|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
17.12.2010 13:17:17   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

vesnab kje pa imate vi v šoli?

mi imamo v šoli v šmarjeti, tud vrtec je zraven.
pravzaprav sam čez cesto od doma user posted image

ej, kaj pa ostale dolenjske čveke? pridete na prednovoletno srečanje RR-jevih dolenjskih čvek?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.12.2010 13:33:35   
vesna_b
eeeeejjjjjj

se moram pohvalit...

pravkar sva dobila načrte za najino hiško......user posted image user posted image user posted image

sem takooooo happy
user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.12.2010 18:40:12   
dramica
To...Vesna,zdaj pa hitro v akcijo!!O.K.jaz mogoče okol 5 da poštimam doma v miru otroke nafotram, peljem v varstvo.Upam da se nam še katera pridruži.Zdaj grem pa rižev narastek delat.user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.12.2010 20:49:32   
vipercat
načeloma sem jaz za, če bo ati dovolj zgodaj doma, da bo imel malega. no v končni fazi, bi ga lahko pripeljala s seboj. mala princeska gremo skupaj?

drugače je naš ati trenutno na poti iz mb. končno se  vrača domol, me je pa že obvestil da gre jetri tudi nekaj delat. pa kaj sem jest res zadnji špagetek na tem svetu al kaj????? no pri tem fušu bo vsajj kak evrček padel

mala princeska pridete jutri na kavico? sicer sem pekla kolaček pa se ne bom nič hvalila da pridite probat, ker ni uspel user posted image . zgornji sloj se ni strdil, tako da zgleda bol grdo, odrežem kos, pa kar teče vse... joj joj kot najcečji začetnik sem. vse mi gre narobe.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 579
18.12.2010 14:07:22   
dramica
Vipercat saj veš vaja dela mojstra,ne daj se!Jaz sem še 1 špaget med zadnjimi ,moj tudi na montaži pa še nagaja mu,je slabe volje jaz tud mam vsega poln kufr dans in komaj čakam da mina današnji dan.Povrh vsega me boli glava in punce sta me ujezile kot že doooooolllgooo nneeee!Bomo darilo odnesli nazaj dedli mrazu k ga je zjutri prnesu.Hvala ker sem vam lahko povedala user posted image sem prec bolšuser posted image .
Pa lep dan vsem!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.12.2010 7:08:35   
vipercat
dobro jutro. nič niste čvekale čez vikend. ste se kar pozepale? pri nas je sobota bila čisto snežena. nič ni bilo pluženo do popoldneva. zsto smo izkoristili in šli peš na sprehod do sosedov nižje v dolini. medtem so se za popoldan najavili že drugi sosedje, tako, da je bilo kar pestro. včeraj pa smo bili v mariboru. šli smo k dediju in tetam. bilo je zzelo luštno

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.12.2010 8:23:34   
vesna_b
ja, spomladi začnemo z gradbeno akcijo. nama tale nadzorni še ostale papirje rihta, tako da nama bo prihanil pota po občini, ampak v načrtu je, da je hiša drugo leto pod streho. joj, kako komaj čakam.
sicer pa me vsi sprašujejo, če bomo vseen delal, čeprav sem noseča in narodu komaj dopovem, da sva že vedela, da sem noseča, preden sva bila na prvem sestanku s tem nadzornim, torej da JA. in da noseča al pa ne noseča v mešalc ne bi metala, ceglov pa tud ne bi nosila...
ima sodelavec bager, pa za ene par mešalcev v kibli nameša...

se pravi jutri ob petih. kar v la storii? no, naša bo z mano... oz sem 99% da bomo v dvojini (trojiniuser posted image )

vipercat - bo pa naslednjič boljši kolač. sicer pa, da nisi preveč samokritična oz ga je vseen že zmanjkalo???

ah, punce, vaši delajo v službah, moj pa tud če je doma, ne more mirovat in zmeri kaj dela. ampak res. je en deloholik... ok, saj gremo na morje, pa si kaj privoščimo (tko, kak dan zase), ampak če smo pa doma... ma neki bo delal... sicer pa zmeri pravim - boljš to, ko da bi po gostilnah visel... no, in zato imam tamalo skor zmer s sabo...

ja, dedek mraz. mi ga imamo danes ob treh. me prav zanima reakcija od tamale...

no, smo mel silvestrovanje v soboto. hrana dobra, razen na koncu tista obara ne user posted image , ker je bila full mastna pa še mlačna, ansambel odličen, so mel runde po celo uro al pa še več, edin mrzlo je blo pa ko hudič... še moški so jambral... plesala sem pa tud več, kot sem upala prej. me ni nič matralo, razen včeraj sem mal bolj čutila pritisk dol, ampak je blo kar ok.

evo, toliko za enkrat. se še kaj tipkamo.

