|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
10.12.2010 22:44:32   
malaMravljica
o ne, ma kaj mi je pa zdej padlo v oci. Februarka no, kako si to mogla naredit mali, kdaj pa ima rojstni dan user posted image user posted image   a nisi mogla se mal popadke predihavat, da bi bil 1.3 user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.12.2010 22:52:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o ne, ma kaj mi je pa zdej padlo v oci. Februarka no, kako si to mogla naredit mali, kdaj pa ima rojstni dan user posted image user posted image   a nisi mogla se mal popadke predihavat, da bi bil 1.3 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne nisem mogla, je kar padla venuser posted image ma to je moja smolčica, ejuser posted image zdaj si me spomnila na porodno, popadke, jokuser posted image zdaj pa res lahko noč, mi bojo traparije hodile po glaviuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.12.2010 1:36:15   
majakla
Babe lapaste user posted image , ko pa mene ni tu, pa tak čvekate.

Če se bom  kdaj v daljni prihodnosti odločila za
2. otročka, brez skrbi, prve boste zvedele.
Bomo skupaj ovulacijo računale, ... user posted image

Rižkoo: user posted image  za lulčka, punčka pa v tretje, veš kaka
asica bo z dvema starejšima bratoma - glavna bo.

Zdaj pa spat, pa paaa, LAHKO NOČ (ja LM tudi tebi).

Neposredna povezava do sporočila: 328
11.12.2010 10:54:09   
malaMravljica
hvala majakla, LM res ravno spi. Sem ga dala v lezalnik in gugala, so ocke kar skup lezle user posted image user posted image

Februarka, aha saj skor lahko razumem, da neb podaljsevala popadkov ja user posted image user posted image

Punce s fantki, kaj jih imate sedaj pozimi na kratko postizene? Ker moj je bjondo pa modre ocke, laski so mal valoviti, kustrasti in je tak angelck, ne morem ga postrizt. Mi je pa ze ene par oseb v mestu reklo, ce je puncka, k ma rdeco bundo, halo no. Pa se zdravnik je rekel, da ima cist fantovski obrazek. Tko, na take kmentarje sedaj recem da puncke z rdeco bundo se nikoli nisem vidla so vse roza user posted image user posted image  Ma no, modra kapa, modre rokavice, modri cevlji,moder vozek, zarad ene rdece zadeve je kar punca.

Grem,na netu iscem novo luc za v kuhinjo, ful izbire pa ne najdem nic.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.12.2010 12:24:56   
majakla
mM: ne strižt, jaz našega tudi nočem.

Meni pa je rdeča zakon za fantke, res.

Aja, pa DOBER DAN.

Neposredna povezava do sporočila: 330
11.12.2010 12:56:13   
lenika83
Dober dan!

Grem lepo po vrsti...

Moja bejba je končno brez vročine. Po skoraj 2 tednih. Zdaj pa upam da nekaj časa tako tudi ostane.

Rižkoo user posted image user posted image user posted image  za odločitev, da se ne boš psihirala, pa še user posted image user posted image user posted image  za lulčka user posted image  Boš vsaj lahko porabila Liamove cunjice user posted image  Pa še najbolj pomembno en roj user posted image  za jutri. Pa hitro nam sporoči kaj boš izvedela.

Ej, mM jaz sem enkrat poleti imela mojo v kiklici, pa so me vprašali, če je fantek user posted image  Pa zelo dosti je oblečena v roza ali vijolično, pa vseeno dostikrat kdo reče, da je velik fantek user posted image  Jaz se samo smejem, ker fantkov v roza ali pa vijoličini pa res ne vidim prav pogosto user posted image  Zdaj sem se spomnila, kako sem bila proti temu, da se punčke ful v roza oblači. Boljše da ne pokažem komu kako izgleda bejbina omara user posted image  Moram priznati, da tudi moja omara izgleda črno-belo-roza (ali vijolično), tako da menda ni preveč čudno, če je otrok tudi pinky.

