matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko me Lea prej gnjavi,če sem noseča? Jaz pa še ne nameravam tega razglašat,vsaj dokler ne grem na pregled k G. Sem pa sama zaj...a,ker sem Maksa par dni nazaj vprašala,če bi bil vesel,da ima mami buščeka kot teta. Je pa danes izrazil željo po sestrici! Bravo Maks in Lea! Si me pa zdaj spomnila moje nosečnosti,je bil Mitja malo mlajši,kot Maks zdaj...je razlagal okrog,da bomo dobili dojenčka in sem bila prvič v življenju srečna,da ga noben ne razume Kolko je razlike med M in S? Ker,Maks je bil tudi vesel Saš-a,pa še danes ga bi skozi božal pa žulo,po njegovo. Me pa zanima,kak bo res,ko bom že pošteno okrogla okoli hodla. Vidim pri svakinji,da je celi nori,ko ima že fajn trebuh,jo kr boža,pa lučka. Razlike je 3 leta in 2 meseca,samo naš dečko ni bil glih navdušen med nosečnostjo,bi bolj rekla neopredeljen-mi je še danes totalni čudež,da smo pregurali brez ljubosumja,imam pa eno anekdoto iz časa takoj po porodu,bom jo povedala pri kavi,če je slučajno še nisem Ja,pri meni je Lea ljubosumna,še zdaj na trenutke,čeprav po porodu ni bila,je kasneje postala.Mislim,da takrat,ko se je Maks poškodoval in smo bolj njemu pozornost posvečali. Ne spomnim se,da si kaj pravla.Boš na kavi naslednjič.