malaMravljica
|
Moj spet dela no vsaj skupni pozni zajtrk smo imeli. Pol sem spucala stanovanje, posesala zjutraj, sedaj se pomila, itak morem vsak dan. In ko sem zgoraj, je mali spet tresu drevo zivljenja spodaj, odprto stanovanje in pol vidim. Ma kaj naredim v tem primeru, sem gor in dol skakala, pol na koncu sem ga pa po riti in tko jasno sem mu povedla, da se to ne dela, da je zaleglo. Se je pa cmeru, ne vem ce zato, ker jih je po riti dobil ali ker je bil res jasen ton glasu ma mu morem dat jasno vedet kaj se sme in kaj ne, ker itak je pri mojem bolj priden kot pri meni, jaz ga imam pa cele dneve, se bova ze uskladila in bo ubogal kot je treba. No,sej ni neka katastrofa, sam tisto drevo zivljenja mi hodi trest, en del se je ze posusil. Moj bi tudi se spal 2x cez dan,sam ne pustim. Vceraj je spal ze zelo zgodaj, mislim da tam ob 10h, ko je zaspal v lezalniku, je spal slabo uro in pol do 8h ne vec. Mi pa pol ko ga dam spat zaspi v 5ih sekundah, res. Pa mislim, da lepse spi ponoc pol. Jaz sem pa hotla vprasat kaj jim dajate za vecerjo. Moj dobi nekaj z mlekom, ker drugace mleka kot takega ne vec, razen zjutraj jogurt, pa kasen sirni namaza, sir, skuta,.. Za vecerjo pa pol riz na mleku, polenta na mleku ali pa skuham mleko in notri nadrobim prepecenc ali kruh, to pol sam drobi zraven in morem pol celotno obmocje vecerje posesat kaj bi lahko se kaj z mlekom? Imam koruzne kosmice, tok fini, pa jih ne mara. Ja fajn za nic vrocine Lenika. no, pol ga pa ne bom ostrigla, saj sam tko mal daljse mu bom pustila, ne dol do polovice hrbta z rdeco bom pa kar nadaljevala
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 12.12.2010 12:19:16 >
|