hel32
|
Hojla, no, pa ste me le pogrešale, kaj Najprej naj povem, da je mož, po dolgem ležanju,počasi, počasi boljši, sicer bo še cel vikend na inekcijah, ampak, lahko hodi, tako, da me tudi jutri peljal na kontrolo sladkorja, v bolnico, smo pa prava kripl familija , mam ne more dvigvat malega, ker me muči potem vse, očka pa tudi ne more, ker ga boli križ, revček mali, pa tako požulen je, no se pa drugače požulimo. Nosečniške težavice, jah, kaj čemo, tako je, tako smo se odloćile in to bomo vse prestale, sicer pa sama nimam časa razmišljat o tem, ker imam trenutno čist preveč dela s možem in otroci, in pač dam to na stranski tir, tako je, če hočeš imet polno hišo otrok, pa mi ni žal, upam, samo da bomo imeli še možnost in srečo, da imamo še enga, mi ni hudo nardit nič za otroke, čeprav me grozno moti velik trebuh, pa komaj diham, pa ponoči se zbujam,......tako je to, in to moram vzeti v zakup. Takole, mali se je zbudil, šibam, se oglasim še kaj, ko bo več časa, pa, pa. Poročilo iz pregedov jutri in v sredo sledi, upam, da dobro, oz., da izvemo za spol. Uživajte na snegu in zimskuh radostih, naša dva uživata, pa še advent je, tako fino paše skupaj, kr pravljično je vse skupaj.