|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
28.11.2010 17:32:57   
d´ori

En pozdravček iz čisto zasnežene notranjske. Do jutra nas bo čisto zamedlo. Še sreča, da mi ni treba nikamor hoditi. Zvečer le še kužita peljem na krajši sprehod in upam, da me ne bo preveč vlekel in kam prekucnil user posted image Spet samevam, ker je moj odšel na pluženje Postojne, da bomo šle lahko v torek v MŠ. No vsaj upam, da se bodo razmere uredile in bodo do takrat ceste vredu.

Teyla jaz imam kar nekaj izkušenj z nadlegovanjem v službi a žal ti ne znam kaj pametnega svetovati, ker se jaz tudi ne znam prav fajn postaviti zase. Itak, da sem tem nadlegovalcem povedala svoje a po mojih izkušnjah ne odnehajo tako zlepa. Je pa to skrajno ogabno in ne morem razumeti, da nekateri ne razumejo, če jim direktno poveš. Jaz bom najbrš po porodniški zamenjala službo, ker mi počasi presedajo tako sodelavci, ševi in tudi delo.

Z iimeni pa imamo tudi mi kar nekaj problemov. Za punčko nebi bilo problema, saj imava kar nekaj imen na zalogi, za fantka pa mojemu ni nič všeč zato je rekel, da naj kar jaz izberem user posted image Imam sicer eno ime v paci in se mi zdi, da bo kar to obveljalo, ker mi resnično nič drugega ne potegne.

Uživajte in ne hodite preveč okrog, ker razmere res niso primerne za nosečke.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
28.11.2010 17:44:44   
Nina33
Nas mal povezava heca (pa tut tale RR se še ni k sebi spravil). Pa fanta sta nehala kidat pa je blo treba najmlajšemu (zaenkrat najmlajšemu user posted image ) pomagat se iz vseh cot ven spravit user posted image . In poj melico naštimat,seveda - tako, delavsko user posted image .
Lil_, tudi od mene: vse najboljše!!!  user posted image
Teyla, s sodelavcem se čimprej pogovori. Najbolje res na 4 oči, samo če ne gre drugače pa tut kr "javno". Vsak ima svoje meje, ki jih mora drug spoštovati, pa če jih ima sam še tako "raztegnjene".
Sanje: jaz imam včasih prav "nagravžne". So pa baje te sanje o vožnji z avtom sanje o upravljanju s svojim življenjem - in če ti bremze ne primejo v avtu, te je baje strah, da tut v neki življenski situaciji ne boš mogla "zabremzat". Čeprav se najbolj strinjam s teorijo, da vsak zase najbolj ve, kaj mu določeni "simboli" v sanjah pomenijo.
Glede strahu pred držanjem otroka: na štartu je čist vsakega groza pomoje user posted image . Poj se pa navadiš user posted image . In ko se ti res razmetava po naročju - takrat že "obvladaš" sceno user posted image .
Za v P: poleg "dokumentov" samo še tisto kar rabiš za osebno nego (zobna ščetka in pasta, tuš gel, copati), večino zase in za user posted image dobiš v P (vsaj v KR je bilo tko - preveri v P). Je pa res fajn, de imaš cunje za domov naštimane - tako zase kot za user posted image user posted image . Ker zna bit zabavno drgač - vem iz izkušenj user posted image .
Meta - Obelix  user posted image . Jaz imam tut eno tako trenirko, jo šparam za takrat, ko bo res kriza s cunjami user posted image .
Igralni center: če otroku dovoliš, da sam iznajde načine "uporabe", poj je zelooo dolgo uporabna zadeva user posted image No, sej to velja za večino "igrač" ipd.
Imena: kot sem napisala - pomoje sem uspešno podtaknila "moje" ime, še Šimnu je všeč (ker ga z lahkoto reče user posted image ), tko de se je dragi že skor mogu sprijaznit user posted image .
Ekola, ura je cajt - večerjat bo treba počas.
Se mogoče še ponoči kej tipkamo!
Vse lepo vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
28.11.2010 19:03:08   
meta21
Tako smo pa mi preživeli nedeljsko popoldne ...user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
28.11.2010 19:18:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Teyla jaz imam kar nekaj izkušenj z nadlegovanjem v službi a žal ti ne znam kaj pametnega svetovati, ker se jaz tudi ne znam prav fajn postaviti zase. Itak, da sem tem nadlegovalcem povedala svoje a po mojih izkušnjah ne odnehajo tako zlepa. Je pa to skrajno ogabno in ne morem razumeti, da nekateri ne razumejo, če jim direktno poveš. Jaz bom najbrš po porodniški zamenjala službo, ker mi počasi presedajo tako sodelavci, ševi in tudi delo.

