|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
1.11.2010 16:12:29   
tasa_m
Katy... vse najboljše obrojstnem dnevu user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.11.2010 16:17:46   
tasa_m
elevitka... ja kaj čakaš, še malo pa mam roj.dan user posted image  user posted image  user posted image Torta bi mi prav prišla, da nebom ki si jo mogla sama it kupovat user posted image  user posted image

No, pa dober dan vsem skupaj.
Misve z Lijo sami doma, kuhava kračo pa jajčka, ko pridejo naši (Tomaževi) iz pokopališča,da jim dam nekaj za pod zob user posted image , moji so glih kar odišli. Je prišel sem tudi stric, katerega sem videla po enih 5 letih če še ne dlje user posted image Ga je prav lepo pogledat, ko se je k sebi spravil in več ne pije. user posted image
Drugače pa nič novega pr nas, Lija mi nekaj pokašljuje ampak bomo že spregurali user posted image user posted image

Nič, grema cote obesit. Nama je babi rinesla veliko vrečo cot, ko jih je dobila za Lijo od sodelavke pa še 3 puloverčke, ki jih je sama nardila user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.11.2010 17:38:14   
ly117
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem ki jih rabijo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
1.11.2010 19:05:43   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

elevitka... ja kaj čakaš, še malo pa mam roj.dan user posted image  user posted image  user posted image Torta bi mi prav prišla, da nebom ki si jo mogla sama it kupovat user posted image  user posted image

No, pa dober dan vsem skupaj.
Misve z Lijo sami doma, kuhava kračo pa jajčka, ko pridejo naši (Tomaževi) iz pokopališča,da jim dam nekaj za pod zob user posted image , moji so glih kar odišli. Je prišel sem tudi stric, katerega sem videla po enih 5 letih če še ne dlje user posted image Ga je prav lepo pogledat, ko se je k sebi spravil in več ne pije. user posted image
Drugače pa nič novega pr nas, Lija mi nekaj pokašljuje ampak bomo že spregurali user posted image user posted image

Nič, grema cote obesit. Nama je babi rinesla veliko vrečo cot, ko jih je dobila za Lijo od sodelavke pa še 3 puloverčke, ki jih je sama nardila user posted image

tasa bemo gate da bi ti jo spekla če nebi rabla v službo it, pa še T ahtat polek.

sam meni je vedro tičine mase preveč ...ker ne pečem drugač tort pogosto... tak da mislim da nebom sploh nič delala

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
1.11.2010 19:07:21   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem ki jih rabijo.

podpis! ... upam da nebo nas spet kaj zgrablo...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
1.11.2010 19:35:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
tasa bemo gate da bi ti jo spekla če nebi rabla v službo it, pa še T ahtat polek.

sam meni je vedro tičine mase preveč ...ker ne pečem drugač tort pogosto... tak da mislim da nebom sploh nič delala

Saj men ne rabiš z tično delat, men lahko sam kak dober biskvit skup spocaš user posted image Saj roj.dan pa mi na nedeljo pride, tisti dopoldan pa ti jaz Taia pazim user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
1.11.2010 19:37:39   
tasa_m
Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna user posted image user posted image
Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga.
Sicer zdaj že žaba spi, tak da je že mir pr bajti user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
1.11.2010 19:55:58   
elevitka

Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna user posted image user posted image
Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga.

jaz imam doma panatus sirup če rabiš

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
1.11.2010 19:57:31   
marta82

Kaj pa če bi skupaj kupili - vsaka pol? Jaz bi tudi imela pa mi je vedro preveč.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
1.11.2010 19:58:04   
elevitka

Saj men ne rabiš z tično delat, men lahko sam kak dober biskvit skup spocaš user posted image Saj roj.dan pa mi na nedeljo pride, tisti dopoldan pa ti jaz Taia pazim user posted image user posted image

zmenjeno-DOBIŠ!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
1.11.2010 19:59:16   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Kaj pa če bi skupaj kupili - vsaka pol? Jaz bi tudi imela pa mi je vedro preveč.

to bi še šlo ja user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
1.11.2010 20:03:54   
marta82

Samo po 5. (plačauser posted image ). Kdaj pa ti rabiš? Ker jaz grem v čet. na operacijo in bom potem par dni bolj ležečki.

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
1.11.2010 20:08:39   
elevitka

Samo po 5. (plačauser posted image ). Kdaj pa ti rabiš? Ker jaz grem v čet. na operacijo in bom potem par dni bolj ležečki.

aha... jaz bi morala v prihodnjem tednu to imet - glede na to da bo praznovanje naslednji vikend prvič in potem čez dva tedna drugič...

< Sporočilo je popravil elevitka -- 1.11.2010 20:09:36 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
1.11.2010 20:15:34   
marta82
Aha. Potem bi ti pa moj možek pripeljal denar konec tedna al pa v začetku naslednjega (po dogovoru) pa greš ti kupit in ko se jaz spravim k sebi pri tebi prevzamem. Bi šlo tako?

