juhica
|
MetiLu, starejši bo pravkar 6 let, in spi krasno, no zbudi se ene 3X na teden za lulat, pa ga moram pospremiti. Tamali, ki ima grozne spalne navade oz. jih sploh nima - pa drugače je zlat, priden otrok, je pa dve leti in osem mesecev. No in pol se je od polšestih naprej čisto zadovoljen sam igral v kotičku in risal dve uri, dokler nisem starejšega odpeljala v vrtec. No ste me potolažile, smo manj ali več vsi na istem, ja to so pa čari starševstva... Dejte mi povedat, sej barvni šampon (temna barva, 6-8 pranj, brez amoniaka, peroksida) res ne more nikakor škoditi dojenčku, a ne da ne? Ker danes nisem več zdržala in sem si ga nanesla, mam že take čudne brezbarvne lase, da je blo joj, se pa res že dolgo nisem barvala.... Jst mam pa tudi srečo z dlakami, od začetka vsake nosečnosti, ne rastejo več oz. komaaaaaaj kaj... Smuki, kok je star tvoj otroček, me zelo na mojega spomni . Sem mislila, da sem jst edina, ki ga razvajam z mlekom, kakavi, itd. sam men se res zasmili, pa hočem da da čimprej mir, da ne zbudi cele bajte (ker v bistvu spimo vsi v enem ogromnem povezanem prostoru)... Mi vsi pravijo naj probam z unim Spi dete spi, sam moj je ful proti temu, da pustiš otroka jokati ponoči, jst sm pa to samo enkrat pri prvem probala (sem ga hodila božat, no čist po tisti metodi), ampak je blo čist mim, je bil čist fertik v tisti uri (jst pa tudi), tako da sem rekla, da nikoli v življenju tega ne naredim več....
|