Veste kaj, jaz mislim, da se taki moški dobro zavedajo, kaj počnejo in jim tega ni treba povedat. Torej, če jim boste povedale, najbrž ne bojo odnehali. Jaz vam svetujem prijavo zaradi mobbinga ali pa se jih še ve malo lotite. Odvisno kolk ima katera jajc. Ena taka lažja fora je, da mu neprestano buljiš v zadrgo. Se jim kar hitro zmanjša ego.user posted image  

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
28.11.2010 19:26:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

U madonca user posted image

Lahko "ukradeš" Bineta - mislim, da je bila maurica. user posted image
Bine, Bogdan- to je pa tudi vse, kar se spomnem slovenskih imen. Če smem: zakaj pa mora biti ravno na B? user posted image  

Mi bomo imeli Bineta, najbrž bom pa res ugriznila tistega, ki ga bo poklical Albinuser posted image . Babica od mojega ima dva pravnuka, Lovra in Vita in še vedno misli, da sta Lovrenc in Viktor pa ju pač ljubkovalno kličemo tako. Njej oprostim, ker je malo senilna in si včasih take zgodbe izmisli, da se krohotamo zraven.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
28.11.2010 19:35:25   
meta21
Imena na b:

http://www.otroci.org/php/imena/onecategory.php?collectz_cat=1&char=B

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
28.11.2010 19:49:30   
tamy82
meta21 to pa je snežak! user posted image Bravo! Pri nas pa poleg tega, da ful sneži tudi fuuul piha in nimam niti najmanjše želje po tem, da bi stopila skozi vrata user posted image Tako da bo danes še naša kužika spala kar tu pri meni, ker se mi je res ne da vlačit za hišo v garažo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
28.11.2010 19:55:28   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Kje še kaj nedrčke za dojenje kupujete?

H&M, tud spodnjo majico za dojenje sem tam kupila, enega imam tudi iz špara in mi je ok, ena je pa enkrat napisala da je fajn iz Mullerja (aha spet zaostajam)

Jaz pa vedno vstopam v nov teden z dejanskim novim tednom, tako da v pon "začnem" z 31.tednom. Res gre hitro, madonca. Kot bi mignil, pa bomo začele rojevat. Vem, da je še malce prezgodaj, ampak kako bomo sporočale rojstva otročkov? Druge se menijo tako, da vse pošljejo na eno št. sms ko rodijo in potem tista to tudi objavi v temi. Ideja se mi zdi v redu, kaj pa ve mislite?

mislim da bom preživela tiste 3 dni in takrat javilauser posted image

Aja pa pozabila sem povedat, da so pri meni nekatere brce že prav boleče. Včeraj zvečer me je tako brcal, da sem kar stokala, namesto, da bi spala. Ima katera kakšen nasvet? Bi bilo boljše, če bi naredila kakšen počep ali kaj podobnega?
Tdui zdajle me brca da si moram trebuh kar držat.

Nič ne pomaga, mogoče edino če tvoj da roko gor, včasih hasne al pa če maš kak  drugo roko pri rokiuser posted image
mam dve strani za prebrat, sem hin in vam spet častim nič več komentiranja. Preberem in grem spat.
Aja še to, sva bli s tamalo včeraj in danes malo na snegu, pa ni nič kaj navdušena, je preveč nova zadeva touser posted image me prav zanima kako dolgo.
Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
28.11.2010 20:01:33   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Smo pa danes Lovru kupili ene Super Fit gležnarje, tople in nepremočljive in sem tak vesela, da jih kar gledat hodim. So pa taki, le da so rjavi in malo oranžniuser posted image . Cena je pa 60 Euruser posted image . Mi je moral obljubit, da do pomladi ne bo zrasel v nogeuser posted image

