![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:16:29
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. V čem je pa razlika, če je eko? Mislim, da se bolj zdravo prehranjujejo. Sem celo slišala, da za roj. dan imajo ometno torto. Boščki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:18:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma. Kutine majo naši sosedi. Ne vem, če bi jih šla ravno rabutat ponoči Zadnič sem ravno študirala, zakaj jih v trgovini ne prodajajo?! Mogoče pa jih dobiš na tržnici!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:26:02
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:26:37
|
|
|
|
Lenči_
|
lejko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 7:16:17
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! kaj zdaj eni že delamo... eni pa še spite ne ... komu lepše
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 7:45:13
|
|
|
|
rina22
|
jutro ne, ne, elevitka, midve sva pokonci že od 6.30 sem pozabla, kdo vse danes pride na kavico.. prideta ly ali matcar? ker od njiju imam številko, če vas ne bom našla približno vem, kje je ginger, pa za info točko tudi vem, ampak za vsak slučaj btw, katy, si dobla mojo telefonsko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 7:56:59
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva sma gor tudi že od 7h.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 7:59:52
|
|
|
|
ly117
|
Saraya lahko jaz poberem tisto škatlo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:35:49
|
|
|
|
koala
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:44:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Ly,glede stolčka še velja?Ga vzamem s sabo? Ja prosim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:45:15
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz počasi od doma. Saraya javi mi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:47:04
|
|
|
|
arabela*
|
morning Midve iz vrtca...zunaj prijetno..ampak ne tak toplo kot včeraj)) Ma ta rr tak zabava, da to ni res več Zdaj pa bova zajtrkovali, potem pa tag malo počivat...lepo čvekajte danes
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:49:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya lahko jaz poberem tisto škatlo. klinc naj gre nekam vse skup......mi jo je moj odpeljal, ker jo imam v avtu..... ....daj te pa popoldne se mimo pripelji..........res škoda, ker so same fantovske stvari, pa se boste že zmenile, kako in kaj...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:53:22
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. V čem je pa razlika, če je eko? Mislim, da se bolj zdravo prehranjujejo. Sem celo slišala, da za roj. dan imajo ometno torto. Boščki Nas vrtec tudi velja kot eko vrtec pa tole glede praznovanj rd se moram Tule pise vec http://www.vjg.si/projekti.php Za rojstne dneve smo se pa na roditeljskem zmenili,da prinesemo kaksno sadje,kak liter soka pa kak paket keksov. Jedilnik imajo pa npr taksen,meni se zdi res dober http://www.vjg.si/userfiles/file/j201011.pdf Tasa kako to,da si dala Lijo v vrtec Jozice Flander,nimas enoto na Betnavski od Jadvige Golež blizje? No v glavnem skrat je v enoti ob gozdu in smo zelo zadovoljni. Mali pa tudi zelo rad gre v vrtec. Zadovoljna z vzogjiteljicami,odnosom,same pozitivne izkusnje zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 8:56:11
|
|
|
|
Sacherca
|
aja pa TASA jaz se vedno imam zate medvedke linote in serveto za tvoje ustvarjanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 9:43:02
|
|
|
|
elevitka
|
evo to pa je jedilnik moje fedre http://www.vjg.si/userfiles/file/j201011.pdf mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 10:12:46
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem na tričetrt skuhala...Bomo imeli rižoto z govejim mesom in pršutom... Zdaj pa grem M spokat malo počivat...... lep sonček se je naredil
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 10:33:20
|
|
|
|
botrca
|
Dan , jaz sem tudi na pol skuhala kosilo. Imeli bomo piščančji paprikaš in zeleno solato. Zdaj se pa grem porihtat in pičim v mesto. Lep dan .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 10:33:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lep sonček se je naredil jeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 12:42:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. V čem je pa razlika, če je eko? Mislim, da se bolj zdravo prehranjujejo. Sem celo slišala, da za roj. dan imajo ometno torto. Boščki Kolko pa so nam na sestanku povedali,sploh ne smeš nest torte za rd noter v vrtec,samo sadje al pa kaj za grickat pride v poštev,niti peciva ne smeš nest.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 12:45:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo to pa je jedilnik moje fedre http://www.vjg.si/userfiles/file/j201011.pdf mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 12:48:28
|
|
|
|
matcar
|
Jaz tudi že doma,Saš že spi,je še kosilo imel pri tašči,tak da ne kuham nič danes.Moj pa kaj bo jedo,bo.Me en drek briga,ker vsaki dan mečem vstran hrano,ker gospod ne je.
< Sporočilo je popravil matcar -- 4.11.2010 12:49:06 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 12:50:19
|
|
|
|
rina22
|
Tudi midve sva že nekaj časa doma T spi, jaz pa bi mogla it pospravlat, likat, učit se................ pa še pa še dela mam, pa se mi taaaaaaaaaak ne da nič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 4.11.2010 12:53:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla... ne obupaj...vem, da je težko včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse žalostno, a resnično
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.