tricikel... narisano je kk se otrok še pr dveh letih z njim vozi čisto sam... larifari... imajo orekratko ročico (ne vem kk to drgač povedat, tk smo temu rekli pri fiziki) in otrok ne more sam poganjat. vglavnem je pretežko. sej se spomneš, da sva s tamalim v nosečnosti prišla k žabarju s podobnim... js sm ga poganjala, niti slučajno ni sam gonil.

poganjalci... obstajajo različni. eni so že za učenje hoje, pa so na dva kolesa. poganjačlek se reče tut unmu avtu na 4 kolesa, ki je za moje pojme tut super zadeva, saj otrok z njim ne pozabi sonožnega odriva (ki ga ponavadi pozabijo, ko se naučijo hodit) in se kasneje hitreje naučijo plavat (žabica). Jaša je dobil za 3. rd poganjalec, ki je dober za učenje ravnotežja in letos poleti se je čist fino peljal s kolesom. prvič in drugič smo ga mogli še pognat, ker se je fant moral naučit gonit user posted image pol mu je pa kr šlo.

Brina spi 1x dnevno že nekaj časa. oktobra se je še zgodilo tu in tam, da sem prišla iz službe in je na joški zaspala za 5 minut. novembra pa itaq ne joška več čez dan, razen čez vikende a to je pred dnevnim spanjem. spi pa od 45 minut pa tudi do 3 ure. povprečno spi pa nekje 1.5 do 2 uri. zaspi med 11:45 in 12. uro, tako v vrtcu kot doma.

bolančki, hitr se pozdravite! pikapoke vsem!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.12.2010 10:35:00   
malaMravljica
jooooj Rozilu, a vse te dodatke dobis zraven kolesa user posted image user posted image  oprosti, ma sem te najprej prebrala pol pa link odprla in se mogla nasmejat. Mah sej ves, tasca sam dobro misli drgac, sam vseen jo daj zabremzat mal, se strinjam.

Frr.. jupi ta avto dobi moj pa za bozic, ze oktobra sem mu ga kupla, da jih sedaj ne zmanjka in caka sedaj na skrivnem mestu.
Ti pa se dojis, iiiiiiii kok uzivata.

Rozilu in September, cist nobene panike ni ce se ne hodijo, bodo ze. Sem zihr da bosta zato pa bolj na zihr zacela s hojo in ne bo busk.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Sex pozicije
binyy

Ali vam je všeč sex pozicija številka 69?

da, zelo (58%)

ne, nikakor (27%)

ne poznam te pozicije (14%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!