|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 15:48:49   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image , vidim, da je danes na sporedu precej 'težka' tema za pogovor...ampak tudi to je del našega vsakdanjika. Tole je moja zgodba: imam UNI izobrazbo (iz smeri, kjer mi ne bi bilo problem najti zaposlitev), pa vendar nočem delati v svoji stroki, ker bi slej kot prej postala sužnja časa in denarja...tega pa nočem...zato sem odprla svoj s.p., da imam svobodo pri oblikovanju delavnika, pri odločanju za projekte, ki jih želim izpeljati itd. Toda tudi to je samo začasna služba. V roku par let (upam, da kmalu, če bo vse po sreči) mislim ostati doma in skrbeti za svojo družino. Moja idealna služba je 'stay at home mom' kot pravijo Američani user posted image Z možem si želiva velike družine, pogovarjala sva se o 4 ali 5 otrocih in skupaj sva ugotovila, da bo ta projekt zahteval veliko odrekanja, angažiranosti itd. in bo moral eden od naju 'žrtvovati' svojo kariero...in če samo pomislim na otroke, na vse stvari, ki jim lahko nudi mamica, ki je 100% časa z njimi, mi ni težko ostati doma. Možu pa prepuščam poslovne vode, kjer se tako ali tako bolje znajde kot jaz user posted image Upam, želim si, da bi se nama te sanje kmalu uresničile. Saj vem, da sva šele na začetku poti...toda kjer je volja, tam je tudi pot.

Vsem vam, ki ste doma, da skrbite za svoje otroke, izrekam same pohvale in tople besede, ker lepše službe kot biti mama ni na tem svetu. Ko vidiš svojega otroka odraščati, ko deliš z njim veselje in žalost, ko mu pomagaš, da odraste v nekoga, ki bo znal izkoristiti in uživati življenje...tega ne more zamenjati nič na svetu.

Opravičujem se, če sem se preveč razpisala, toda ne morem si pomagati...včasih pač treba povedati, kar ti leži na duši. user posted image ZA VSE MAMICE! Za tiste, ki ste doma in tiste, ki delate in znate kljub temu uskladiti delo in družino user posted image

žabica81...
na FB vtipkaj Julijke 2011...če se nam pridružiš, tega ne bo nikjer med FB novicami. Tvoji FB prijatelji bodo vedeli samo, če bodo vtipkali v FB brskalnik Julijke 2011 in bodo pogledali člane. Vse ostalo pa se ne vidi (ni med novičkami, ničesar ni na zidu), kot da skupina ne obstaja. Ta skupina je zaprta, kar pomeni, da je vsebina vidna samo članicam. Nisem pa mogla skriti članov...če sem definirala skupino kot secret (to pomeni, da se tudi člani ne vidijo), je nihče ni mogel najti. Si pa dobrodošla.

Lepo popoldne vam želim user posted image

(odgovor članu MetiLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 17:35:59   
Šnofla
Uh...

Midva sva se odločila, da bom do konca študija doma, proti koncu študija bova pa razmišljala kako naprej - ali bom iskala zaposlitev, ali pa bo ostalo tako kot je, mogoče pa kakšna tretja rešitev. Itak nisem brez dohodkov (no sem, brez tistih legalnih), poleg tega pa sem mojega za 200% razbremenila, ko sem papirje njegove firme prevzela. Se pa ne sekiram več, kaj govorijo ljudje. Itak nikakor ni prav. Sem slišala že vse od tega da bom prisklednica, da bom mojega bremenila, da itak ne vejo kaj vidi na meni, ko sem pa taka lenoba, da nič ne znam,... user posted image Sem nazaj rekla da pač pada na takšne... zdaj pa v faco ne dobivam ničesar več, kaj mi pa za hrbtom pletejo me pa čist nič ne briga. Na zavodu pa nisem, sem bila menda cele tri mesece, vmes je bil mali miljon nesporazumov, pogoji so čisto bedni, potem bi me nosečo dali delat v skladišče (cel dan na nogah in dvigovanje na dvigovanje). Tista malenkost od socialne itak no comment, potomci bi jo mogli vračat po moji smrti user posted image pa še pogovarjajo se o znižanju... user posted image user posted image hip hip hura za socialno državo
Moje razmišljanje najlepše povzame Suziiikin zadnji stavek - glavno da si srečen pa maš pošlihtan vse pa je to to. user posted image user posted image user posted image


Pa bolj prijetna tema, evo seznamček, tisto kar sva že kupila / že vema kaj bova kupila sem opremila še z linki.

SPANJE:
  • ·        Jogi rjuha 2x
  • ·        Prevleka za kovter 2x (bo najbrž naredila babi - moja mami)
  • ·        Obroba za posteljco + prevleka
  • ·        Ležalnik ali pa tista podloga, da se lahko igra na tleh (nekaj lahko prestavljivega, da je lahko otrok zraven kjerkoli v hiši, lahko tudi na pol preložen kovter, videla v Kiku za par EUR krasno "igralnico")
  • ·        Ring sling ali kakšna druga nosilka (ali bo made by babi ali pa iz Pikapolonice, ga imajo za 40EUR - ne mislim pretiravat z nošenjem zato so mi cene ala 80 EUR totalno preoderuške)

PREVIJANJE/HIGIENA
  • ·        Previjalna podloga za na komodo (tista debelejša, iz pene, takšna, da se da prevleko dol vzet in oprat) - videla v Kiku svetovno za malo denarja
  • ·        Prevleka za podlogo 2x (verjetno home made by babi)
  • ·        Plenice (jaz bom vsaj za začetek imela tiste za enkratno uporabo)
  • ·        Koš za plenice (pač koš, ki se fajn zapre)
  • ·        »lovor« za na previjalno oz. pač neka posoda za vodo (verjetno se bo kar doma našla kakšna zadeva)
  • ·        Zloženci za »sprotno« pranje ritke in popka
  • ·        Fiziološka raztopina
  • ·        Aspirator za nosek - hvalijo baby vac iz da-da, tako da bo verjetno kar ta
  • ·        Banjica
  • ·        Tetra krpice za umivanje (home made iz tetra plenic)
  • ·        Otroško milo
  • ·        Hladilno mazilo za ritko
  • ·        Tetra plenice (kaj pa vem koliko, ene 15, uporabne so povsod - blazno hvalijo Hoferjeve, če jih katera zasledi se priporočam za opozorilo, Sanolaborja se je baje za izogibat)

