MetiLu
|
Dan punce! Dones sem se pa napotepala je možek prevzel malega, ker je danes še doma, jaz sem rabila po treh dneh bivanja v stanovanju malo pavze in sem šla zapravljat ... sem šla v Kik neki zamenjat in našla tok lepih stvari za , da sem se mogla oreng po prstih tepst, da je kaj v trgovini ostalo ne res, ful lepe cotike, ful pocen. Škoda, da za našega fantiča nimajo nič pametnega. Pol sem šla še v DM, Babycenter, v Svet metraže in kupila ful lepo blago, da predelam eno odejico, pa tam najdla navdih, da bi dva kompletka posteljnine kar sama sešila... majo tako lepo blago. Potem sem šla pa še v Leclerc in sem za tamalega dobila fajn hlače in majčko, za sem pa samo oči pasla, imajo pa trenutno na otip zelo kvalitetne bodije z dolgimi ali kratkimi rokavi na preklop za 12€ 5 komadov. Če katera rabi, se splača it v nabavo, Pa ful ful kjut motivi. Tudi ostalih oblačilc je veliko. Imajo neko akcijo. Pa pri mami v službi sem bila, sem si šla neki sprintat. Zdej sem pa doma. Tamal še spi, možek tud (ker gre danes spet v nočno), jaz mam pa 5 min za RR pol pa za šporget. Škorpijonka, super za voziček in bravo mami Ste se pogovarjale o brezposelnosti, pa sem jaz tud med tistimi, ki delajo za največjo firmo v SLO šalo na stran... žal pride tako... Se pa strinjam s trditvami, da je lepo biti doma, če je le možnost, saj ima celotna družina res največ od tega. To občutim šele zdej, ko ne hodim več živčna in zdelana iz šihta domov... Prej sem ponavad prišla direkt čez vrata, najprej za šporget, pol sem imela malo časa za tamalega in je šel že spat... Je zdej res bolj na izi vse skup, imamo pospravljeno, vsak dan skuhano, pa tamalčku se pozna, da me ima več na razpolago. Sicer hodi v vrtec (ki ni poceni), samo vidim, kok mu je fajn in sem ga pustila notri. Ker ful lepo napreduje, se pozna, da je rabil tisto malo socializacije okoli tretjega leta in je bil vrtec dobra izbira. Pa še bolan je zelo zelo malo (moram potrkat). Po tej porodniški nameravam it nazaj v službo, iskala pa bom kaj za skrajšan delovni čas, če se bo le dalo. Bomo videli kako bodo stvari potekale. Zaenkrat nam pa ni nič hudega in nam nič ne manjka, kar je najbolj važno o državi pa ne bi komentirala, ker vse kar da, po drugi strani 3x vzame... Glede paketa, mi bomo tudi tokrat vzeli denar. Ker od opreme ne rabimo nič in se nam tako bolj splača. No, zdej grem pa kuhat