Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 8:54:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za koga navijaš danes,da ostane? jaz sem absolutno za Činča. meni sta oba full vredi...Činč itak ampak Gena sem videla kot favorita in glede na njegov karakter upala, da zmaga..... JBG Činč je bil že od vsega začetka moj ljubljenec,ampak se je v zadnjih dveh tednih res čisto spremenil...upam,da res samo trenutno,čeprav sem krepko spremenila mnenje o njem,ker res nonstop nekaj muvi in nerga in šinfa ko baba je... Gena pa je očitno bil preveč nevaren za sostanovalce,bomo videli kak bo njegov odhod vplival na Nano...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 8:54:15
|
|
|
|
marta82
|
Tortica ko boš naslednjič kupovala bi bila tako dobra pa meni prodala kilo al pa dve? Nekak ne bi celega vedra kupovala, ker drugače ne delam tort.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 8:56:12
|
|
|
|
marta82
|
Pa hvala za izčrpne info Tortica. Zlata si.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:00:21
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica ko boš naslednjič kupovala bi bila tako dobra pa meni prodala kilo al pa dve? Nekak ne bi celega vedra kupovala, ker drugače ne delam tort. Racunam na novo vedro nekje po 15.11. Ti javim takrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:11:44
|
|
|
|
Blueberry
|
Katy vse najboljše in najlepše za rojstni dan!! Lepo praznujte!!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:18:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, kaj bi cakala, kar zdaj v akcijo POLEK MOJEGA ŠKRATA IN SLUŽBE TRENUTNO RES NE UTEGNEM, ČEPRAV ME MIKA- KAKO DOLGO PA RABIJO DA NAROČENO TIČINO DOBIŠ DOMOV?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:20:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica ko boš naslednjič kupovala bi bila tako dobra pa meni prodala kilo al pa dve? Nekak ne bi celega vedra kupovala, ker drugače ne delam tort. Racunam na novo vedro nekje po 15.11. Ti javim takrat Super.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:20:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen... Jaz tudi ne bom pelca razkazovala,smo tudi že včeraj porihtali "misijo britof" Elevitka,komaj čakam na moj rojstni dan,če boš imela za mene tudi tako podobno darilo ma ziher
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:24:35
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, kaj bi cakala, kar zdaj v akcijo POLEK MOJEGA ŠKRATA IN SLUŽBE TRENUTNO RES NE UTEGNEM, ČEPRAV ME MIKA- KAKO DOLGO PA RABIJO DA NAROČENO TIČINO DOBIŠ DOMOV? Hmmm, a ves,da ne bi vedela.Jaz placam kar po predracunu preko spletne banke in ko imajo oni knjizeno,kar je ponavadi v enem dnevu,jih poklicem in grem kar sama tja. Je pa to malo naprej od zelezniske postaje,po tisti cesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 9:59:48
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri nas se stanje izboljšuje. So antibotiki prijeli in tudi vročine nima. je skoraj že ko stari L. No spali smo, kakovost je bila malo slabša- ga ni čez dormejota . Se je pa L zbudil hitro po 6h. Jaz sem pa dremuckala skoraj do pol10h. Pa še čudež je bil da me je mali pustil na miru. Zdaj sem pa pri kavi, ki jo pijem s prekinitvami ker me mali nonstop nekam pelje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 10:01:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka, kaj bi cakala, kar zdaj v akcijo POLEK MOJEGA ŠKRATA IN SLUŽBE TRENUTNO RES NE UTEGNEM, ČEPRAV ME MIKA- KAKO DOLGO PA RABIJO DA NAROČENO TIČINO DOBIŠ DOMOV? Hmmm, a ves,da ne bi vedela.Jaz placam kar po predracunu preko spletne banke in ko imajo oni knjizeno,kar je ponavadi v enem dnevu,jih poklicem in grem kar sama tja. Je pa to malo naprej od zelezniske postaje,po tisti cesti. a v MB je trgovina? torej načeloma ko plačaš greš iskat? npr. če grem direktni tja in plačam dobim al je treba prej vseeno naročit? si mi take lušte nardila zdaj z temi tortami in v novembru imamo 2 roj. dneva pa me mika da bi sama kaj spacala. Kaj pa icing barve oz. jedilne barve se da tud tam kupit? pa bleščice in perlice... al to vse gre samo preko pitončice iz kulinarike?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 10:13:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,še tukaj,vse najboljše,veliko zdravja,uspehov na tvoji poklicni poti in osebne sreče ti želim.Ostani takšna kot si,nasmejana in vedno dobre volje! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 10:14:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz tudi ne bom pelca razkazovala,smo tudi že včeraj porihtali "misijo britof" Tudi mi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 10:52:17
|
|
|
|
rina22
|
dan katy, tudi tu - želim ti vse lepo, naj se ti uresničijo vse želje in seveda veliko veselja s tvojo družinico katy in lenči, vidve sta že dali vlogo za vrtec? Ali sta se že kaj zanimali? Kam se to moraš it pozanimat? V upravo vrtca? če je še kaj fraj, mislim.. OK, fraj verjetno ni nikjer, samo sem slišala, da pozimi začnejo starši izpisovat otroke. Ne vem, če je to res, to sem slišala.. Da jih kar nekaj izpiše zaradi bolezni Ne vem, kaj naj naredim.. Se mi zdi, da še lep čas nem diplomirala, če bom dala T komaj septembra v vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 11:54:33
|
|
|
|
arabela*
|
Kati........čestitke ob tvojem prazniku in veliko vsega kar si sama želiš
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 11:56:14
|
|
|
|
arabela*
|
....Dan..... Eh..mi pa doma....smo nameravali it v Središče, tam na grob, ko običajno gremo vsako leto...ampak je M zakuhala zjutraj.....sicer se dobro počuti, nič ne jamra...ampak vseeno....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 12:46:33
|
|
|
|
matcar
|
Saraya, za objave in seveda za M,da ne bo kaj hudega.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 12:50:26
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi Saš-a peljala zjutraj k dežurnemu,ker je celo noč revež tak grdo kašljal.Sicer nima sploh nič vročine,razen tega kašlja in nahoda.Tako,da smo dobili pumpico,da se mu pljučka sčistijo,ker ima polno sluzi noter,pa seveda AB,ker ima precej vneto grlo.In to se mu je poslabšalo v enem dnevu.Tako,da sma do petka doma,bubana oba. Jaz pa sem zjutraj tak kašljala,ker se mi tudi lušči ven gnoj in sem med izpljunkom opazla krvavo.Me je kr strah,kaj je to.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 12:51:31
|
|
|
|
matcar
|
Gremo počivat malo. Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 12:53:40
|
|
|
|
marta82
|
za bolančke.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 15:45:40
|
|
|
|
arabela*
|
Spet malo na netu..... Smo doma na žalost cel dan....M se stopnjuje vročina, vendar njej nič, je pridna, riše, se igra.......Smo vse danes odpovedali, tud obisk pri prijatlih....mah upam, da bosta zdržale notri.....revice ...pa še tako fajn vreme je zunaj......
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 16:11:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Vsem kateri so bolani, pošiljam en roj
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.