|
RE: Dolenjke, 4.del 4.1.2011 12:21:50
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, dramica... še 2 v 1? ja, vem, je tečno, ko to vsak vpraša, sam si ne morem pomagat mi smo bili za silvestrovo doma. v četrtek smo šli v lj, lučke pogledat, in potem se tamala spomni, in pravi - gremo jest, jaz sem lačna. tolk smo se nasmejala... smo šli k jurmanu, ob devetih zvečer so mel nabito polno gostilno. potem je pa v avtu v momentu zaspala. v petek smo bili doma, po večerji smo odšli s sosedovimi v mesto, pogledat lučke in na kuhančka, pa smo bili malo razočarani (sploh če smo dan prej videli lj), na poti domov je tamala zaspala ko top. doma sem jo samo prestavila v posteljico, je spala naprej, midva pa sva uživala... in novo leto je bilo tukaj... ja, lenčy - poznam to. sam pri nas ni moj trzal za vsak VZDIHLJAJ, ampak tašča in moja mami. sicer mami bolj poredko, ker ni v isti hiši, potem sem pa kar malo zaropotala. pismo no, saj še kosila ne morem pol skuhat... pa so odnehale in je tud tamala hitro pozabila na to. pri meni. pri babicah še pali... za zaspat je pa bilo vedno tako, da je bila v posteljici, ne na rokah, pa sem bila ali jaz ali moj zraven, pa smo se ali za roko držale, pa pravljico ji povemo sedaj, al pa kake pesmice smo pel... je pa že sama zaspala, pa je zadnjič, ko je zbolela, to šlo mimo in mora spet bit en pri njej, samo hitro zaspi. par minutk. se vidi, da je na uro navajena joj, vipercat, ne govori. že jaz sem totalno neokretna, pa sem na polovici... prvič pa sem prekipevala od energije... aja, pa lenčy - uživam pa še zmeri, tud v tej nosečnosti, čeprav mi primanjkuje energije. ampak ko čutim tegale najinega razgrajača... naj bo fantek ali punčka, spet mi bo trebuh skakal. že vidim, ker miga cele dneve. joj, tako lepi občutki... in ja, meni je nosečnost res lepa oz tud nosečke so mi (skor) vse lepe... pa tud tamala je že čist not padla. boža trebuščka, ga lubčka, pa seveda ma tud ona dojenčka v trebuščku... je lepo dramica - kajjjjj!!!! pa saj ni normalen, no. on naj svoje otroke tepe, druge naj pa pri miru pusti. potem se pa cerkev sprašuje, zakaj je čedalje manj otrok pri verouku in čedalje manj ljudi pri maši. no, midva sva krstit dala, k verouku bova vpisala, sam če bo rekla, da ne bi hodila, pač ne bo. silit je ne mislim... nakupi - ne, nič ne bom šla. ma za sedaj ne rabim nič, za tamalo mam vsega dost, za bebico pa tud. ker tud prvič nisva vedela, kaj je, sva za začetek nabavila vse nevtralno, tako da bomo ponucal. pa ne grem se sedaj gužvat. edino kar bo novo - bo kompletek za iz P. čeprav... prvič sem imela tako lepo trenirkico, plišasto, pa je bilo konec maja takoooo vroče, da je šla tamala domov sam v tetra majčki in tistih hlačkah / žabicah (z nogavičkami), pa s kapico. ah, ja, petra, to je res... meni je prvič rekla kolegica - pa da ne boš kake kavbojke si za domov naštimala, k boš boga. ona je bla, pa je iz mesta... tko da sem mu nastavla kar ene nosečniške kavbojke, da mi je prinesel, sam so pa tak, ožji model in se sploh ne vidi, če imaš daljšo majčko čez, da so nosečniške. no,, mi je pa teža full hitr dol šla oz sem iz P prišla sam s +2 kg na predhodno težo, tako da sem hitro oblekla vse stare hlače. za doma sem pa itak v trenirkah visela aja, pa da vam povem... punce, jaz sem od zobarja... včeraj me je začel bolet zob, pa delale smo do šestih skor s sodelavko, in danes dopoldne sem med malico skočila k zobarju - je čez cesto in ravno od 10 do 11 ima za bolečine. mi je odprla zob - čisto zadaj - diagnoza: gronolom in zob za puljenje. sedaj imam odprt zob, ker mi še gnoj gre ven (se opravičujem, če katera med jedjo bere) in dobila sem napotnico za puljenje zoba... sicer delajo sam sreda, četrtek in petek, tako da moram jutri poklicat. mah, vsega mam dost....
|
|
|