Mišyka
|
DOBRO JUTRO PUNCE! IZVIRNO SPOROČILO: lil_ pol kar se tice porodnisnice ne rabim, kaksne halje (kopalni plasc al kar kol ze)? k men je to tok odvec, sam sm od parih slisala, da se kar priporoca. jst bi bla najbolj za, svojo pizamo pol morm kupt samo modercek za dojenje, da nebom mojga posiljala okrog. kako pa vem kaksno velikost kupt? zaenkrat shajam s svojimi modrcki, res da so zlo zlo polni ampak kr gre. tko da nimam obcutka, kok vecje bojo joske pol ja men tut niso vsec pomanjsevalnice, pa nej gre za imena al pa ostale besede. najbolj sem jezna, k mava ksno idejo za ime...npr. neza...in pol vsak rece...ja nezka je pa res lepo ime...se mi zdi tok trapast...sej nism rekla da bo nezka...ampak neza. pol me vecina imen kr mine. misyka mogoce pa je vrat kej povezan z nosecnostjo, ker sm jst tut ta vikend ugotovila da me boli...sm razmisljala, ce je zarad visokega povstra in da sem ga najbrz mal zalezala. Jst sem v LJ P dobila njihove halje - en dan po porodu se je kr vlivalo iz mene ko sem vstala, tko da nebi ravno svoje pižame reskirala. Rodila sem novembra in mi je blo vroče ves čas samo v halji (so res iz takega debelega bombaža - sicer ne preveč udobne), tko da tistega kopalnega plašča nisem rabila za nič drugega kot za nardit en krog za pod rit za jest, ker drugač nisem mogla sedet zaradi šivov. Res pa je, da se dlje od sobe oz. hodnika pred sobo nisem premaknila, ker pač maš malega ves čas zraven. Vložkov smo mele na wc-ju vedno zadosti, tko da sem vse svoje nesla s sabo domov. Tko da praktično ne rabiš drugega kot malenkosti za osebno higieno. Jst nimam visokega povštra, lih prov mi je. Pa itak na njem ležim že 3 leta - ne vem zakaj bi me zarad tega bolel vrat. Dons zjutrej spet, čez dan je pa potem mal boljše, ko ga ves čas migam - vrat mislim. IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Da še js mal pojamram, zadnje dneve se mi tk postavi da komi diham, ne morem ne sedet, ne stat, ne ležat bi se najraj kr zjokala, pa ko pomislim da bo verjetno sam še slabš Poleg tega me je začel pa še modrostni zob bolet v petek in sem se odločla da grem danes obiskat zobarja, sam sem se pa zbudila čist bolana- nos zabit, grlo boli.... zob še najmanj tk da nisem šla, se morem najprej pozdravit. Upam, da modrostni zob neha bolet. IZVIRNO SPOROČILO: d´ori Ja težavice bodo zgleda od zdaj naprej vsak dan na meniju. Je pa res, da ni nujno, da bo tako vsak dan. Jaz kak dan čisto z lahkoto kaj naredim in skoraj normalno spim, kak dan pa je obupno. Na splošno pa se ene 3x na noč zbudim in zelo teško zaspim a ker nimam kakih nujnih obveznosti lahko poležavam kolikor me je volja. Tako se skoraj noben dan ne skopljem iz postelje pred 10. Za v Postojnsko porodnišnico so nam v MŠ dali seznam kaj potrebujemo in sicer: Za sprejem potrebujemo: - - originalni izvid krvne skupine (NUJNO mora biti originalen, ker drugače ti ne dajo transfuzije, če bi bilo to potrebno - če tega nimate si ga preskrbite) - zdravila, ki jih jemljete (če seveda jih) Tud jst sem kakšen dan čist super, drug dan pa čist povožena. Prvič slišim, da je treba imeti s sabo originalni izvid krvne skupine, pa sem rodila v LJ. Kolikor vem je bilo samo v materinski napisano. IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete Tigrica86, modrčki so iz spletne trgovine www.da-da.si (zadnje čase laufa tudi reklama na RR; čisto zgoraj). Res čudoviti, mehki... Imam pa tudi njihov sling, sem ga naročila zdaj ko jih imajo na akciji -20%, pa tudi baby vac sem vzela, ki je itak najboljši za čiščenje noseka, ko pride kakšen prehlad. Z vsem zelo zadovoljna, tudi dostava zelo hitra... Meni so ful lepi drugač teli modrčki, moti me samo sestava - nič bombaža! In se bojim, da bom ful švicala v njih potem ko bom dojila. Ker takrat je blo meni nenormalno vroče ves čas. Baby vac je super zadeva do takrat, ko se otrok še ne zna sam useknit. Mi recimo nismo meli nikol problemov z ušesi, res malokrat vročino in podobno. Je pa res, da vedno otrok pač ne pusti da mu pucaš nos. Ampak pomaga pa sigurno. Pa to se nabere na samem nastavku, ne gre v sesalec in ti potem ta nastavek oz. cevko spereš pod vročo vodo in gre vse ven.