mi smo hčerki kupili podobne v hoferju za 20 ojrov, madona da za dva meseca ne dam toliko denarja, sem pa gledala en kup tako dragih čevljev- to je čista nesramnost!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.11.2010 20:08:07   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Me pa zanima, če se katera spomni še kakšno ime, ki bi ustrezalo naslednjim zahtevam:
- začne se na črko B (ker je moževo ime tudi na B)
- ne vsebuje črke R (ker mož pogrkuje)
- ne vsebuje črk X, Y, Q, W
- ne vsebuje dvojnih črk LL, NN ipd.
- je slovensko ali vsaj slovansko
- je kratko (ker imamo dolg priimek)
- že obstaja (user posted image t.j. ni zbirka črk s tipkovnice)
- ni krajšava daljšega imena (ala Martina=Tina, Bine=Albin...)
- se ga ne da popačit (ala Polona=Polonca)
- ni ime Blaž ali Bojan (ker ta dva že imamo user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona kaki pogoji, ta pa bo težka
Božo, Bogdan?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.11.2010 20:23:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Smo pa danes Lovru kupili ene Super Fit gležnarje, tople in nepremočljive in sem tak vesela, da jih kar gledat hodim. So pa taki, le da so rjavi in malo oranžniuser posted image . Cena je pa 60 Euruser posted image . Mi je moral obljubit, da do pomladi ne bo zrasel v nogeuser posted image

mi smo hčerki kupili podobne v hoferju za 20 ojrov, madona da za dva meseca ne dam toliko denarja, sem pa gledala en kup tako dragih čevljev- to je čista nesramnost!

Imamo tudi mi ene s hoferja-kot ene ski bucke. Tej bojo bolj za lepše izhode, v avto, obiski, sprehod po spluženem, hoferjevi pa za sankanje in valanje po snegu. Jaz mam ful uničene noge pa kr malo cvikam poceni čevlje malemu kupovat. Drugače pa pri 2 letih ne rastejo noge tako hitro kot pri 1 letu. Jaz računam, da bo to do pomladi, ker ima zdaj dobro 25, kupili smo pa 26 in ima še nekaj lufta. Pa še Bine jih bo lahko potem nosil, če ne bo ravno kontra letni čas. Ah, saj, jaz pa gledam škornje zase z 80 eur pa si mislim, da so predragi in da jih v bistvu ne rabim. Pa bi jih malo dlje nosila, ne!?user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.11.2010 21:04:42   
Teyla
Meta21 aja ti si imela Bineta, pardon. user posted image   Sicer sem pa potem videla, da je to prepovedano. user posted image   pa super snežaka ste naredili. user posted image A to ste že nove čevlje sprobali? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Veste kaj, jaz mislim, da se taki moški dobro zavedajo, kaj počnejo in jim tega ni treba povedat. Torej, če jim boste povedale, najbrž ne bojo odnehali. Jaz vam svetujem prijavo zaradi mobbinga ali pa se jih še ve malo lotite. Odvisno kolk ima katera jajc. Ena taka lažja fora je, da mu neprestano buljiš v zadrgo. Se jim kar hitro zmanjša ego.user posted image  

Hvala vsem za komentarje in nasvete. Mogoče bi mogla dodat, da objema tudi druge sodelavke in to njiju nič ne moti-mene tudi objem ne moti, čeprav mi je bilo čudno od začetka. Gre se za nekaj drugega, včeraj mi je namreč stisnil poljub na uho () in to na tak način, da mi sPLOH ni bilo všeč, nisem ga pa tudi mogla odrinit v tistem momentu, ker je pač kar trajalo (ali se je pa samo meni zdelo neskončno dolgo). malo sem se odmaknila, kaj več pa nisem mogla storit, ker sem sedela, pa se je on nagnil. No, zdaj vse skupaj zveni zelo grozno, ampak moram rečt, da je najbolj odprti tip kar se tega tiče. Takrat pa me je vprašal na samem, če je preveč predrzen, ko me objame (pa še kakšen stisk ali kaj podobnega sem dobila zraven), pa sem mu rekla, da malo mi je neprijetno. predvsem zaradi slabih izkušenj. No, kakorkoli, do sedaj me je zmotilo samo to, kar se je zgodilo včeraj in me stisne pri srcu vsakič, ko se spomnim tega. Kot da mi visi nad glavo. ne vem, če se moj dragi zaveda, kako me ta stvar moti. Res se moram pozanimat pri drugih dveh sodelavkah kakšen občutek dobita pri njemu. On je namreč kar priljubljen in je tudi meni zelo pri srcu, oz je bil, bolje rečeno. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. user posted image  

Grem se z mojim pogovorit, kaj on misli, samo ne želim še njega obremenjevat. user posted image Mogoče mi bo potem lažje.