Aha, še spanje... Mi zdaj nekaj dni spet spimo brez motenj, edino kar moram vstati, da ji dam antibiotik, pa še to menda samo do ponedeljka, ker potem bo dobila manjšo dozo in ga bo popila pred spanjem. Prej pa smo nekaj tednov spet imeli žurke ponoči. Saj ni da bi zelo jokala, ampak se je večkrat malo prebudila in potem spala do jutra pri nama. Glavna žurka pa je bila to, da ji je premik ure tako sesul ritem, da smo cel mesec vstajali med 5 in 6 zjutraj. Saj med tednom ni bil taki problem, ker jaz itak vstajam pred 6, ampak v nedeljo bi pa ubijala za spanje vsaj do 7. No, zdaj po dobrem mesecu pa končno kaže, da se bo situacija uredila, ker je začela spet spati nekje do 7 kot včasih.

Že dolgo hočem nekaj vprašati, pa vedno pozabim. Kaj vaši mulčki še spijo po dvakrat dnevno ali samo enkrat. Ker naša včasih mora še dvakrat, ker hodijo v vrtcu kar hitro spat in je pred 13.uro že budna, potem je pa do 8 zvečer zelo daleč. Zdaj ko je zunaj ful tema imamo pa pooldne kar težave, če gre spat, ker včasih hoče kar potegniti kot da je noč, ampak potem pa sredi noči poje in čveka, ker je naspana. Meni je zaradi tega najboljše, če kam gremo, ker potem v avtu malo dremlje in ni problema zdržati do 8.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.12.2010 12:57:05   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

mM: ne strižt, jaz našega tudi nočem.

Meni so tudi fantki zelo všeč v rdeči ali pa oranžni. Se mi zdi, da jim rdeča skoraj lepše paše kot punčkam.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.12.2010 18:46:03   
googica
spanje: naš običajno spi še dvakrat čez dan. zadnjih par dni ga mal biksa in spi samo po 15 minut.. pol je pa grooozn cel popoldne... ah ja, bomo že tud to pogruntal :))
rižko čestitam za lulčka, so zakon ane :)))
ah kar  se tiče tega v kaj so oblečeni, pa lah rečem samo, da se mi zdi da je mnogo ljudi, ki otroka sploh pogledajo ne... ker naš nima nič kaj živahnih cunj, pa tak pravi fantek je.. pa vsi mislijo da je punčka... kaj vem kaj je folku :))
dons smo zdele lih iz btcja.. grozn je, mi je kr žal da nismo šli rajš na rudnik, mi je bl všeč ker ni tolk ful folka.. tamali je itak ves čas naviju, ker ni velik spal čez dan in pol je bil skoos tečko. folk me je gledu pa tko, k da ga mučim :).. jao, mi je kr mal žo da v živo nimam jajc kermu kej zabrusit.. :)
sam je res, kadar mene ni par dni tu gor, ful klepetate packe :P..

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.12.2010 21:38:57   
majakla
Čeeer,
na hitro:

mi še tudi spimo 2x čez dan, zjutraj do 7. ali 8.,
pol pa ob 11.30 do 13., 14. kak kdaj, pol pa spet
ob 17. do 18.30 in zvečer ob 20. (se trudimo, da
je to res zadnja ura). 

Dora: bravo brez vročine. user posted image

No, Nik je zvečer spet imel rahlo, čakamo pa 4.,
tak da upam, da je to in ne spet kaj drugega,
aja, pa še driskico ima od včeraj. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
12.12.2010 12:17:50   
malaMravljica
Moj spet dela user posted image  no vsaj skupni pozni zajtrk smo imeli.

Pol sem spucala stanovanje, posesala zjutraj, sedaj se pomila, itak morem vsak dan. In ko sem zgoraj, je mali spet tresu drevo zivljenja spodaj, odprto stanovanje in pol vidim. Ma kaj naredim v tem primeru, sem gor in dol skakala, pol na koncu sem ga pa po riti in tko jasno sem mu povedla, da se to ne dela, da je zaleglo. Se je pa cmeru, ne vem ce zato, ker jih je po riti dobil ali ker je bil res jasen ton glasu user posted image  ma mu morem dat jasno vedet kaj se sme in kaj ne, ker itak je pri mojem bolj priden kot pri meni, jaz ga imam pa cele dneve, se bova ze uskladila in bo ubogal kot je treba. No,sej ni neka katastrofa, sam tisto drevo zivljenja mi hodi trest, en del se je ze posusil.