OBLAČILA
  • ·        Bodiji na preklop, malo kratek malo dolg rokav bombaž/bambus 56/62
  • ·        Žabe do pasu bombaž/bambus 56/62
  • ·        Kapica
  • ·        Nogavičke 2x
  • ·        Copatki (teh bo pri nas kolikor jih bo babi uspela seštrikat :D)
  • ·        Pletene jopice 62+ (tudi za te je zadolžena babi - niso nuja, večina preferira flis jopice)
  • ·        Kompletek ali dva (trenirkica z jopico bombaž/flis) 56/62
  • ·        Pajacek za spat (za začetek, konec julija najboljše da bombaž)
    OSTALO
  • ·        Steklenička (bom vzela kar večjo in upala, da je par mesecev sploh rabila ne bom, všeč so mi tommee tippee, upam, da se bo škrat strinjal z mano user posted image
  • ·        Čaj za dojenčka
  • ·        Voziček - Peg Pereggo gt3 zelene barve user posted image
  • ·        Lupinica - Peg Pereggo
  • ·        Nosilec za lupinico - standardni, še nimava izofixa
  • ·        Elektronska varuška/ babyfon (spet ni nujno, meni je pa nekaj vredno da bom lahko psa peljala lulat in bom vedela, da je otrok še miren da se lahko na hitro poigram)
  • ·        Vrtiljak (moj se ne bo vrtel, ga bom pa neredila sama iz pobarvanih lesenih paličic, laksa in malih pliškotov ali obročev)

ZA MAMI:
  • ·        Nekaj za bradavice mazat (Lanolin MultiMam)
  • ·        Prsne blazinice (bom vzela par pralnih iz bambusa (zaenkrat zasledila samo na racman.si) plus nekaj za enkratno uporabo - DM itd.)
  Mislim, da ta življenjsko pomembne stvari sem zajela, ostalo bom kupovala sproti, po potrebi. Največji problem imam pri oblačilih, koliko česa, bom vesela, če katera dopiše.

Glede zapravljanja je pa tako – stvari je mali milijon, če želiš lahko tudi toliko zapraviš. Jaz sem na začetku rekla, da edino kar bi bilo super, če imamo svoje in novo je voziček, za na vse terene, za ostalo mi je še boljše, če bi lahko dobila. Ampak na žalost pač nimava nikogar, ki bi te stvari posodil, zato sva se odločila, da kupiva nove. Itak oba upava, da bo za ta prvim še kakšen in bodo stvari spet uporabne.

Facebook - če se vam odločim pridružit, kateri lahko na ZS pošljem za vabilo? Meni po iskalniku ne najde julijk 2011
*M* - simpatična previjalna!
Škorpijonka - čestitke za nagrado user posted image in špica, da je sladkor v mejah normale user posted image  

Paket - sva se odločila, da vzameva denar


< Sporočilo je popravil Šnofla -- 22.3.2011 17:37:05 >

(odgovor članu frcafella)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 17:51:04   
Suziiika
Uuu šnofla user posted image  hvala za tako lušten pa pregleden seznamček user posted image user posted image  Drugče pa super, da si tak ustvarjalna (vrtiljak), js tud ful rada sama ustvarjam kej, voščilnice npr. za praznike, so vedno "domače" user posted image
A to iz Ikee hodiš v avstrijo kupovat? Mi smo razmišlali da bi šli en dan aprila čez mejo malo, ko bo malo dopusta mel dragi, v burger king (user posted image  ideje pa mamo a user posted image ) pa bi lahko sproti kake malenkosti nabavli, ker tavečje stvari, kar se pohištva tiče, že mamo,(hvala bogu sma veliko dobla, tak da nama je kr prišparno nekaj dinarčkovuser posted image ) tak da samo te,prevleke, pa zaščite pa taka drobnarija nam fali.
Ravno zaradi tega boma kr denar vzela, ko pride do tistega paketa, boma sama najbol vedla ka nama še fali pa bomo pol sproti nabavli.. user posted image
Me pa dans čaka britje in vse ostalo urejanje za G jutri, bom pa še mogla za1x kr sama, ker dragi dela, tak da.. se pa brijem zej kr pri umivalniku, da je razsvetljava dobra, pa nogo na wc školjko, pa je dosti lažje user posted image  priporočamuser posted image  hehe

Zdaj ste me pa čist prestrašle s to bogo socialno, da je treba pol otrokom plačevat za tabo?user posted image  Tega nisem vedela,sicer sem se ravno prijavila na zavodu.. pa vseeno. Žalostno je da je tak res, včasih se mi zdi da bi skupina otrok iz vrtca bolše vodla našo državo, kot pa ti tako imenovani "izobraženi" ljudje, ki se naslajajo v parlamentu zdej..

Lep dan še naprej punce user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 22.3.2011 17:57:39 >

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 18:06:27   
bubu_bibi
Šnofla user posted image in user posted image za seznamček in povezave; midva sva se odličila, da aprila narediva seznam (in tvoj nama bo v veliko pomoč) in začneva gledati kje, kaj, koliko in za koliko... Če bo kaj super bova takoj kupila, če ne, pač dopiševa zraven kje sva to videla; pa če bi slučajno kdo hotel kakšno darilce podariti, da se ve odkljukat, čeprav glih ne računam na to. Zaenkrat imava izbran voziček, za katerega sta se moja dva javila, da ga detecu kupita, tako da sem prav vesela. Bo pa tale: klik (model x6, barva št. 2).

