|
RE: Dolenjke, 4.del 20.12.2010 8:23:34
|
|
|
|
vesna_b
|
ja, spomladi začnemo z gradbeno akcijo. nama tale nadzorni še ostale papirje rihta, tako da nama bo prihanil pota po občini, ampak v načrtu je, da je hiša drugo leto pod streho. joj, kako komaj čakam. sicer pa me vsi sprašujejo, če bomo vseen delal, čeprav sem noseča in narodu komaj dopovem, da sva že vedela, da sem noseča, preden sva bila na prvem sestanku s tem nadzornim, torej da JA. in da noseča al pa ne noseča v mešalc ne bi metala, ceglov pa tud ne bi nosila... ima sodelavec bager, pa za ene par mešalcev v kibli nameša... se pravi jutri ob petih. kar v la storii? no, naša bo z mano... oz sem 99% da bomo v dvojini (trojini ) vipercat - bo pa naslednjič boljši kolač. sicer pa, da nisi preveč samokritična oz ga je vseen že zmanjkalo??? ah, punce, vaši delajo v službah, moj pa tud če je doma, ne more mirovat in zmeri kaj dela. ampak res. je en deloholik... ok, saj gremo na morje, pa si kaj privoščimo (tko, kak dan zase), ampak če smo pa doma... ma neki bo delal... sicer pa zmeri pravim - boljš to, ko da bi po gostilnah visel... no, in zato imam tamalo skor zmer s sabo... ja, dedek mraz. mi ga imamo danes ob treh. me prav zanima reakcija od tamale... no, smo mel silvestrovanje v soboto. hrana dobra, razen na koncu tista obara ne , ker je bila full mastna pa še mlačna, ansambel odličen, so mel runde po celo uro al pa še več, edin mrzlo je blo pa ko hudič... še moški so jambral... plesala sem pa tud več, kot sem upala prej. me ni nič matralo, razen včeraj sem mal bolj čutila pritisk dol, ampak je blo kar ok. evo, toliko za enkrat. se še kaj tipkamo. čauči, bejbe
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 20.12.2010 8:24:35 >
|
|
|