|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
18.12.2010 22:16:21   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Vem za: Februarko, Ninosiki, Majcy, Googico,
ej, drugo pa več nisem prepričana. user posted image

Alo, mene menda tudi veš user posted image   user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.12.2010 23:44:06   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Vem za: Februarko, Ninosiki, Majcy, Googico,
ej, drugo pa več nisem prepričana. user posted image

Alo, mene menda tudi veš user posted image   user posted image

Ja, joj, oprosti, ziher sem še na katero pozabila. user posted image

Frrr: iiiiiiiiiiii kaki lepi piščanček in veliki brat. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.12.2010 12:09:00   
Rižkoo
Frrr... take fletne otročkote maš!
Mala pa res... prave mere user posted image

Mi smo pa čist fertik. Liam tok kašlja in kiha...., se matra z dihanjem skozi noseka. Sej ne vem več kaj naj naredim in od kod spet ta prehlad! No, vsaj vročine nima. Bo jutr najverjetneje kr doma... z mano in trebuščkom. Bomo že nekak.
Mam prospan, mam Operil, mam materino dušico, čajčka in medeka..... Pa ja ga bom pozdravla!!user posted image

MM
, krasno za kremco. Ko se spomniš, se nič ne mudi. HVALA.

majakla...., kakor se z MM zmenita. Jst ti z veseljem odstopim ostanek. Itaq da!!
Tamalga maš pa frajerčka. Liam te stole obožuje..., se tko lepo vsede, vzame barvico in barva pobarvanko.... No, poskuša barvat.
Kje si kupla te stole, maš mizico tud?? Tisto, ki ma ob strani luknjice za barvice???

Nič, lepo nedeljo. Pri nas v CE mamo -19°C. Lepo je bit doma, v majčki brez rokavov. Je tast zakuril na drvauser posted image . Ga hajcamo.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.12.2010 12:12:00 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 428
19.12.2010 14:46:44   
malaMravljica
Nik je lep kot vedno. Brine pa ze dolgo nisem videla, se pa se spomnim kako lepa je bila takrat v Lj na srecanju, sedaj je ze mala dama in mami, lahko zrastes za nekaj cm od ponosa, ker je mala tako lepa, tak obrazek, ma kaj mere, obrazek je tak, da bo lepoticka in lomilka srckov. Pa sedaj sem videla kako ti je tebi verjetno na mizo utekla. Imas tripp trapa zraven? Ce ja, ni nobena umetnost na mizo zlest, tud meni ni bilo jasno, ko sem ga prvic gor vidla, pol sem ga pa v akciji ujela user posted image  

Rizkoo in majakla, za kremco smo ze zmenjene, jaz jo posljem obema, sam rabim naslov se od majekla, ce mi ga pa ne upas dat, pol pa Rizkoo posljem in bo ona ti dala naprej, saj ona pravi, da ima tvoj naslov. Sam jaz na to varjanto neb sla ves, ona je nora na to kremo user posted image  

Majakla, ti vedno gledas nase programe, si gledala finale Supertalenta. Ej en se je klical Darko, a je on po rodu slovenc, ker priimk je bil cist slovesnki, sam stresce na c ni blo, pa ko je govoru je 100% koprcan, ker ima cist njihov naglas. he he he ti slovenci, en zobozdravnik v tej ordinaciji kamor hodim je pa Novak, pa si ga ne upam vprasat iz kje so njegovi. A imam probleme tukaj kaj.

STOLCKI PRIMERNI NASIM OTROCICKOM jaz bi mu tudi enga kupla. Majakla, ta na slikci, je ze uporaben? Bi mogla kaj z naslonjalom mu vzet? So sploh kaj v uporabi stolcki pri tej starosti ze? PA mizica?  KAksen komentar mi prav pride, mu neb kupvala kaj za brezveze,d a pol sam tam lezi in se prah gor nabira.

