Teyla
|
Meta21 aja ti si imela Bineta, pardon. Sicer sem pa potem videla, da je to prepovedano. pa super snežaka ste naredili. A to ste že nove čevlje sprobali? IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: d´ori Teyla jaz imam kar nekaj izkušenj z nadlegovanjem v službi a žal ti ne znam kaj pametnega svetovati, ker se jaz tudi ne znam prav fajn postaviti zase. Itak, da sem tem nadlegovalcem povedala svoje a po mojih izkušnjah ne odnehajo tako zlepa. Je pa to skrajno ogabno in ne morem razumeti, da nekateri ne razumejo, če jim direktno poveš. Jaz bom najbrš po porodniški zamenjala službo, ker mi počasi presedajo tako sodelavci, ševi in tudi delo. Veste kaj, jaz mislim, da se taki moški dobro zavedajo, kaj počnejo in jim tega ni treba povedat. Torej, če jim boste povedale, najbrž ne bojo odnehali. Jaz vam svetujem prijavo zaradi mobbinga ali pa se jih še ve malo lotite. Odvisno kolk ima katera jajc. Ena taka lažja fora je, da mu neprestano buljiš v zadrgo. Se jim kar hitro zmanjša ego. Hvala vsem za komentarje in nasvete. Mogoče bi mogla dodat, da objema tudi druge sodelavke in to njiju nič ne moti-mene tudi objem ne moti, čeprav mi je bilo čudno od začetka. Gre se za nekaj drugega, včeraj mi je namreč stisnil poljub na uho () in to na tak način, da mi sPLOH ni bilo všeč, nisem ga pa tudi mogla odrinit v tistem momentu, ker je pač kar trajalo (ali se je pa samo meni zdelo neskončno dolgo). malo sem se odmaknila, kaj več pa nisem mogla storit, ker sem sedela, pa se je on nagnil. No, zdaj vse skupaj zveni zelo grozno, ampak moram rečt, da je najbolj odprti tip kar se tega tiče. Takrat pa me je vprašal na samem, če je preveč predrzen, ko me objame (pa še kakšen stisk ali kaj podobnega sem dobila zraven), pa sem mu rekla, da malo mi je neprijetno. predvsem zaradi slabih izkušenj. No, kakorkoli, do sedaj me je zmotilo samo to, kar se je zgodilo včeraj in me stisne pri srcu vsakič, ko se spomnim tega. Kot da mi visi nad glavo. ne vem, če se moj dragi zaveda, kako me ta stvar moti. Res se moram pozanimat pri drugih dveh sodelavkah kakšen občutek dobita pri njemu. On je namreč kar priljubljen in je tudi meni zelo pri srcu, oz je bil, bolje rečeno. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. Grem se z mojim pogovorit, kaj on misli, samo ne želim še njega obremenjevat. Mogoče mi bo potem lažje. Punce, fajn se imejte, lepe sanje vam želim. Pa se opravičujem, če sem kateri zamorila večer oz branje.
|