Punce, fajn se imejte, lepe sanje vam želim. Pa se opravičujem, če sem kateri zamorila večer oz branje. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.11.2010 21:30:58   
meta21

Meta21 aja ti si imela Bineta, pardon. user posted image   Sicer sem pa potem videla, da je to prepovedano. user posted image   pa super snežaka ste naredili. user posted image A to ste že nove čevlje sprobali? user posted image

Grem se z mojim pogovorit, kaj on misli, samo ne želim še njega obremenjevat. user posted image Mogoče mi bo potem lažje.

Punce, fajn se imejte, lepe sanje vam želim. Pa se opravičujem, če sem kateri zamorila večer oz branje. user posted image

Veš, da smo jih mogli sprobat. Midva z možem sva taka otroka glede teh stvari. Saj se spomnite, da sva omaro za otroško sobo sestavljala praktično sred noči, ne?user posted image  Pa bi jo lahko en mesec kasneje. In tud čevlje smo sprobali v najbolj nemogočih razmerah-no vsaj vemo, da so vredni svojega dnarja.

Glede sodelavca pa NIKAKOR ne imej slabe vesti ali občutka krivde. Ko smo ljudje v vlogi žrtve avtomatsko iščemo opravičila za barabine. To kar je storil ni prav in ti kar lepo stoj za tem. Mi smo pa itak tukaj zato, da si pomagamouser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
28.11.2010 22:25:01   
trsica
lil_ vse najboljše

teyla, jaz bi ga javno napizdila. že za "objem", ker če ti ne paše, ti ne paše. pika.

imena user posted image saj vem, da pretiravam. in ponavljam, da že imamo ime, ki ustreza vsemu, le na B se ne začne. user posted image sva na začetku rekla, da bi fantje imeli začetnico po njemu, punčke pa po meni. pa bo zgleda treba znižat kriterije. če ne gre, pač ne gre. user posted image nina33, ja, tisto popačenje imena me bolj skrbi za odrasle, ne za otroke. ko so mi začeli z Blažek in Bojanček, mater, sem kar kurjo polt dobila. user posted image še z enim prfoksom sem se pregovarjala, ko je moje ime napačno naglaševal. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

modrček za dojenje. jaz sem ta prvič imela samo enega, ki sem ga uporabljala za ven. doma sem imela pa plenico čez. modrcov s kostmi in prešitjem čez bradavice pa že zeloooo dolgo ne nosim več.

obelix? user posted image jaz sem pa nasedli kit. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
28.11.2010 22:59:45   
Anonimen

lil_ vse najboljše

teyla, jaz bi ga javno napizdila. že za "objem", ker če ti ne paše, ti ne paše. pika.

imena user posted image saj vem, da pretiravam. in ponavljam, da že imamo ime, ki ustreza vsemu, le na B se ne začne. user posted image sva na začetku rekla, da bi fantje imeli začetnico po njemu, punčke pa po meni. pa bo zgleda treba znižat kriterije. če ne gre, pač ne gre. user posted image nina33, ja, tisto popačenje imena me bolj skrbi za odrasle, ne za otroke. ko so mi začeli z Blažek in Bojanček, mater, sem kar kurjo polt dobila. user posted image še z enim prfoksom sem se pregovarjala, ko je moje ime napačno naglaševal. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

modrček za dojenje. jaz sem ta prvič imela samo enega, ki sem ga uporabljala za ven. doma sem imela pa plenico čez. modrcov s kostmi in prešitjem čez bradavice pa že zeloooo dolgo ne nosim več.

obelix? user posted image jaz sem pa nasedli kit. user posted image

Zakaj se pa ti skrivaš pod drugim nickom?user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
28.11.2010 23:27:32   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21[
Glede sodelavca pa NIKAKOR ne imej slabe vesti ali občutka krivde. Ko smo ljudje v vlogi žrtve avtomatsko iščemo opravičila za barabine. To kar je storil ni prav in ti kar lepo stoj za tem. Mi smo pa itak tukaj zato, da si pomagamouser posted image

Se podpišem. Jaz sem tip človeka, ki ne prenese fizičnega stika s "kar enimi" pa naj bo to objem al pa samo stisk roke. Dobr, roko že dam, sem pač lepo vzgojena user posted image , čeprav mi je čudno, kar je "več" kot to (objemi npr.) imam pa prišparano za dobre prijatelje (redke) oziroma za moja 2 fanta. Hočem rečt - res nisi ti nč "čudna", ker ti je tako obnašanje čudno.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
28.11.2010 23:30:11   
d´ori

Punce nas je zamedlo do kraja. Zjutraj, ko bo moj prišel domov bo imel najprej kako uro kidanja, da se bo pripeljal do vrat.

