|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
1.11.2010 8:54:04   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Za koga navijaš danes,da ostane? jaz sem absolutno za Činča.user posted image user posted image

meni sta oba full vredi...Činč itak ampak Gena sem videla kot favorita in glede na njegov karakter upala, da zmaga.....user posted image  JBG

Činč je bil že od vsega začetka moj ljubljenec,ampak se je v zadnjih dveh tednih res čisto spremenil...upam,da res samo trenutno,čeprav sem krepko spremenila mnenje o njem,ker res nonstop nekaj muvi in nerga in šinfauser posted image ko baba je...
Gena pa je očitno bil preveč nevaren za sostanovalce,bomo videli kak bo njegov odhod vplival  na Nano...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.11.2010 8:54:15   
marta82
Tortica ko boš naslednjič kupovala bi bila tako dobra pa meni prodala kilo al pa dve? Nekak ne bi celega vedra kupovala, ker drugače ne delam tort.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.11.2010 8:54:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

luka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.11.2010 8:56:12   
marta82
Pa hvala za izčrpne info Tortica. Zlata si.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.11.2010 8:56:32   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Samy, se ziher zdaj spi user posted image

Neee...sami ima samogovore na rruser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.11.2010 9:00:21   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tortica ko boš naslednjič kupovala bi bila tako dobra pa meni prodala kilo al pa dve? Nekak ne bi celega vedra kupovala, ker drugače ne delam tort.

Racunam na novo vedro nekje po 15.11. Ti javim takrat user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.11.2010 9:11:44   
Blueberry
Katy vse najboljše in najlepše za rojstni dan!! Lepo praznujte!!user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.11.2010 9:11:47   
sami0804

Tortica,jaz se bom kar zadovoljila z občudovanjem tvojih mojstrovin-sem zdaj malo čekirala po YouTubu,pa niti v sanjah ne bi spravila nič niti približno podobnega tistim"prvim tortam s tičino"user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.11.2010 9:18:58   
elevitka

elevitka, kaj bi cakala, kar zdaj v akcijo user posted image user posted image user posted image

POLEK MOJEGA ŠKRATA IN SLUŽBE TRENUTNO RES NE UTEGNEM, ČEPRAV ME MIKA- KAKO DOLGO PA RABIJO DA NAROČENO TIČINO DOBIŠ DOMOV?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.11.2010 9:20:19   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Racunam na novo vedro nekje po 15.11. Ti javim takrat user posted image

Super. user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.11.2010 9:20:43   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Morgen...

Jaz tudi ne bom pelca razkazovala,smo tudi že včeraj porihtali "misijo britof"user posted image

Elevitka,komaj čakam na moj rojstni dan,če boš imela za mene tudi tako podobno darilouser posted image

ma ziher user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.11.2010 9:24:35   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

elevitka, kaj bi cakala, kar zdaj v akcijo user posted image user posted image user posted image

POLEK MOJEGA ŠKRATA IN SLUŽBE TRENUTNO RES NE UTEGNEM, ČEPRAV ME MIKA- KAKO DOLGO PA RABIJO DA NAROČENO TIČINO DOBIŠ DOMOV?

Hmmm, a ves,da ne bi vedela.Jaz placam kar po predracunu preko spletne banke in ko imajo oni knjizeno,kar je ponavadi v enem dnevu,jih poklicem in grem kar sama tja. Je pa to malo naprej od zelezniske postaje,po tisti cesti.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.11.2010 9:59:48   
ly117
Jutro! user posted image

Pri nas se stanje izboljšuje. So antibotiki prijeli in tudi vročine nima. je skoraj že ko stari L. No spali smo, kakovost je bila malo slabša- ga ni čez dormejota user posted image . Se je pa L zbudil hitro po 6h. Jaz sem pa dremuckala skoraj do pol10h. Pa še čudež je bil da me je mali pustil na miru. user posted image user posted image user posted image Zdaj sem pa pri kavi, ki jo pijem s prekinitvami ker me mali nonstop nekam pelje. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.11.2010 10:01:36   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Hmmm, a ves,da ne bi vedela.Jaz placam kar po predracunu preko spletne banke in ko imajo oni knjizeno,kar je ponavadi v enem dnevu,jih poklicem in grem kar sama tja. Je pa to malo naprej od zelezniske postaje,po tisti cesti.

