|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
21.12.2010 14:56:23   
dramica
lenčy jaz mislim da nima nobena proti če prideš zraven malega pa s seboj pripelji.Te bom vsaj spoznala ker pol ne vem kolkrat bom še uspelauser posted image ,kasnej pa tud jaz več ne bom spadala med nosečkeuser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.12.2010 15:06:33   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evo mene iz sprehoda..sva šla do muellerja po par stvari pa malo po mestu in je kar pasalo.
kaj to danes se boste duble? no lepo, js glih ne spadam zraven, sm mal mlajša pa še noseča nisem tko da bi malo iztopalauser posted image  sicer pa tud varuške nimam, oči dela.

dramica nikoli ne reci nikoli, kaj pa veš, kje te najde sreča. glej mene, kr neki sanjam o hiši, ker je dal moj slučajno pobudo...

jao zdj moram it pa jest, nisem še nič konkretnega danes. sj ni čudno, da sm tako shujšala, sm že taka kot pred zanositvijouser posted image

no lepo se imejte pa kej na moj račun povejteuser posted image

ne dobimo se samo nosečke, tako da si dobrodošla. To je za vse 'dolenjke' v tej temi user posted image
lahko pa čmrla prineseš seboj, brez problema user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.12.2010 16:02:19   
lenčy
pa naslednjič, ne bi ga rada ponoči sabo vlačila, ker bi šla z vozičkom. sej če ne bi naš oči danes izmene menjal, bi pa zihr pršla vas malo pogledat. če ne pa sm poškilituser posted image  naslednjič pa res lahko... lepo se imejte!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.12.2010 8:21:14   
vesna_b
kaj to danes se boste duble? no lepo, js glih ne spadam zraven, sm mal mlajša pa še noseča nisem tko da bi malo iztopalauser posted image  sicer pa tud varuške nimam, oči dela.

ja, smo se dobile, mal načvekale, kolk je katera stara, pa niti nismo spraševale... user posted image  o tem se ne govori...user posted image
drugače sem jaz tud mela tamalo s sabo... da je čist po žensko zakomplicirala. ko smo dobile na mizo za jest, je rekla: krompirčka čakam...user posted image

v glavnem - luštno je blo, dramice ni bilo treba odpeljat v porodnišnico, najedla sem se, da me še danes vse tišči, okusno...

sklep: BO TREBA PONOVIT user posted image user posted image

pa dobro jutro vsem

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.12.2010 8:37:32   
dramica
Ja,je blo luštno.Sem prišla po punce pa mala vpraša"Mami tam majo pa drugačne ure,bolj dolgeuser posted image .Sem se nasmejala.Skratka punce drgič ne smete zamudit.
No mi smo se zmenil da grejo dekleta v vrtec, šolo pol pa direkt na športni dan !JUPI!!Kako sem čakala te dniuser posted image .

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.12.2010 8:49:07   
5ra8
To je ziher tamala rekla user posted image  Čudno da te ni klicala, če si že mogoče šla kr v P user posted image

Ej dramica, si pršla včer na vrsto za banjo? user posted image

Super je blo....res treba ponovit user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.12.2010 9:04:03   
dramica
Tamala ja.Čudno da se ni spomnla na P.,JAuser posted image .Banjo sem sprobala-božansko ej,sem spala ko medvedek.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.12.2010 9:43:09   
Alex01
vesna - vidla tole: http://www.ringaraja.net/forum/nagrajenci-v-zrcalu-narave-fridine-zgodbe/m_5525380/tm.htm   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.12.2010 9:47:08   
vesna_b
oooo, nisem še. najlepša hvala - sem ti dolžna za kavico user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.12.2010 10:06:51   
vesna_b
punce - eno vprašanje.
a mogoče katera ve, kje bi lahko kupila mini valjar? tak lesen ali plastičen, otroški - saj mi tamala iz rok mojega jemlje, če kaj delamo. pa bom v petek potice pekla, tamala bo svojo mini potičko naredila, pa bi ji kupila, da bomo lažje delale...
mel so ga v oriflame-u, pa sem bila prepozna, jih je zmanjkalo prej...

aja, dramica - sem imela včeraj znamke s sabo... čaki, pa še ena jih zbira, a ne? ampak... moram povedat, da odkar več pošte ne odpiram, sem bolj slabo na tekočem, in sem pogruntala, da jih ima tudi večina tujcev že žig - poštnina plačana... blek...
ene par sem jih pa nabrala... user posted image
no, katera jih še zbira?
vama pošljem slikco na mail, pa boste zbrale, kaj bi katera mela... ker drugače vidim, da bomo težko skup prišle, smo ene in iste čveke na kupu ponavadi...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.12.2010 10:33:24   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

punce - eno vprašanje.
a mogoče katera ve, kje bi lahko kupila mini valjar? tak lesen ali plastičen, otroški - saj mi tamala iz rok mojega jemlje, če kaj delamo. pa bom v petek potice pekla, tamala bo svojo mini potičko naredila, pa bi ji kupila, da bomo lažje delale...