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
1.11.2010 20:26:45   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image super punce,pol pa svoje umetnije delite z namiuser posted image user posted image user posted image elevitka, tebi bo to pomoje sploh lezalo,ker si ze iz marcipana delala svastauser posted image user posted image user posted image

Rams- je v bistvu bolj skladisce.Ni tako,da bi prisla tja pa sla med police izbiratuser posted image Tako,da jaz,ko imam placano grem potem tja po predhodnem tel.pogovoru pa mi akr ven prinesjo vedro pa potrdilo o prevzemu.

Pa na Ptuju je se ena trgovina,sicer se tam tičino dobi tudi na kg,ampak mislim,da je kg cca 10eur. Zato se najbolj splaca vzet pri Ramsu.

http://www.biga-ptuj.si/

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
1.11.2010 20:29:39   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spet malo na netu.....

Smo doma na žalost cel dan....M se stopnjuje vročina, vendar njej nič, je pridna, riše, se igra.......Smo vse danes odpovedali, tud obisk pri prijatlih....mah upam, da bosta zdržale notri.....reviceuser posted image ...pa še tako fajn vreme je zunaj......user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
1.11.2010 20:36:29   
katy83
punce moje, pozdravljene!
da se vam javim po 5 dneh. user posted image
Hvala vsem za čestitke in lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image . Današnji dan preživeli doma, vmes smo šli samo na kosilo. Zdaj sta bila kolegica in kolega pri nas, da samo malo počvekali, skratka rojstni dan minil brez kakršnikoli bum-ov, kar pa sem itak navajena, ker imam na tak fajn dan rojstni dan. user posted image

Jutri čez dan vas bom še skušala kaj pokomentirat( BB, torte, bolančkiuser posted image ), drugače pa imam zdaj naslednje 3 dni zvečer v planu pisanje diplome. user posted image

lepo mi bodite. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
1.11.2010 20:41:28   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
1.11.2010 20:42:37   
elevitka

Aha. Potem bi ti pa moj možek pripeljal denar konec tedna al pa v začetku naslednjega (po dogovoru) pa greš ti kupit in ko se jaz spravim k sebi pri tebi prevzamem. Bi šlo tako?

a ti lahk še javim do konc tedna kako se bom odločila-če bom se spravla to pocat al ne, (pa če bom varstvo za T. imela ker moj dela in nanj ne morem računat, jaz pa tud začnem z jutrišnim dnem, če pa mam malega še polek nem nič nardila zo že zaj vem)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
1.11.2010 20:44:16   
matcar

Ma ja,če so navalili danes,ko mutavi na telefon.Jaz sem dopoldan dobre pol ure stala v vrsti,da sem recepte za Saš-a dvignila.Sem pa mu tudi htela kupit en sirup proti kašljumpa mi je rekla,da če mu Slezov ne pomaga,edino Panatus pride v poštev.Ga imam sicer doma,pomaga pa ravno tak ne.Tako,da mu pač žajbl na cukru prenam z mlekom,pomaga še najbolj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
1.11.2010 20:45:19   
marta82

a ti lahk še javim do konc tedna kako se bom odločila-če bom se spravla to pocat al ne, (pa če bom varstvo za T. imela ker moj dela in nanj ne morem računat, jaz pa tud začnem z jutrišnim dnem, če pa mam malega še polek nem nič nardila zo že zaj vem)

Ja ni panike. Javi, ko se boš odločila. Drugače bom pa tako Tortico nafehtala, da mi malo proda.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
1.11.2010 20:45:33   
tasa_m
A v RAMSu to kupujete. Tam dela naš kolega user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
1.11.2010 20:48:14   
matcar
Kaj pa je z RR-jem spet,da melje taaaaak počasi? Mu pa barvo menjavajo,al kaj?user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
1.11.2010 20:48:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Ma ja,če so navalili danes,ko mutavi na telefon.Jaz sem dopoldan dobre pol ure stala v vrsti,da sem recepte za Saš-a dvignila.Sem pa mu tudi htela kupit en sirup proti kašljumpa mi je rekla,da če mu Slezov ne pomaga,edino Panatus pride v poštev.Ga imam sicer doma,pomaga pa ravno tak ne.Tako,da mu pač žajbl na cukru prenam z mlekom,pomaga še najbolj.
Pa kaj ku*ac tišijo tega Panatusa, ko tak vsi vemo da ne pomaga nič. user posted image
nadi pa je zdravnica rekla, da naj kar Sinecod navbavi, ko bo mala prehlajena in ne Panatusa. Zato ji ga hočem jaz tud kupit in ji ga jutri da. Bom pa jo mela cel teden doma, er je res bogica user posted image očke ma take "steklene" in iz nosa ji nn stop teče. Fiziološka teče v potokih. user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
1.11.2010 20:51:02   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj pa je z RR-jem spet,da melje taaaaak počasi? Mu pa barvo menjavajo,al kaj?user posted image user posted image user posted image

Sem mislila,da mene spet samo zabava user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.