Ko že teče debata o financah oz. ostajanju doma - jaz bom absolventa in podaljšanega absolventa izkoristila za to, da sem z user posted image doma, ga sem mojemu možu žena in da skrbim za njega in najin dom. Potem pa bova videla, kako in kaj; sicer imam namen v tem času narediti kakšen tečaj (izkoristim status študenta), pa malo poučevati/prevajati, mogoče voditi kakšno vadbo, ampak to le v primeru, da bi bil urnik kompatibilen z delom mojega user posted image in da tačas bo on z najinim user posted image .

Pa eno vprašanje imam glede tega paketa: če si lahko sama sestavim paket v vrednosti cca. 240 eur; ali lahko dobim enak znesek, če se raje odločim za denar?

Lepo bodite in se beremo!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 18:17:28   
Suziiika
bubu_bibi ko še ravno tu po forumu skačem, ti bom še odgovorila user posted image  Ali vzameš paket, ali pa denar, oboje dobiš v isti vrednosti oz. eurih(279,47---jao kira smešna cifra, ko da je niso mogli še bolj na drobno razdelit user posted image ) (po mojih informacijah) user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 18:20:35   
bubu_bibi
Hvala Suziiika, saj sem jaz cifro kar 'na oko' napisala, samo mi ni bilo jasno, ali je enak znesek za paket in denar. No, to pa bo treba malo premislit... user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 20:02:32   
julijka11
britje; user posted image user posted image user posted image user posted image , celi projektuser posted image user posted image user posted image , me tudi čaka v kratkem, sem se malo zarastlauser posted image , in groza, te dlake so po vsaki nosečnosti daljše....vsepovsoduser posted image , ne morem verjeti kaj naredijo hormoni...upam da bojo izpadle vse takrat ko bodo začeli izpadati lasje...ko se pa spomnim na britje v zadnjih dveh mesecihuser posted image ; še stopal ne vidiš, kaj šele med nogeuser posted image

paket; sem že v 1user posted image  vzela denar, zdaj bom tudi..

tiste, ki imate sklenjena življenska zavarovanja poglejte v pogodbo oz. drobni tisk; lahko imate kakšno denarno nagrado za rojstvo otroka...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 21:55:10   
reni36
Haj, tudi jaz sem danes opravila glukozni test 100g in upam, da je vse v mejah, me bodo jutri obvestili, če ni.

Glede paketa sem brala na forumih, da je najbolje vzeti denar. Pri trgovini Recinko spletna trgovina, ki ima vse kar je v paketih in vse brez marže lahko tudi me naročimo vse brez marže in samo tisto, kar bi rade imele, brez da si izbiramo pakete. Upam, da sem razumljivo napisalauser posted image

lp

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 22:28:53   
spetko
večer...

ojojoj kolko imam za prebrat..pa me samo par dni ni bilo..:D...pridne punce..
kuham juho pa sem rekla da ta čas grem pogledat malo na RR..moja dva že spita tako da se jima pridružim takoj ko bo narejeno kosilo za jutri..

julijka11...ne morem verjet da take kreme priporočajo tako majhnim a takšne stranske učinke ima...kaj praviš oz. svetuješ da bi lahko tudi jaz njemu tako kožico počasi dol spravla s kremico Baby val?
glede urnika ki ga imaš pa super da tebi ustreza...vsak se navadi na svoj ritem

mismis..ja bomo itak videle kakšno bo poletje pa bomo že sproti kupile kar bo bilo potrebno...jaz imam itak še neki od prej tako da zdej bom kaj kupila lih za dušo pa za it ven iz bolnice :))
aja pa ne vem če sem napisala naslednji datum pregleda imam 19.4. (ko boš posodobila seznam:)..hvala

matejita...dobrodošla..oprosti z malo zamude...
super da se odločiš za drugačen način življenja in zelo zanimiv mora bit tako kot nam opisuješ...

maca84..kar se tiče teh paketov pri CSD pa nimam pojma če dajajo tudi tako fizičnim strankam...se je za pozanimat ker določene stvari imajo res dosti ceneje..

pupika....dobrodošla

bucibirba..mene tudi levi bok oz kolk tako boli da včasih ne morem sploh ustat..pa tega ni bilo v prejšnji nosečnosti...user posted image

aqua77...uuaauu zelo lepa sobica...

mi smo za vikend bili bolj delavni, pa obiske imeli, malo sprehoda in je bilo že vikenda konec..

ve ste tolko napisale da ne vem več kaj moram odpisat...
omega3...jaz ne pijem ničesar, ribe imamo pač tko...rečmo da 1x tedensko na meniju..

jaz sem pogledala malo te datume in načeloma grem na dopust 18.5. in pol porodniška...bomo takrat začeli bol konkretno preurejat še za dojenčka..
ker ko pomislim me je malo groza, da nimam še čistoo ničesar..razen novega vozička, ker smo starega prodaliuser posted image user posted image

zdej pa grem dokončat kosilo za jutri in spat...ker ne morem več...zelo hitro mi zmanjka energije in me zadnje čase tako peče zgaga da nevem več kaj naredit...ima katera kako idejo??

aja za vse ki ste imele preglede, MF itd..pa user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno..kr tako naprej..

lep večer in lahkonoč




_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 22:48:43   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: spetko


julijka11...ne morem verjet da take kreme priporočajo tako majhnim a takšne stranske učinke ima...kaj praviš oz. svetuješ da bi lahko tudi jaz njemu tako kožico počasi dol spravla s kremico Baby val?



sem brala na forumih med over net da so tako tudi fantkom zrihtali; mogoče celo piše kaj o tem dr. Tanč na pediatriji; že dolgo nisem bila nič tam, počekiraj ko boš imela čas, je kar dosti branja

zdaj grem pa počasi ležečki  ( čeprav sem v službi.. )user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
   RE: Julijke 2011
22.3.2011 22:57:42   
julijka11
aja, sem pozabila napisati, da me je danes zapustil lenitis in sem pregledala svojo omaro in preložila vse cote (  sezonska menjava ) in ugotovila, da mi ni potrebno v trgovino nadaljnih nekaj let ( tudi če se malo zredim ali shujšam za 10 kg )user posted image ; bom morala spet kakšno knjigo o čiščenju nereda prebratuser posted image

me pa že nekaj dni boli oz. peče ritni živec in je prav zoprno; v 1user posted image  me je tudi nekje v tem obdobju; ne vem, ali je to od povečanega krvnega obtoka? ..si moram med hojo včasih rito malo privzdigniti, ker manj boli, izgleda pa verjetno hecnouser posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 7:08:43   
maca84
user posted image dobro jutro in pozdrav v nov sončen dan.

