|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
28.11.2010 10:05:18   
cukica
Dobro jutro!

Pri nas je mraz k sto hudičev,brrr....
Včeraj ratala žurka za Tasta,so me vsi pohvalil,...Jaz pa sem ob 22 omagala in šla spat,pa še tok me je trebuh bolel,da sem mislila,da bom pristala v bolnici.Danes Greva po posteljico komaj čakam,...Še mal pa bomo mele naše bebice doma,...Sem kot majhen otrok,ki se veseli darila,...PA še tak čas prihaja,ki se ga vedno veselim,...MIKLAVŽ;BOŽIČEK in DEDEK MRAZ,....
Nič mejte se vam kaj pišem,jutri grem k mamici na počitnice za tri dni,ker mam preglede v Ljubljani pa bosta šla z očijem z mano,ker moj gre jutri na pot in ga ne bo spet en teden,....

Mejte se,...pa pazite na obilico snežnih padavin danes,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.11.2010 10:08:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja, večno vprašanje pri nas doma. Za drugo adventno nedeljo se prižgeta dve svečki ali samo ena (drugačna kot prva)? Tega pri nas nismo nikoli znali razčistiti. user posted image

Nisem glih pri tanjbolj poučenih ampak kolikor jaz vem, se 2. nedeljo prižge ista kot 1. nedeljo plus še ena. Moraš met mal večje sveče, ker taprva 4x gori.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.11.2010 10:15:55   
Anonimen
Ja jaz se že hecam, da kljub temu, da ni rojen zbiram zanjga darila (miklavž, božiček in dedek mraz), pa še rojstni dan mam 16. hi hi hi

Glede 2. adventne nedelje se pa prižge prva + 2 svečka. Vendar prva zgori, tako, da moraš imeti na rezervi svečko, no saj mi jo mamo vedno.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 28.11.2010 10:17:16 >

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
28.11.2010 10:40:18   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Aja, večno vprašanje pri nas doma. Za drugo adventno nedeljo se prižgeta dve svečki ali samo ena (drugačna kot prva)? Tega pri nas nismo nikoli znali razčistiti. user posted image

Nisem glih pri tanjbolj poučenih ampak kolikor jaz vem, se 2. nedeljo prižge ista kot 1. nedeljo plus še ena. Moraš met mal večje sveče, ker taprva 4x gori.

Aha, potem je treba imet tiste različnih velikosti. user posted image
Ampak potem pa že četrto nedeljo gorijo vse 4 svečke, jaz sem pa mislila, da se vse 4 prižgejo samo na Božič. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
28.11.2010 11:05:46   
Anonimen
Zadnjo nedeljo pred Božičem se četrto prižge user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
28.11.2010 11:10:37   
Teyla
Ja, ja saj, ampak nekako sem imela v glavi, da vse 4 gorijo samo in edino na Božič, ker je takrat nekaj posebnega. Zato mi ta ćetrta nedelja ni šla v račun. user posted image

jaz sem pa od zajtrka pojedla že en sendvič in eno čokoladko. Sem se že nehala redit po tabeli, ker sem presegla povprečne vrednosti in to že danes zjutraj.user posted image
Sem bila kar žalostna, ko sem stopila na vago, moj me pa samo tolaži, da sem lepa kepica. Mislim, da me hormoni dajejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
28.11.2010 11:32:49   
Anonimen
Teyla, uživaj saj si user posted image Pa tudi če maš preveč kilc. Mene v porodnišnici pa kregajo, da sem premalo gor dobila, nikol nobenemu ni prav. G je pa presrečna. Važno je, da se ti dobro počutiš. Pa jih maš 0 gor al pa 15.

