|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
4.11.2010 20:49:25   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
4.11.2010 20:51:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ju3 ti pošljem zs, ker je zgodba dolga in zdaj nimam časa pisat.

važiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.11.2010 20:54:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kake težke teme...uh...punce kaj se to dogaja da imamo skoraj vse enako situacijo? In zakaj se tako drastično vse spremeni ko imaš z njim otroka? 

To se tudi jaz sprašujem user posted image user posted image

user posted image user posted image

tukaj pa bom pokomentirala...pri nama pa je obratno..Dost dost se je na boljše spremenilo odkar so otroci...in to fulll...dobro tiste najine "malenkost"..okol "tiste"debate so res ena stvra okol kere je šlo živcev..mapk nasplošno gledano pa vse nekako boljše špila...in sem zelo vesela da je tako.... user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
4.11.2010 20:57:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
potrudila, da ne bom več tečka, pa da bom svojega lubija malo bolj pogosto pocartala. user posted image

vidiš..ravno v tem je problem se mi zdi pri večini.....pri nama pa to špila in ni ovir otrok, ne nič...tisto svoje cartkanje je obvezno in vedno...ni da ni....al sva utrujena...se vedno nekak za to potrudima....user posted image ......
zdaj tak ......jutri pa bo spokalo žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
4.11.2010 21:00:41   
arabela*
Vse ste spičle nekamuser posted image

jaz pa sem si danes privošila..malo na relaks...sem maloprej domov prišla.....naredili nalogo,potem pa še čvek in pijačka...moj pa lase vluft....user posted image ...sicer ne pokaže ampak mu po faci vidim...da....ehuser posted image ....in je porihtal obe mičkeni, ju sparavil spat brez problema....mama pa visela v gostilniuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.11.2010 21:02:03 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
4.11.2010 21:01:23   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image
Kontrauser posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
4.11.2010 21:02:51   
arabela*
joj...pa kaj te tak mele danesuser posted image user posted image user posted image

pridem nazaj.............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
4.11.2010 21:03:12   
matcar

Vse ste spičle nekamuser posted image

jaz pa sem si danes privošila..malo na relaks...sem maloprej domov prišla.....naredili nalogo,potem pa še čvek in pijačka...moj pa lase vluft....user posted image ...sicer ne pokaže ampak mu po faci vidim...da....ehuser posted image ....in je porihtal obe mičkeni, ju sparavil spat brez problema....mama pa visela v gostilniuser posted image
Jaz sem tuuuu!!!! Pravilno si naredla.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
4.11.2010 21:03:38   
matcar

joj...pa kaj te tak mele danesuser posted image user posted image user posted image

Ma,idi v kišto.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
4.11.2010 21:04:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ma,idi v kišto.user posted image

ne..pridem za deset minut.......A mi nekaj mrda za sok.......

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
4.11.2010 21:19:57   
matcar
Čakam,čakam,čakam.....

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
4.11.2010 21:20:53   
katy83
pa joj, danes pa konkretno zajeb...ava ta RR. user posted image

No, ker sem sama danes, sem mislila diplomo pisat, ampak sem se odločila, da grem spat. Bo pasalo po dolgem času it malo prej v posteljo.

Če boste čvekale, vam želim veselo čvekanje.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
4.11.2010 21:22:17   
matcar

pa joj, danes pa konkretno zajeb...ava ta RR. user posted image

No, ker sem sama danes, sem mislila diplomo pisat, ampak sem se odločila, da grem spat. Bo pasalo po dolgem času it malo prej v posteljo.

Če boste čvekale, vam želim veselo čvekanje.

