|
RE: Dolenjke, 4.del 16.12.2010 11:24:51
|
|
|
|
*zmajčica*
|
Ej da popi*diš...Napisala sporočilo vse razložila...In pol ga čem objavit mi napiše ERoRR! Je*emTIŠ!! grem še enkrat, čeprav mi LAura nagaja zravem, tak da če bo kaka črka vrinjena se opravićujem! Najprej da vas vprašam, če katera ve, kje bi se dalo kaj takega dobit: Enkrt so jih v Quelletu meli in mi je žal k jih takrat nisem naročila. Zdej ko bi pa mela, jih pa ni nikjer za dobit! Grrrrr.7 KAko kaj?? Nekaj sem brala za nazaj, sam vsega pa ne! Hehe...Počasi! Torej kaj je novega... LAura pridno hodi v vrtec. S 1.12. smo začele in se je kar hitro privadila. Pa še vzgojiteljico mamo super...ne, Vaney?? Danes sicer špricamo, ker smo prehlajeni...Šmrka in kašlja, pa iz noska teče, pa vsake tolko časa vročina. Pa zakaj bi jo še bolj matrala, pa še ostale otročke nalezle. Tako da danes se crkljamo. Smo pri sestrci, ker moj duma spi (ma nočni šiht ta teden)...Me2 z Lauro pa kar na počitnicah doma! Drugače sem se pa preselila k njemu...Ma tako ljubko majhno gnezdece pri starih starših. Je pa poln idej kako bo delal teraso ( ki si jo jaz tako želim), pa LAuri Hello Kitty sobico, pa igralnico...Z sosedom že pridno rišeta načrte kako pa kaj!? Ne morem vrjet da naju tako obožuje, res naju ima rad in bi za naju naredil vse. Do Laure se obnaša kot da je njegova. Marsikdo mi še danes očita kako sem mogla kar tak se preselit in na hitro zaživet!? Ampak vam povem, da se enostavno več ne obremenjujem. Moji so veseli in so sprejeli, od Laurinega pokojnega atka starši so sprejeli...in to mi je najvažnejše! Končno spet ŽIVIM in sem VESELA ter SREČNA! In tega mi ne bo nihče spremenil! Lepo mi je in radi se imamo! Sploh se ne da opisat kuk sm vesela, da sva z nadgradila najino staro prijatgeljstvo. Vesela sem da se je razvijalo tako kot se je...Vesela sem da je cele popoldneve in noči presedel v bifeju kjer sem delala...In vesela sem da sem ga vozila domov. Žal mi je samo to, da nisem že pred 3 leti videla njegovih znakov in da mi ni direkt povedal, da sem mu bila všeč! Nima veze...Jaz pravim, da nama je bilo usojeno bit skupaj, zato so se najine poti spet združile! Lepo mi je zdej tako kot je in ne bi spremenila ničesar! Tudi tistim ki naju še vedno želijo spravit na razen povem, da jim ne bo uspelo, ker se mamo preveč radi! Hmmmmm sem še kaj pozabila...Ne vem...Mogoče. Sej če se spomnem vam še pišem, upam daq bolj redno kot do zdaj. Aja še nekaj je... bomo dobili (enkrat aprila)!!! PA da ne bo pomote...ne jaz. Od mojga ati... Ne vem kaj je razmišljal...Pri skoraj 50. letih še enega dojenčka?? To mu bo 5 otrok. S prvo ženo ima dva, s to novo ženo bo tudi drugi, pa žena ma še enga od prej! Namesto da bi vozičkal svoje vnuke, bo mogu svoje otroke! c-c-c...Ne vem kako bo. Vas bom obveščala! Zdej pa res grem...Mi je nekaj slabo! Vglavnem, vsem želim vse najboljše in najlepše. Tistim, ki delate na tem, da to še boste, držim pesti. Novim članicam pa izrekam DOBRODOŠLICO! Ostale kako kaj bejbiji? Lp, zmajčka in LAura
|