|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
22.12.2010 13:30:05   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

jaz zbiram znamke. vzamem vse kar se ponuja - nič ne zbiram user posted image

no, potem bom rezala s kuvert še naprej. je sodelavka najprej debelo gledala, kaj ji nosim zaprte kuverte z luknjo... ha ha ha

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.12.2010 13:33:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy
razmišlam o stajci, d bi se za mrežo prijel pa ustal, ker plazi se ravno ne. samo po ritki se premikauser posted image  a jo je katera uporabljala?

jaz je nisem imela, ampak sem kar postavila prenosno posteljico. ker stajice sedaj dobiš isto mrežaste, kot je prenosna posteljica, sam za to mrežo se ne more prijet pa vstat. tako da če že boš kupovala z namenom, da se bo lahko sam vstal, kupi leseno, tam se pa lahko prime.

je pa prenosna sedaj v akciji v BC.

aja, solatka pa... sploh ni važno, kje, sam da je družba fajn... če prideš naslednjič, boš vidla, da je tud tle dobra solatka...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
22.12.2010 13:43:56   
lenčy
že mam stajco od moje tete drugače sploh ne bi razmišlala o njej. js bi raj vidla, da bi prikobacal do mene ampak po moje bo to kr preskoču in se bo sm dvignil pa šou. tko da rabi nekaj, za kar bi se prijel.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.12.2010 7:51:26   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

jaz zbiram znamke. vzamem vse kar se ponuja - nič ne zbiram user posted image

k si prebrala, kaj si napisala? mal hecno se slišiuser posted image

kje pa je to oriflame mimogrede?

haha pa sem res smešno napisala. hotela sem povedat, da ne maram da se kakšna znamka zavrže, ker se vse da porabiti in zamenjati, zato sem zavetišče za znamke  user posted image

oriflame je švedska kozmetika (nekaj je tudi bižuterije in drugih izdelkov) ki se prodaja kataloško - robo gremo lahko članice iskat same, zato sem napisala da sem šla iskat user posted image

evo jaz sem bila včeraj pridna. spekla sem potičko, postavili smo jelko,lučke, skuhala sem čokoladni liker (ki se začuda ni strdil user posted image user posted image ),  dokončala sem izdelavko koledarškov,... danes še do konca vse zavijem pa je. aja pa še likat se moram spravit malo :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.12.2010 8:16:19   
vesna_b
jutroooo

no, me s tamalo bomo danes pekle piškote in potičko. smo včeraj atija poslale v pikapolonico pa mini valjar. sicer je res mini, ampak za prvo silo bo. no, včeraj ga še ni videla, je prišel šele ob pol osmih domov in če bi ji pokazala, potem ne bi šli spat... user posted image

vipercat - recept za čokoladni liker prosim... je toliko enih receptov, bi pa probala preverjenega.

včeraj smo delale še voščilnice in je tamala čist not padla. res uživa. no, posledic je, da imamo sedaj voščilnic za izvoz user posted image , tako da bo nesla še v vrtec, vzgojiteljicam, pa domači bodo kar vsak svojo dobil. očitno, tako je včeraj kazala user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 630
23.12.2010 17:07:31   
cukr07
Vidim, da se tukaj gor dosti dogaja, kar me ni bilo. Saj berem vas dokaj redno, samo napisat se ne spravim nič.

No, da vam na kratko povem kaj je pri nas novega. V soboto smo točno pri 15,5 meseca dočakali prve prave samostojne korake našega fanta in sedaj seveda že kar veselo šiba naokrog. Le kadar hoče priti do kakšne stvari zelo hitro, se še spravi na vse štiri. Miklavž nam je prinesel dva zobka, in sicer štirico zgoraj in spodaj desno, dedek mraz pa nam bo kot zgleda prinesel še obe štirici na levi straniuser posted image .
Ponoči še vedno ne spimo tako kot bi morali, saj bi naš fant marsikatero noč vstal že ob dveh, treh zjutraj.

Ker se res redko javljam tukaj gor vam bom kar sedaj zaželela

VESEL BOŽIČ, NOVO LETO 2011 PA NAJ VAM PRINESE VSE TISTO, KAR JE LETOŠNJE POZABILO. SREČNO!

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 631
23.12.2010 22:09:55   
Alex01
user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.12.2010 8:53:13   
dramica
Alex kako lepouser posted image !
TUDI JAZ VAM ŽELIM NEPOZABEN ,LEP POSEBEN BOŽIČ,V PRIHODNJEM LETU PA UŽIVAJTE IN VELIKO SREČE IN VESELJA Z VAŠIMI NAJBLJIŽJIMIuser posted image
Mi smo včeraj postavuili jaslice,danes okrasimo smrečico,pospravimo naredimo dobro večerjo in kaj zapojemo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.12.2010 9:19:34   
vesna_b
Misli mi uhajajo med iskrene ljudi,
med prijatelje.
Vam namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče,
a s seboj prinašajo za prihajajoče leto kar največ sreče.
Naj bo novo leto - leto izpolnjenih želja...

moje voščilo za vse vas, ki ste mi polepšale tole leto...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.12.2010 11:34:47   
Tincy90
Drage Dolenjkice:

Staro leto srajčko slači,
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.

Raztegnite ga v ljubečo
mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina,
ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh,
ki v ljubezni tihi tke besede sreče.

Z vsakim novim jutrom spogleduje se
in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar
in želje naše v vaša srca vlije.