ej tam v btcju ko je un ribnčan na začetku ziher.
drgač bi pa po moje mogu met kšn BC, al pa pikapolonci, kik tud verjetno.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.12.2010 10:57:21   
vesna_b
v kiku smo kupile silikonske mini modelčke za muffine in pa metlico za mazat z jajčkom (bomo tud delale, sem dobila recept za muffine zimska čarovnija al nekak tako), valjarja pa še nisem vidla.
sem pa pogledala na netu baby center in pikapolonico - pa jih imajo, tako da hvala. vidiš, kaka umetnost, sama se ne bi spomnila user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.12.2010 11:22:06   
lenčy
user posted image joj k me to jezi, vse napišem, pol me pa vn vrže!

vidim, da je srečanje uspelo, naslednjič bi pa tudi jazuser posted image če ne prej, pa spomladi, ko bo moj mišek že shodil. pa bomo ena nosečka, dva novorojenčka in js z malim "hodavčkom"user posted image  vesna glej ti maš pa rok glih pred mojim RD, bomo imeli dva razloga za nazdravituser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.12.2010 11:23:31   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ej tam v btcju ko je un ribnčan na začetku ziher.
drgač bi pa po moje mogu met kšn BC, al pa pikapolonci, kik tud verjetno.

dobr da si me spomnla, moramo kupit sedež za na sanke za Aleksa...

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.12.2010 11:50:52   
vesna_b

user posted image joj k me to jezi, vse napišem, pol me pa vn vrže!

vidim, da je srečanje uspelo, naslednjič bi pa tudi jazuser posted image če ne prej, pa spomladi, ko bo moj mišek že shodil. pa bomo ena nosečka, dva novorojenčka in js z malim "hodavčkom"user posted image  vesna glej ti maš pa rok glih pred mojim RD, bomo imeli dva razloga za nazdravituser posted image

Jaaaaa, le prid-ta user posted image
aja, kdaj pa imaš RD? pri nas je takole: jaz imam 18.5., tamala ima 25.5. pa rok imam takrat, moj ima pa 29.5.user posted image
a, mamo na kupu, a ne?
aja, pa letos sva se poročla na 29.5.user posted image
ej, ne boj se, saj teme naših pogovorov so tako pestre... od nosečniških (če smo ble pa same nosečke), do urejanja hiš, kopalnic - dramica je delala skomine, do gradnje, do vrtca, šole, službe... verjemi, dolgčas ti ne bo. niti drugim, tako da naslednjič vabljene... da bomo me tako glasne, ko so bli včeraj otroci pri sosednji mizi... user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.12.2010 12:05:33   
lenčy
jap bi mi kar pasalo it mal vn, nisem šla od poroda še nč. bi mi pasalo malo na offuser posted image  tko da se že veselimuser posted image

mate pa lepo naštimano v maju, meni osebno najlepši mesec-za poroko pa sploh. js pa imam RD 31.5.

aja to sm hotla vprašat-kaj ste pa jedle včeraj?user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.12.2010 12:23:08   
5ra8

da bomo me tako glasne, ko so bli včeraj otroci pri sosednji mizi... user posted image

ali upokojenke pri sosednji user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.12.2010 12:23:57   
vesna_b
hm. solatko in pičiče

tisto, mešano z jogurtovim prelivom in pečenim piščancem - vsaka svojo

pičiči - eni, pa so bli skor viška... user posted image

in moja tamala je dočakala svoj krompirček user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.12.2010 12:24:18   
vesna_b

da bomo me tako glasne, ko so bli včeraj otroci pri sosednji mizi... user posted image

ali upokojenke pri sosednji user posted image

ja, bomo prav luštne... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.12.2010 12:30:31   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

kok sem vesela za vašo hiško. vek kako je, ko se veseliš, da boš končno nekje na svojem. midva sva jo 4 leta nazaj kupila pa do tistega dne nisem nikoli verjela da bom kdaj imela nekaj svojega... na svoji zemlji user posted image . še danes ko gremo na sprehod si dostikrat rečeva kako sva srečna da sva si lahko to ustvarila

mi vabilo na dedka mraza kar še čakamo. sploh ne vem kaj je letos z njim. je taka recesija da ga ne bo? vsako leto je bil občinski in to zelo bogat. letos pa ni nikjer slišati nič ???