Pa se to, sem vam povedla, da po novem gre po vecerji moj mali sam v igralni koticek in zacne igrace pospravljat. Se ne hecam, zadnjic sem to vidla sem skor skup padla, pol pa drug vecer spet in pol spet. Sam ne pospravi sam vsega, on izkljucno lesene kocke, jaz pa ostale igrace v drugo skatlo zmecem, da dobi obcutek, da locujeva igrace, ko bo velik bo mogu pa smeti na 10 kupov locvat user posted image user posted image  

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 429
19.12.2010 14:59:27   
malaMravljica
Majakla, sem ze precekirala tega kandidata user posted image user posted image  pol hrvat je, sam zihr tam blizu nase meje. Pisuka, ma ne more kaksen slovenc se na kaj tacga prijavit, da bi bla jaz pol tok ponosna lahko.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
19.12.2010 17:20:47   
majakla
Dan.

mM: nisem gledala finala, vem pa kateri je, že ko je bil pred leti
v eni skupini. Ja, hrvat je, ampak po moje je nemec, če je že celo
življenje tam.

Stolček: je Ikea in NE, ni še uporaben za sedenje, je Nik še premali,
je pa uporaben za na mizo dat (kot na sliki), pa pol na stol splezat,
da mamico skoraj kap zadene. Aja, pa da ga tišči po celem stanovanju,
ali pa ga prinese v kuhinjo in stopi gor, da vidi kaj mami kuha.
Kupila sva mu samo en stol, ker nama je bil všeč in da sprobava, ko
bo večji, dobi še kakšnega in mizico.

Kremica: Prosim lepo. (imaš zs)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
19.12.2010 20:19:11   
frrrr
Rižkoo, naj se Liam čimprej pozdravi!

mM - imamo trip trap stolčka ja, a ni tam splezala gor, na navaden stol spleza in od tam na mizo. na trip trapu pa tut visi kot opica ja. ma divja je. sine je bil tak miren fant, previden. ona je čisto nasprotje, vse mora isto kot brat user posted image ni nam dolgčas user posted image

stolčki od majakle... take imajo tudi v ikeii. luštni so. mi imamo mau drgačne in so veliko v uporabi. ob vikendih imata zajtrk pr mizici, čez teden večerjata tam, razen če imamo vsi večerjo, pol je pri veliki mizi. sicer pa rišeta, pišeta, valjata "testo"... skratka uporabno

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 432
19.12.2010 21:00:58   
Februarka08
Frrr, res maš lepa otročka user posted image
Bolančki, pozdravite se!

Vikend miniluser posted image danes smo bli končno mal skupaj, je blo luštno, jutri spet šiht, bljek, pa še zobar.
Grem počas spat, upam na dobro noč, današnja je bla user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 433
19.12.2010 21:13:23   
Rižkoo
MM, lepo, da boš poskrbela, da ne obdržim kr obeh kremc.

Te stolčki so zakoooon in Liam na njih zelo lepo sedi. Jih majo na solni terapiji, na mizici pobarvanke, v predalčkih barvice... in Liam se ne premakne stran. Pa tud za mojo rit so te stolčki .
Sm jih našla na Ikeeini strani, Mammut kolekcija. Sam še do Graza treba it. Joooj, če bom sploh šla. Bi jih tko rada mela in mizico.
Evo v dokaz, da ne bluzim brezveze. Slikca mal slabša.. s tel. slikana.
user posted image

Drugač pa Liama še nikol nism vidla, da bi uporabil tripp trappa, nikol. Pleza res sam na komodo, pol pa rokice steguje in govori hop, hop... al pa dol, dol... .
Velik že pove, res. Prv lepo sodelujeva.

Sm mu dons rekla, se greva kopat? Je reku "ja, pat".. in je šel v koplnico, si sezul copate in nogavice in začel rokave dol vlečt.
Tud plenico že nese direkt v koš. Knjigice z živalmi pa enostavnoooo obožuje.... Samo knjiga ga odvrne od neumnosti in umiri tud za 30 min. Po meni že ne bo.
Pleše najraj.. in se že vrti v krogu. Dons smo smrekco delal... in se je prvi zalaufal proti njej..., dal bunkico tko nežno gor, da sm sam gledala. Zgleda so jo v vrtcu že okrasil... pa se je naučil, da mora neeeežno.

