Nina33
|
Čer! kkb1, dobrodošla! , škoda za vse te injekcije - ampak važno, da pomagajo in da ste vsi 3je OK. Glede CTGja naj te pa nič ne skrbi, pač en neinvaziven pregled več . BabyVac ipd. - mi smo na srečo prišli skoz z navadnim aspiratorčkom, res pa ni bil kaj prida prehlajen, zdaj pa itak zna že dobro pihnit (pa tut s prstom ven kej zrofkat ) Registrirana, naj se princesa hitro pozdravi, ti se spravi za bukle, de bo čimboljše podelan tale izpit - poj pa na veseli december Ti pa čisto verjamem, da se ti ne da nič kej učit se. Pridne ste vse, ki študirate zraven . PilotGirl - čestitke za 9-ko. Z imeni pa Tršica komplicira , no, sej jaz tut v bistvu (rajš ne obelodanim svojih "zahtev" ), samo zdej smo kao sklepčni . Bomo videli, če bo zdržalo do februarja . Meta, trenutno samo pri tebi vidim s kod si, pa od kdaj . Si pa edina zelena, vse ostale so rdeče . "Luftanje" je pa zelo uredu, ja, čeprav meni na žalost ni dovolj pogosto ratalo. so pa zato une mrežaste gatke super, ker ne dihtajo . Maurica - "samo" hormoni so . Men se tut zdi, de mi je bilo v 1. lažje, samo...ko malo bol pomislim...ni blo, včasih mi je bilo prav obupno, ampak res pozabiš. Tako kot pride tudi gre. HB. Ninchi, samo navadit se morta drug na druzga, pa bo. S pralnim strojem mislim,de ne bo pomote . Mene bi tut čist v jok spravilo takle. Urnik spanja in budnosti: pojma nimam - naš ni spal . Sem pa jaz nespeča (že tko al tko, zdej je sam slabše ) in mališ brca ko nor tudi do treh ponoči, ampak ko pa zaspim, pa spim...in ne vem kaj dela. je pa kmalu po tem, ko se zbudim (niti še ne vstanem) že aktiven. Mah, hujš kt je blo itak ne more bit, lahko sem samo v + presenečena . Imeni za : joj, jaz bi bruhala, ko bi mi kdo kaj tacga predlagal . No, ampak vsak ma svoje, de ne bo slučajno kake zamere . Izbereš pač ime/imeni, ki sta tebi/vama všeč in upaš, da bo otroku to ime pasalo (jaz mam enga v rezervi, če bi trenutno "uradno" ime ne pasalo novorojenemu človečku februarja, res ga moram videt prej, preden se za 100% odločim ). Kaj pa drugi mislijo, je pa njihova stvar. Prvičmami, pozrdavi se, poj pa čimprej modrostnega ven . Spet sem vas en kup pozabla, pomoje A, kje se pa Patrisha potepa? Pa še kera, no? Lepo, mirno noč, lepe sanje vsem!