rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla... ne obupaj...vem, da je težko včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse žalostno, a resnično podpis pri nas je že tud nekaj časa tako... samo se še zdira zakaj se T. samo dere (mali ne more sedet v kotu in bit tiho) in pol popizdi ker samo leta, ker se samo dere- otrok pa le želi njegovo pozornost, ne naredi pa ama baš nešta pri bajti, in mam vsega počasi poln kufer-zvečer ko spakiram malega spat grem pod tuš in via postla- pol pa začudeno gleda češ kaj ti tud greš- a komaj me še noge držijo še kako dobro te razumem pri nas je čisto isto. glej, zdaj še ga sploh ni, sploh ne vem, kdaj bo prišel, ko pa pride, še ma mali milijon dela za službo in levo in desno tega ni konec, razumeš in pol je enako, kot ti praviš, mala se dere in stoji zraven njega in drži rokice gor, on pa se samo dere, da naj mu da mir, da naredi še to in ono in pol se midva skregava, ko mu rečem, kaj se dere, če bi mala rada samo malo atija mela
|