Rad tud pospravlja..., najraj oponaša..pospravljanje..
user posted image
Mi je pa zanimiv, da ko me išče, pride najprej v kuhinjo.... A res sam tja spadamo!!!!

Ma kera kšn nov nasvet proti kašlju??!!!

Nč, trenutno se počutim kot kit. Ogromna sm res. 7 kg več. Drži, da se v drugo velik več povečaš. Če pridem do aprila..., hm... bog si ga vedi.
Nč, grem mal sladoleda pojest.

Evo.., tolele je pa najlepši poljupček za bratcauser posted image . Ooo komi čakam, bom tko ponosna mami!!user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.12.2010 21:24:12 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 434
19.12.2010 21:23:29   
september25

Hej!
Ja pa so ti naši otročki res pravi plezalci, radovedneži... naš je včeraj dobil tako buško sred čela, da je mene bolelo! Pa sn mu takoj namazala z margarino pa pol še parkrat in se res čist nč ne pozna.

pospravljanje... MM tvoj je pa res ekstra priden! sej tud kevin mi pomaga, ampak on dela tak da 2 kocki not pa 5 nazaj ven. Ni konca...

Kaj majo vaši otročki najraje? Hrano mislim. Naš obožuje rdečo peso, če mu jo dam pri kosilu, ne bo jedel čist nič druga. Ma poje res velik, ornk porcijo, ampak strogo vse z rokami, brez žlice. Itak se mi ne pusti več hranit, zdej z žlico še ne zna, tak da juhice so grozn problem, kar pa lahko je z rokami pa ful poje. Sam pesa, vse cotke morm prej namakat, najrajš ga v belo oblečem pa dam pol mal belila not, da spravim kej dol

Mirno noč vsem

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 435
19.12.2010 21:28:12   
majakla
DOBER VEČER

Rižkoo:
lepe slikice, sem še stanovanje malo prečekirala. user posted image
Vse je lepo, najlepši pa Liam.

Ej, tisti stolčki niso enaki kot Ikejini, so malo nižji
in zato za zdaj dosti bolj primerni.

Grem gledat na Ikejino stran, Mamut si rekla, ne.

Glede kašlja, naš tudi kar neprestano nekaj pokašljuje,
pa imamo Prospan, pa neko mažo, vitaminčke, ...  tudi
nosek ima poln, no, vsaj to je vsak dan boljše.

30 minut, kaj naj rečem: user posted image .

Aja, pa dober tek. user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 436
19.12.2010 21:36:57   
Rižkoo
majakla..a tu si!
HVALA!user posted image
Mmmmm, dobr, dobr tek je... Planica ga rula user posted image . Sm dodala še mal mlete plazme not in mal smetance in mal... , no preveč je vsega. Bom mogla mal na bremzo prtisnt. Cel dan ne jem, zvečer pa tko.., obupno.user posted image

Ja, mammut so. Ta rumeni meni všečuser posted image . Moram vprašat jutri na terapiji kje so kupli. Res so super.., mali se lepo gor vsede..., res uživa.

Mam Prospan, mam Operil... , upam, da ni kej hujšga. Če ne bo spet treba na ventulin.user posted image

Skratka, jutri ostajava doma.