a v MB je trgovina? torej načeloma ko plačaš greš iskat? npr. če grem direktni tja in plačam dobim al je treba prej vseeno naročit? si mi take lušte nardila zdaj z temi tortami in v novembru imamo 2 roj. dneva pa me mika da bi sama kaj spacala. Kaj pa icing barve oz. jedilne barve se da tud tam kupit? pa bleščice in perlice... al to vse gre samo preko pitončice iz kulinarike?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.11.2010 10:13:11   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Katy,še tukaj,vse najboljše,veliko zdravja,uspehov na tvoji poklicni poti in osebne sreče ti želim.Ostani takšna kot si,nasmejana in vedno dobre volje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.11.2010 10:14:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jaz tudi ne bom pelca razkazovala,smo tudi že včeraj porihtali "misijo britof"user posted image

Tudi mi. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.11.2010 10:52:17   
rina22
danuser posted image

katy, tudi tu - želim ti vse lepo, naj se ti uresničijo vse želje in seveda veliko veselja s tvojo družinico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katy in lenči, vidve sta že dali vlogo za vrtec? Ali sta se že kaj zanimali? Kam se to moraš it pozanimat? V upravo vrtca? če je še kaj fraj, mislim.. OK, fraj verjetno ni nikjer, samo sem slišala, da pozimi začnejo starši izpisovat otroke. Ne vem, če je to res, to sem slišala.. Da jih kar nekaj izpiše zaradi bolezni user posted image Ne vem, kaj naj naredim.. Se mi zdi, da še lep čas nem diplomirala, če bom dala T komaj septembra v vrtecuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.11.2010 11:54:33   
arabela*
user posted image

Kati........čestitke ob tvojem prazniku in veliko vsega kar si sama želišuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.11.2010 11:56:14   
arabela*
....Dan.....

Eh..mi pa doma....smo nameravali it v Središče, tam na grob, ko običajno gremo vsako leto...ampak je M zakuhala zjutraj.....sicer se dobro počuti, nič ne jamra...ampak vseeno....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.11.2010 12:46:33   
matcar
Saraya,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za objave in sevedauser posted image user posted image user posted image za M,da ne bo kaj hudega.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.11.2010 12:50:26   
matcar
Jaz sem tudi Saš-a peljala zjutraj k dežurnemu,ker je celo noč revež tak grdo kašljal.Sicer nima sploh nič vročine,razen tega kašlja in nahoda.Tako,da smo dobili pumpico,da se mu pljučka sčistijo,ker ima polno sluzi noter,pa seveda AB,ker ima precej vneto grlo.In to se mu je poslabšalo v enem dnevu.Tako,da sma do petka doma,bubana oba.
Jaz pa sem zjutraj tak kašljala,ker se mi tudi lušči ven gnoj in sem med izpljunkom opazla krvavo.Me je kr strah,kaj je to.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.11.2010 12:51:31   
matcar
Gremo počivat malo. Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.11.2010 12:53:40   
marta82
user posted image user posted image user posted image za bolančke.

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.11.2010 15:45:40   
arabela*
Spet malo na netu.....

Smo doma na žalost cel dan....M se stopnjuje vročina, vendar njej nič, je pridna, riše, se igra.......Smo vse danes odpovedali, tud obisk pri prijatlih....mah upam, da bosta zdržale notri.....reviceuser posted image ...pa še tako fajn vreme je zunaj......user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.11.2010 16:11:15   
tasa_m
Vsem kateri so user posted image bolani, pošiljam en roj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.