MetiLu
|
Dan po dolgem času Danes sva imele z Izo pregled in je zaenkrat vse ok. UZ ni delal, samo srček smo poslušali, ki pa itak dela BP Brce so že precej konkretne, kar je fino, da vem, da ji je ok. Voda je čista, pritisk normalen, krvi za železo pa danes nisva pregledale. Sem malo poklepetala danes z G glede nosečnoških tegob, pa me je kar pomiril. Sem se tele dneve malo preveč naprezala, se pozna, da sem bila skoz sama s tamalim, pa še en izlet z vrtcem smo imeli vmes in sem bila čist gotova. Tiščanje dol, otrdevanje trebuha, slaba prebava, zaprtost... pa me je kar mal panika zagrabila. Je rekel, da naj čimveč počivam in pijem magnesol, kaj dost se pa zaenkrat ne da narest in tud ni nobene panike, samo naj se malo bolj pazim... Omenila sem tudi naraščanje teže (do sedaj +7kg , v enem mesecu sem se zredila za 2,5kg...), pa je rekel da sem suhica, da sploh ni nič narobe. Pol sem omenila, da je bil prvi ogromen, čez 4 kile, pa je rekel, da naj malo pazim pri prehrani, jem manj OH, sladkega (ki mi tokrat sploh ne paše (no, razen sladoleda))... nič mi ni omenil, da bi morala it na cuker test... tko da očitno tudi tokrat ne bom šla... sicer pa tokrat nimam nobenih napadov po sladkem in se počutim ok, bomo videli, kako bo s težo zadnje tri mesece. Pri taprvem me je dobesedno razneslo, upam, da se tokrat ne bom toliko zredila in da bo naša deklica malo manjša od prvorojenca Me je pa zjutraj dragi presenetil in mi iz službe prinesel dve ogromni škatli oblačil za punčke velikosti od 0-2 let. Jih je posodila ena kolegica in je prišel zmagoslavno, zložil na tla v dnevni sobi in rekel, da je šel v šoping, da ne bom rekla, da ni nič zrihtal in da naj mu dam z nakupovanjem zdej dve leti mir pa sem se že malo zakopala v cotike in so same hude, lepe cotike, več ali manj od okaidi-ja in gap-a... sej ne da bi bila mahnjena na znamke, samo so res lepe oblekce, po velikosti oblačil usklajene z našim letnim časom, da se mi kar meša ob pregledovanju od poletnih oblekic, zimskih kombinezončkov... ni da ni sicer ne bom imela sama veselja skakat po štacunah in šopingirat, ampak nam bo pa veliko prišparanega... Sem pa rekla mojmu, da kaj bi naredil, če bi imeli najprej punčko in v drugo fantka, pa je izjavil da v tem primeru bi šel pa kar sam v šoping, da fantka pa že ne bi oblačil v roza in vijolično No, tako, zdej grem pa naprej počivat, bom zdej par dni bolj v ležečki, da se moj vampek malo odpočije čeprav je v stanovanju bomba, ampak bo moglo čiščenje tokrat počakat...