September25, veš, da ti ne morem nič napisat kar se hrane tiče. Mam težave, bolj malo je. V vrtcu baje vse...., doma štrajk. Študiram a slabo kuham?!user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 437
19.12.2010 21:49:01   
tassika
Rižko, jaz tudi doma. Zoja je danes zakuhala in sumim na vnetje oči. Prejšnji teden je bil v varstvu en fantek s tem in zgleda se je nalezla, samo nisem še 100% ker prej ni bilo veliko, bom vidla kaj bo zjutraj. JAz imam prospan sirup, sem ji dajala apisirup pa ji je bil tko zanič, da ga je vedno zbruhala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.12.2010 21:50:47   
lenika83
Jaz več ne morem verjeti, da je to res. Danes smo spet bili pri dežurnem. Mala je že včeraj postala vsa pikasta po telesu, danes proti večeru pa še vročina zraven user posted image user posted image user posted image user posted image  Menda bi naj imela virozo. Katastrofa, res. V glavnem, padla je odločitev, da do konca februarja ne gre več v vrtec. Kako bomo v praksi to izpeljali, še ne vemo čisto točno. Nekako bomo kombinirali z babico, dedijem, stricem, mojo kolegico, atijem,... Zdaj edino kar je, moramo urediti, da dobimo zdravniško potrdilo, da zaradi bolezni ostaja doma. Mislim, da glede na polno kartoteko, to ne bi smel biti problem. Počutim se pa itak katastrofalno in sem z vsakim trenutkom bolj odločena, da če bom še kdaj imela otroka, bo to definitvno takrat, ko bomo imeli babico ali dedija v penziji user posted image

Grem rajši spat, ker še ne vem kaj bo ponoči.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 439
19.12.2010 21:52:38   
Rižkoo
Tassika..., o joj. Upam, da ne bo hudo. Naš sicer nima vročine, s tem se tolažim. Dons je neki bruhal.. med jedjo sam sumim, da ga je kašljanje tok razdražlo, da je bruhnil. Ne vem, bomo vidli kaj noč prinese.

Za Zojo pa dva lupčka na obe učki od Liama.

Lenika user posted image , mi je žal, da mate tako stanje. Kaj drugega kot pikapoke... pa ne vem kaj... Pikapoke na vsako piko na telesu in pam, da se stanje izboljša.
Uf, to pa je odločitev. Do konca februarja?! Zakaj pa glih do takrat??!!!

Liam je pa kr dooolgo zdržal brez bolezni. Ma sej niti ne vem, je to vrtec al.... Sej ga nimam samo v vrtcu. Skoz sva kje.. Pa zadnjič se je neki lupčkal z eno deklico od prjatlce, ki je trenutno na pediatrični. Bronhitis. Sumim, da ni od nje kej fasal...user posted image
No, zgolj domneve..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.12.2010 21:58:07 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.12.2010 22:02:48   
majakla
Za Zojo in Doro:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . . .

Lenika: mi tudi razmišljamo v tej smeri,
letos ziher več ne gre in gremo takoj
3.1. po zdr. potrdilo za december in
bomo vidli za naprej, ker na en mesec
in še manj AB, pa več ni normalno.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.12.2010 22:04:58   
tassika
Rižko boš videla. Meni so sicer rekli, da bronhitis ni hudo nalezljiv, da moraš biti tudi dovzeten za njega, da ga dobiš, kar pa Liam je, glede na to, da ga je že imel. Glede bruhanja, pa baje razsaja nek virus, k mal bruhaš, pol si pa čist ok, kot da ti ni nič.

Zoji pa zdaj spi, prej ful kašljala, zdaj pa spančka, upam, da do zjutraj, mamo že 3 dni pestro, sumim zobke, spodnjo levo štirko ima čisto napihnjejo in zatečeno. Vročina je pa sigurno od prehlada, ker ima čisto zelen smrkelj, vrešči pa kot da bi jo s kože dajali, ko jo priklopim na sesalec.

Aja pa postavili smo smrekco, včeraj jo je uspešno zvrnila nase, danes je privezana in jo ne gane kaj veliko, mogoče ene 3x proba, če grejo balončki dol in rečem da en sme in obupauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.12.2010 22:11:33   
Rižkoo
Tassika
Ej, ja... najbrž drži. Bomo vidli... Ma dej, teh virusov tolk... da jim v zdravstvu zihr sploh ne sledijo. Ma sigurno ne.
Tud pri nas sum na kak zob. Je že čas.. Od 10 mes jih ima samo 6. Po moje bo tko bogi, ko začnejo vn rint.