Ko bodo naši malčki začeli kobacati okoli, bo vse dol šlo.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 28.11.2010 11:33:28 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
28.11.2010 11:59:52   
cukica
Tako pri nas na notranjskem zopet sneži oziroma oreng mete,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
28.11.2010 12:03:49   
ninchi9
Ojoj, jaz pa sem pozabila adventni venček kupit user posted image Na vse pa tud ne morm razmišljat zdaj med selitvijouser posted image
Da se pohvalim, sem spala 11 ur - me glava boli zaradi tega. Samo sem morala, ker sem cel teden delala ko user posted image
Zdaj pa pride na vrsto pranje in likanje cotik za bebija... juhu, komaj čakam, da jih bom zlagala v omaro.

Teyla - mene tudi mučijo kilogrami - sem jih pridelala že 11, pa še 2 meseca sta pred mano. Ampak se zdaj več ne sekiram.. Zdaj že je kaj je, mormo gledat naprej. Jaz sem osredotočena še samo na porod in na tamalega, ko ga bom lahko prvič vzela v naročje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
28.11.2010 12:11:49   
lil_
pa se se jst mal javim. no zdej lahko tut men na seznamu popravte leta...sej sm se v petek postarala user posted image sm vm otvorila strelski pohoduser posted image bi nalepla ksno torticouser posted image al pa kej, pa neznam, oz. se mi res ne da ubadat s temuser posted image sm pa za RD dobila lepo darilo...kar nekaj snega user posted image danes pa ga spet pricakujem...pa se nic ne kaze, d abo kej iz tega.

ja una tabelca s kilami je men tut vsec, ker sm se zlo pod spodnjo mejo user posted image mi v porodnisnici na pregledu vedno recejo samo kako sem drobna, da pa mam kil premal pa noben nic ne rece. dokler sta user posted image user posted image super in dokler je moja kri vredu, se sploh ne sekiram.
ja zadnic sem pozabila sporocit datum za naslednji pregled 13.12.

kok sm fous tistim, k mate imena ze izbrana, midva pa se se vedno boriva z njimi. tko kot je ze ena napisala, si tut jst zelim, d abi si otrocki sami izbral ime. pa sej nevem, a tok kompliciramo, al je res tezko izbrat. men se zdi velika odgovornost, glede na to, da izbiras ime celo zivlenje.

se nekaj me zanima...glede na to, da mam za user posted image user posted image ze skoraj vse pripravljeno, bom pocas zacela rzmislat, kaj rabim vzet s sabo v P. a to so samo osebne potrebscine, al dejansko rabim kej konkretnega, kar morm se kupt? modercek za dojenje bo najbrz prsov prov, a je se kej takega kar rabim?

cukica upam da tale vs sneg pride tut kej do nasuser posted image

ninchi ja jst sm se tut fuuul veselila zlaganja malih cunjic, pol pa me je ze posteno bolel hrbet...so pa vseen zalo lusne in miceneuser posted image

tut jst se ze fuuul veselim user posted image user posted image , sam jima vsak dan povem, da mata se dovolj casa in nej se jima nikamor ne mudiuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
28.11.2010 12:25:43   
Anonimen
Ufff, spet sneži na polno user posted image Jaz pa na faks bi mogla, mi kar ne diši, pa spet nebomo spluženi. Se že pripravljam na prepir z mojim.user posted image

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.11.2010 12:26:54   
FoxyLady
foxylady jaaaaaa prva adventna nedelja je že tu!. Jupi. Midva nimava venčka, ga bova pa imela naslednje leto skoraj zagotovo. Aja, večno vprašanje pri nas doma. Za drugo adventno nedeljo se prižgeta dve svečki ali samo ena (drugačna kot prva)? Tega pri nas nismo nikoli znali razčistiti. user posted image

Prižgeta se dve svečki tista prva,ki se prižge danes oz.na prvo adventno nedeljo in naslednja ,ki predstavlja 2.adventno nedeljo......torej imaš 4 svečke ,vsako nedeljo se prižge ena nova plus ostale ,ki so že bile prižgane prejšnje nedelje

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.11.2010 12:53:19   
Teyla
_lil Vse najboljše še tebi z zamudo. Nisem vedela, da si praznovala. user posted image   user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Teyla, uživaj saj si user posted image Pa tudi če maš preveč kilc. Mene v porodnišnici pa kregajo, da sem premalo gor dobila, nikol nobenemu ni prav. G je pa presrečna. Važno je, da se ti dobro počutiš. Pa jih maš 0 gor al pa 15.

