katy83
|
pozdravljene babike moje. T ima trenutno spanje na urniku, pa sem vas hitro prišla pogledat malo. Včeraj zvečer sem rekla, da bom po BB šla spat. Ja, sem se šla stuširat, pol se mi je Radlera zluštalo, te pa grem v posteljo, pa mi je blo full hecno, da sem ob pol 10-ih v postelji. In kaj sem šla delat? neke stvari za diplomo. Čisto sem not padla. Sacherca - za torto sem dala 30€. Je pa za 20 ljudi. Dela pa jih moja kolegica. tak da če boš rabla kaj, ti samo reči. Matcar - veš da sem jaz tudi razmišljala, da mora bit tvoj dragi res super, da je za akcijo glede . 4 otrok ni tako lahko imet. aja pa pikepoke za Saša. Sami - kaj te veš, mogoče pa tam pri vas šiht dobim, pa še tvojo tamalo učim. Marta - super, da mi šparaš hlače. Zlata si. Rina - pa si nas le prišla malo pogledat spet. In verjamem kako ti je, če si dosti sama. Jaz to tudi težko prenašam. Evo, pri mojemu na šihtu je zdaj ena v bolniški in dela skoraj cele dneve. Danes je šel ob pol 10 od doma, pride pa ob 21.uri. Jutri isto. Pa ne bi rekla, če bi imel kaj od tega, razen seveda nadur, ki pa jih itak koristi takrat ko šef reče, ponavadi je to taki bedni dan sredi tedna. In tako kot pravi Botrca, da se vsega navadiš. Ja, se, morda kdo. Jaz tega ne bi mogla celo življenje prenašat. Taka sem. čeprav se tudi sprašujem kaj bi v tem primeru naredila? Nič, verjetno. V teh časih si pa itak lahko srečen, da imaš službo. Blueberry - malo te moram skregat veš. Daj, punca hodi na faks, verjemi, da se ti bo splačalo. Ker zdaj si komaj začela oktobra. Pavzo si vzami takrat ko bo full sneg pa ti ne bo. kje pa je Lenči_? daj javi se kaj. Elevitka - joj, joj bogi tvoj T. Zaradi teh stvari, glede vrtca, jaz srčno upam, da bo T dobil prostor v vrtcu aprila, pa da damo te bolezni skozi, če že moramo. Ker če bo septembra šel v vrtec in jaz po nekem srečnem naklučju službo dobim, mali pa dosti bolan. Ne vem kak bi bilo to. Saraya- upam, da bo danes boljši dan zate. vrtnica - upam, da se vidimo naslednji teden na pijači. ly - tudi vam , da se L. pozdravi. botrca - bom šla naslednji teden pogledat v tisto trgovino v leclerku. Javim rezultat. tasa. kaj pa naj tebi napišem? ma če jaz nisem pridna no. Vse sem pokomentirala. Al sem pozabla kaj lep mrzel dan vsem, se zvečer še kaj javim.
|