Moj bi tudi se spal 2x cez dan,sam ne pustim. Vceraj je spal ze zelo zgodaj, mislim da tam ob 10h, ko je zaspal v lezalniku, je spal slabo uro in pol do 8h ne vec. Mi pa pol ko ga dam spat zaspi v 5ih sekundah, res. Pa mislim, da lepse spi ponoc pol.

Jaz sem pa hotla vprasat kaj jim dajate za vecerjo. Moj dobi nekaj z mlekom, ker drugace mleka kot takega ne vec, razen zjutraj jogurt, pa kasen sirni namaza, sir, skuta,.. Za vecerjo pa pol riz na mleku, polenta na mleku ali pa skuham mleko in notri nadrobim prepecenc ali kruh, to pol sam drobi zraven in morem pol celotno obmocje vecerje posesat user posted image  kaj bi lahko se
kaj z mlekom? Imam koruzne kosmice, tok fini, pa jih ne mara.

Ja fajn za nic vrocine Lenika.

no, pol ga pa ne bom ostrigla, saj sam tko mal daljse mu bom pustila, ne dol do polovice hrbta user posted image  z rdeco bom pa kar nadaljevala

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 12.12.2010 12:19:16 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.12.2010 12:52:11   
googica
mM a čez plenico si ga? :)) mislim da se je bl glasu ustrašu ja, ker otrok udarca itak ne spozna kot kazen, ampak kot nemoč starša, ki mu popustijo živci. sej je tko ane? drugač pa nima nobenega učinka tepež. pa mM sej vem da nisi tko misnla, da bi ga zdej pretepla ko pra...:)) ampak js ti lahko povem iz izkušnje pri moji sestri doma, kjer otroc dostkrat dobijo zaušnico, pa povzroči s tem samo to, da otroku pade samozavest, hkrati pa dobijo željo po maščevalnosti. torej še večje sr.... :)
aja, glede laskov... ne jih stržt... mislim, mi smo juša peljal k frizerju, ker so mu šle ful na oči in ker je mel že tolk dolge, da ni blo več lepe oblike, ker zdej ni več dojenček in mu paše, da ma bolj frizurco, ne več vsak las posebi... :)) zdej so spet zrastle in je še bolj fajni...
naš pa more dvakrat spat, če ne je zvečer tžko ga uspavat, ker je preveč utrujen... zvečer pa zdej ni nobenga problema več, je minila tista faza vstajanja... HB ker sm se kr tresla od nervoze zravn :))... zdej se uleže, ga pokrijem, mu dam dudo in pol mrmra ene 10 minutk, ko se obrne stran od mene, že spi, ampak še kr mrmra kake pol urce :)).. hecn je, a to vaši tud delajo? :)...
no, kosilo je v pečici, mož pride iz basketa v kratkem, juš počiva, sva bla mal s sankam zuni, sicer samo po travniku kle zraven hiše, ker sama pa ne bom ven iz naselja nesla sank in še tamalga lovila :)) joj, kar se tega tiče komi čakam selitev k nam domov. pr nas je tolk lepša zima.. tamali bo vsekakor na boljšem :) mi pa tud, finančno in  več časa bo, ker bo varstvo non stop :)
sonček je, upam da ste kje zunej, mi gremo ko pride moj domov in ko juš vstane :)

< Sporočilo je popravil googica -- 12.12.2010 12:53:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 336
12.12.2010 13:31:25   
majakla
DOBER DAN

Nik spi, ati v službi, mami pa že 3 kafe pije.
Spet imamo vročino, upam, da je od zobkov,
ker ima sp. dlesen (koliko sem uspela pokukat)
ful otečeno in napeto.

mM: mene Nik tudi ne uboga, ko mu ni, zato pa imamo
vse, kar je bilo prej na tleh, v luftu, sicer malo čudno
zgleda, ampak ... sploh ta težke tegle sem najprej
umaknila, ker če bi si na sebe vrgel user posted image .
Če mene vprašaš, to po riti nič ne pomaga.
Za večerje ti nimam kaj dodat, sesanje območja pa tudi
mi poznamo, ampak pri nas se razvleče čez celotno
površino. user posted image

Moj pikec bubani z novimi copatkiuser posted image  :

user posted image

To je le nosil okoli, jest ni hotel, je raje jabolko zmazal.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.12.2010 13:34:16   
Februarka08
Naš spi 1x na dan že fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dolg časa...  če bi večkrat mi sploh ne bi spal ponoči...user posted image Tud jaz tuhtam da ga ostrižem ampak samo zadaj, ker ma take že daljše. Poleti sem ga kar z mašinco pobrila in je bil tak corti user posted image
MM, pomoje je bil samo užaljen da si mal glas povzdignila in ga po riti, ne da bi ga bolelo ali kaj. Jaz če samo mal zatulim in pokažem ti ti se včasih zacmeri ampak to samo za par sekund, potem pa kot da ni nič. Lump! Se prav vidi da se dela. Nikjer nobene solze.