Upam na normalno noč... za vse bolančke.

Grem... spit še magnezij...pol pa v ninule.
NOČKA

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.12.2010 22:18:55   
rozilu
Kako ste me danes nasmejale! user posted image , pa super slikice lepih otročkov... Nik, Brina, Jaša, Liam... krasni.

Rižkoo - a vi pa mate tako vročino??? Moja je naga samo v kopalnici, ko dodatno zakurim kalorifer, da se da čofat... drugje smo pa v dveh rokavih user posted image

Najčka aloooo, kje se ti skrivaš??? Kako kaj Maša? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  malaMravljica
Sam ne pospravi sam vsega, on izkljucno lesene kocke, jaz pa ostale igrace v drugo skatlo zmecem, da dobi obcutek, da locujeva igrace, ko bo velik bo mogu pa smeti na 10 kupov locvat user posted image user posted image

Hahahaha, frajeeeer mali! user posted image mami kako si ga to dobro naučila! Jaz si še ne drznem kaj takega probat - bolj kot mečem not, bolj jih ona ven user posted image Edino prejšnji teden se je odločla, da bo dala kocke v škatlo - prej pa NIKOLI nobene stvari not, vse veeeeeeeeeeeeeeen! user posted image

Risanje user posted image - oooo, nekatere to že zanima, Maruše pa takoooooo ne gane, edino barvice (al voščenke user posted image ) bi poglodala, še mene noče gledat kako ji kaj narišem. Se je pa včeraj naučila pihnit v flavto user posted image , tako je bla začudena kako to da zdej pa piska (prej je samo vlekla not zrak). Zdej samo še čakam za se nauči pihnit noska user posted image

September25 - jaoooo, redeča pesa povsot user posted image user posted image user posted image . Nočem niti vedet, že včeraj sem prav pisano pogledala, ko je na bež majčki (pranje na 30) ostalo pol mavrice - mandarine, pomaranče, marmelada, čaj, buča, ... pesa na srečo ne, je šla vsa v usta user posted image . Pa pusti, da jo jaz hranim in tudi uporabljava slinček, ne vem kaj sva delali... Ne vem kaj ima najraje, v bistvu vseeeee je, se ji tudi vidi user posted image . Kruh pa sir, zelenjavni namaz, marmelada, kisla smetana... sadje itak vse, zelenjava tudi, meso, krompir...

....
In Liam, Zoja, Dora, kmalu se pozdravite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.12.2010 0:13:21   
frrrr
o čveke čvekaste user posted image

rozilu, sem ugotovila zakaj me prejšnjič nisi razumela. ker ne pišem z veliki začetnicami. namest pike včkrat uporabim smajlija, ki potem čudežno izgine. pa še zatipkam se večkrat in se berem zelo čudno. user posted image bom zdaj obvezno pike pred smajliji lepila user posted image
pihanje - Brina se je full hiter naučila pihnit na vsa trobila pr hiši in tudi skozi nosek pihne. user posted image to še ni tapravo, neki pa je. mislim, da je k temu pripomoglo oponašanje dinozavrov. user posted image user posted image prva stvar, ki jo je oponašala, namreč ni bil kužek, račka ali muca, ampak dinozaver user posted image

