Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:34:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Se strinjam s tabo.Jaz bi tudi stala za svojimi otroci in jih podpirala,ne glede na to,kaj naredijo.Čeprav po eni strani,pa je to narobe,ker potem imajo občutek,da jim starši vse oprostimo in odpustimo in delajo lahko p...e po mili volji.Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje. ja, saj zato, ja Pol pa kapo dol,ker marsikateri tega ne bi naredil. verjetno je že bilo tako...da je on izneveril vse skupaj..ne vem, predvidevam pač....in seveda se jim je punca zasmilila in valda so ji pomagali....Če smem samo vprašat: kak pa je sedaj odnos med tem otrokom in očetom(tem bivšim od sestrične?) Ga videva? ja, 2-3x na teden ga ima pri sebi. Pa tudi onadva sta kr v prijateljskem odnosu. Pohvale vredno, če mene vprašaš. jaz to ne bi mogla. Otroka bi lahko imel, ampak z mano pa...eh, pa jaz sem tak razred zase.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:35:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer,Saraya.Sem mislila,da te ne bo. ne...veš da pridem..
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami,si šla po gobe danes? Sem šla ja ,samo sem jih samo za vzorec prinesla...pa nekaj kostanjev Meni pa se že meša od teh gob.Grem naslednji teden en dan,sem sama samcata do četrtka.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer,Saraya.Sem mislila,da te ne bo. Sem se že tudi spraševala,kje se potika Dober večer še od mene. lepo da ste mislile na mene Ma sem že na en način odvisna...in rabim vašo družbo tukaj ...mi je relaks
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:09
|
|
|
|
Sacherca
|
Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:23
|
|
|
|
katy83
|
upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer,Saraya.Sem mislila,da te ne bo. ne...veš da pridem.. Vem!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:36:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se že meša,ko sem sama,mojega že fuuuul pogrešam.Pa ki še je ponedeljek,ČE bo takrat sploh prišo. Pa cele dneve sem doma,nikam ne grem,pa dopust mam. Upam,da bom ju3 lahko šla malo okoli. saj bo...se slišita kaj? zakaj nikamor ne greš? Ker je Saš taki bogi.Sms-e si pošiljama,prej pa me je klical. aja...bošček....ja valda da si ob njem...saj bo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:37:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer,Saraya.Sem mislila,da te ne bo. Sem se že tudi spraševala,kje se potika Dober večer še od mene. lepo da ste mislile na mene Ma sem že na en način odvisna...in rabim vašo družbo tukaj ...mi je relaks To je beseda!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:37:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:37:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer,Saraya.Sem mislila,da te ne bo. Sem se že tudi spraševala,kje se potika Dober večer še od mene. lepo da ste mislile na mene Ma sem že na en način odvisna...in rabim vašo družbo tukaj ...mi je relaks To je beseda!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:37:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kar se pa prvih vnukov tiče,bi se pa kar strinjala,samo na žalost naša nista nikjer prva Ja,pri meni je že tak.In doma in pri tašči pa tastu. pri naših dveh zaenkrat ni razlike...Sta obe enaki...pri vseh Če pa sta edini vnukinji. ja to vem...ampak med njima ni razlike....no to mislim, da bi A bolj obrajtali, ker je najstarejša
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:38:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... Pridna,da tak na mamo misliš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:38:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. V bistvu, ves, kako gre.....kaj je slabse...da nekdo spijunira ali,da se o zivljenjskih staverh menimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:39:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se že meša,ko sem sama,mojega že fuuuul pogrešam.Pa ki še je ponedeljek,ČE bo takrat sploh prišo. Pa cele dneve sem doma,nikam ne grem,pa dopust mam. Upam,da bom ju3 lahko šla malo okoli. saj bo...se slišita kaj? zakaj nikamor ne greš? Ker je Saš taki bogi.Sms-e si pošiljama,prej pa me je klical. aja...bošček....ja valda da si ob njem...saj bo Ja,bo bo.Danes je že boljši bil,pa majn mu iz noska teče,tak da do ponedeljka se bo pocajtal.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:39:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, 2-3x na teden ga ima pri sebi. Pa tudi onadva sta kr v prijateljskem odnosu. Pohvale vredno, če mene vprašaš. jaz to ne bi mogla. Otroka bi lahko imel, ampak z mano pa...eh, pa jaz sem tak razred zase. po mojem, ko se to zgodi, spet človek čist drugače reagira...kot bi v "normalnem" stanju
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:40:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... Pridna,da tak na mamo misliš. Saj,ce bi v isti bajti ziveli ziher ne bi bilo tako ...Tako,pa se vsak dan slisiva po telefonu pa vsak vikend na obisk ...Mali pa itak uziva,ko pridemo na dezelo...sosedi.traktorji,krave,gudeki,ni da ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:40:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:40:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... Pridna,da tak na mamo misliš. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:40:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak! sem jaz tud hotla tega bruheca prilimat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:41:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kar se pa prvih vnukov tiče,bi se pa kar strinjala,samo na žalost naša nista nikjer prva Ja,pri meni je že tak.In doma in pri tašči pa tastu. pri naših dveh zaenkrat ni razlike...Sta obe enaki...pri vseh Če pa sta edini vnukinji. ja to vem...ampak med njima ni razlike....no to mislim, da bi A bolj obrajtali, ker je najstarejša Ja,ponavadi se pri večih opazi.Vsaj jaz sem tak skozi dala kot otrok,sma z bratom najmlajša.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:41:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. ma itak....vsaki se lčahko zgodi...res sočustvujem z njo... ..pa menim, da je zelo močna ...če to tak prenaša
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:41:34
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, 2-3x na teden ga ima pri sebi. Pa tudi onadva sta kr v prijateljskem odnosu. Pohvale vredno, če mene vprašaš. jaz to ne bi mogla. Otroka bi lahko imel, ampak z mano pa...eh, pa jaz sem tak razred zase. po mojem, ko se to zgodi, spet človek čist drugače reagira...kot bi v "normalnem" stanju Podpis...Tole pa je se kako resnicno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:42:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem edina?.. pri meni pa ena izmed jedi, ki jih ne jem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?