Grem do konca kosilo narest, zdaj sem glih vse zlikala... rizkoo, javi potem kako si!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
12.12.2010 13:58:11   
malaMravljica
ja seveda cez plenico in to bolj tko simbolicno, saj ga nisme hotla tko, da bi ga bolelo, da bi mu plenico dol dala mi pa se na pamet neb prslo. Pa po ritki itak ne boli. Mislim pa, da ima Februarka prav in je bil uzaljen, ne pa kaj drugega. Se pa pol ni vec priblizal rozi, je kar v kuhinji ostal in se tko lepo igral, stresel vse kocke vn, na koncu se vlegel med kocke in zaspal. Sam prenesla sem ga v posteljo.

Majakla, kooook je lep tvoj bjondo.

Googica, ja ce se boste selil kam vn iz mesta bo mali tok uzival, vidim pri mojem. Midva se sam obleceva in sva ze na snegu.

Neposredna povezava do sporočila: 339
12.12.2010 18:21:04   
Anonimen
hej hoj
par vprašanj ... kakšno je mleko Allernova?
Pa če je alergija na kravje mleko, zakaj v nasvetih piše da tut kozjega al pa ovčjega pa mleka za dojenčke ne sme???
Hvala :)

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 340
12.12.2010 18:27:12   
googica
majcy, ker so vsi mlekci v prahu delani na kravjem mleku... mogoče probi zamenjat kravje mleko? kolegica mela isto težavo ker je dala sinu iz tetrapaka mleko. je probala tega domačega... in ni blo nobene alergije. tko da... je za probat mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.12.2010 19:18:10   
Anonimen
ne ne ne, narobe si razumela ... Allernova mleko je T dobila od zdravnika ... je za alergike na KM :(
pa zakaj ne sme kozjega sm tut že zvedla :)

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
12.12.2010 22:58:01   
lenika83
Dober večer!

majakla kolikor je meni znano, se vročina ne pojavi zaradi zobkov, ampak je vročina zaradi drugih razlogov, potem pa zobki rastejo hitreje zaradi vročine. Upam pa, da se Niku ne ponajvlja kaj in bo vročina izginila. Pa en kup user posted image  Veš, da dobro vem kako je to "luštno", ko se bolezni kar ne nehajo user posted image

mM moja večnioma za večerjo dobi kašico v smislu čokolina. Včasih pa tudi puding, ampak doma skuhanega, da je topel. No, danes je imela pa sendvič user posted image  Če je kaj ne-mlečnega za večerjo, potem še pred spanjem popije flašo mleka, drugače pa ne.

Mislim, da nisem nameravala nič drugega povedati user posted image  Počakam še hitro na konec big brotherja, potem pa spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.12.2010 10:51:27   
googica
aha majcy. ok, se vidi da sm z mislimi drugje :)))
glede večerje. pri nas juš je vse kašice: čokolino, čokolešnik, karamelino, vanilino, keksolino. če ne kašice pa jogurt, mlečni riž, skuto, jajca... večinoma pa kar te instant kaše.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.12.2010 17:01:40   
malaMravljica
jaz sem pa imela danes zobozdravnika in mali itak zraven, se je stisnu v en kot in gledal, mu je bilo najprej vse cudno, na koncu je pa ze na stol plezal.

Aha, take vecerje. Ker tega niti ne poznam, kaj imajo ti cokolinoti itd notri cukr? No, saj pol bi mu pa se kdaj lahko otroske kosmice tudi dala, je ista fora, so zmleti. Saj moj full obozuje to poleno in riz na mleku, sam bojim se prepogosto dajat, da se ne prenaje. Lenika, kaj na flasko popije pol mleko? Domac se mal mlacen puding s piskotkom notri bo pa moj sedaj za malico dobil. Sam kupla sem okus smetane, sem zamenjala z vanilijo.