čauči, bejbe

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 20.12.2010 8:24:35 >

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.12.2010 8:40:26   
dramica
Spet mi briše..
ja velja za ju3.Torej 3.Jaz ne vem mogoče bo mala tudi z mano tavelka je pa že prevelika vse prečekira in jo vse zanimauser posted image .
Vesnab sem istega mnenja.Nič nametat v mešalc pa kaj težkega nosit,če bi blo zarad tega kaj narobe ti otročka nihče ne more povrnt.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.12.2010 9:48:08   
Alex01
Dober dan

Evo, mi smo bili v soboto v Slazburgu in je bilo super. Pa še vreme je bilo sončno. Ampak proti večeru, ko je sonce zašlo, pa tako zelo mrzlo.
V Ljubljani pa presenečenje. Avta ni bilo na parkiriščuuser posted image . Prva misel, da so nam ga ukradli. Kličemo na policijo, kjer nam prijazni policist razloži, da je pajek odvažal avtomobile s tistega parkirišča in smo dobili tel.številko parkirišča. Kličemo tja in je avto bil tam. Pravi tip, da je to cca 200 m stran od tam, kjer smo imeli avto in gremo mi peš. Hodili smo pa pol ure pri -16. Živemu človeku se vse zgodiuser posted image .
Vsaj ukradli ga nam niso!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.12.2010 10:18:32   
lenčy
živjo dolenjkice!

vesna b super za hiškouser posted image  moj je že čist obupova nad stanovanju tko da si je včeraj kar zaželel hišo delat. in zdj je treba mojga očeta prosit za parcelouser posted image  k že vidim, kaj bo čez par let: "js sm ti parcelo dal, ti men pa pomagat nočš!" ker ma kmetijo in se mu je treba prilagajat, ampak js mam svoje življenje sory. me res zanima, če bo hotu dat...  bi pa definitivno cenej pršla skos, kot pa če bi kupila stanovanje, ker bi veliko sama naredila... mimogrede, kolk časa sta čakala na papirje?

alex a ste kaj prinesli s sabo? verjetn ste bili na božičnem sejmuuser posted image  uf js bi se tud ustrašla, če avta ne bi blouser posted image  

nč Aleks spi, js moram pa malo RR prečekirat...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.12.2010 11:11:56   
vesna_b
ja, dramica, res se bom pazila, ampak tudi če ne bi bila noseča, bi bila v kuhinji, tako da...

lenčy - pri nas sva tudi dobila parcelo, pri njemu, papirje pa rihta (še) tale nadzorni. ga poznava, pa je reku, da bo on za naju zrihtal vse, ker itak rihta za razna podjetja in to in ve, kje se kaj dobi. ravno tako sva pri njemu vzela načrt, katerega sva malo popravila (kletni del), saj nama original ni pasal glede postavitve na cesto in bi bila garaža iz strani. no, to popravljeno verzijo je prinesel, papirje pa še rihta, bodo v kakem mesecu ali dveh (prazniki pa to), v glavnem, do spomladi dobimo vse in začnemo delat, se bo pa delalo v lastni režiji, ker se moj vsega loti, je univerzalen, in imamo par pravih ljudi okoli sebe.
glede tega - pomagat. pa saj bomo tud midva pomagala tašči, ko bo starejša. ampak v mejah normale, raztrgala se ne bom. oz če imajo vaši kmetijo, ti pa boš imela otroke in službo in še kako obveznost, pač takrat kmetije ne bo. to se bodo mogl navadit.
tako da - glede papirjev, ti bom povedala, ko bo konec. ampak premika se...
no, imela sva 2 verziji - ali štimat podstrešje (iz nule) ali zidat, pa sva se soglasno odločila za gradnjo.

joj, alex - full dobr za Salzburg. mi smo bili par let nazaj na izletu (s firmo) in je blo full dobr. ampak smo šli poleti. pa v rudnik soli še. lepo... ampak avto pa... ej, hudo. zakaj so vam ga pa prestavljali? ste narobe parkiral al...?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.12.2010 13:46:06   
lenčy
vesna to sta se pa prav odločila, se bolj splača hišo gradit. to je pa super, da imate same take okoli sebe, ki vam bodo pomagali. mi isto tako da se to res splača. eni niti s prtom ne mignejo potem se pa sprašujejo, kolk hiša staneuser posted image
ampak to me pa res skrbi, da bom mogla očitke poslušat... moj pravi, da se bomo zaklenili pa ne bo nobenga problema. pa glih on to reče, k ne zna nobenmu rečt neuser posted image  bomo vidli kaj bo. bomo pa tudi imeli eno posrednico, ki bo to hitreje zrihtala...
evo, kosilo kuhano, čakam, da se pikc zbudi (upam, da bo jedel) potem pa vn na sončka. to bi bil kr greh notr ostat!