Ma se ne sekiram - vsaj ne preveč. Malce me skrbi ravno to, ko vsi pravijo, da je po porodu ful lahko vse izgubit. Pol pa poslušaš punce, da ne gre tako simpl dol. Sicer se ne obremenjujem zaradi dodatne teže, ampak me samo "skrbi" zarad plezanja, ker bom mogla vso formo znova izpilit, kar bo pa zaradi dodatnih kg toliko težje. Ampak bom zmogla, saj smo mamice močne.

Tudi jaz komaj čakam otročka, da ga vidim. Zato pa imam vsak dan sanje, da ga že držim v rokah. Vendar niso nikoli tako vesele. Včeraj sem sanjala, da ga nisem in nisem znala prijet in da se je zvijal na mojih rokah. Pa vem, da ne bo tako, ampak verjetno podzavest dela svoje.

Včerajšnji dan pa sploh ni bil lep. še v službi se mi je zgodilo nekaj. En sodelavec je naredil nekaj, kar je mejilo že na spolno nadlegovanje- no vsaj meni. In se ful slabo počutim zarad tega. Svojemu sem že povedala, je rekel, če mu kaj reče. Bom že sama. če bo kaj blizu ali podobnega, mu bom že povedala svoje. čeprav sem mu enkrat že rekla, da je mogoče malce preveč vsiljiv, pa je potem ratal tak žalosten, da sem mislila, da je z mano kaj narobe. Ok, objem še gre, objema tudi ostale sodelavke, ampak ne vem... Mah da ne bom preveč govorila, v glavnem nimam dobrega občutka. user posted image    Pa še potem me je motilo doma, ko mi je moj dal poljub na lička, sem se kar na tega sodelavca spomnila, ker je imel isto neobrito brado. MI je bilo kar hudo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 28.11.2010 12:54:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.11.2010 13:15:53   
Anonimen
Ja te sanje so podzavestri strah. Mam jaz tudi vse živo, včasih tako zamorjene, da se že zbudim user posted image . Potem sem pa celi dan taka v elementu občutka in žalostna. Zanč sem sanjala, da sta se v mojem bušiju tepla bebika pa alien, sej sliši se tko mal smešno al pa... Ampak, ko sem zaupala mojmu, češ da bi me potolažil, se je še cel dan norca delal pa smejal. Sam mene je pa čisto šokiralo, ker sem se bala v sanjah, da bi ga tisto čudo poškodovalo. (to sem sanjala v tem času, ko sem padla pa čakala na preglede). Vem, da je psihološk, sam včas nam je kriza.

