Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:55:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ste opazle, da danes ne pišem diplome? Danes sem si fraj vzela, jutri spet Jaz sem opazla,pa mislim,da so ostale tudi.Aja,Katy,sem ti čisto pozabla povedat.Še enkrat hvala za stvari,ful so lepe pa lepo ohranjene,pa tisto jaknico Saš že nosi,mu je prav! Pa tak mu paše,pravi cuker je v njej.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:55:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mnjami,dobro toto! jaz sem jih tud jedla enkrat.. nebi pa vase spravila škampov....ker se mi obrača že izgled...pa vsi morski sadeži mi smrdijo(vonj)...razen rib seveda ..aja pa perutnine ne jem jaz tudi morskih stvari nimam rada, ampak škampi pa so mi zakon res ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:56:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več. kak pa sedaj ? Saj sem napisala,si spregledala zgleda.Prvi post na tej strani,oz. 24.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:56:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ste opazle, da danes ne pišem diplome? Danes sem si fraj vzela, jutri spet Jaz sem opazla,pa mislim,da so ostale tudi.Aja,Katy,sem ti čisto pozabla povedat.Še enkrat hvala za stvari,ful so lepe pa lepo ohranjene,pa tisto jaknico Saš že nosi,mu je prav! Pa tak mu paše,pravi cuker je v njej. me veseli. Samo, da ti prav pride.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:57:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več. ja, to pa je to...izkušnje naredijo svoje. Moja mama je tak lepo zadnjič rekla, da če bi pred 20 leti imela to pamet ki jo ima sedaj, bi še vedno bla z mojim atejom skupaj. Pa ne zato, da bi kaj obžalovala al pa kaj, ampak leta naredijo svoje...pač izkušnje, pa ko si mlad prehitro odreagiraš na neke malenkosti. Se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:58:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ste opazle, da danes ne pišem diplome? Danes sem si fraj vzela, jutri spet Jaz sem opazla,pa mislim,da so ostale tudi.Aja,Katy,sem ti čisto pozabla povedat.Še enkrat hvala za stvari,ful so lepe pa lepo ohranjene,pa tisto jaknico Saš že nosi,mu je prav! Pa tak mu paše,pravi cuker je v njej. me veseli. Samo, da ti prav pride.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:58:20
|
|
|
|
katy83
|
madonca danes pa smo usklajene v mnenjih Botrca, kje si?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:58:56
|
|
|
|
matcar
|
Zadnjih 5-Mariborčanke!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 21:59:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:00:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa to mi vsi pravijo...ampak kaj te vem jaz sem v takih primerih full sovražno nastrojena in ne vem če bi znala bit prijazna...sicer pa niti ne rabim vedet (vsaj v takem primeru ne). Verjamem pa, da če bi se mi kdaj kaj takega zgodilo, bi, ko bi se umirila , skušala delat le najboljše za T. To pa pomeni seveda tudi stike z očetom, ne glede na to kaj bi oče naredil. Jaz stikov z očetom nimam oz jih imam za silo, ker je pač on prpa al kaj, pa mu ta ženska ne dovoli. evo, tu pa lahko prilimam saj jaz isto....lahko bi...edino takrat, če bi jaz bila pobudnik za konec zveze.....če pa bi si ded omisli drugo, pa bi valda bila situacija drugačna.... in ja...samo z njim bi lahko ostala v lepih odnosih, to vem...ampak tak, da bi se družili..... isto jaz razmišljam Jaz pa sem včasih,zdaj pa ne več. kak pa sedaj ? Saj sem napisala,si spregledala zgleda.Prvi post na tej strani,oz. 24. ja to ja...ampak kako se lahko družiš s človekom ki te izneveri, ti pa bi ga npr. še vedno noro ljubila? Jaz osebno ne bi mogla...ker...ne vem.... Je pa zgleda res stvar človeka
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:01:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:02:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:02:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to ja...ampak kako se lahko družiš s človekom ki te izneveri, ti pa bi ga npr. še vedno noro ljubila? Jaz osebno ne bi mogla...ker...ne vem.... Je pa zgleda res stvar človeka Ne vem,samo mislim,kolko se pač poznam,bi se sprijaznila in živela s tem.JBG,taka pač sem,čudna!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:02:40
|
|
|
|
arabela*
|
grem čaj spit...je moj skuhal....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:03:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala Jaz pa,ko kuro vidim,jo že mam pred sabo pohano na talaru.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:03:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to ja...ampak kako se lahko družiš s človekom ki te izneveri, ti pa bi ga npr. še vedno noro ljubila? Jaz osebno ne bi mogla...ker...ne vem.... Je pa zgleda res stvar človeka Ne vem,samo mislim,kolko se pač poznam,bi se sprijaznila in živela s tem.JBG,taka pač sem,čudna! u..dobra si res...za čestitat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:03:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala kaj pa puranje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:04:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem čaj spit...je moj skuhal.... Naj ti tekne! Čaj mislim...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:04:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala kaj pa puranje? nič...vse je isti šmorn...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:04:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem čaj spit...je moj skuhal.... Naj ti tekne! Čaj mislim... hvala...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:04:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala Jaz pa,ko kuro vidim,jo že mam pred sabo pohano na talaru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:05:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jaz pa,ko kuro vidim,jo že mam pred sabo pohano na talaru. adijopamet
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:05:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to ja...ampak kako se lahko družiš s človekom ki te izneveri, ti pa bi ga npr. še vedno noro ljubila? Jaz osebno ne bi mogla...ker...ne vem.... Je pa zgleda res stvar človeka Ne vem,samo mislim,kolko se pač poznam,bi se sprijaznila in živela s tem.JBG,taka pač sem,čudna! u..dobra si res...za čestitat Ja,saj bi me bolelo,pa to,samo čas zaceli rane.Tak pač jaz gledam na take stvari.Sem pa bla v taki situaciji,ko sma z bivšim šla narazen. Sma na kafeje hodla,pa se menla,tudi po gsm-ju.Bolelo ko sam satan,ampak sem pregurala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:06:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to ja...ampak kako se lahko družiš s človekom ki te izneveri, ti pa bi ga npr. še vedno noro ljubila? Jaz osebno ne bi mogla...ker...ne vem.... Je pa zgleda res stvar človeka Ne vem,samo mislim,kolko se pač poznam,bi se sprijaznila in živela s tem.JBG,taka pač sem,čudna! u..dobra si res...za čestitat Ja,saj bi me bolelo,pa to,samo čas zaceli rane.Tak pač jaz gledam na take stvari.Sem pa bla v taki situaciji,ko sma z bivšim šla narazen. Sma na kafeje hodla,pa se menla,tudi po gsm-ju.Bolelo ko sam satan,ampak sem pregurala. ja verjamem...nisem doživela, ne morem solit pameti
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 15.10.2010 22:07:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 res ne? res je kakšen poseben razlog? ja kokoška pač....ko jo vidim...da bi jo pojedla.. ..sori...hvala kaj pa puranje? nič...vse je isti šmorn... No,to pa samo šnicle jem,drugega ne najbolj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?