Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:07:35
|
|
|
|
simonakr
|
Še eno uro službe! Predvidevam da se bo vleklo pol pa po kruh pa domov pospravljat! Juhu! KOLUMBO, ČEBELA - Vidve sta obe XXXXL naspidirani tko da izklopta mal turbo pa se mal umirta!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:07:39
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo lepega pobča ste uštimal joj kak angel bi ga kr mal požulkala...... naši medeni tedni no ja mislim, da bo celo leto medeno.... se ful fajn počutmo dons imamo tle tud nek pohod in prideta babi in dedi pa gremo skupi..... miro je pa itak dopoldan v službi popoldan pa v šoli zvečer pa dajema otročke skupi spat pol je pa sam moj drugače nas pa čaka ta vikend še dosti dela tko da otročka gresta zvečer na počitnice do nedelje mi2 boma pa probala do nedelje čim več nardit (talnih zakljušnih lajšn) da pol končno preselimo tud en del dnevne (vsaj en regal za TV pa TV in seveda en dvosed al pa trosed....) počasi bo mal je težko k bi rabla tovornjak ne pa da z avtom vse vozmo..... mal se je pr dnarju zataknal tko da si boma mogla kakih 100€ sposodit za položnice plačat.... čakamo subvenice da jih nakažejo....... no pa kar se še medenih tednov tiče čakam pa ga noče bit in me že 3 dni po malem zvija pa še nič..... priznam sem mal narvozna..... sicer težko da naju kej preseneti k pr nas pač to ne gre tak ampak glede na to, da trenutno ni pravi čas se zna zgodit.... čeprav po tiho si pa oba želima in k mojmu kej omenim se sam smeje celo test mi je že ponudil sam ne jst se ne dam...... vem da lahko zamuja tud 1 mesec tko da..... je pa zdej kak teden zamuje glede na to da je bla zadnje pol leta točna na 27-28 dni......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:09:22
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo sem mogla še enkrat slikce pogladat to pove vse
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:10:45
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo iiii kakšenga cukerčka imate si mi take lušte nardila . Pa ma da ubogaš in samo počivaš .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:11:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša dej pejt test delat, jaz sem čist firbčna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:13:09
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa dons en tok boljš da sem se na cote spravla. Dva stroja sta že oprana, posušena in zlikana, pa še mal za nazaj sem uspela polikat. Ostalo čaka do nadaljnega. Sedaj bom šla pa pod tuš in mal na kavč. Ob dveh pa po mojedva sončka. Vreme pri nas je pa spet oblačno
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:13:47
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela če ne bremza je OK mogoče bomo pa lahko s čim dol spravli imam pa doma tud en nastevek k se da na likalnik neka plastika sam da mi možek ne bo hodu v službo zmečkan..... sej pomoje lahko dam tud kako oddejo na mizo pa kako debelo podlogo iz bombaža k se lahko drugače pere na 90 mislim, da imam nekaj takšnega v dramljah..... super si
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:22:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša dej pejt test delat, jaz sem čist firbčna kr bod še mal..... sej sem jst tud sam si rečem da itak ni možno, ker nam v naši zgodovini nezaščitenih odnosov ni nikol ratal brez pomoči tablet in da mogoče sam hormoni kej hecajo...... in pred 14 dnevi sem imela rozast ozcedek 3 dni...... mogoče je bla pa to kako M kaj pa vem...... itak če bo kej boste prve zvedle držte pesti jst tak ne vem kaj si bolj želim tko da če se zgodi bo sreča na višku..... sploh sem pa čist raznežena k vidim kake dojenčke in k berem vaše porodne zgodbe in mere......
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:28:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela če ne bremza je OK mogoče bomo pa lahko s čim dol spravli imam pa doma tud en nastevek k se da na likalnik neka plastika sam da mi možek ne bo hodu v službo zmečkan..... sej pomoje lahko dam tud kako oddejo na mizo pa kako debelo podlogo iz bombaža k se lahko drugače pere na 90 mislim, da imam nekaj takšnega v dramljah..... super si nič ne bremza.......če nebi kupila novga likalnika,bi še kar s temu delala ........jaz tudi komaj čakam,da narediš test urša......vav si že pridna.....katerega novembra imaš ti rok? simona......naj 1 ura hitro mine .......danes se je turbo že ugasnil,ker počivam na kavču s smokiji v rokah
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:36:18
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela pol pa sloh nimam kej razmišljat je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobe sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkan tok da mu vsaj majce mal polikam zdej se mormo sam še za dostavo zmenit če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino ob prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:42:14
|
|
|
|
birdy
|