Želim vam en prijeten, topel Božič in naj bo Novo leto, ki prihaja, eno najboljših, najlepših, najbolj posebnih let do zdj. Naj vam služi zdravje, zabavajte se s svojimi otročički, naj vam rišejo smeh na obraz, naj vas še naprej objemata sreča in ljubezen. Preživite praznike v krogu najdražjih in se imejte kar se da lepo. Tolk od mene, pošiljam še vsaki posebej en veliiiik objem in poljupček. :*

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.12.2010 13:20:38   
Mala_princeska
Topline poln Božič in nasmehov, radosti polno prihajajoče leto 2011.....pa srečno...in koš zdravja :-)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.12.2010 13:23:01   
Mala_princeska
Cukr user posted image  za prve korake in nove zobke :-) Lenart je pa tak cukr :-) Zelo fejst Božiček iiii....
Danes pa praznujemo leto in pol - no ne mi - naša frajla Manca :-)

Lepo se imejte,
pa se opravičujem ker se nič ne oglašam....

Vse dobro vsem....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.12.2010 14:04:34   
dramica
Čestitke otročkom za nove podvige in svečkiceuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.12.2010 16:26:42   
lenčy
user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.12.2010 16:27:11   
lenčy
evo, to je pa z moje strani:)

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.12.2010 18:43:31   
dramica
Lenčy krasna slikicauser posted image

Upam da ste lepo preživeli Božič .Mi smo skuhali večerjo za nas in taščo,tasta,pa danes še kosilo,tako da smo se dobro najedli ju3 bom počivala v torek pa pogledat na ctg če se kaj pripravljamouser posted image .-Dvomimuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
27.12.2010 7:26:38   
vipercat
lep pozdrav

evo tri dni tazvajanja je za nami. v  petek smo bili v lj pri babici, kuhali večerjo, prišel je božiček (sosed se je preoblekel in potem ko  je bilo vsega konec, je prišel na potičko. mali ga je samo pogledal in rekel sej ti si se pa prej preoblekel v božička. pa mi vsi pogledamo od kje ti pa ta ideja, pa pravi mali saj imaš iste čevle kot prej user posted image user posted image ). v soboto smo bili v lj pri dedku, prav tako delali kosilo, se pogovarjali, igrali... v nedeljo pa smo imeli občinskega dedka mraza. daril je toliko, da je za moje pojme čisto preveč trije možje. moral bi biti samo eden in pika!!!

ps - mala princeska izgleda da se je dobri mož malo zmotil in pod našo smrekico postil eno malenkost za ves. sedaj boste morali pa res priti na okoli user posted image

tudi iz moje strani ene lepe praznike pa veselo in z vsemi dobrimi stvarmi polno leto 2011!!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 642
27.12.2010 7:44:21   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Lenčy krasna slikicauser posted image

Upam da ste lepo preživeli Božič .Mi smo skuhali večerjo za nas in taščo,tasta,pa danes še kosilo,tako da smo se dobro najedli ju3 bom počivala v torek pa pogledat na ctg če se kaj pripravljamouser posted image .-Dvomimuser posted image

o sej ti si še 2v1 user posted image  je zanč tvoja mami rekla da boš u nedeljo rodila user posted image  se pravi 26ga. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.12.2010 8:55:43   
dramica
5ra ha,hauser posted image naša mati je mal zgrešila datum upam da se ni v mesecu zmotilauser posted image .Mogoče bom pa prva v 2011user posted image .Bom vidla če se bo jutri kak hribček narisal.Se mi pa vsak dan nekaj sanja od dojenčka.Mala je pa itak skoz na preži.Dans moram še po tazadnji bol. list pa je že čist gotovauser posted image .Me zanima kaj bo ko bom rodila,pa če ne bo smela it pogledat zdaj ko ni nobenih obiskov v bolnici?user posted image bo čist fertik.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.12.2010 9:12:36   
vesna_b
ojla punce, eni prazniki so za nami. no, prazniki... praznični vikend...

upam, da ste ga lepo preživele. mi smo bili v petek doma, s taščo, v soboto smo šibal na primorsko, moji mami in žlahti od mojega, včeraj sem bila pa čist paf - ampak likat sem se pa spravla... user posted image  seveda sem prej še pomagala tašči naredit kosilo, oprala in obesila 3 stroje perila, skopala tamalo (bo mogu moj začet, ker je že mal težje prenašam iz kopalnice na kavč), posledično me danes vse tišči dol...
je pa imelo moje dete včeraj zvečer pravi disko večer user posted image , tako da mi je kar mal predrmalo trebuh... user posted image

no, še to - pri nas v službi se je začelo - sodelavec je zvečer dobil hčerko. tadrugo - sem mu rekla, da ga je mal naj... user posted image  sam med tremi babncami... pa mi pravi - saj bo lahk tud še tvoj... ups, saj res... user posted image

nič, dramica, sedaj si pa ti na vrsti... no, počakaj še za novo leto doma, pol pa gas... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.12.2010 11:31:47   
dramica
no,kot kaže bomo za novo leto še 2v 1,ker se nič ne dogaja razen lažnih popadkovJe pa mali lepo zraseluser posted image .Skratka nič posebnega se beremo kasneje.L.P.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 646
28.12.2010 11:39:46   
vesna_b
he he he
dolenjke smo pa čedalje bolj zgovorne... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.12.2010 11:57:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

he he he
dolenjke smo pa čedalje bolj zgovorne... user posted image

jutr grem po vozaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo to danes od mene...zdej pa šibam, deda mraz gre u šoping user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.12.2010 12:43:29   
vesna_b
oooo, super user posted image
in katerega sta izbrala?
no, me s sodelavkami imamo danes kosilo - časti šefica, tako da gremo že ob dveh domov, moj bo imel pa varstvo popoldne.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.12.2010 14:59:22   
Udb
Uuu 5ra8, povej kakšenga? Jaz si nekak želim met nov voziček, pa se mi nekak ne da cele žtudije delat...lenoba lenoba! :)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?