Suziiika
|
Pozdravljene punce, v prvi pomladni dan Naslednji letni čas pa bo že poletje, tak da bojo naši bejbiji že veselo z nami Sem vas brala čez vikend, za pisat se mi pa ni dalo časa vzet , tak da bom poskusla danes dohitet vas.. Za zobek,vam hvala vsem, ne buba veeeeeeč Sem spala kot anglček ceu vikend, sem se pa včeraj malo vstrašla, ker nam brca zdej res vsak dan, pa včeraj do ene 1-2 ni blo nič, sem se filala s čokolado da bi ga malo prebudila, pa ni kej pomagal, pol pri kosilu se je pa začelo.. Še bolj pa ko sma z dragim gledala ameriški idol, gledama to enkrat na teden, in je zdej že tadrugič ko sma to gledala tak fejst skaku sem pa taj, da sploh nisma rabla rok držat gor, sma sam gledla trebuh Ampak to samo takrat, ko so peli, medtem ko so sodniki govorili svoje mnenje, se je tud ustavu.. prav smešno je blo Mismis ja če tako pravjo, pol pa kr naj se ta rek obesi na modrostnega, bo še najboljše ja , bom še tistega enega pršparala pol mogoče, za naslednega bejbija Kar se tiče pa brcanja pred spanjem, je enako pri nas Upam, da ni to to, ker drugače bomo res bedeli ponoči več ko spali Matejita hvala tudi tebi, drugače pa kar se tiče selitve tako daleč, te pa čis razumem, ker nisem čisto nič patriot in sem vedno rekla, da enkrat bom tud sama prstala nekje čez mejo ziher bucibirba in piccolina1983 hvala vama za nasvete glede omega 3, bom šla v lekarno prečekirat mal, pa se bom odločla. Dans bom pa da si vest malo potolažim, si naredla ribje palčke (za silo bo ) MetiLu se pozna če si notri ja, še posebej na otrocih, upam, da bo danes oz. v prihodnjih dneh kaj boljše. smuki joj pazi nase , stopnice znajo bit kr hudič ja.. Upam, da se ne razboli preveč pa da čimprej mine bolečina. šnofla super in hvala že vnaprej aqua sobica zgleda super, sam js sem pa bolj mahjena na žive barve, bom si še dala duška Sem kr vesela, da boma te "tadrage" stvari za bejbija dobla, ker ko takle gledam kaj vse ste kuple, me kr pri srcu boli, ko vidim pol po trgovinah cene Se kr ornk okoriščajo trgovci, ko pride takle do prve nosečnosti pa tak.. Poslco boma hvala bogu dobla, pa jogi še nov zraven, včeraj sem pa pri eni znanki ravno "kupila" rabljeno za slabih 40evrov, previjalno mizico (leseno z 4 predali in banico).. tak da tu sma že neki pršparala Zdej pa šibam kosilo spacat skupi, pol pa mal počivat, Aja pa super za vse MF, ki so bile v teko , komaj sledim, ker moja MF je bla že konec februarja, jooj kje je že to ampak grem v sredo pa koooončno na pregled Čeprav ne vem, če bo kaj Uz, pa šele drugič mam pri novi G, tak da niti ne vem kak pogosto dela UZ, tak da bomo videli, sem pa firbčna zaradi spola še vedno No pa sej, če ne bo v sredo, bo pa naslednji teden v torek ko mamo 3D ziher kej Lep dan vam želim pa pazite nase
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 21.3.2011 12:12:45 >
|