|
RE: Dolenjke, 4.del 22.12.2010 12:30:31
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: vipercat kok sem vesela za vašo hiško. vek kako je, ko se veseliš, da boš končno nekje na svojem. midva sva jo 4 leta nazaj kupila pa do tistega dne nisem nikoli verjela da bom kdaj imela nekaj svojega... na svoji zemlji . še danes ko gremo na sprehod si dostikrat rečeva kako sva srečna da sva si lahko to ustvarila mi vabilo na dedka mraza kar še čakamo. sploh ne vem kaj je letos z njim. je taka recesija da ga ne bo? vsako leto je bil občinski in to zelo bogat. letos pa ni nikjer slišati nič ??? hvala lepo da se veseliš z mano, ker sem res čist v nebesih... nimate še vabila? mi smo ga dobil skor 2 tedna nazaj, včeraj smo mel, so pa dobili skiro. tamali 3-kolesnega, večji običnega kovinskega. lepo darilo. no, lani smo dobil pa te puzlle, pena puzzle, sedaj tako zloglasne a ni lepo, ko ati prej zaključi in se posveti svojim najbližjim? kako malo je treba, da smo ženske zadovoljne... hm, mi tud moramo še jit v nabavo. aja, sem naročila tist žar za miklavža, pri top shop-u. na sliki je bil videti velik, sta bla 2 kotleta gor, pa še zelenjava narisana, prišel je pa tak, da bi gor lahk 2 hrenovke spekla in to je to. sem ga nazaj poslala, denar še čakam!!!!, torej tukaj ne naročam več, in mojmu rekla, da mu za miklavža kupim kavbojke. no, sedaj je izrazil željo, da bi raje teniske. ok, ni panike, sam povej kdaj gremo. poleg seveda nabave za praznike. moram še spisek naredit, kaj bomo pekle s tamalo. vem da bo potička, rozinova in pehtranova. pa mogoče ena majhna orehova. jaz naredim eno testo, ga razvaljam, dam na pol in naredim pol rozinove, pol pa pehtranove, v istem plehu, tako da imamo 2 okusa. orehovo pa tud moram spet kaj naredit. sam kdo bo jedel??? pa absolutno mora bit nekaj za delat z modelčki, za tamalo. ta moja kuharca. kak predlog? bi kaj novega probala... ja včeraj sem dobila vabilo. imamo v nedeljo. izgleda da imamo različno. res je malo treba da smo srečne. včeraj (kot ste verjetno ugotovile) me ni bilo. razlog je ravno ati. prišel je domol tak čas, da je vzel malega iz vrtca. sta se šla še nekam potepat, potem pa sta prišla lačna domol in rekla da gremo na pico v mirno. ja ok. jest sem za. sem si privoščila veliko solatko, pa malo pice zraven - mnjam
|
|
|