hvala user posted image  lepo da se veseliš z mano, ker sem res čist v nebesih... user posted image

nimate še vabila? mi smo ga dobil skor 2 tedna nazaj, včeraj smo mel, so pa dobili skiro. tamali 3-kolesnega, večji običnega kovinskega. lepo darilo. no, lani smo dobil pa te puzlle, pena puzzle, sedaj tako zloglasne user posted image

a ni lepo, ko ati prej zaključi in se posveti svojim najbližjim? kako malo je treba, da smo ženske zadovoljne... hm, mi tud moramo še jit v nabavo. aja, sem naročila tist žar za miklavža, pri top shop-u. na sliki je bil videti velik, sta bla 2 kotleta gor, pa še zelenjava narisana, prišel je pa tak, da bi gor lahk 2 hrenovke spekla in to je to. sem ga nazaj poslala, denar še čakam!!!!, torej tukaj ne naročam več, in mojmu rekla, da mu za miklavža kupim kavbojke. no, sedaj je izrazil željo, da bi raje teniske. ok, ni panike, sam povej kdaj gremo.
poleg seveda nabave za praznike. moram še spisek naredit, kaj bomo pekle s tamalo. vem da bo potička, rozinova in pehtranova. pa mogoče ena majhna orehova. jaz naredim eno testo, ga razvaljam, dam na pol in naredim pol rozinove, pol pa pehtranove, v istem plehu, tako da imamo 2 okusa. orehovo pa tud moram spet kaj naredit. sam kdo bo jedel??? pa absolutno mora bit nekaj za delat z modelčki, za tamalo. ta moja kuharca.

kak predlog? bi kaj novega probala...

ja včeraj sem dobila vabilo. imamo v nedeljo. izgleda da imamo različno.

res je malo treba da smo srečne. včeraj (kot ste verjetno ugotovile) me ni bilo. razlog je ravno ati. prišel je domol tak čas, da je vzel malega iz vrtca. sta se šla še nekam potepat, potem pa sta prišla lačna domol in rekla da gremo na pico v mirno. ja ok. jest sem za. sem si privoščila veliko solatko, pa malo pice zraven - mnjam

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.12.2010 12:48:18   
vipercat

punce - eno vprašanje.

aja, dramica - sem imela včeraj znamke s sabo... čaki, pa še ena jih zbira, a ne? ampak... moram povedat, da odkar več pošte ne odpiram, sem bolj slabo na tekočem, in sem pogruntala, da jih ima tudi večina tujcev že žig - poštnina plačana... blek...
ene par sem jih pa nabrala... user posted image
no, katera jih še zbira?
vama pošljem slikco na mail, pa boste zbrale, kaj bi katera mela... ker drugače vidim, da bomo težko skup prišle, smo ene in iste čveke na kupu ponavadi...

ja tudi jaz sem ga hotela vzet pri oriju, sem šla takoj prvi dan jih iskat, pa jih ni bilo več user posted image  tudi predpasnikov je zmanjkalo

jaz zbiram znamke. vzamem vse kar se ponuja - nič ne zbiram user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.12.2010 12:56:38   
lenčy

hm. solatko in pičiče

tisto, mešano z jogurtovim prelivom in pečenim piščancem - vsaka svojo

pičiči - eni, pa so bli skor viška... user posted image

in moja tamala je dočakala svoj krompirček user posted image

uf kolk sm js solate pojela, ko sm bla nosečauser posted image  je blo pa bolj v totalki aktualno...

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.12.2010 12:59:07   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

jaz zbiram znamke. vzamem vse kar se ponuja - nič ne zbiram user posted image

k si prebrala, kaj si napisala? mal hecno se slišiuser posted image

kje pa je to oriflame mimogrede?

Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.12.2010 13:04:50   
5ra8

katalog. Kot Avon. podobno user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.12.2010 13:06:21   
lenčy

katalog. Kot Avon. podobno user posted image

js sj to sm pa vedlauser posted image  sm mislna da je kje trgovina odprta, k je ena rekla, da je šla iskatuser posted image

glih gledam Aleksa, kako se igra na tleh-je tak cukr, se kar sam sebi smejiuser posted image  zdj m dala tiste puzle stran, pa eno deko sm dala na tla in ga to nč ne moti. razmišlam o stajci, d bi se za mrežo prijel pa ustal, ker plazi se ravno ne. samo po ritki se premikauser posted image  a jo je katera uporabljala?

< Sporočilo je popravil lenčy -- 22.12.2010 13:08:45 >

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?