Rižkoo, mi pa rečemo roke umit, pa si začne rokave gor vlečt in gre v kopalnico. user posted image kakšne face so tile tamaučki ej. vsak dan kaj novega pogruntajo. mene vsak dan znova preseneti kolk brihtni so taki mali črvčki.
za kašelj nimam recepta. spiranje noska s fiziološko pomaga. sicer pa res kak sirup. fajn se crkljajta jutr.
glede hrane v vrtcu in doma - tam vsi otroci sedijo in jedo, doma pa mogoče mamica. pa še to verjetno ne ješ vsakič, ko je Liam. ko bosta dva, boš imela ta problem rešen. user posted image

september - Brina je vse. če kaj teži, jo s hrano hitr obrnemo. user posted image prav vidi se ji, da postane tečna, kadar je lačna. še mene mau preizkuša ali ji bi ponudila joško tk mau za vmes in začne usta odpirat v prazno, ter me gledat čist na poseben način. user posted image ker hoče vse sama, imamo velik slinček. in morem rečt, da je kr spretna. sine ni imel toliko intersa za žlico, se je dolgo pustil futrat. še zdaj ga včasih roka "boli" ali pa je "utrujen" user posted image

lenika - držim pesti, da vam uspe z zdravniško rezervacijo. pri nas ni bilo problema, smo jo imeli prvo leto in s tem prestavili vstop v vrtec za dva meseca. lani smo jo pa tudi koristili, ker je bil "veseli" december v smislu bolezni. vem, da sta imela brat in prijateljica na koroškem problem s pridobitvijo zdravniške rezervacije, čeprav ne vem zakaj. kolikor vem lahko vsak ima otroka 2 meseca na leto doma, če si za to izbere zimski čas in ne ravno poletnih počitnic, se mi ne zdi nič drugače. pozdravite Doro!

tassika - tudi Zoja naj se hitro pozdravi! vnetja oči so full nalezljiva. mi imamo ponavadi kr družinsko zdravljenje s tobrexom user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.12.2010 0:24:30   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

o čveke čvekaste user posted image  

kakšne face so tile tamaučki ej. vsak dan kaj novega pogruntajo. mene vsak dan znova preseneti kolk brihtni so taki mali črvčki.

PODPIS

Mi imamo ponavadi kr družinsko zdravljenje s tobrexom user posted image

AHA. Ker je imel Nik, zdaj pa mene že lep čas srbijo.

Kaj lahko kar njegovo (ostanek) kremico in kapljice uporabljam???

Pridna Brina, kaj že vse zna in (še1x) zelo lepa je.

Lahko noč

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 446
20.12.2010 0:27:40   
frrrr
rozilu - sem vedela, da sem nekaj pozabila. risanje... Brini barvice niso všeč. najraje ima flumastre. pa s kredami bi zelo rada risala, vmes jih mau jedla. user posted image sicer pa po magnetni tabli rada riše in tudi briše. pa fejst se razjezi, ker je pisalo pripeto na tablo in mora vse zraven vlečt, če hoče imet pisalo v ustih. user posted image sem pa bolj lena kar se ustvarjanja tiče kot sem bila pri Jaši. z njim sva delala odtise rok, slikala z vodenkami, risala z voščenkami, ustvarjala iz plastelina,... zdaj raje lego kocke sestavljam. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 447
20.12.2010 0:32:52   
frrrr
majakla - kar se teh mazil za vnete oči tiče, je treba pazit in se kao ne bi smelo isto zdravilo za več oseb uporabljat. isto kot za herpes. a mi to uporabimo isto. mazilo nanesem na čisto roko in ko se enkrat dotaknem očesa, se ne dotikam več tube. torej ne vidim razloga zakaj ne ena tuba za vse. mi smo imeli in pri Jaši prvo leto vrtca in pri Brini zdaj vsi iste znake. je pa to antibiotočno mazilo in lahk hitr pomaga, a je treba vseeno celo kuro naredit. pomoje lahk mažeš tudi svoje oči, sam js nisem dohtrca user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 448
20.12.2010 7:36:28   
lenika83
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Lenika user posted image , mi je žal, da mate tako stanje. Kaj drugega kot pikapoke... pa ne vem kaj... Pikapoke na vsako piko na telesu in pam, da se stanje izboljša.
Uf, to pa je odločitev. Do konca februarja?! Zakaj pa glih do takrat??!!!