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.12.2010 14:13:39   
vesna_b
ma ja, splača se bolj, ker bi cenovno bila zelo blizu temu, da imamo tu hišo pod streho... pri podstrešju sem namreč vztrajala pri svojem vhodu, in bi morala ravno tako dobit potem papirje in vse... se pravi, papirji, vhod - od tal, vsa napeljava, prezidi, pa prekrit strehi in dat kako strešno okno... ker gor je čisto golo in so samo nosilni zidovi na plati... menjat okna in balkonska vrata...
tukaj pa upava, da nama bodo priznali kvadraturo hiše, ki je stala tukaj, tako da mal prišparava na komunalnem prispevku, elektrika in voda pa je že na parceli... je pa bila prej full večja hiša postavljena. sam sedaj so le še ruševine, tako da še ni zihr...

o, vidim, da sta tudi že vidva odločena za hišo. ja pa saj je po eni strani res boljše. in ja, če mi bo tako pasalo, se bom zaklenila notri, in tudi zaklenjena ostala. je čisto drugače zasebnost, kot pa če bi bila nad taščo... pač je problem, ker tast ni več živ, in je tašči dolgčas, pa ne razume, da imam jaz svoje življenje še in svoje prijatelje... saj no, počasi se je navadila oz se navaja. ker na začetku je mislila, da jo bom poklicala zraven vsakič, ko pride katera kolegica k meni. am???? halo????!!!?!?!!! ok, če pride mami, če pridejo kaki sorodniki, naj pride. če pa pride kaka prijateljica na čvek, je to ponavadi bolj osebne narave...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.12.2010 6:47:29   
vipercat
dobro jutro

naš ati je včeraj prej zaključil službo user posted image  in takoj prišel, sva se oblekla šla po malega v vrtec in v lj. malega k babici midva pa v šoping. no samo v leclerka sva nameravala iti, ker sva imela na kartici 23€ za potrošit, pa sva malo nabavla. jest moram priznati da sem bila zelo razočarana, nič dobre izbire. na koncu sva šla še čez cesto v tavelikega mercatorja, da sva vsaj legokocke za malega dobila - malo več izbire. v glavnem tuš in špar sta mi še vedno zakon.

vesna b - včeraj sem zadnje 3 kose kolača vrgla v smeti. mami ga je pojedla več kot pol pleha, ostali pa ga nismo jedli. za božič bom delala pijane neveste, ker na to smo pa vsi nori user posted image

kok sem vesela za vašo hiško. vek kako je, ko se veseliš, da boš končno nekje na svojem. midva sva jo 4 leta nazaj kupila pa do tistega dne nisem nikoli verjela da bom kdaj imela nekaj svojega... na svoji zemlji user posted image . še danes ko gremo na sprehod si dostikrat rečeva kako sva srečna da sva si lahko to ustvarila

mi vabilo na dedka mraza kar še čakamo. sploh ne vem kaj je letos z njim. je taka recesija da ga ne bo? vsako leto je bil občinski in to zelo bogat. letos pa ni nikjer slišati nič ???

današnji sestanek - jaz zopet do konca ne bom vedela nič. z veseljem bom (ali bova z malim) prišla, če le ne bo ati kaj prekrižal načrtov, ker imamo samo še 2 dni za nabave, pa neč ne vem kako bo delal. če pridem pridem ob 17ih v lastorijo. joj kako vas bom pa spoznala??? a lahko kera začne mahat ko vidite nosečnico ki raca hahahah

alex01 - vsaj ne moraš reči da se nič ni dogajalo user posted image . tole je moral biti kar šok, prideš iz potepanja pa ni avta. samo da se je dobro izteklo - verjetno ne ravno poceni.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.12.2010 9:51:50   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

kok sem vesela za vašo hiško. vek kako je, ko se veseliš, da boš končno nekje na svojem. midva sva jo 4 leta nazaj kupila pa do tistega dne nisem nikoli verjela da bom kdaj imela nekaj svojega... na svoji zemlji user posted image . še danes ko gremo na sprehod si dostikrat rečeva kako sva srečna da sva si lahko to ustvarila

mi vabilo na dedka mraza kar še čakamo. sploh ne vem kaj je letos z njim. je taka recesija da ga ne bo? vsako leto je bil občinski in to zelo bogat. letos pa ni nikjer slišati nič ???

