rozilu
|
Kako ste me danes nasmejale! , pa super slikice lepih otročkov... Nik, Brina, Jaša, Liam... krasni. Rižkoo - a vi pa mate tako vročino??? Moja je naga samo v kopalnici, ko dodatno zakurim kalorifer, da se da čofat... drugje smo pa v dveh rokavih Najčka aloooo, kje se ti skrivaš??? Kako kaj Maša? IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Sam ne pospravi sam vsega, on izkljucno lesene kocke, jaz pa ostale igrace v drugo skatlo zmecem, da dobi obcutek, da locujeva igrace, ko bo velik bo mogu pa smeti na 10 kupov locvat Hahahaha, frajeeeer mali! mami kako si ga to dobro naučila! Jaz si še ne drznem kaj takega probat - bolj kot mečem not, bolj jih ona ven Edino prejšnji teden se je odločla, da bo dala kocke v škatlo - prej pa NIKOLI nobene stvari not, vse veeeeeeeeeeeeeeen! Risanje - oooo, nekatere to že zanima, Maruše pa takoooooo ne gane, edino barvice (al voščenke ) bi poglodala, še mene noče gledat kako ji kaj narišem. Se je pa včeraj naučila pihnit v flavto , tako je bla začudena kako to da zdej pa piska (prej je samo vlekla not zrak). Zdej samo še čakam za se nauči pihnit noska September25 - jaoooo, redeča pesa povsot . Nočem niti vedet, že včeraj sem prav pisano pogledala, ko je na bež majčki (pranje na 30) ostalo pol mavrice - mandarine, pomaranče, marmelada, čaj, buča, ... pesa na srečo ne, je šla vsa v usta . Pa pusti, da jo jaz hranim in tudi uporabljava slinček, ne vem kaj sva delali... Ne vem kaj ima najraje, v bistvu vseeeee je, se ji tudi vidi . Kruh pa sir, zelenjavni namaz, marmelada, kisla smetana... sadje itak vse, zelenjava tudi, meso, krompir... .... In Liam, Zoja, Dora, kmalu se pozdravite!
|