jst sem pa danes prov perfektne volje, ker sem končno dočakala ta dan.user posted image Zdej moram sam še počakati da bo ura 11 in da vidimo pikico in da nam teta G pove da smo zdravi in da pridno rastemo (ja sej,drugo sploh ne pride v poštev seveda!!!). Danes imamo namreč MF. Sem bila zadnji teden ko taki mali otrok, ki odšteva kolkokrat gre še spati preden gre na morje user posted image no jst sm pa odštevala dneve do MF in da vidiva najino dete. Me prav zanima če bo takrat žurka v trebuhu al bo mir, še namreč ne znam glih določit kdaj počivamo in kdaj smo budni, ker se čez cel dan nekaj dogaja in tudi ko počiva dete občasno kej pobrca (mogoče se lih obrne iz enga na drugi bok user posted image ) ko je pa aktiven je pa itak moj trebuh  v plesočem stanju skos user posted image sem pa ful vesela,ker bo šel možek zraven (do zdej je bilo vedno tako da mu ni uspelo, ker je bila gužva v službi). Sva se pa tudi odločila kakobo zaradi spola - če bo lepo pokazal nama komot pove (bova imela lažje delo pri odločanju za ime) sam bova do julija vedela le midva. No to da bova vedela le midva sem se odločla jazuser posted image ker je pri mojih tako da če bodo vedeli kaj bo, bom potem temu primerno do poroda dobivala same roza ali pa same modre zadeve (sem videla pri sestri je bilo isto,je povedala da bo fantič hopa smo že pobrali v štacunah kar je bilo modregauser posted image ). Meni gre pa to na na živce in mi ni do tega. Pa še tako je, želiva več otrok in če bo zdej fantek in potem kasneje kdaj punčka ja kaj vraga bomo spet vse menjali in novo kupovali......to ne gre pri meni in hočem oziroma sem pristaš bolj nevtralnih barv. Tako da tudi oprema (voziček, lupinica, posteljnina, previjalna podloga,....) bo v nevtralnih barvah.

No uživajte pa lep in prijeten sončen dan vsem skupaj in božajte in razvajajte svoje user posted image in user posted image



(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 7:40:34   
bucibirba
Dobro jutroooo!!! user posted image

Joj, kako lep dan bo danes, sonček tle pr nas že tako lepo sijeuser posted image in ni prav nič mraz...jupiiiii!!!! user posted image

Ste pa res pridne s pisanjem! user posted image  Kje naj začnem...

Zaposlitev, jaz sem zaposlena za nedoločen čas, sam v LJ, tako da se vozim gor vsak dan iz Gorice...no, sem se vozila, ker sem že od novembra na bolovanju user posted image . Ja, tle pri nas je bolj bogo kar se tiče delovnih mest, tako da ni blo druge kot ostat v LJ. Sva do pred enim letom živela gor in sem si jaz dobila službo takoj ko sem nastopila absolventa in zdaj pridno delam že 5 let. No, in ko sva se končno preselila na ljubo Primorsko, je moj moral iskat novo službo...in sva kar nekaj časa živela samo z mojo plačo...zdaj pa se je na srečo našlo tudi nekaj zanj, tako da je lažje...saj je šlo, sam glih za glih. Bo pa meni hudo, ko bo porodniške konec, ker bom domov prihajala pozno, sam kaj čmo, tako je in še dobro da je. Bo pa treba jasli dobit...sploh ne vem, kako je s tem, ker so vpisi baje aprila, sam sprejemi pa septembra al kako? Uf, to bo še pestro!user posted image

Paket - midva bova vsekakor vzela denar, pa potem je tu še pomoč občine ob rojstvu otroka...kar sem na zadnje gledala, naša občina časti okoli 400€ (mislim, da največ od vseh!)user posted image  No, se bo kar nekaj nabralo user posted image

**M**, ful lušna previjalna! Midva sva se odločila, da jo bova dala delat, ker jo bova imela nad strojem v kopalnici, ker bo tako bolj praktično, kar se prostora tiče. Nama pa je idejo dala MetiLu user posted image

Škorpijonka, super za test in za nagrado!user posted image


Šnofla, super seznamček! Jaz sem si ga tudi naredila in zdaj samo kljukam, kaj imam in kaj je še treba.

Britje - meni še kar uspeva user posted image  tako kot je rekla Suziiika, nogo na školjko, ogledalce spodaj user posted image  pa gre. Se je pa moj takoj ponudil za potem, ko tudi to ne bo šlo več user posted image

Suziiika, fajn odpravi danes!!!

Maca84, tudi ti fajn odpravi danes! Midva spol že veva, sam jaz sem tudi bolj za nevtralne barve, tako da še zmeraj gledam in kupujem bolj v zelenih, rumenih in krem tonih. So mi lepši! user posted image

Sem pa brskala malček po internetu za posteljnine in našla nekaj lušnih:


http://lnx.letendenze.com/prestashop/170-coordinato-per-lettino-con-paracolpi-per-neonati.html Meni je lep zelen, št. 7 ali št.14 , za 52€ dobiš prevleko za povštrček (40x60cm), prevleko za kovtrček (90x120cm), paracolpi/obroba za posteljco (30x180cm). Zraven lahko dokupiš tole:http://lnx.letendenze.com/prestashop/202-portaoggetti-e-tasca-murale.html za dat noter pleničke, igrače ipd., prav tako št. 7 ali št.14.  Cena je 22,80€.   http://lnx.letendenze.com/prestashop/210-coordinato-3-pz-paracolpi.html Spet je v izboru zelen user posted image , št. 25. Za 70€ dobiš prevleko za povštrček (40x60cm), prevleko za kovtrček (90x120cm), paracolpi/obroba za posteljco (30x180cm), povštrček, kovtrček, mehko rjuhco in vrečo za cunje. Zraven lahko dokupiš tole: http://lnx.letendenze.com/prestashop/100-portaoggetti.html za dat noter pleničke, igrače ipd., prav tako št. 25.  Cena je 18,30€.  
Uf, sem se pa razpisala user posted image !

