![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:28:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala...grem na bugetke z česnovim namazom, pa čajči...pa lučko sem že zmazala laaaaaaaaaaaččččččččččnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:35:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem spat. Nočko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:43:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja naše so tud še bolj kašljale...po slezovem...saj je za izkašljevanje mišljen ...ne za pomiritev Če pa na škatli piše za pomiritev... Meni je glih zarad tega dala v lekarni tega, ker mi je rekla da ji pred spanjem naj dam za pomiritev, za izkašljevanje pa mi je htela prtisnit vršičke. pojma nimam..meni je blo rečeno od farmacevtke pri okencu, da je izrcno za izkašljevanje... Da ne misliš ti Thymosana?Ta pa je za izkašljevanje.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 21:43:25
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Tasa!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 22:08:14
|
|
|
|
matcar
|
Grem pred tv še malo. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 22:12:24
|
|
|
|
majakla
|
Pa sam vas zamudila. Te pa LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 22:42:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja naše so tud še bolj kašljale...po slezovem...saj je za izkašljevanje mišljen ...ne za pomiritev Če pa na škatli piše za pomiritev... Meni je glih zarad tega dala v lekarni tega, ker mi je rekla da ji pred spanjem naj dam za pomiritev, za izkašljevanje pa mi je htela prtisnit vršičke. pojma nimam..meni je blo rečeno od farmacevtke pri okencu, da je izrcno za izkašljevanje... Da ne misliš ti Thymosana?Ta pa je za izkašljevanje. ne slez.. ..mah saj nema veze...če tak piše, pol bo že držalo...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.11.2010 22:44:59 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 1.11.2010 22:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 6:52:52
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 6:53:52
|
|
|
|
matcar
|
Spala nič,Saš je jokal celo noč pa kašljal revež,ko stari čika.Bošček mali.Upam,da bo danes kaj boljše z njim. Jih grem porihtat,pa Maksa v vrtec peljat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 6:55:25
|
|
|
|
sami0804
|
MORGEN!! Prazniki so mimo,počitnice tudi,te pa gremo malo v normalno življenje . Spijem kavo in grem spakirat mularijo za šolo in vrtec,Sara sicer kašlja ampak ta kašelj se ji itak že vleče celi mesec Trenutno smo spet na sirupu iz črne redkve in cukra,bo pa treba spet propolis nabavit... čao,se tipkamo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 7:19:57
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro Vidim,da smo vsi zgodnji MaLI danes,ko bi se lahko spal,ze od 6.30pokonci,do 7ih sva se lezala pol pa auf...Jutri pa bova morala biti tako zgodnja,te pa ga bom ziher budila. Jaz malo posurfam,mali pa gleda Pujso Pepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 7:55:20
|
|
|
|
rina22
|
jutro za nazaj vas (priznam) nisem brala zato bi vas prosla, da mi katera pove, o čem je tekla beseda (če sem zamudila kaj pomembnega). prosim prosla bi za pomoč.... sem se odločla, da bi mogoče vseeno dala T v vrtec z marcem, če bo seveda kaj prosto zdaj me pa zanima sledeče: 1. Na netu sem našla vpisnico. To izpolnim in s prilogami vred nesem na upravo vrtca? Se moram prej kaj najavit ali lahko kar grem? 2. Ima katera izkušnje s tem, koliko otrok sprejmejo med šolskim letom? Koliko sem brala, so sept sprejeli vse, ki so oddali vloge, za med letom to verjetno ne drži... vem, da sem že včeraj vprašala, pa bom še enkrat.. katy in lenči, vidve sta že oddale vlogo? Kaj so vama rekli? majakla, mi lahko prosim poveš, v kateri vrtec hodi tvoj sonček? In ali je skupina polna do konca? Lahko mi tudi zs pošlješ, če želiš. Jaz bi full rada, da bi bla sprejeta v Mojco, ampak ker je vrtec mali (za sept so imeli razpisanih 15 prostih mest v jaslih), ne verjamem, da bo tam dobla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 8:45:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Po dveh dnevih nočnega bujenja, smo dans spali super Spale do 7,30. se nazajtrkovale, zdaj pa greve počasi do lekarne pa v trgovino po mlekca. Bom jo imela cel teden doma, ker iz noska ji full teče, kašlja tdi full tak da ne vidim smisla, da jo vozim v vrtec in še druge z tem ki okuži Za varstvo sicer ne vem kak bomo ampak bomo že nekak skup pogruntali, da bo šlo skozi, ko bom jaz v službi. Bolniške si skoraj ne morem privoščit, ker bom drugače naslednji mesec krepko klela, ko bo plača Rina: glede vrta je tako, da je odvisno kje je plac in te bodo tam verjetno vzeli. Je pa res,da njbolje da v vse vrtce, katere hočeš da je sprejeta neseš vpisnico. Če ne druga bo ziher dobila, tam kot je Lija, čeprav vem da ti je to predaleč. Oni so bli edini ki so jemali med šol.letom aja pa še en na Taboru je jemal. Drugače pa se ne rabiš nič najavljat,greš samo tja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 8:57:40
