Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:43:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, 2-3x na teden ga ima pri sebi. Pa tudi onadva sta kr v prijateljskem odnosu. Pohvale vredno, če mene vprašaš. jaz to ne bi mogla. Otroka bi lahko imel, ampak z mano pa...eh, pa jaz sem tak razred zase. po mojem, ko se to zgodi, spet človek čist drugače reagira...kot bi v "normalnem" stanju Meni pa je to čisto normalno,ker imam izkušnje od mojega.Njegova2 sta že 20 let narazen,ker je mama našla drugega,pa šla z njim.Pa se skozi obiskujejo,pa RD-ji se skupaj praznujejo.Tak,da mi je taki odnos čisto ok.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:43:36
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. V bistvu, ves, kako gre.....kaj je slabse...da nekdo spijunira ali,da se o zivljenjskih staverh menimo Malo sem pomesala...sem msilila,da mislis drugo sorodnico V glavnem,ce bi midva sla narazen,upam,da bi bila dovolj mocna za en prijateljski odnos pred otrkom.Otrok nic ni kriv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:44:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, 2-3x na teden ga ima pri sebi. Pa tudi onadva sta kr v prijateljskem odnosu. Pohvale vredno, če mene vprašaš. jaz to ne bi mogla. Otroka bi lahko imel, ampak z mano pa...eh, pa jaz sem tak razred zase. po mojem, ko se to zgodi, spet človek čist drugače reagira...kot bi v "normalnem" stanju pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:45:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... Pridna,da tak na mamo misliš. Saj,ce bi v isti bajti ziveli ziher ne bi bilo tako ...Tako,pa se vsak dan slisiva po telefonu pa vsak vikend na obisk ...Mali pa itak uziva,ko pridemo na dezelo...sosedi.traktorji,krave,gudeki,ni da ni Jap,se strinjam.Za malega pa je itak zakon to,veš da. Od kod pa si?Mislim,da še nisi povedala.Al pa sem jaz prešvicala kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:45:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. V bistvu, ves, kako gre.....kaj je slabse...da nekdo spijunira ali,da se o zivljenjskih staverh menimo Malo sem pomesala...sem msilila,da mislis drugo sorodnico V glavnem,ce bi midva sla narazen,upam,da bi bila dovolj mocna za en prijateljski odnos pred otrkom.Otrok nic ni kriv pa se mi je zdelo nekaj čudno vse skup. Sem mislila, da sem blond al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:45:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak! sem jaz tud hotla tega bruheca prilimat Zakaj pa nisi?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:46:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. ma itak....vsaki se lčahko zgodi...res sočustvujem z njo... ..pa menim, da je zelo močna ...če to tak prenaša Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:46:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem edina?.. pri meni pa ena izmed jedi, ki jih ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:47:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak! sem jaz tud hotla tega bruheca prilimat Zakaj pa nisi? ker me je enkrat moja kolegica opozorila na to kako na živce ji gre, če nekdo za neko stvar govori bljak, pa fuuuj, ona pa ima to rada. Od takrat vedno pazim kaj rečem glede hrane.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:47:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 upam, da moja sestrična ne bere tega,,,če pa bereš S. pa vedi, da nič ni slabega mišljeno...menimo se pač...življenje pa to. V bistvu, ves, kako gre.....kaj je slabse...da nekdo spijunira ali,da se o zivljenjskih staverh menimo Malo sem pomesala...sem msilila,da mislis drugo sorodnico V glavnem,ce bi midva sla narazen,upam,da bi bila dovolj mocna za en prijateljski odnos pred otrkom.Otrok nic ni kriv Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:49:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem edina?.. pri meni pa ena izmed jedi, ki jih ne jem ja, Saraya, to je edina jed, ki je ne jem za nič na svetu, saj jih je še nekaj, ampak bi jih pojedla, če bi bla sila, vampov pa ne. Ok, pustimo seveda skrajnosti kot so polži, žabji kraki,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:49:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak! sem jaz tud hotla tega bruheca prilimat Zakaj pa nisi? ker me je enkrat moja kolegica opozorila na to kako na živce ji gre, če nekdo za neko stvar govori bljak, pa fuuuj, ona pa ima to rada. Od takrat vedno pazim kaj rečem glede hrane. Pa zdaj si pri Mariborčankah,halo? Tu ti nobena ne bo nič rekla.Poveš svoje občutke,pa je,pa prilij kaj ti je volja cuj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:50:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:50:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ker me je enkrat moja kolegica opozorila na to kako na živce ji gre, če nekdo za neko stvar govori bljak, pa fuuuj, ona pa ima to rada. Od takrat vedno pazim kaj rečem glede hrane. logično
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:51:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem edina?.. pri meni pa ena izmed jedi, ki jih ne jem ja, Saraya, to je edina jed, ki je ne jem za nič na svetu, saj jih je še nekaj, ampak bi jih pojedla, če bi bla sila, vampov pa ne. Ok, pustimo seveda skrajnosti kot so polži, žabji kraki,... Mnjami,dobro toto!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:51:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dete v postelji od 20.30....Jaz kuham vampe....za jutri...gremo za cel dan k mojim domov pa nesem kosilo poleg da mami ne bo rabla kuhat,da boma lahko tolk vec cvekale pa to Potem se malo Londonske mostove preberem,spet malo na net...moj pride pa okoli polnoci iz sluzbe... edina stvar, ki je ne jem Tudi jaz ne,bljak! sem jaz tud hotla tega bruheca prilimat Zakaj pa nisi? ker me je enkrat moja kolegica opozorila na to kako na živce ji gre, če nekdo za neko stvar govori bljak, pa fuuuj, ona pa ima to rada. Od takrat vedno pazim kaj rečem glede hrane. Pa zdaj si pri Mariborčankah,halo? Tu ti nobena ne bo nič rekla.Poveš svoje občutke,pa je,pa prilij kaj ti je volja cuj. ja, saj vem, ampak jaz sem se nekak navadla na to...itak ste pa ve zakon btw, naslednji teden obvezno kavica!!! Bom še Fiško probala zraven povabit, če ste za. Fajn punca. Arhitektka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:51:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:52:38
|
|
|
|
katy83
|
kaj ste opazle, da danes ne pišem diplome? Danes sem si fraj vzela, jutri spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:52:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mnjami,dobro toto! jaz sem jih tud jedla enkrat.. nebi pa vase spravila škampov....ker se mi obrača že izgled...pa vsi morski sadeži mi smrdijo(vonj)...razen rib seveda ..aja pa perutnine ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:53:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arhitektka. vau
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:53:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj vem, ampak jaz sem se nekak navadla na to...itak ste pa ve zakon btw, naslednji teden obvezno kavica!!! Bom še Fiško probala zraven povabit, če ste za. Fajn punca. Arhitektka. Ja,ti kr,če bo za to!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:53:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več. kak pa sedaj ?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:54:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ste opazle, da danes ne pišem diplome? Danes sem si fraj vzela, jutri spet
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:54:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več. ja, to pa je to...izkušnje naredijo svoje. Moja mama je tak lepo zadnjič rekla, da če bi pred 20 leti imela to pamet ki jo ima sedaj, bi še vedno bla z mojim atejom skupaj. Pa ne zato, da bi kaj obžalovala al pa kaj, ampak leta naredijo svoje...pač izkušnje, pa ko si mlad prehitro odreagiraš na neke malenkosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?