Punce, uživajte danes s sončkom!

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 9:11:14   
anci banci
ojla dekleta...

včeraj sem imela spet pregeld v porodnišnici...stanje še vedno stabilno, dete je po JUS-u..he he..skratka vse ok, sladkorna še ne vpliva na plod...

piccolina...sem poslala na FB prošnjo za včlanitev med julijke 2011..(moje ime je Ana in imam dva priimka..pa sej boš videla)

midva bova spet vzela raje denar, kot pa paket..sva v prvo tud...itak zdej imava vse in ne bova nič novega kupovala...oba sta fanta in oba sta oz.bosta julijčka...
edino zadevo k jo bova pred julijem kupovala je postelja za ta velikega, ker se bo selilo v svojo sobo in iz ta male posteljice...me zanima kako bo ta projekt uspel....

britje...jaz imam sedaj manj dlak kot pa ponavadi, pa tud rastejo ne kej preveč,,, bom pa pred porodom šla na brazlisko in navadno depilacijo, kakor sem šla v prvo....

zaposlitev...delovne dobe imam že 12 let, zaposlena sem sicer za nedoločen ča, amapk imam štale v službi, tako da razmišljam da bi jo zamenjala po končani porodniški in bi jo rada dobila v LJ..ker vožnja vsak dan na rakek mi je mučna....

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 9:39:37   
Suziiika
bubu_bibi sej vem, js sem šla pa iz firbca gledat kaka je cifra, pa mi je blo kr malo smešno, ko sem vidla tiste cente nametane na kup. user posted image
Sem pa pol ravno zasledila, da lahko hkrati s to vlogo, že oddaš vlogo za porodniško, pa starševsko nadomestilo pa jaoo ene papirologije, da glava boli. user posted image  Si bom mogla prav napisat vse, pa it iskat na socialno, tolko da si papirje skup spravim, pa jih pol samo odpošlem ko bo čas za to.user posted image

Sem pa nazaj iz pregleda, vse štima, sma dans samo vaginalno delale, da je maternični vrat preverla, pa one žilce, pa vse okej user posted image  Spol bomo zgleda zvedli naslednji teden ko mam 3d,tak da bo treba še malo počakatuser posted image

Aja pa ko se pogovarjate glede občine pa njihovga darila ob rojstvu, to dobiš ob občine v kateri otroka prijaviš ne? Ker v občini kjer sem prijavljena js, ma kr znantno večjo cifro, kot občini, kjer je začasno in stalno prijavljen dragiuser posted image  Je to vseeno, če potem ne bom živela v tej občini kjer bom otroka prijavila?

mismis za seznamček : 3D UZ:29.3, naslednji pregled: 21.4
 
maca84 fajn zrihti danes user posted image
anci banci tebi pa super, da je vse super user posted image

 
Zej pa šibam na kavico pa fruštik, mi že pošteno kruli user posted image

Lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 23.3.2011 9:45:33 >

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 9:44:50   
spetko
julijka11...super hvala ti ..bom šla malo pregledat na med over net..

anci banci...super da je vse ok..

joj jaz si niti še seznama nisem nardila, moram počasi začet..da ne bom vse zadnji trenutek..

midva bova tudi vzela tudi tokrat denar kot v prvo...ker prvič sva dobila skoraj vse kar sva rabila od daril, zdej pa itak imava dosti stvari od prvega..tako da bo spet prišel prav denar...

zaposlitev..jaz sem zaposlena za nedoločen čas..bila pa sem pri njih ene 2 leti kot študent pol pa sem zanosila in sem jim rekla če bi lahko delala dokler bom zmogla..pa so mi iz prve rekli da me zaposlijo tako da sem imela veliiikkooo srečo...tako da sem zdej pri njih 3 leta zaposlena...kolektiv imam super, šefa in direktorco prav tako...edino ki mi malo več časa vožnja vzame,( iz ankarana v lucijo)..ampak spet ni tako hudo da se ne da potrpet pa plača je pač povprečna tako da vseeno ok samo da je redno plačilo in služba

maca84...lepo se imejte na pregledu in dobro opravte..pa uživaj v gledanju tvojega sončka v trebuščku

bucibirba..tudi vaša občina da kr veliko, tu na obali da izola največ (500€)..koper pa samo 250€...ampak ok..bojše neki kot nič..

zdej pa veselo na delo ..lep dan


_____________________________

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 10:12:49   
rakica82
Hej,

kakšen lep sonček, pa lepo toplo je danes user posted image . Jaz sem bla že na Šmarni, no ne čisto do vrha, ker me cajt lovi ampak sem se fajn prešvicala in je ful pasalo user posted image .

Bom vidla, če bom zdej danes kaj bolje spala zarad tega, ker zadnje dni je moje spanje spet obup, zaspim šele okrog enih, pa ma wc sem spet začela hodit ponoči. Nimaš kaj ,se pripravljam na mesec julij user posted image .

Šnofla ful fajn seznam user posted image , bo prišlo prav ko se enkrat spraviva do tega.

Spetko
midva imava tudi samo voziček ,pa cunjice morem it še iskat do moje tete, ostalo pred majem ne bomo bič rihtali, ni cajta.

Julijka11 pridna. Omara tudi mene še čaka, da je pregledam in pospravim, sam imam še vedno lenortis kar se tega tiče user posted image .

Maca84
še malo pa bo ura 11. Uživajta, je tok lepo gledat na ekran.