hvala user posted image  lepo da se veseliš z mano, ker sem res čist v nebesih... user posted image

nimate še vabila? mi smo ga dobil skor 2 tedna nazaj, včeraj smo mel, so pa dobili skiro. tamali 3-kolesnega, večji običnega kovinskega. lepo darilo. no, lani smo dobil pa te puzlle, pena puzzle, sedaj tako zloglasne user posted image

a ni lepo, ko ati prej zaključi in se posveti svojim najbližjim? kako malo je treba, da smo ženske zadovoljne... hm, mi tud moramo še jit v nabavo. aja, sem naročila tist žar za miklavža, pri top shop-u. na sliki je bil videti velik, sta bla 2 kotleta gor, pa še zelenjava narisana, prišel je pa tak, da bi gor lahk 2 hrenovke spekla in to je to. sem ga nazaj poslala, denar še čakam!!!!, torej tukaj ne naročam več, in mojmu rekla, da mu za miklavža kupim kavbojke. no, sedaj je izrazil željo, da bi raje teniske. ok, ni panike, sam povej kdaj gremo.
poleg seveda nabave za praznike. moram še spisek naredit, kaj bomo pekle s tamalo. vem da bo potička, rozinova in pehtranova. pa mogoče ena majhna orehova. jaz naredim eno testo, ga razvaljam, dam na pol in naredim pol rozinove, pol pa pehtranove, v istem plehu, tako da imamo 2 okusa. orehovo pa tud moram spet kaj naredit. sam kdo bo jedel??? pa absolutno mora bit nekaj za delat z modelčki, za tamalo. ta moja kuharca.

kak predlog? bi kaj novega probala...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 21.12.2010 9:56:36 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.12.2010 10:03:17   
dramica
vipercat jaz lahko samo sanjam o moji hiški ker na žalost je najbrž nikoli ne bo,no ja mogoče pa kaj zadanem- nikoli ne vešuser posted image .
Ja bomo mahal, ti kar pridi če moreš.Jaz tud upam da bo vse o.k. in da pridem sem imela danes burno nočuser posted image .Pa da ne bo pomote možek je smrčal ko hrčekuser posted image .

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.12.2010 10:08:02   
dramica
vesnab kaj pa kake medenjake?pa pol še mal okrasite,bo mala mela dost dela pa še zanimivo ji bo.Jaz ne vem kolk bomo letos kaj aktivni še okol peke,smo že kar bolj zaključil,se sam redimo.Itak pa mi gre danes po glavi sam pizza, je bla zanč tako dobra.Se vidimo pol ne?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.12.2010 12:01:05   
vesna_b

vipercat jaz lahko samo sanjam o moji hiški ker na žalost je najbrž nikoli ne bo,no ja mogoče pa kaj zadanem- nikoli ne vešuser posted image .
Ja bomo mahal, ti kar pridi če moreš.Jaz tud upam da bo vse o.k. in da pridem sem imela danes burno nočuser posted image .Pa da ne bo pomote možek je smrčal ko hrčekuser posted image .

nikoli ne veš... upaš lahko vedno, saj je pravzaprav to začetek vsega

vipercat - saj po moje ne bo veliko miz, kjer bodo vsaj dve nosečke... dramica in jaz, ne vem, a petra tud pride?
pa katera druga?  tako da nas boš hitro našla...
pridem s tamalo, ob petih

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.12.2010 12:30:39   
vesna_b

vesnab kaj pa kake medenjake?pa pol še mal okrasite,bo mala mela dost dela pa še zanimivo ji bo.

hm, hvala, dobra ideja :)

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.12.2010 12:51:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

vipercat - saj po moje ne bo veliko miz, kjer bodo vsaj dve nosečke... dramica in jaz, ne vem, a petra tud pride?
pa katera druga?  tako da nas boš hitro našla...
pridem s tamalo, ob petih

da da...tam ko bodo sami trebuhi user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.12.2010 13:43:31   
dramica
komaj čakamuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.12.2010 14:25:42   
vesna_b
ha ha ha, bo spet ura minila, kot bi mignil...   user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.12.2010 14:47:03   
dramica
saj bomo nekaj jedle ne?Jaz se šparamuser posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.12.2010 14:50:19   
vesna_b
ha ha ha
sem se tako nasmejala

tipična nosečniška...user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.12.2010 14:52:47   
lenčy
evo mene iz sprehoda..sva šla do muellerja po par stvari pa malo po mestu in je kar pasalo.
kaj to danes se boste duble? no lepo, js glih ne spadam zraven, sm mal mlajša pa še noseča nisem tko da bi malo iztopalauser posted image  sicer pa tud varuške nimam, oči dela.

dramica nikoli ne reci nikoli, kaj pa veš, kje te najde sreča. glej mene, kr neki sanjam o hiši, ker je dal moj slučajno pobudo...

jao zdj moram it pa jest, nisem še nič konkretnega danes. sj ni čudno, da sm tako shujšala, sm že taka kot pred zanositvijouser posted image

no lepo se imejte pa kej na moj račun povejteuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?