No, jaz tu pisem in slisim nekaj piska v jedilnici, sla pogledat moj spet saltal med zadnjimi stevilkami in klical v Avstrijo, vceraj pa ocija v pisarno in firmo kjer sem mu kapo narocila. Ma kaj vasi imajo tudi tako veselje s telefonom? Na omaro pa pride tako, da spleza na tripp trappa. Pa se eno vprasanje, kaj vasi tud povsod plezajo?

Pa smo spet na prvi starni user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.12.2010 17:02:00   
Februarka08
Rizkoo, kako je blo???????user posted image
Večerja - kaj pa vem, kakor pride. Če ni npr. mleko za zajtrk, je za večerjo, včasih skombiniram... itak je pa lahko za zajtrk kot tudi za večerjo, npr. : čokolino, keksolino, jajce, hrenovka, topel sendvič, ml. riž, kruh in namaz (tunin, smetanov, zdenka sir), kruh, maslo, med ali marmelada. Tko nekako...

Zdaj pa morm nehat, uf, stokanje.....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.12.2010 17:57:11   
googica
joj dons mam pa tak s tamaumu. popoldne ni hotu spat, in je tečen k ne vem kaj... jao zadavla bi ga.... in pol ga končno zmanjka za par minut, se itak zbudi v 10 minutah.. in cvil že ceeeeel dan. cviljenje, dretje... ni da ni... JAO
ja mM naš tud zleze lih kamr če... si zrine stol do željene destinacije in akcija

Neposredna povezava do sporočila: 347
13.12.2010 18:39:56   
tassika
Jaz imam pa danes trmo. Vse bi imela in če ne more imet vrešči ko sraka. Sem jo prej vrgla v posteljo in pustila, po 2min joka je zaspala. Pa ni nič pomagalo, trma je ostala, zdaj pa rit namaka v banji, to še najbolj zaleže. Joj včeraj je tako tulila ko sem jo vzela iz bazena, danes enako, ko sva šli s snega notri. Je vreščala celo pot v vozičku do doma. Se trudim ignorirat, ampak mi vseeno pride do živegauser posted image

MM pri nas je aktualno vse kar ni igrača, tudi v pomivalni stroj zleze. WC papir skrivam že par mesecev, telefone in dalinjce enako. Zdaj pa je že tako velika, da mi jemlje dol stvari z omaric. Imam zvečer plan tudi to pospravit. Počasi mi zmnjkuje prostorauser posted image
Čokolino in ostalo ima sladkor notri, samo jaz ji vseno dam, saj čaj pa vodo pa pije brezuser posted image  Aja pa zadnje čase bi živela samo od juhicuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.12.2010 20:52:09   
majakla
Čer.

Bili pri P, imamo hudo gnojno angino in
spet dobili antibiotik, pa smo že več kot
teden doma. user posted image

Jaz tudi imam doma težkega plezalca,
zdaj ne pleže več samo na omare, mizo,
stol, nočno omarico, ... ampak tudi v.
Pa iz svojih omar stvari ven meče, pol
pa pospravlja v katero pač pride, te
pa mami išči, če kaj rabim. user posted image

Kak pa imamo mi lepo okrašeno kuhinjsko
okno. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.12.2010 21:02:31   
googica
majakla ne govori... cel večer iščem stvari, ki jih pospravi lih kamor se trenutno spomni :)).. jao, v kuhinjskih predalih so torej prevsem igrače, lonci in razne kuhle pa povsod po tleh in po omarah :))) JAO JAO :))) mulc zdej spi, končno mir... dons se pa nikakor ni blo za znebit tečnobe. zdele zvečer se je kr dru... karkol sm nardila, edin na rokah je bil tih, tega pa itak ne podpiram. je šel na roke šele ko se je uspel sam pomirit. no ja, sam da je mim :)
fino je snežkal dons ane :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kako dolgo ste imele boleče bradavice?
endrina

sploh nisem imela bolečih bradavic (30%)

en teden (15%)

dva tedna (18%)

tri tedne (7%)

en mesec (13%)

več kot en mesec (17%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!