Pomoč občine ob rojstvu otroka, pri nas je mislim da 200 evrov, tako da super za vašo občino Bucibirbauser posted image .
Pa ful lepa postelnjina.

lepo se mejte


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 10:24:32   
**M**
Dobro jutro,
sem se šele zdele iz postle zvalila, me je ponoč neki glava bolela, jah teden je okol kaj čmo, ampak zaenkrat je dobr, naj tako ostane.

Metilu...hvala za ingo o bodijih, bom šla pogledat. Pa tut js razmišljam, da grem mal v svet metraže za blago za postelnino, bom usput še tja skočila.
frcafella...ja res so ...dokler sem delala je blo ok, tut če sm se vlelkla k cunja, sm enkrat rekla, da bi prosila za en dan dopusta, ker res nisem mogla več, pa je rekla, sej je petek probi zdržat pol maš pa dva dni cajta, da se spraviš k sebi. Sm si misnla, le kaj mi tega treba. Eh bo že, bomo najdli kej bolšga, zdej sm res čist odklopla. ker ni vredno. In ja previjalna je Lip Poljčane, se nama je zdla najbolj praktična, dost velka pa na predale.
šnofla...super seznamček, pri nama je tut tko, da morva vse kupit, mami tok bolj uživa čeprav gre dost več denarja
zaposlitev...midva sva tut oba zaposlena za ndč. Bi pa ostala doma recimo 3-4 leta dokler je otrok mali, potem pa nikakor ne. Sej je lepo bot doma ampak bi saj za 4 ure šla delat, da se mal odklopim. Sicer je pa to odločitev vsakega posameznega para, tko, da razne zlobne jezike je brezveze poslušat, sej itak nič zraven ne dajo, tko da res nevem kaj se vtikajo.
britje...sem prej hodila na brazilsko, pa sm se zdej kr mal polenila, pa se matram z britvico, se je tut moj ponudu za pomoč, ker je to zdej pa res že cel projekt, pa bom šla kr na zaj na brazilsko, mam dlje časa mir.


Nič grem neki pojest pol pa mal na sončka, lepo bodite

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
   RE: Julijke 2011
23.3.2011 11:16:44   
mismis


user posted image
 
 
PDP, NICK, STAROST, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , DATUM PREGLEDA, NS

1.7.
 
2.7.
jana banana, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, user posted image
total, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 11.4.  user posted image
Zivez, 26, 2user posted image , 1user posted image , P: .,  user posted image
 
3.7.
tina_r, ?, ? user posted image , ? , P: ?, user posted image
 
4.7.
balem, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: ?.,   user posted image
pinky_fairy1, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
 
5.7.
smuki, 30, 3user posted image , 1user posted image , P: 30.3. user posted image
 
6.7.
magic, 22, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
tajs, 23, 3user posted image , 2user posted image , P: 23.3.. user posted image  
 
7.7.
botticell, okolica MB, 28, 3user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
frcafella, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image  
Matejita, 36, 1user posted image , 0user posted image , P: 29.3.  user posted image   
 
8.7.
sonya1, 42, 1user posted image , 0user posted image , P:?., user posted image
marjetka15, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 4.4.,  user posted image
muki1, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?., 3D: 15.4. user posted image
majuscka, 27, Sl. Bistrica, 2user posted image , 0user posted image , P: 12.4.   user posted image
theirchy, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
pupika*, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., user posted image
 
9.7.
saskam, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
škrpijonka, Koper, 32, 1user posted image , 0user posted image , P: 13.4. user posted image
monika2011, Kranj, 22, 2user posted image , 1user posted image P: ?,  user posted image  
Suziiika, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 21.4., 3D: 29.3.     user posted image
 
10.7.
katja117, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, user posted image
 
11.7.
reni36, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
MagicSpell77, 33, 1user posted image , 0user posted image , P: 6.4.  user posted image
janca15, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ? , user posted image
 
12.7.
mismis, 36,  2user posted image , 0user posted image , P: 6.4.   user posted image  user posted image  
freyja, 28,  1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
frufru, 35, 4user posted image ,  1 user posted image , P: ?,  user posted image
 
13.7.
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,  user posted image
Nateja85, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
aink, ?, 1user posted image , 0user posted image , P: ?.,  user posted image
 
14.7.
zoga08, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?.,   user posted image
aloje, 35, 2user posted image , 1user posted image , P: 30.3.    user posted image  
 
15.7.
dhamma, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
petrussa, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?.,  user posted image
.Evelyn, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., user posted image
kovanec, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Zima1976, 34, 1user posted image , 0user posted image , P: .1.4.    user posted image  
meti.v, 29, 2user posted image , 1user posted image , P: 5.4.,   user posted image
 
16.7.
bubu_bibi, 28, 1user posted image , 0user posted image , P: 11.4., user posted image
spetko, 24, 2user posted image , 1user posted image , P: 19.4.   user posted image
 
17.7.
tamcy, ?, ?user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
aqua77, 33, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, 3D: 7.4.    user posted image
fiška33, 34, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF:. user posted image
sunny24, 29, 3user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: 23.3. user posted image
binca13, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ?. user posted image
 
18.7.
zabica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , P: 4.4., user posted image
meti.lu, 28, 2user posted image , 1user posted image , P: 14.4. UZ: 17.5.    user posted image
mamyp3, ?, 3user posted image , 2user posted image , P: ?, user posted image
dekle23, 23, 1user posted image , 0user posted image , P: 30.3.,   user posted image  user posted image  
 
19.7.
rakica82, 28, 1user posted image , 1user posted image , P: 7.4.    user posted image
 
20.7.
anci banci, 31, 2user posted image , 1user posted image , P: ?,     user posted image
NEA_TEJA, 35, 5user posted image , 3user posted image , P: 6.4., MF: 6.4.   user posted image  
sonncnica, 30, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: user posted image
 
21.7.
medko, 22, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
bucibirba, 28, Primorska,  2user posted image , 0user posted image , P: 28.4. 3D: 15.4. user posted image
 
22.7.
**M**, 27, 3user posted image , 0user posted image , P: 1.4., PA: 28.3.    user posted image
 