Hvala za pikapoke. V bistvu ti ne znam zares odgovoriti zakaj do takrat. Računam nekako, da bo takrat že pomlad in bo malo manj virusov v vrtcu. Optimist pa takšen user posted image  Iskreno povedano pa smo malo pogledali tudi finančno, ker v naši občini je tako, da če je otrok odsoten zaradi bolezni, plačaš prvi mesec odsotnosti 25% cene, dalje pa nič. In če jo bomo vzeli ven, jo rajši kar za dva meseca. Pa upam da se ji v tem času imunski sistem sestavi nazaj in da bo malo boljše.

majakla tudi tebi hvala za pujse in pikapoke.

Dora pa se je vrtcu naučila, da ko se reče, gremo jest, je treba igrače začeti pospravljati. Sem zadnjič samo gledala, ko je sama šla pospravljat user posted image

Hrana v vrtcu in doma, je pri nas tudi čisto kontra. V vrtcu baje poje po 2 porciji in gre vedno zadnja od mize, doma pa komaj zdrži sedet pri mizi, da kaj poje. Čeprav recimo, da je zadnjih nekaj dni malo boljše in je začela bolj pametne količine jesti. Ampak moram priznati, da jo je običajno treba malo zamotiti, da potem je. Če se le da, ji dam v roko kakšen košček hrane, da si sama daje v usta, če drugega ni dobi vsaj košček kruha. Drugače pa kakšno igračko, da se ukvarja z njo in zraven je. Se mi zdi, da ji postane dolgčas tako dolgo pri mizi, ker včasih jo potem dam na tla in še dolgo časa hodi nazaj k meni jest. Sama pa noče jesti z žlico, čeprav v vrtcu pravijo, da na začetku sama je, potem jo pa one hranijo do konca.

frrr v našem vrtcu sploh ne obstaja možnost rezervacije kot jih imajo drugje. Med poletjem recimo kar tako ne moreš vzeti otroka ven in plačati manj. Mislim, lahko ga vzameš ven, ampak plačaš samo toliko manj kot je cena malice. Če je pa kakšna omejitev glede trajanja odsotnosti pa nimam pojma, moram vprašati. Z zdravniškim potrdilom pa mislim, da ne bo nekih težav, ker je že pediatrinja zadnjič jamrala zaradi toliko bolezni.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 449
20.12.2010 9:12:21   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Jaz več ne morem verjeti, da je to res. Danes smo spet bili pri dežurnem. Mala je že včeraj postala vsa pikasta po telesu, danes proti večeru pa še vročina zraven user posted image user posted image user posted image user posted image  Menda bi naj imela virozo. Katastrofa, res. V glavnem, padla je odločitev, da do konca februarja ne gre več v vrtec. Kako bomo v praksi to izpeljali, še ne vemo čisto točno. Nekako bomo kombinirali z babico, dedijem, stricem, mojo kolegico, atijem,... Zdaj edino kar je, moramo urediti, da dobimo zdravniško potrdilo, da zaradi bolezni ostaja doma. Mislim, da glede na polno kartoteko, to ne bi smel biti problem. Počutim se pa itak katastrofalno in sem z vsakim trenutkom bolj odločena, da če bom še kdaj imela otroka, bo to definitvno takrat, ko bomo imeli babico ali dedija v penziji user posted image

Grem rajši spat, ker še ne vem kaj bo ponoči.

Lenika, moja soseda je imela isto z njenim fantkom - revček je bil skooooz bolan.
Kako so uredili? Vzeli so ga iz vrtca in mali je čudežno nehal biti skoz bolan, zdej je star dve leti in je spet v vrtcu, ni več tok bolan, sem pa ke svečka iz noska...
Mamica je vzela 6 urni delavnik, najeli so varuško za 6 ur na dan (so imeli eno res fajn punco za 300 evrčkov na mesec, študentko pedagoške) in so pregurali leto.
Ni kej, imunski sistem se res malo okrepi s starostjo.
KO vas berem, kako so bolančkani otroci, sem tok vesela, da je Maks pri babici user posted image
Lenika - veliko sreče!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!