Teyla ta tvoj sodelavec je pa res grozen. Meni bi šlo to tudi na živce. Je pa nekoliko lažje, ker se tudi do drugih obnaša tako kot do tebe. Pri meni je bilo drugače, saj se je sodelavec obnašal tako samo do mene. Zato sem to smatrala kot resno nadlegovanje. Uf kako so nekateri moški odvratni. Da se grejo tako obnašati do nosečnice user posted image No to je pa že višek. Upam, da se zadeva uredi in te ne bo več nadlegoval.

lil tudi od mene vse najboljše, vse najlepše..... user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem počasi proti postelji. Zadnja dva dni bolje spim in moram iti iskoristiti noči, ko mi še uspeva prespati skoraj celo.

Lahko noč vsem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
28.11.2010 23:32:20   
Nina33

Tut pod to se podpišem!

tisto popačenje imena me bolj skrbi za odrasle, ne za otroke. ko so mi začeli z Blažek in Bojanček, mater, sem kar kurjo polt dobila. user posted image še z enim prfoksom sem se pregovarjala, ko je moje ime napačno naglaševal. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, verjamem, da je to še bolj obupno user posted image . Z imenom najinega pobča se ne da več kej prida "delat" user posted image , me je pa svakinja "nasmejala", ko me je vprašala, kako ga kličeva user posted image jah, ne vem - Korl?!? user posted image Pa o odraslih - kolk mi gre na živce, ko moja dva Šimna sprašujeta, če bo čičal pa pupal in papal... Čeprav mi gre na smeh zraven, ker ju samo zabodeno gleda dokler ne povesta "prav" user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
28.11.2010 23:37:27   
Nina33
Tole je pa lepo "povedano":

user posted image ♥~~
Do not try
To change the world.
You will fail.
Try to love the world.
Look, the world is changed,
Changed forever.

~Sri Chinmoy ♥ ♥

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.11.2010 8:05:49   
vipercat
čao februarčice user posted image

mi mamo tok snega, da je že kar preveč za moej pojme user posted image . v petek ga je zapadllo 26 cm, včeraj pa še kakšne 20. danes pa pravijo da bo še ne?

hel32 - upam da je tvoj že kal bolši. zoprna zadeva. user posted image

teyla to so ti pa deci - moj lahko dela po 24 ur na dan (jaja je deloholik, dobro da ga jaz nazaj držim), ko pa sem v četrtek rekla babi je tukaj greva lahko midva v kino pa je bil tok zmatran, da je potem na silo šel in ker ni bilo trenutno nobenega filma, sva šla na pijačo, pa mi je sedel kot kak kup nesreče v lokalu user posted image
da ne govorim kok sem bila jezna in razočarana. on pa reče: ne bit taka sej veš da sem zmatran od službe. a res??????? čudno ker vem da bi šel lahko komot še eno izmeno delat

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.11.2010 8:15:32   
vipercat
glede sporočanja res ni panike. jaz imam še od avgustovk iz prve nosečnosti številke, pa se vedno dovbivamo ali pa vsaj slišimo. tudi me se bomo še kaj zbližale, tako da bomo pravočasno poslale čestitke vsaki ki bo rodila.

glede adventnih venčkov mi nimamo problemov, ker ga nikoli nimamo. kar se tiče vere smo ateisti, tako da take zadeve pri nas odpadejo, praznujemo pa božič ampakk ne kot tak praznik ampak kot dan, ko smo skupaj družina na kupu. če se hre pa kdaj k polnočnici, pa smo obvezno zunaj pred cerkvijo user posted image
nismo pa proti ničemer in vedno podpiramo vse vere in običajee - mi je še zelo zanimivo vse to spremljat in poslušat, samo mene naj pustijo pri miru, ker nekega siljenja v kaj pa ne maram.

teyla - po pporodu je res ful lahko izgubit kile. jaz sem se  zredila za 18kg. v 14 dneh po porodu, sem bila SKORAJ na predporodni teži. problem nastane ko nehaš dojit. jaz sem v 7 mesecu malega, fasala mastitis in nehala dojit (sem malo pumpala da se je umirilo, mali pa je začel dobivat po žlički - vseeno sem mu malo še dajala mleka). takrat sem se v prvem mesesu zredila za 7kg, naslednji mesec pa še za ne par in spet dobila kup strij. te kile pa niso šle več dol pa da si bog

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.11.2010 8:20:29   
vipercat

Malo za šalo, malo zares. Ko smo ravno pri imenih. Mož izbira ime za fantka in ima kao že izbrano, a vseeno se lahko še 100_x_ premisli.