Jaz pa mislim, da je prav, da si mu rekla. V tem času smo veliko bolj občutljive. Sicer so moški tudi zelo občutljivi, tako, da ne se s tem obremenjevat. Vem, da je težko, ampak naj bo to problem sodelavca. Meje morjo bit, ker nekateri nedojamejo. Sem jaz na faksu tudi ugotovila in ko sem rekla, mu je tako blo kot da sem mu nekoga ubila. Mi je potem še serviral nekaj časa, sam sori. Lej ni moj problem. Ker to zelo hitro lahko preraste naprej, ker ljudje nimajo mej in se to nadaljuje naprej. Tako, da midva z asistentom, sva čisto prekinila kontakte, ker je prišlo že tako, da je klicaril domov pa mamo ogovarjal po tel. Mi je pa prekipilo, sem rekla boljš zadnja kot prva zamera.
Res naj te ne peče vest, reci, ker tebe bo preveč v tem času obremenjevalo, tko se boš pa skašljala pa bo mir.user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
28.11.2010 13:23:57   
cukica
lil vse najlepše tudi od mene,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
28.11.2010 13:32:25   
Teyla
Hvala Pilotgirl za te besede. Se počutim slabo zarad tega, kar se je zgodilo, ne zato, ker sem mu rekla. Ampak to sem mu rekla že 1 mesec nazaj, če ne dva, zdaj se mi zdi še bolj vsiljiv, seveda postopno. ne vem, nisem dobila dobrega občutka ob tistem pogledu in če bi imela zdaj še enkrat šanso, bi ga kar grdo pogledala nazaj. Rečt mu pa tudi ne morem takoj (kar bi bilo najlažje9, ker je vedno kdo od sodelavcev zraven in mislim, da je to stvar, ki se jo je bolje lotiti na samem, čeprav me je kar strah. Nekako imam že več takih slabih izkušenj (ta je še dokaj nedolžna) in ne znam pravilno odreagirati. Ga bom dala bolj na distanco. Moram se pa (seveda previdno) pozanimat pri dveh sodelavkah, če imata tudi onidve tak občutek. Saj (ženski) občutek naj ne bi varal, ampak ta sodelavec je take bolj odprte sorte in morda se njemu kakšna stvar res ne zdi preko meje. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
28.11.2010 13:51:00   
trsica
Malo za šalo, malo zares. Ko smo ravno pri imenih. Mož izbira ime za fantka in ima kao že izbrano, a vseeno se lahko še 100_x_ premisli.

Me pa zanima, če se katera spomni še kakšno ime, ki bi ustrezalo naslednjim zahtevam:
- začne se na črko B (ker je moževo ime tudi na B)
- ne vsebuje črke R (ker mož pogrkuje)
- ne vsebuje črk X, Y, Q, W
- ne vsebuje dvojnih črk LL, NN ipd.
- je slovensko ali vsaj slovansko
- je kratko (ker imamo dolg priimek)
- že obstaja (user posted image t.j. ni zbirka črk s tipkovnice)
- ni krajšava daljšega imena (ala Martina=Tina, Bine=Albin...)
- se ga ne da popačit (ala Polona=Polonca)
- ni ime Blaž ali Bojan (ker ta dva že imamo user posted image )

Jaz ga še nisem našla. user posted image

p.s. Punca bo na črko N in ustreza vsem zahtevam. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 28.11.2010 13:52:36 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
28.11.2010 14:02:49   
tamy82
Živijo punce!

Tle pri nas je pa res zimaaa ... spet sneži in piha, tako da prav paše bit tu noter na toplem user posted image Venčka pa tudi jaz nisem naredila, ker včeraj nisem imela niti ene sveče doma (jih vse sproti pokurim, ker mam to tako rada user posted image ), v trgovino se mi pa ni dalo zaradi tega. Tako da bom ju3 nekaj na hitro ustvarila ...

lil vse najboljše ob rojstnem dnevu! Upam, da si lepo praznovala! user posted image user posted image
Pa glede stvari za v P: najbolj važni so vsi tisti dokumenti (MK, napotnica, kartica, potrdilo o MŠ za očka), potem še modrček za dojenje, copatki, nogavice, halja, kar rabiš za osebno higieno ... sicer pa najnujnejše, ostalo ti itak lahko partner potem naslednji dan prinese. Tudi oblačilca za domov zate in za user posted image (sam je pa verjetno fajn, da mu to ti naštimaš, ker če ne vem kakšni boste šli domov user posted image - no, če je mojmu kej podoben user posted image ).

teyla tole s sodelavcem pa res ni najbolj prijetno ... sama HB nimam nobene take izkušnje, ampak verjetno sama najboljše veš do kje lahko gre in kaj je pač preveč in nesprejemljivo. Eni pač tega ne vejo ... al pa nočejo user posted image Upam, da čim boljše rešiš zadevo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
28.11.2010 14:05:21   
tamy82
trsica sem pa mislila, da midva komplicairava glede imen ... user posted image Če se pa kej spomnim, ti pa javim user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
28.11.2010 14:35:19   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Malo za šalo, malo zares. Ko smo ravno pri imenih. Mož izbira ime za fantka in ima kao že izbrano, a vseeno se lahko še 100_x_ premisli.

