Teyla
|
_lil Vse najboljše še tebi z zamudo. Nisem vedela, da si praznovala. IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Teyla, uživaj saj si Pa tudi če maš preveč kilc. Mene v porodnišnici pa kregajo, da sem premalo gor dobila, nikol nobenemu ni prav. G je pa presrečna. Važno je, da se ti dobro počutiš. Pa jih maš 0 gor al pa 15. Ko bodo naši malčki začeli kobacati okoli, bo vse dol šlo. Ma se ne sekiram - vsaj ne preveč. Malce me skrbi ravno to, ko vsi pravijo, da je po porodu ful lahko vse izgubit. Pol pa poslušaš punce, da ne gre tako simpl dol. Sicer se ne obremenjujem zaradi dodatne teže, ampak me samo "skrbi" zarad plezanja, ker bom mogla vso formo znova izpilit, kar bo pa zaradi dodatnih kg toliko težje. Ampak bom zmogla, saj smo mamice močne. Tudi jaz komaj čakam otročka, da ga vidim. Zato pa imam vsak dan sanje, da ga že držim v rokah. Vendar niso nikoli tako vesele. Včeraj sem sanjala, da ga nisem in nisem znala prijet in da se je zvijal na mojih rokah. Pa vem, da ne bo tako, ampak verjetno podzavest dela svoje. Včerajšnji dan pa sploh ni bil lep. še v službi se mi je zgodilo nekaj. En sodelavec je naredil nekaj, kar je mejilo že na spolno nadlegovanje- no vsaj meni. In se ful slabo počutim zarad tega. Svojemu sem že povedala, je rekel, če mu kaj reče. Bom že sama. če bo kaj blizu ali podobnega, mu bom že povedala svoje. čeprav sem mu enkrat že rekla, da je mogoče malce preveč vsiljiv, pa je potem ratal tak žalosten, da sem mislila, da je z mano kaj narobe. Ok, objem še gre, objema tudi ostale sodelavke, ampak ne vem... Mah da ne bom preveč govorila, v glavnem nimam dobrega občutka. Pa še potem me je motilo doma, ko mi je moj dal poljub na lička, sem se kar na tega sodelavca spomnila, ker je imel isto neobrito brado. MI je bilo kar hudo.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.11.2010 12:54:17 >
|