![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:51:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja,če so navalili danes,ko mutavi na telefon.Jaz sem dopoldan dobre pol ure stala v vrsti,da sem recepte za Saš-a dvignila.Sem pa mu tudi htela kupit en sirup proti kašljumpa mi je rekla,da če mu Slezov ne pomaga,edino Panatus pride v poštev.Ga imam sicer doma,pomaga pa ravno tak ne.Tako,da mu pač žajbl na cukru prenam z mlekom,pomaga še najbolj. Pa kaj ku*ac tišijo tega Panatusa, ko tak vsi vemo da ne pomaga nič. nadi pa je zdravnica rekla, da naj kar Sinecod navbavi, ko bo mala prehlajena in ne Panatusa. Zato ji ga hočem jaz tud kupit in ji ga jutri da. Bom pa jo mela cel teden doma, er je res bogica očke ma take "steklene" in iz nosa ji nn stop teče. Fiziološka teče v potokih. Sinecod je itak zakon,samo ga je težko dobit,ker ga hitro sfali,pa dragi je tudi.Pa tak ima zdaj AB.Upam,da mu bo šlo na boljše,ker se mu že 3 tedne to sranje vleče.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:51:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa je z RR-jem spet,da melje taaaaak počasi? Mu pa barvo menjavajo,al kaj? Sem mislila,da mene spet samo zabava Ma,zaj,ko sem pošimafala,pa dela ko suza spet! Vsaj meni!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:51:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Se za Tasino L. Ocitno ej enkaj v luftu..Toliko bolanckov...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:53:51
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa moram do polnoči dežurat,da mu dam pumpico.Upam,da bom zdržala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:56:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa kaj ku*ac tišijo tega Panatusa, ko tak vsi vemo da ne pomaga nič. našima pa full pomaga panatus....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 20:57:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa moram do polnoči dežurat,da mu dam pumpico.Upam,da bom zdržala. Upma,da zdrzis.Drugac pa budilko nastimat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:00:33
|
|
|
|
arabela*
|
tak...mičkene v postli....oz M še v dnevni pri mojemu....da zaspi Preživeli dan notri za štirimi stenami...in brez problemov...M kot da ni nič...ona je tak živec....pa spala je samo uro in pol, pa dalje akcija..ber igranje ...zdaj ji je temperatura malo padla......tak da upam, da jutri čist zgine....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:01:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sinecod je itak zakon,samo ga je težko dobit,ker ga hitro sfali,pa dragi je tudi.Pa tak ima zdaj AB.Upam,da mu bo šlo na boljše,ker se mu že 3 tedne to sranje vleče. 6€ stane, medtem ko Panatus 8€ tak da se men to zdi kar poceni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:02:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa moram do polnoči dežurat,da mu dam pumpico.Upam,da bom zdržala. ma daj, budilko naštimaš in je to to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:02:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa moram do polnoči dežurat,da mu dam pumpico.Upam,da bom zdržala. Upma,da zdrzis.Drugac pa budilko nastimat Ja,bo še najboljše.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:03:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sinecod je itak zakon,samo ga je težko dobit,ker ga hitro sfali,pa dragi je tudi.Pa tak ima zdaj AB.Upam,da mu bo šlo na boljše,ker se mu že 3 tedne to sranje vleče. 6€ stane, medtem ko Panatus 8€ tak da se men to zdi kar poceni Aja,te pa so spustili ceno,slezov pa malo čez 7 e.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:03:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa kaj ku*ac tišijo tega Panatusa, ko tak vsi vemo da ne pomaga nič. našima pa full pomaga panatus.... ma jaz ne mislim zdaj panatusa kupovat, pa ji nebo pomagal pa pol Sinecod pa pol še neke ****. Je pa res za vsakega je nekaj druga in vsakemu paše druga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:06:05
|
|
|
|
arabela*
|
grem bb pogledat in večerjo za naju pripravit.... pridem tak vmes poškilit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:06:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,te pa so spustili ceno,slezov pa malo čez 7 e. Slezov Liji nič ne pomaga...se mi zdi da še bolj kašlja, kaka pomiritev kje pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:06:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...mičkene v postli....oz M še v dnevni pri mojemu....da zaspi Preživeli dan notri za štirimi stenami...in brez problemov...M kot da ni nič...ona je tak živec....pa spala je samo uro in pol, pa dalje akcija..ber igranje ...zdaj ji je temperatura malo padla......tak da upam, da jutri čist zgine....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:07:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem bb pogledat in večerjo za naju pripravit.... pridem tak vmes poškilit danes ni nič pamenega. Moj gleda na št. kanala 205
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:08:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,te pa so spustili ceno,slezov pa malo čez 7 e. Slezov Liji nič ne pomaga...se mi zdi da še bolj kašlja, kaka pomiritev kje pa ja naše so tud še bolj kašljale...po slezovem...saj je za izkašljevanje mišljen ...ne za pomiritev
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:09:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem bb pogledat in večerjo za naju pripravit.... pridem tak vmes poškilit danes ni nič pamenega. Moj gleda na št. kanala 205 zasliševanje je
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:10:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,te pa so spustili ceno,slezov pa malo čez 7 e. Slezov Liji nič ne pomaga...se mi zdi da še bolj kašlja, kaka pomiritev kje pa Saj mojim tudi ne,sta zdaj v enem tednu celo flaško spila,pa nič od nič.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:10:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem bb pogledat in večerjo za naju pripravit.... pridem tak vmes poškilit Dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:12:44
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,evo link,za kaj se uporablja slezov sirup. www.mb-lekarne.si/index.php3?...slezov_sirup
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:20:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja naše so tud še bolj kašljale...po slezovem...saj je za izkašljevanje mišljen ...ne za pomiritev Če pa na škatli piše za pomiritev... Meni je glih zarad tega dala v lekarni tega, ker mi je rekla da ji pred spanjem naj dam za pomiritev, za izkašljevanje pa mi je htela prtisnit vršičke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:21:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,te pa so spustili ceno,slezov pa malo čez 7 e. Slezov Liji nič ne pomaga...se mi zdi da še bolj kašlja, kaka pomiritev kje pa Saj mojim tudi ne,sta zdaj v enem tednu celo flaško spila,pa nič od nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:24:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja naše so tud še bolj kašljale...po slezovem...saj je za izkašljevanje mišljen ...ne za pomiritev Če pa na škatli piše za pomiritev... Meni je glih zarad tega dala v lekarni tega, ker mi je rekla da ji pred spanjem naj dam za pomiritev, za izkašljevanje pa mi je htela prtisnit vršičke. pojma nimam..meni je blo rečeno od farmacevtke pri okencu, da je izrcno za izkašljevanje...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:25:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem bb pogledat in večerjo za naju pripravit.... pridem tak vmes poškilit Dober tek! hvala...grem na bugetke z česnovim namazom, pa čajči...pa lučko sem že zmazala
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.