Lahko nočuser posted image

Nočko,Katy!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.11.2010 21:23:56   
matcar
Jaz grem tudi proti postli.Malo še med knjige,pol pa aji-aji.Bo ju3 še naporen dan.
Nočko vsem skupaj!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.11.2010 21:57:42   
arabela*
eto mene......zdaj pa samevamuser posted image ....grem še malo na šolski forum pol pa spatuser posted image user posted image user posted image nočka

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.11.2010 7:23:53   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Katy se strinjam z tabo in tvojim razmišljanjem.
Saj samo jamramo, da bi pa kaj v tej smeri nardile pa nič user posted image user posted image
Samo če sem iskrena, se meni po službi, popoldanskem ukvarjanju z L. ne da še z njim ubadat (ker se mi zdi, da imam pol 2 otroka). Saj ko sva sama doma je drugače samo ko pa zjutraj delam, popoldan se cel čas z Lijo ukvarjam,,mi pa druga več ni kot da grem mal na čvek (sem k vam) ali pa enostavno v posteljo. user posted image

evo jaz nebi mogla bolše napisat za sebe situacijo. Po pravici povedano se mi ne da ko vidim da kljub prošnjam da mi pomaga ni odziva, tudi mene mine da bi ga še nagrajevala za to da mi čisto nič ne pomaga.

Danes zjutraj je T. spet  dobil vročino (po 3 dneh vrtca) to je že noro, celo noč jokal, med spanjem padel iz postelje- ker spi pri meni, v kinderpetu noče bit niti minute. Zjutraj pa kak je okice odprl samo joka in dviguje rokice da bi se nosil- seveda samo pri mami, kak zagleda atija v gromozancki jok- ker ve da ga bo spet v vrtec peljal. Sploh noče k njemu moj pa še popizdi in se dere zraun - SEM ŽE ČIST OBUPANA!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.11.2010 8:42:59   
rina22
jutro user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.11.2010 8:44:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Saj samo jamramo, da bi pa kaj v tej smeri nardile pa nič user posted image user posted image
Samo če sem iskrena, se meni po službi, popoldanskem ukvarjanju z L. ne da še z njim ubadat (ker se mi zdi, da imam pol 2 otroka). Saj ko sva sama doma je drugače samo ko pa zjutraj delam, popoldan se cel čas z Lijo ukvarjam,,mi pa druga več ni kot da grem mal na čvek (sem k vam) ali pa enostavno v posteljo. user posted image

evo jaz nebi mogla bolše napisat za sebe situacijo. Po pravici povedano se mi ne da ko vidim da kljub prošnjam da mi pomaga ni odziva, tudi mene mine da bi ga še nagrajevala za to da mi čisto nič ne pomaga.

Danes zjutraj je T. spet  dobil vročino (po 3 dneh vrtca) to je že noro, celo noč jokal, med spanjem padel iz postelje- ker spi pri meni, v kinderpetu noče bit niti minute. Zjutraj pa kak je okice odprl samo joka in dviguje rokice da bi se nosil- seveda samo pri mami, kak zagleda atija v gromozancki jok- ker ve da ga bo spet v vrtec peljal. Sploh noče k njemu moj pa še popizdi in se dere zraun - SEM ŽE ČIST OBUPANA!

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za T., da vročina čimprej mine..
in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.11.2010 8:49:08   
ly117
Jutro!

Mene je pa danes ena baba na mestni komunali raz..... Mater ji vidim hebano. Pa toti res niso normalni. user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa kaj se čudim je bilo itak dolgo mir.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.11.2010 8:49:26   
elevitka

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za T., da vročina čimprej mine..
in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala rina... ...dans sem take volje da bi se najraje razjokala kat tu v službi pred vsemi...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.11.2010 8:50:05   
ly117

Podpis.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.11.2010 8:58:05   
ly117
ko pa pride, še ma mali milijon dela za službo in levo in desno user posted image tega ni konec, razumešuser posted image in pol je enako, kot ti praviš, mala se dere in stoji zraven njega in drži rokice gor, on pa se samo dere, da naj mu da mir, da naredi še to in onouser posted image in pol se midva skregava, ko mu rečem, kaj se dere, če bi mala rada samo malo atija melauser posted image