23.7.
Špelca21, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: 12.4.  user posted image
 
24.7.
cori, ?, 4user posted image , 3user posted image , P: ?. user posted image
ssevin, 27, 2user posted image ,1user posted image , P: ?, MF:.   user posted image
piccolina1983, 27, 1user posted image , 0user posted image , P: 7.4.  user posted image  
 
25.7.
summer11, ?, ?user posted image , ? user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
LuNaMi, 25, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Thrina, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
reginca1, ?, Maribor, 3user posted image , 2user posted image , P: 12.4. user posted image
 
26.7.
wwwwww, 23, 2user posted image , 1user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
Juhica, 31, 3user posted image , 2user posted image , P: ?    user posted image
nussy, 30, 3user posted image , 2user posted image , P: ?   user posted image
 
27.7.
Roži_, 30, Koper, 1user posted image , 0user posted image , P: 31.3.,  user posted image  user posted image   user posted image
julijka11, 36, 2user posted image , 1user posted image , P: 1.4., MF: 30.3.    user posted image
maca84, 26, 1user posted image , 0user posted image , P: ?, MF:  23.3. user posted image
Helenc80, 31, 1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF:  ? user posted image
 
28.7.
Minnie, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 22.4. user posted image
 
29.7.
_Mavrica_ , 25,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
Tamcika, 24, 1user posted image , 0user posted image , P: 18.4.   user posted image
lunanai, ?, 2user posted image , 1user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
30.7.
Šnofla, 21, 1user posted image , 0user posted image , P: 18.4. user posted image
 
31.7.
 
X.7.
Vixen, ?, ?user posted image , ?user posted image , P: ?, MF: ? user posted image
anonimen, ?,1user posted image , 0user posted image , P: ?., MF: ? user posted image
 
 
 
Julijk 2011 nas je: 79

user posted image user posted image  Z nami so pot začele: user posted image user posted image
 
sončnica14
SmInCa
nhaya
Angelica Wald
*Lili*
anak
aTri


 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/ 



  • DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image
    PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image
    VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   



  • user posted image   




    _____________________________

    "Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

    (odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2244
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 12:50:54   
    MetiLu
    IZVIRNO SPOROČILO: julijka11

    IZVIRNO SPOROČILO: spetko


    julijka11...ne morem verjet da take kreme priporočajo tako majhnim a takšne stranske učinke ima...kaj praviš oz. svetuješ da bi lahko tudi jaz njemu tako kožico počasi dol spravla s kremico Baby val?



    sem brala na forumih med over net da so tako tudi fantkom zrihtali; mogoče celo piše kaj o tem dr. Tanč na pediatriji; že dolgo nisem bila nič tam, počekiraj ko boš imela čas, je kar dosti branja

    zdaj grem pa počasi ležečki  ( čeprav sem v službi.. )user posted image


    Kolikor sem jaz brala je prav Dr. Tanč zelo zagovarjala te kortikosteroidne kreme pri fantkih, da se s tem da kožico super zrihtat. Mi zdaj mažemo, pa bomo videli po enem mescu, če se bo kaj odlepilo.

    Bucibirba, taka previjalna je meni res super, sploh ker je v kopalnici user posted image  že komaj čakam, da našo spravimo nazaj v pogon user posted image  meni so sicer zelo všeč in praktične tiste s predalnikom spodaj, samo če ni prostora, je izvedba nad strojema odlična user posted image

    Glede britja jaz to rundo nimam težav, ker mi dlake tako počas rastejo, da sem bila na depilaciji nazadnje decembra user posted image  pa prejšnji teden sem tistih 5 daljših kocin, ki jih je zrastlo, kar sama populila... brijem se pa ne več, že kakšnih 10 let... Sam na brazilski pa še nisem bila, kako ste pa zadovoljne z brazilsko? A ful boli, al se da preživet? Za tisti predel jaz uporabljam dep. kremo...

    Glede oblekic, jaz sem imela za Janeza veliko v nevtralnih barvah in dost v svetlo modri, zato pa zdej kakšno bolj girly oblekico kupim, da bom lepo kombinirala. Sploh bom mogla pa kar nekaj cunjic št. 68, 74, 80 dokupit, ker imam lih kontra sezone in oblačila od tamalega v večini pač ne bodo prišla v poštev. ampak to nas čaka spomladi, za zdej imam dost stvari user posted image  k sreči sem odkrila kar nekaj ugodnih variant (kik, nkd, leclerc), ker za tamalega sem kupovala več ali manj H&M, C&A, Okaidi, Tape o leil,... ki pa niso tako zelo poceni, sploh če moraš kupit vse od a do ž, za vsako novo sezono user posted image  

    Sem si pa včeraj dala duška in sem izvezla ime za našo punči na odejico user posted image  pa je še kar lepo izpadlo, zdej moram samo že blago oprat in ga našit iz druge strani, pa bom imela prov unikatno odejico user posted image  mal me meče, pa se moram z nečim zaposlit, če že štrikat ne znam user posted image  

    **M** ne vem če se splača posteljnino šivat. Sem včeraj gledala v leclercu imajo take luštne za 11€ cel komplet, v metraži pride pa meter blaga 9,90€... mislim, da je jaz ne bom šivala, dva kompletka imam pa še od tamalega.

    Zunaj je pa danes res lepo. Imam tamalega danes še doma in sva šla malo naokoli, da se je možek po nočni vsaj malo naspal. Sva šla na banko nest kovančke in jih zamenjat v papirnate dinarčke, da si bo lahko kupil nek kamionček ... pa kupit sva šla čopiče in risalne liste, da bova ustvarjala, pa vlake sva šla gledat na železniško postajo... luštno. Zdej je šel pa spat , jaz pa razmišljam o kosilu.
    Jutri ga bom dala pa nazaj v vrtec. Mislim, da je ok, ker mi ni nič narobe videti že od nedelje. Sem ga pa zadržala doma že iz preventive.

