rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 vem, da je težko včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse žalostno, a resnično Posedi dedca za mizo in mu povej,da gre za orng situacijo in se pogovorita. hvala ampak.. nem vas več morila s tem Saj nas ne moris,ne bomo pa nic silile vate Meni je v takih kriznih trenutkih vedno najprej prijal pogovor z mojo najboljso frendico, potem,ko sem se pa umirila pa z mojim. Trenutno pa imava super situacijo.Ampak verjeni pride vmes taksna.Tudi pri nama je ze bila,ko sem si zelela samo se stran.Ampak,kot bi bilo enkaj v luftu,ko gre vse anrobe.Potem pa se postima.... ja, jaz tudi grem ju3 na en dooooooooooooooooooooolg čvek z mojo najboljšo prijateljico vem, da pridejo krize, kar je nekaj čisto normalnega v zvezi, ampak se toliko vsega čudnega godi, da adijo.. še pred par tedni sem imela občutek, da sva se še bolj zbližala in se imava še raje, od takrat dalje pa gre vse full strmo navzdol saj pravim, sva se že pogovarjala, ampak so dejanja še ista, nekatera njegova dejanja, ki so se zgodila v petek pa so me totalno butnila ob tla. malo je manjkalo, pa bi naredla vsemu konec, res. ne vem.. upam, da je to samo obdobje in bo kamlu mimo
|