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva sma se tudi vstala ob 7:10 se porihtala in L je šel k mojima dvema v varstvo, da lahko malo stanovnje skup zmečem. Zdaj sem na dozi kapučinota da se malo k sebi spravim pol pa na delo. Matcar sem te vidla danes ( samo za sekundo ). Aja pa Koalo sem srečala - lepo te je bilo videt, pa več sreče prihodnjič.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:09:24
|
|
|
|
ly117
|
Majakla še ti nisem izrekla dobrodošlice, se opravičujem ampak sem zadnje čase zelo na tesnem s časom, če ga pa imama kaj sploh zvečer pa pobegnem prej spat. Zato majakla dobrodošla med čvekami pa upam da se nam pridružiš na kaki kavi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:10:30
|
|
|
|
ly117
|
Ja nič kapučino sem spila, samogovorov mam tud dovolj, delo pa že čaka zato . Se javim še ob kaki pavzi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:17:46
|
|
|
|
matcar
|
Ly,ki si me vidla? V Hofer-ju al na pumpi? Rina,glede vrtca na Pobrežju je tak,da so ful polni.Uprava je sicer na Greenwichu za vse enote,mislim,da tudi za Brezje.Je pa tak,kot ti je Tasa napisala.Na vpisnici obkroži tiste enote,ki bi ti prišle v poštev,v eni bo ziher plac.Upam.Lahko pa greš kadarkoli tja,ko so uradne ure.Držim pesti,da dobro porihtaš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:20:52
|
|
|
|
rina22
|
tasa, hvala za odgovor Vem, da si ne moreš preveč izbirat vrtca, pravim, da bi najraje vidla, ČE bi bla tja sprejeta.. Na vlogi za vrtec pobrežje maš napisane enote in zraven napišeš številke, v kakšnem vrstnem redu bi rad, kje je otrok sprejet. če ne bo v nobenem od teh, pol bom raje počakala na sept, pa bom vidla, kak pa kaj bo takrat.. ker glede na to, da sva odvisni od busa, nama pobrežje najbolj ustreza. upam, da bo sreča na najini strani.. aja, še to - če je otrok sprejet v določen vrtec, je možno dat kako vlogo, da gre v drug vrtec, ko je tam kako prosto mesto?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:21:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina,glede vrtca na Pobrežju je tak,da so ful polni.Uprava je sicer na Greenwichu za vse enote,mislim,da tudi za Brezje.Je pa tak,kot ti je Tasa napisala.Na vpisnici obkroži tiste enote,ki bi ti prišle v poštev,v eni bo ziher plac.Upam.Lahko pa greš kadarkoli tja,ko so uradne ure.Držim pesti,da dobro porihtaš. hvala ma sem prav jezna na sebe, ker sem tak odlašala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:25:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, hvala za odgovor Vem, da si ne moreš preveč izbirat vrtca, pravim, da bi najraje vidla, ČE bi bla tja sprejeta.. Na vlogi za vrtec pobrežje maš napisane enote in zraven napišeš številke, v kakšnem vrstnem redu bi rad, kje je otrok sprejet. če ne bo v nobenem od teh, pol bom raje počakala na sept, pa bom vidla, kak pa kaj bo takrat.. ker glede na to, da sva odvisni od busa, nama pobrežje najbolj ustreza. upam, da bo sreča na najini strani.. aja, še to - če je otrok sprejet v določen vrtec, je možno dat kako vlogo, da gre v drug vrtec, ko je tam kako prosto mesto? Ja,je možno,samo moraš tudi toliko prej povedat.Najboljše se je tam osebno zmenit,da te dajo na seznam.Jaz tudi čakam,da bom Saš-a dala v Maksovo enoto,samo ne bo šlo prej kot aprila,ko bojo redni vpisi,ker je namreč ta skupina polna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:27:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina,glede vrtca na Pobrežju je tak,da so ful polni.Uprava je sicer na Greenwichu za vse enote,mislim,da tudi za Brezje.Je pa tak,kot ti je Tasa napisala.Na vpisnici obkroži tiste enote,ki bi ti prišle v poštev,v eni bo ziher plac.Upam.Lahko pa greš kadarkoli tja,ko so uradne ure.Držim pesti,da dobro porihtaš. hvala ma sem prav jezna na sebe, ker sem tak odlašala Ne jezi se,boš pa zdaj porihtala.Upam,da dobro.Ti pa iz izkušenj povem,da je Pobrežje ful zasedeno glede vrtcev.Imaš pa še enoto Kekec,tudi ful vredu enoto,skoraj zraven Mojce.Tak,da še to napiši na vpisnici.V Brezju pa je vrtec zraven gasilcev,malo naprej od semafojev.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 9:39:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina,glede vrtca na Pobrežju je tak,da so ful polni.Uprava je sicer na Greenwichu za vse enote,mislim,da tudi za Brezje.Je pa tak,kot ti je Tasa napisala.Na vpisnici obkroži tiste enote,ki bi ti prišle v poštev,v eni bo ziher plac.Upam.Lahko pa greš kadarkoli tja,ko so uradne ure.Držim pesti,da dobro porihtaš. hvala ma sem prav jezna na sebe, ker sem tak odlašala Ne jezi se,boš pa zdaj porihtala.Upam,da dobro.Ti pa iz izkušenj povem,da je Pobrežje ful zasedeno glede vrtcev.Imaš pa še enoto Kekec,tudi ful vredu enoto,skoraj zraven Mojce.Tak,da še to napiši na vpisnici.V Brezju pa je vrtec zraven gasilcev,malo naprej od semafojev. hvala ti za izčrpne informacije ja, vem za kekca. sem tudi dobre stvari slišala.. saj na 1. mesto sem označla mojco, pol na drugo pa kekca za ostale pa moram še malo pogledat, kje so.. ja, za onega v brezju vem, ki je, samo imajo samo skupine od 3h let naprej. tak da tisti ne pride v poštev..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:09:38
|
|
|
|
koala
|
Dan! katy z zamudo a vseeno iz srca vse najboljše. ly tudi tebe je bilo lepo videt. Vsi bolančki ekspresno se pozdravite Pa še en kveščen za konec. Bo kava ta teden? In če bo,kdaj?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.