![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:33:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . hvala, tudi Timotej je taki lepotec Res.. pa tak priden po mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:33:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tudi jaz sem vesela,da sem te spoznala,T.pa je taki mali cuker,mala miška hvala me je celo presenetla, da je tak dolgo zdržala pri miru to namreč ni v njeni navadi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:34:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, ste se fajn mele? Kako vprašanje, ne. Nik še spi, te pa ... še bolj bi se imele fajn, če bi ti prišla, da te spoznamo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:35:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . hvala, tudi Timotej je taki lepotec Res.. pa tak priden po mami itak, se ve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:38:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:42:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:42:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... ja, to je res, ampak vaju s katy sem sploh prvič videla, pa nisem htela zdaj tam moriti s svojimi težavami.. bo že hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:43:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali vsaka je dobrodošla katy, te bom držala za besedo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:44:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali No,evo,rina...pa boš imela dva problema namesto enega...še katy dobiš na grbo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:47:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali No,evo,rina...pa boš imela dva problema namesto enega...še katy dobiš na grbo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:48:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali vsaka je dobrodošla katy, te bom držala za besedo zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:54:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali No,evo,rina...pa boš imela dva problema namesto enega...še katy dobiš na grbo le govori tak, te bo katy za uho ne, hecam se midve sva tak večinoma same in sem res vesela, če kdo pride na kavo in čvek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:54:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... no in zato se bom ajz naslednji teden povabla k Rini na kafe in bova čvekali No,evo,rina...pa boš imela dva problema namesto enega...še katy dobiš na grbo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 13:56:04
|
|
|
|
rina22
|
neko mi je slabo ratalo nič, grem jaz počasi T dat jest, pol pa greva k sosedi na kavo se tipkamo kaj lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 14:03:56
|
|
|
|
katy83
|
nič, jaz grem tudi malemu jesti dat. sem mu cvetačo in grah skuhala, pa kislo smetano zraven, vau, to je dobro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:27:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko pa so nam na sestanku povedali,sploh ne smeš nest torte za rd noter v vrtec,samo sadje al pa kaj za grickat pride v poštev,niti peciva ne smeš nest. Nam je rekla,da teoreticno bi lahko prinesli,ampak,mora biti iz trgovine pa racun zraven.Pac zaradi inspekcij. Je pa rekla vzgojiteljica,da teh tort in taksnih peciv ne priporoca,ker tega ne jejo najbolj pa ni nekaj ekstra.zato pac rajsi sadje pa kaki keksi ali pa kaj slanega za pogrickat. Ja,saj je bilo tak,no jaz za vrtec Studenci govorim,kak je drugje, ne vem.Samo so še te torte prepovedali,tako da samo sadje pride v poštev.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:29:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...matcar....do pete sem doma...če gre katera tu mimo naj javi, da ji cotike dam Lahko se za ju3 zmenima,ko grem iz B z Maksom,dopoldan enkrat.Pa jaz do Ly zapeljem potem.Te pa še prej pokličem,ker ne vem,kako dolgo boma na pregledu.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:29:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 vem, da je težko včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse žalostno, a resnično Posedi dedca za mizo in mu povej,da gre za orng situacijo in se pogovorita. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:31:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse žalostno, a resnično ojoj....dajta se probat pogovorit kaj naj ti rečem.. saj sva se lepo pogovorila in vse, ampak dejanja so pa ostala enaka.. ko bi vedla, kaj mi je v petek naredo.. eh, brezveze besed.. skratka, zaupanje sem zgubla vanj in rečem ti, težko si ga bo pridobo nazaj. ampak se sploh nekaj ekstra ne trudi, samo govori, da pogrevam petkove dogodke. brezveze res.. nem več morila s tem, res ne. pardon Pa zakaj se vedno za vsako stvar opravičuješ.Pa povej,kaj je bilo al pa vsaj približno,da ne boš izpostavljala na forumu tega.Pa mogoče ti bomo lahko kaj pomagale pa svetovale,zato smo tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:34:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, sem se odločla, da bom šla k amaliji takoj, ko bom mela dnar pa ko bom mela malo kam dat v varstvo ker me resss zanima, kaj se bo izcimlo z vsega tega in kaj me še čaka ste me danes še bolj navdušile, čeprav sem samo z eno uho lahko poslušala Lahko imaš tamalo zraven,ona ima tudi otroke,fantka tak starega kot je moj Maks.Če želiš,no. Idi malo k njej,pa se pomenita,že zaradi težav z tvojim ti priporočam.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:44:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, lepo te je bilo spoznat tebe in tvojo lepotičko . Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. En velik podpis...samo škoda,da nisi imela časa se kaj potožit na kavi,v živo se človek lažje izkašlja kot pa preko foruma,drugače pa kadarkoli... Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:45:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, ste se fajn mele? Kako vprašanje, ne. Nik še spi, te pa ... še bolj bi se imele fajn, če bi ti prišla, da te spoznamo podpis Pa še en!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 15:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...matcar....do pete sem doma...če gre katera tu mimo naj javi, da ji cotike dam Lahko se za ju3 zmenima,ko grem iz B z Maksom,dopoldan enkrat.Pa jaz do Ly zapeljem potem.Te pa še prej pokličem,ker ne vem,kako dolgo boma na pregledu. ja ni panike....Itak počivama okol desete...oz M..tak da me rufni, pa ti gor do avtobusne prinesem
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.