    Grem kuhat, dones bodo široki rezanci z gamberi pa solatka... kosilo za 15 min user posted image


    < Sporočilo je popravil MetiLu -- 23.3.2011 12:53:18 >


    _____________________________

    12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

    8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

    (odgovor članu julijka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2245
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 12:58:45   
    maca84
    hejla user posted image
    no mi smo okuser posted image ,akrobat bo očitno po mamici sramežljivi pa očitno kot očka user posted image .....pri splu bo še zmr ostal na seznamu paketek (sva sicer vprašala ampak je dete prov praktično tiščalo noge skupaj user posted image ).....edino obrazeka ni hotel pokazat (je obrnjen z obrazkom proti moji hrbtenici) tko da bomo na naslednjem pregledu (čez 1 mesec) še enkrat delali UZ in upam da takrat dobim kako slikico ker je danes namreč nisem zaradi položaja kakršnega si je dete izbralo....ja že zdej so muhasti in nas hecajo, kaj nas šele čaka user posted image moram si pa mal dvignit hemoglobin,tako da sem dobila železo dodatno za jemati,pa mal več pese moram jesti in pesinega pa ribezovega soka piti.

    no zdej pa še info za tiste ki boste kupovale lupinico maxi cosi cabriofix.....akcija v baby centru za 110€ je SAMO ŠE DANES!!!!! tako da če je še niste kuple in jo imate ogledano danes hitro v BC in nabavit,ker jutri gre cena nazaj na običajno,kar pomeni 150€ in tistih 40€ lahko vložite v kak drug nakup.

    izkoristite sončka in uživajte

    (odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2246
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 13:38:39   
    tajs
    evo jst sm iz pregleda. vse je okuser posted image , še enkrat je potrdila da bo user posted image , le naša frčafela je bolj majhna, bo bolj drobcana, nč hudga bo porod lažji user posted image . nardila mi je še enkrat uz in je bp, obraza pa ni in ni hotla pokazat (je rekla da naj bo vsaj neki presenečenje, ti drobižki nič ne sočustvujejo z mamicam k jih mormo tooooollllllkkkkk doug čakat user posted image ). mami se je pa spet zredila za 3 kile (ti ti mamiuser posted image !) naša user posted image  pa jih ma tm okoli 760 g.user posted image  
    aja naslednji pregled imam malo kasneje ker gre moja gin. na dopust, k drugi pa nočm it in to je 5.5.
    lepo se mejte

    (odgovor članu maca84)
    Neposredna povezava do sporočila: 2247
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 15:30:01   
    bucibirba
    Uf, končno sem se vsedla dol...user posted image  sem prav zmatrana! Tak lepo sonček je danes, da sem vse prezračla...in ko je sonček tako lepo sijal noter v stanovanje, sam videla kolko praha se je nabralo user posted image  In ni blo druge kot čistilna akcija, sem se lotila kuhinje, pa kopalnice (imamo dveuser posted image ), pa seveda vse posesat pa pobrisat po tleh...in še mi ni blo dovolj, je blo treba še sobo v nulo spucat in dva stroja cunj dat skozi...in zdaj sem krepanaaaaaa!

    Sem pa danes uredila tudi spominski album za dojenčka. Sem se lotila že prej, sam potem sem nekaj zabušavala in zdaj je blo treba vse dopisat in prilimat slikice user posted image  V planu je bila sicer tudi dekoracija sobice z stenskimi nalepkicami, sam to bo za jutri, ker nimam več moči...

    anci banci, Suziika, maca84 in tajs, super za preglede!!! user posted image

    Zdaj pa eno user posted image  in počitek, potem pa se lotim kosila za mojega dragega.

    Lep pozdravček!

    (odgovor članu tajs)
    Neposredna povezava do sporočila: 2248
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 20:45:00   
    julijka11
    srečnice, ki vam dlake rastejo počasneje in v manjšem obseguuser posted image ; priznam, da vam pa to kar zavidamuser posted image ; meni poganjajo še po obrazu v daljšem obsegu, pa po trebuhu tudi postajajo daljše in še pod kotom stojijo...da se jih ja še bolj opaziuser posted image

    (odgovor članu bucibirba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2249
       RE: Julijke 2011
    23.3.2011 20:50:57   
    julijka11
    IZVIRNO SPOROČILO: bucibirba

    Uf, končno sem se vsedla dol...user posted image  sem prav zmatrana! Tak lepo sonček je danes, da sem vse prezračla...in ko je sonček tako lepo sijal noter v stanovanje, sam videla kolko praha se je nabralo user posted image  In ni blo druge kot čistilna akcija, sem se lotila kuhinje, pa kopalnice (imamo dveuser posted image ), pa seveda vse posesat pa pobrisat po tleh...in še mi ni blo dovolj, je blo treba še sobo v nulo spucat in dva stroja cunj dat skozi...in zdaj sem krepanaaaaaa!

    Sem pa danes uredila tudi spominski album za dojenčka. Sem se lotila že prej, sam potem sem nekaj zabušavala in zdaj je blo treba vse dopisat in prilimat slikice user posted image  V planu je bila sicer tudi dekoracija sobice z stenskimi nalepkicami, sam to bo za jutri, ker nimam več moči...

    anci banci, Suziika, maca84 in tajs, super za preglede!!! user posted image

    Zdaj pa eno user posted image  in počitek, potem pa se lotim kosila za mojega dragega.

    Lep pozdravček!


    no, to pa je že orng delodišuser posted image ; takega pa še nimamuser posted image

    smo se pa danes skoraj cel dan potepali, kar se nismo že celo večnost ; najprej smo imeli psihologa za triletnico, pa zobozdravnika ( živa groza), potem na pizzo, pa sladoled, Baby center, domov za 2 urci in potem še za 2 uri na igrišče...

    (odgovor članu bucibirba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Zdravilni čaji za nosečnice in mamice po p...
    Ali nosečnice lahko pijejo pripravke iz plahtice? Ali malinovi listi res lajšajo bolečine ob porodu? Kako zdrav je za no...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




    Najbolj naporno obdobje.
    пеперутка16

    Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?