Me pa zanima, če se katera spomni še kakšno ime, ki bi ustrezalo naslednjim zahtevam:

Jaz ga še nisem našla. user posted image

p.s. Punca bo na črko N in ustreza vsem zahtevam. user posted image

uf ste pa zahtevni user posted image

ni ravno slovensko, samo moj kolega je boban - če ti kaj pomaga

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.11.2010 8:54:49   
Tigrica86

Malo za šalo, malo zares. Ko smo ravno pri imenih. Mož izbira ime za fantka in ima kao že izbrano, a vseeno se lahko še 100_x_ premisli.

Jaz ga še nisem našla. user posted image

p.s. Punca bo na črko N in ustreza vsem zahtevam. user posted image

Kaj pa imena kot so Božo, Beno? Boštjan, Benjamin in Bogdan so pa že tako bila omenjena, vendar niso tako zelo kratka. user posted image Kar se pa tiče pačenja imen  -vsako ime se da "popačit". Jaz imam ime, ki ga skoraj ni mogoče popačit, pa so v OŠ sošolci vseeno poiskali (zame žaljivo) popačenko - še danes mi gredo kar kocine pokonci!user posted image

Midva še tudi nisva povsem izbrala. Za fanta imava v izboru 3 imena, za punčko pa nikakor ne moreva najti takega, ki bi bil obema všeč user posted image .

Kar se pa modrčkov tiče - jaz sem si enega kupila v Mullerju, pa mi ne ustreza najbolj. Nevem, ali nimam prave številke ali kaj?! Vem pa, da si ga moram prej nabavit, ker moj bo še bolj falil, če mi ga bo mogel it kupit, k pa če ga js kr tko kupim... user posted image Bom šla še v H&M pogledat...

Jaz mam pa danes kontrolo pri osebni zdravnici - mislim da mi bo zaključila bolniško, da grem še delat za par tednov user posted image Bi blo pa fajn v toliko, da greva lahko z mojmu mal po nakupih (morva izbrat sedežno, pa kr velik stvari za bebico nama še manjka) user posted image . Čeprav mi pa nič kaj ne diši ponovno vstajanje sredi noči, ko bi najbolj spala - glede na to, da ima naše detece svoj ritem naravnan tako, da me vedno zbudi ob 2h ponoči +-15 min!user posted image Pravijo, da bo tako tudi potem, ko se bo rodilo?! Torej lahko pričakujem, da bomo bedeli do 23h, se ob 2h dojili, ter ob 6h vstajali user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.11.2010 9:05:45   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Pa o odraslih - kolk mi gre na živce, ko moja dva Šimna sprašujeta, če bo čičal pa pupal in papal... Čeprav mi gre na smeh zraven, ker ju samo zabodeno gleda dokler ne povesta "prav" user posted image .

Ja, ti so tudi posebna kategorija. user posted image Saj je prav, da slišijo kakšno narečno. Vedno pa zraven povem še pravilno slovensko besedo. In to že od rojstva dalje. Pa tudi kakšna sklanjatev mi gre kot strela skozi ušesa. A boš sokeca a boš mlekeca? Saj sem matematik in slovenščino sem vedno imela med 1 in 2, ampak to afnanje mi gre pa na bruh. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.11.2010 9:07:59   
tamy82
Jutro punce!

Pri nas je res ogromnooo snega! Sploh ne vem kaj to pelje, če res misli ta teden še skoz po malem snežit user posted image očitno bom kar cel teden tu doma in ne bom mogla nikamor. Tako da je, malo tu mač je vsega ... user posted image

modrčki meni pa ravno ti iz HM niti malo ne odgovorajajo (že prej pred user posted image ), ker mi niti eden kar jih mam ne sede čisto ok. Sej lahko bi me izučilo, ampak sem zadnjič spet enega kupila tam in mi spet ni prav user posted image Tako da bom mogla nekje drugje pogeldat za to.

Očitno je danes res dan za magistrsko, drugega tako ne morem počet, ker zunaj še kar snežiii ... user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?