Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:24:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se že meša,ko sem sama,mojega že fuuuul pogrešam.Pa ki še je ponedeljek,ČE bo takrat sploh prišo. Pa cele dneve sem doma,nikam ne grem,pa dopust mam. Upam,da bom ju3 lahko šla malo okoli. Hvala,Katy! eh, nič se ne zahvaljuj. saj zato smo tukaj. Veš, včasih ko berem tvoje poste, si mislim sama pri sebi, da si očitno res močna ženska...vedno se kak prikaže. pa ga vedno odženeš...vsaj videt je tako. Resnično si dobra. vsa čast.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:26:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa se že meša,ko sem sama,mojega že fuuuul pogrešam.Pa ki še je ponedeljek,ČE bo takrat sploh prišo. Pa cele dneve sem doma,nikam ne grem,pa dopust mam. Upam,da bom ju3 lahko šla malo okoli. Hvala,Katy! eh, nič se ne zahvaljuj. saj zato smo tukaj. Veš, včasih ko berem tvoje poste, si mislim sama pri sebi, da si očitno res močna ženska...vedno se kak prikaže. pa ga vedno odženeš...vsaj videt je tako. Resnično si dobra. vsa čast. Močna sem res,še preveč včasih,trmasta sem pa ko 3-je biki,to pa me žene naprej.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:27:21
|
|
|
|
matcar
|
Fiška,boš kako rekla?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:30:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fiška,boš kako rekla? heeeeeej, fiška, daj javi se nam. btw, Fiška je moja kolegica, ki sem ji ravno včeraj govorila kako je fajn pri mariborčankah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:31:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fiška,boš kako rekla? heeeeeej, fiška, daj javi se nam. btw, Fiška je moja kolegica, ki sem ji ravno včeraj govorila kako je fajn pri mariborčankah
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:32:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fiška,boš kako rekla? heeeeeej, fiška, daj javi se nam. btw, Fiška je moja kolegica, ki sem ji ravno včeraj govorila kako je fajn pri mariborčankah je že pobegnila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:33:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fiška,boš kako rekla? heeeeeej, fiška, daj javi se nam. btw, Fiška je moja kolegica, ki sem ji ravno včeraj govorila kako je fajn pri mariborčankah je že pobegnila Sem opazla,ja.Se me je vstrašla zgleda.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:35:15
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa je moj zdaj klical,pride v nedeljo enkrat domov.Jupi!!!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:35:51
|
|
|
|
katy83
|
btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:36:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Fiška,boš kako rekla? heeeeeej, fiška, daj javi se nam. btw, Fiška je moja kolegica, ki sem ji ravno včeraj govorila kako je fajn pri mariborčankah je že pobegnila Sem opazla,ja.Se me je vstrašla zgleda. neeeee, saj se bo opogumla...enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:36:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je moj zdaj klical,pride v nedeljo enkrat domov.Jupi!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:41:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Se strinjam s tabo.Jaz bi tudi stala za svojimi otroci in jih podpirala,ne glede na to,kaj naredijo.Čeprav po eni strani,pa je to narobe,ker potem imajo občutek,da jim starši vse oprostimo in odpustimo in delajo lahko p...e po mili volji.Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:42:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dober večer Čer,Sami!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:50:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Moje mnenje:itak,da si vedno na strani otroka,samo saj je tudi tamali njihov vnuk(konkreten primer tvoje sestrične) V teh letih mojega staršestva sem se naučila eno pomembno stvar:nikoli ne pametujem vnaprej,ker ko pride do neke določene situacije,lahko potem s svojo rakcijo presenetim samo sebe... Ne vem,če sem sedaj napisala smiselno,je težko občutke spravit "na papir".
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:51:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Se strinjam s tabo.Jaz bi tudi stala za svojimi otroci in jih podpirala,ne glede na to,kaj naredijo.Čeprav po eni strani,pa je to narobe,ker potem imajo občutek,da jim starši vse oprostimo in odpustimo in delajo lahko p...e po mili volji.Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje. ja, saj zato, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:51:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Moje mnenje:itak,da si vedno na strani otroka,samo saj je tudi tamali njihov vnuk(konkreten primer tvoje sestrične) V teh letih mojega staršestva sem se naučila eno pomembno stvar:nikoli ne pametujem vnaprej,ker ko pride do neke določene situacije,lahko potem s svojo rakcijo presenetim samo sebe... Ne vem,če sem sedaj napisala smiselno,je težko občutke spravit "na papir". ja, to se še pa jaz učim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:52:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dober večer Čer,Sami! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:53:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Moje mnenje:itak,da si vedno na strani otroka,samo saj je tudi tamali njihov vnuk(konkreten primer tvoje sestrične) V teh letih mojega staršestva sem se naučila eno pomembno stvar:nikoli ne pametujem vnaprej,ker ko pride do neke določene situacije,lahko potem s svojo rakcijo presenetim samo sebe... Ne vem,če sem sedaj napisala smiselno,je težko občutke spravit "na papir". ja, to se še pa jaz učim Jaz tudi,se strinjam z napisanim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:54:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Se strinjam s tabo.Jaz bi tudi stala za svojimi otroci in jih podpirala,ne glede na to,kaj naredijo.Čeprav po eni strani,pa je to narobe,ker potem imajo občutek,da jim starši vse oprostimo in odpustimo in delajo lahko p...e po mili volji.Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje. ja, saj zato, ja Pol pa kapo dol,ker marsikateri tega ne bi naredil.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:57:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje. No,to sem imela tudi jaz v mislih,se mi zdi lepo od njih...smo danes usklajene v mnenjih Če smo pa Mariborčanke!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:59:47
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa to,ko me Lea prej gnjavi,če sem noseča? Jaz pa še ne nameravam tega razglašat,vsaj dokler ne grem na pregled k G. Sem pa sama zaj...a,ker sem Maksa par dni nazaj vprašala,če bi bil vesel,da ima mami buščeka kot teta. Je pa danes izrazil željo po sestrici!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 20:59:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kako se vam zdi tole? Tista moja sestrična, ki je končala s fantom pred kratkim. No, zdaj so njegovi starši skregani z njim, on si je kupil stanovanje, ker mu starši kao gušijo, v hiši je ostalo pa 70 kvadratov stanovanje. Moji sestrični pa so zdaj njegovi starši dali stanovanje pisat (eno, ki je bilo prazno, pa so ga imeli). moje mnenje: Ok, sem vesela za sestrično, ampak kaj ni tako da je tvoj otrok tvoj otrok. Jaz vem, da karkoli bi Timotej naredil, bi bila na njegovi strani. Se strinjam s tabo.Jaz bi tudi stala za svojimi otroci in jih podpirala,ne glede na to,kaj naredijo.Čeprav po eni strani,pa je to narobe,ker potem imajo občutek,da jim starši vse oprostimo in odpustimo in delajo lahko p...e po mili volji.Najbrž so sestrični pomagali,ker pa le gre za njihovega vnuka.Ne vem,moje mnenje. ja, saj zato, ja Pol pa kapo dol,ker marsikateri tega ne bi naredil. ja res lepo od njih...ampak jaz imam spet v glavi...saj verjetno še bodo dobili kakega vnuka...eh, brezveze... ...bravo za take stare starše...vsa čast
|
|
|
kobacanjeuršula83Je vaš otrok kobacal?Ja (pred 6 meseci) (
17%)
Ja (med 6. in 8.) (
33%)
Ja (med 8. in 10.) (
21%)
Ja (po 10. mesecu) (
10%)
Samo plazil (rit dol) (
6%)
Ne (
13%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!