![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:28:38
|
|
|
|
sami0804
|
Jaz sem pa jezna kot ris Grem zjutraj na pošto,pa me zahakla soseda in me vpraša,kaj je narobe s tamalo,da se toliko joka ponoči Ja,madoniš,ne vem no,zakaj,če bi vedla,bi verjetno spali,ne In sem dobila še eno tako mini predavanje,kak bi blo našo hiperaktivno bejbo najboljše potolažit,da bi bil ponoči spet mir pri hiši...hja,ker jaz verjetno iz čistega užitka ponoči bedim,laufam po flaše mleka,nosim tamalo na wc,ko se mala madam sred noči,da bi pa ona šla lulat in seveda posledično,če ne poskočim takoj...dretje . Je rekla,da je ona tudi imela otroka,pa ni bilo problemov ponoči...ja,teta,čestitam...jaz s ta prvim tudi ne...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:36:06
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Rina: V Brezju ni jasli (uprava "Grinvič"), zato Nik hodi na Tezno, jasli Pedenjped, pri pošti in policiji. Nam so ob sprejemu povedali (ravnateljica), da so v MB vse jasli polne, da so sami zato odprli še 2 enoti jasli na Dogoški 20 (tam je tudi uprava) tel.46-00-210.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:42:36
|
|
|
|
katy83
|
evo mene na čveku ali pa samogovorih Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:47:13
|
|
|
|
katy83
|
Rina - vrtec: ravno danes je moj šel tu pri nas to rihtat. Skratka v naši okolici so 3 skupine jaslic in vse spadajo pod eno matično enoto. T morava zdaj vpisat ampak ker še ni dovolj star, bo zdaj zavrnjen, hkrati pa se bo vpisal na čakalno listo. Potem marca so pa spet vpisi in takrat bo dovolj star in s 1.aprilom lahko začne. Zaenkrat nam je bilo rečeno da je prostora še dovolj in da ga lahko aprila že damo v vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:48:18
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, upam da tudi ti prideš na kafe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:49:00
|
|
|
|
katy83
|
aja, naš pubec je včeraj začel "plazit" po vseh 4.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:51:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. Meni pašejo vse točke "dnevnega reda"-dan,čas in lokacija
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:52:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. Meni pašejo vse točke "dnevnega reda"-dan,čas in lokacija pa ti si zakon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:52:52
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. Meni pašejo vse točke "dnevnega reda"-dan,čas in lokacija Supeeer! Meni tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:52:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. Meni pašejo vse točke "dnevnega reda"-dan,čas in lokacija pa ti si zakon
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:53:17
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, naš pubec je včeraj začel "plazit" po vseh 4. toti vaš pubec pa prehiteva na vseh področjih bravo T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:54:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz sem pa jezna kot ris Grem zjutraj na pošto,pa me zahakla soseda in me vpraša,kaj je narobe s tamalo,da se toliko joka ponoči Ja,madoniš,ne vem no,zakaj,če bi vedla,bi verjetno spali,ne In sem dobila še eno tako mini predavanje,kak bi blo našo hiperaktivno bejbo najboljše potolažit,da bi bil ponoči spet mir pri hiši...hja,ker jaz verjetno iz čistega užitka ponoči bedim,laufam po flaše mleka,nosim tamalo na wc,ko se mala madam sred noči,da bi pa ona šla lulat in seveda posledično,če ne poskočim takoj...dretje . Je rekla,da je ona tudi imela otroka,pa ni bilo problemov ponoči...ja,teta,čestitam...jaz s ta prvim tudi ne... kaaaaaaaj ma ne morem verjet.. kak mi grejo taki ljudje na živce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:55:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Rina: V Brezju ni jasli (uprava "Grinvič"), zato Nik hodi na Tezno, jasli Pedenjped, pri pošti in policiji. Nam so ob sprejemu povedali (ravnateljica), da so v MB vse jasli polne, da so sami zato odprli še 2 enoti jasli na Dogoški 20 (tam je tudi uprava) tel.46-00-210. uff, to pa ni dobra novica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:56:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene na čveku ali pa samogovorih Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. mislim, da bom v čet v mb, tak da, če bom tu in če ne bo dežja, midve prideva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:56:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, naš pubec je včeraj začel "plazit" po vseh 4. bravooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 11:57:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina - vrtec: ravno danes je moj šel tu pri nas to rihtat. Skratka v naši okolici so 3 skupine jaslic in vse spadajo pod eno matično enoto. T morava zdaj vpisat ampak ker še ni dovolj star, bo zdaj zavrnjen, hkrati pa se bo vpisal na čakalno listo. Potem marca so pa spet vpisi in takrat bo dovolj star in s 1.aprilom lahko začne. Zaenkrat nam je bilo rečeno da je prostora še dovolj in da ga lahko aprila že damo v vrtec. uffff, lepo vam jaz tega nisem navajena, da je vse tak polno pa da je mali milijon vrtcev okrog, pa vse polno, da o tem, kateri je ok, ne govorimo.. pol pa, ko zbereš info, kateri je super, tja tak ne moreš dat, ker je polno vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:01:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene na čveku ali pa samogovorih Najprej: kava ta teden. predlagam četrtek dopoldan, tam okoli 10-ih, meni osebno bi najbolj v Europarku pasalo. Glede lokacije ve povejte kaj vam paše. Skratka vabim vas na kako kavico, pijačko, čvek za moj rd. Udeležba obvezna , razen z zdravniškim opravičilom. mislim, da bom v čet v mb, tak da, če bom tu in če ne bo dežja, midve prideva če bo dež, pa te jaz poberem usput, pa tudi prideta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:03:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, naš pubec je včeraj začel "plazit" po vseh 4. toti vaš pubec pa prehiteva na vseh področjih bravo T. kaj to prehiteva? ne vem, nisem se spuščala v detajle kdaj bi kaj naj. Je pa super. Hecn full, ko se da na vse 4, pa ziba naprej-nazaj , "plazenja" še sicer ni nekak usvojil, ampak malo mu pa uspe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:03:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz sem pa jezna kot ris Grem zjutraj na pošto,pa me zahakla soseda in me vpraša,kaj je narobe s tamalo,da se toliko joka ponoči Ja,madoniš,ne vem no,zakaj,če bi vedla,bi verjetno spali,ne In sem dobila še eno tako mini predavanje,kak bi blo našo hiperaktivno bejbo najboljše potolažit,da bi bil ponoči spet mir pri hiši...hja,ker jaz verjetno iz čistega užitka ponoči bedim,laufam po flaše mleka,nosim tamalo na wc,ko se mala madam sred noči,da bi pa ona šla lulat in seveda posledično,če ne poskočim takoj...dretje . Je rekla,da je ona tudi imela otroka,pa ni bilo problemov ponoči...ja,teta,čestitam...jaz s ta prvim tudi ne... kaaaaaaaj ma ne morem verjet.. kak mi grejo taki ljudje na živce Pa saj jo razumem po eni strani,pa saj meni tudi ni fajn,ko se mala dere ponoči,samo kaj naj-ji s selotejpom usta zalepim ?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:04:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mislim, da bom v čet v mb, tak da, če bom tu in če ne bo dežja, midve prideva Jeeeee,spoznala bom rino jeeeeeeeeee, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:04:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz sem pa jezna kot ris Grem zjutraj na pošto,pa me zahakla soseda in me vpraša,kaj je narobe s tamalo,da se toliko joka ponoči Ja,madoniš,ne vem no,zakaj,če bi vedla,bi verjetno spali,ne In sem dobila še eno tako mini predavanje,kak bi blo našo hiperaktivno bejbo najboljše potolažit,da bi bil ponoči spet mir pri hiši...hja,ker jaz verjetno iz čistega užitka ponoči bedim,laufam po flaše mleka,nosim tamalo na wc,ko se mala madam sred noči,da bi pa ona šla lulat in seveda posledično,če ne poskočim takoj...dretje . Je rekla,da je ona tudi imela otroka,pa ni bilo problemov ponoči...ja,teta,čestitam...jaz s ta prvim tudi ne... kaaaaaaaj ma ne morem verjet.. kak mi grejo taki ljudje na živce Pa saj jo razumem po eni strani,pa saj meni tudi ni fajn,ko se mala dere ponoči,samo kaj naj-ji s selotejpom usta zalepim ? selotejp dvomi da bi držal, oni trak srebrni probaj, ne vem kak se reče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:06:04
|
|
|
|
katy83
|
no brez heca, pa taki ljudje so za po . Mislim, adijo živci.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 2.11.2010 12:06:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, naš pubec je včeraj začel "plazit" po vseh 4. toti vaš pubec pa prehiteva na vseh področjih bravo T. kaj to prehiteva? ne vem, nisem se spuščala v detajle kdaj bi kaj naj. Je pa super. Hecn full, ko se da na vse 4, pa ziba naprej-nazaj , "plazenja" še sicer ni nekak usvojil, ampak malo mu pa uspe No,mislim da plazijo tam nekje pri osmem,devetem mesecu,pa glede,da je en mesec prej rojen...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.