Me pa zanima, če se katera spomni še kakšno ime, ki bi ustrezalo naslednjim zahtevam:

U madonca user posted image

Lahko "ukradeš" Bineta - mislim, da je bila maurica. user posted image
Bine, Bogdan- to je pa tudi vse, kar se spomnem slovenskih imen. Če smem: zakaj pa mora biti ravno na B? user posted image  

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
28.11.2010 15:06:14   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz sem se včeraj zvečer gledala v ogledalo samo v modrcu in eni nosečniški trenirki, ki ima pas skoraj do modrcauser posted image  in izjavila, da sem kot Obelix user posted image pa je moj skoraj umrl od smehauser posted image user posted image user posted image . Hm, zanikal pa ni. Mu moram še mal zatežituser posted image

Vse se veselite nakupov za svoje štručke. No pri nas smo celoten komplet oblačil in ostale opreme posodili nečaku in sedaj dobili nazaj skoraj dvojno dozo tako, da te nimamo kaj kupovat. Smo pa danes Lovru kupili ene Super Fit gležnarje, tople in nepremočljive in sem tak vesela, da jih kar gledat hodim. So pa taki, le da so rjavi in malo oranžniuser posted image . Cena je pa 60 Euruser posted image . Mi je moral obljubit, da do pomladi ne bo zrasel v nogeuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
28.11.2010 15:11:01   
valek
Hej pri nas super sneći...prav pravljično je,...:))upam da bo za božič tudi tako...
adventni venček....a je res že danes prva adventna???hm a ni prva nedelja v decembru-al sm pa js malo pomešala....v glavnem js še venčka nimam...ga morm nabavit....Imam pa prekrasno rdečo božično zvzdo-tako lepo košato,..,,:)))prav lepo izgleda
Midva z mojim pa sva danes kupila v BC -tisto igralno blazino oz.igralni center ki je znižana na 29 €... je tako lušna...sam jo pogledala in dala malo narazen in je super...take lepe melodije igra sonček...mislim da se je splačalo...je pa od 0+ pa do 10+.....ima kolegica tudi tako in se mali tako fajn zamoti da le kaj...upam da bo tudi našemu malemu ustrezalo in mu bo všeč...

lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
28.11.2010 15:37:49   
Jo@n

Boštjan
Benjamin

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
28.11.2010 16:49:43   
Nina33

Men se zdi tale haklc mal prehud user posted image , se mi zdi, de se iz vsakega imena da kej dobit - no, vsaj otroc si bojo zih kej zmislili user posted image . Mene pa okrajšana imena ne motijo, samo jaz bi/bom dala kr okrajšanega - dons se je moj clo strinjal, de ime, ki mu ga že leta ubijam v glavo, sploh ni tko slabo user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
28.11.2010 16:54:22   
ninchi9
Glede imen sem jaz za čisto običajna imena, ker otroka z imenom lahko fajn zaznamuješ in to za celo življenje. Mi razmišljamo o Aleksu. user posted image To je atijeva odločitev, če bi pa jaz izbirala, bi bil Rok, ampak to atiju ni všeč. user posted image

Kar se tiče sanj, jih jaz nimam, ker se zavestno sekiram in me je strah, tak da to že kar v budnem stanju predelam. user posted image Sanjam pa pogosto, da vozim avto in da zavore ne primejo. No, to se mi je ravno pred pol ure zgodilo v tem snegu user posted image user posted image kljub temu, da sem zelo počasi peljala. Ja, bo treba bolj pazit.

Meta21 - tudi jaz sem si kupila fajn obutveno opremo za zimo. Sicer sem dala za škornje 80 evrov, ampak se je zelo splačalo. Podplat ima taki profil, da ni šans, da me spodnese, sem danes že preverila. Imam pa žal samo ene.. in sicer takšne http://astore.amazon.de/s.Oliver.Schuhe.Online-21/detail/B00426X816

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?