Rina predlog. Ko bo nasljednjič tak, ga posnemi z telefonom ali z fotoaparatom in mu ob prvi priliki pokaži in vprašaj če želi da ima T tak spomin na njega. Ker dokles se ne vidimo načeloma se niti ne zavedamo kaj delamo. Aja pa reči mu še če obesiš njegovo sliko v dnevno da bo T sploh vedla kak njen atek zgleda.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.11.2010 9:13:31   
rina22

hvala rina... ...dans sem take volje da bi se najraje razjokala kat tu v službi pred vsemi...

user posted image boga user posted image jaz res ne vem, kaj se to dogaja... povsod je neko tako napeto ozračje user posted image
poskusi se pogovorit s kako prijateljico, se izpovej, se zjokaj, boš vidla, da ti bo lažje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.11.2010 9:14:03   
ly117

aja, glede moških oz. sprememb po rojstvu otroka. Če se postavim v njihovo kožo, jih kar razumem, no. Jaz pri nama vidim, da je full sprememba. Prej je bil samo on, on, on. Resnično, kadar sem imela minuto časa, sem se stisnila k njemu, on k meni, dosti sva se pogovarjala, kaj dosti, ogromno. Zdaj...zdaj pa je to vse na minimumu. Še ko imam malo časa ali sem utrujena ali pa moram kaj pospravit, pa diploma...user posted image
Ampak veste kaj me najbolj jezi? user posted image Da se vsega tega zavedam, pa se ne potrudim vsaj malo. user posted image No, danes na forumu javno obljubljamuser posted image , da se bom potrudila, da ne bom več tečka, pa da bom svojega lubija malo bolj pogosto pocartala. user posted image Ker pri nama jaz vidim, da je on super, dosti mi pomaga, ampak jaz sem se spremenila. Otrok mi je prvo, kar je seveda prav, ampak tega lepega otroka ne bi bilo brez mojega lubija. user posted image

Seveda si se spremenila, saj si postala mama in se mi zdi da pol ženske gledamo na določene stvari malo drugače. Ker njim se fizično in psihično nič ne spremeni. Postanejo očetje in to je to. Saj je res da dobijo nek občutek za odgovornost ampak to dokler so še čist mičkeni. Ko se je pa treba malo bolj posvetit otroku pa pri veliki večini nastane problem. ( No tu morem jaz dodat da se moj dosti bolj zna igrat z njim kot jaz. ) Ti oz. mame smo pa to dete v sebi prenašale 9 mesecev in ga rodile in tu je razlika. No tak vsaj jaz gledam.
Veš jaz sem se tudi zelo spremenila in je moj tudi rabo kar nekaj časa, da se je navado.
Glede odnosov pa je tako, da si ponavadi ne vzememo časa zanj. ker smo preutrujeni. In to je napaka. Npr. v sredo ko sem prišla z šihta sta obadva že spala, kar je nomalno in ko sem prišla jaz v posteljo sem dobla občutek da je nekaj narobe, pa mi ni bilo jasno kaj. Zjutraj se je pa tudi že on zgodaj vstal ker ni mogel spat in je šel gledat TV in ga do včerej pol11 nisem vidla. Ampak presenečenje, sma se pa pol pogovarjala do pol1, tak kot že dolgo ne.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.11.2010 9:14:03   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ko pa pride, še ma mali milijon dela za službo in levo in desno user posted image tega ni konec, razumešuser posted image in pol je enako, kot ti praviš, mala se dere in stoji zraven njega in drži rokice gor, on pa se samo dere, da naj mu da mir, da naredi še to in onouser posted image in pol se midva skregava, ko mu rečem, kaj se dere, če bi mala rada samo malo atija melauser posted image

Rina predlog. Ko bo nasljednjič tak, ga posnemi z telefonom ali z fotoaparatom in mu ob prvi priliki pokaži in vprašaj če želi da ima T tak spomin na njega. Ker dokles se ne vidimo načeloma se niti ne zavedamo kaj delamo. Aja pa reči mu še če obesiš njegovo sliko v dnevno da bo T sploh vedla kak njen atek zgleda.

dober predlog, če pa bolje pomislim, je pa res žalostno, da je prišlo tak dalečuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.