Urša, suepr da si našla komplete, je blo tko nametan da bog pomagi Pa še bolj super da sem mela jst prov glede ceste Pa tebi tud hvala za cunce, ampak jst sem ti rekla da ne rabiš nič štimat, ti lahko uporabiš od tvojih dveh, jst pa tistih ne morem. No ja, lahko ampak nimam želje po tem, kaj če bo bogi revež na kaki sliki videl kako je v kak roza bodi oblečen Kolumbo, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Joj, teli mejhni štrukli, človek bi jih mel cel kup Pa kr ubogi patronažno Madona, bom huda če je ne boš Edin povej mi neki... Drugač se po CR lahko tuširaš? Zaenkrat si puščam vse možnosti odprte pa se moram mal pozanimat... Pri nas pa Kristi nos pušča... Pa to je še ok, kako ji šele usta puščajo Očitno bo spet kak zobek, kako je to občutljiv otrok na zobe... Moj je pa dons dopoldne tko da bo popoldne naše, morva pa še rože iz balkona skenslat. Naslednji teden pa balkon v nulo pomit. Aja, nazadnje sem napisala da bova malala otroško in dnevno sobo... Se je povečal še za kuhno do elementov Cel stanovanje bo en sam gradbišče, sej ne vem niti kje bova jedla Očitno ne bova, bova mela dieto. Tamali pa nori po trebuhu, ne vem kaj, a ma plan vse razštelat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:59:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy hehehe maš ti prav veš. Koj v drugem krožnem greš lahko na vatocesto - sam trenutno ne ker neki delajo, naslednji uvoz je pa v Naklem. Glede cunc sem pa včeraj oprala 56 in 62 - si nisem mogla pomagat k je vse tko lepo roza sem pokombinirala kompletke - hvala ti še enkrat Sjmm super da je Miha dobr A ste sedaj povabljeni na fešto al ne? uradno u bistvu ne, sam bi blo fajn k bi prišli , pa pecivo prnesl...za kozlat
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2010 13:00:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:02:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pol pa sloh nimam kej razmišljat je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobe sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkan tok da mu vsaj majce mal polikam zdej se mormo sam še za dostavo zmenit če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino ob prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo..... zarad mene ga lahko tudi stran vržeš ......ej se bom jaz malo z možem pogovorila in bi mi mogoče prišli na kakšen izletek v vaše konce-če ti je ok?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:08:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pol pa sloh nimam kej razmišljat je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobe sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkan tok da mu vsaj majce mal polikam zdej se mormo sam še za dostavo zmenit če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino ob prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo..... zarad mene ga lahko tudi stran vržeš ......ej se bom jaz malo z možem pogovorila in bi mi mogoče prišli na kakšen izletek v vaše konce-če ti je ok? seveda bom ful vesela, če se prpelete jst baba neumna pa to sploh nisem omenla kr naštimaj ga stran vrgla ga pa že ne bom ga bom kr pridno izkoristla če bi ga hotla stran vrečt pol ga raje nebi jemala tko pa vem, da ga rabim in da mi bo ful prav prišel in sem že mojmu povedala pa je bil vesel je reku, da mi ga bo spucal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:10:42
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva se fuuul sprehodila, je prišel Maj nazaj čist prestradan rožičevo pecivo že pečeno, zdej vhzaja testo za potičko...bo kr z rozinčki in skuto nafilan...d bo za vse okuse moj je neki čudn..je pršu domou...ne bu ne mu, vzel en jabolk, pa ene mašine..pa čao miki...je reku sam...se vidmo...pojma nimam kva sm narobe nardila...zadne cajte pa res nism bla nč huda al pa jezična ...sta ga sigurn njegova dva kej naštimala včeri...joj, enga lepga dne mi bi fit odnesl kolumbo...kok je srček!!!!!!!!!!!!!!joj, kake želje so se mi vzbudile!!!!!!!!!!!spet!!! sam mi smo close štacuna!!uživejte in počivejte!!!!! katjuša...zdej sm pa že jz firbčna!!!!!!!!!!!!!!! nč...šibam juhco zakuhat...mi kmal lakotniki uletijo domov!!! pa še mau vs morm prebrat..ste ble kr čvekice...sej to je zato k jz nimam cajta
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:13:24
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, hvala... Jst mam plan sicer it normalno, če pa ne bo šlo bom pa tulila CR, CR, CR
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:13:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela pol pa sloh nimam kej razmišljat je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobe sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkan tok da mu vsaj majce mal polikam zdej se mormo sam še za dostavo zmenit če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino ob prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo..... zarad mene ga lahko tudi stran vržeš ......ej se bom jaz malo z možem pogovorila in bi mi mogoče prišli na kakšen izletek v vaše konce-če ti je ok? seveda bom ful vesela, če se prpelete jst baba neumna pa to sploh nisem omenla kr naštimaj ga stran vrgla ga pa že ne bom ga bom kr pridno izkoristla če bi ga hotla stran vrečt pol ga raje nebi jemala tko pa vem, da ga rabim in da mi bo ful prav prišel in sem že mojmu povedala pa je bil vesel je reku, da mi ga bo spucal se bova z mojim pogovorila in ti sporočim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:16:03
|
|
|
|
birdy
|
Ostal mi je od včeri golaž... A če sam z vodo zalijem, pa mal krompirja in zelenjave not zmečem, a mislte da bo ok, a bo kr neki? Oziroma, kaj naj skuham?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:17:05
|
|
|
|
Katjusa
|
ej poslušte to sem šla v kopalnico k mi je stroj pral pridem tja odprem boben in telefon zvoni se grem oglasit (neka promocija sončnega zahoda neka nagrada sem itak odklonla k bi mogla v LJ it) v glavnem pridem nazaj pa meček v bobnu na toplem leži.... ima srečo da ni not perilo ampak sam tepihi iz kopalnice in kuhinje k bi ga tak poslala nekam....... sej ga imamo radi in smo veseli, da ga imamo sam neke meje pa morjo bit verjetno ga zebe k imam vse križem doprto, da se še mals tene sušijo sicer jst sem v kratkih rokavih tak da fum mrzlo ni nekje 17°C sej zdej bom zaprla da se mal ogreje k grem pol po mišeka da ju ne bo zeblo...... sjmm verjetno sta ga res tvoja 2 kej peglala sej bo minlo se mi kr smilite tiste k ste tkole padle v klešče taščam.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:18:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ostal mi je od včeri golaž... A če sam z vodo zalijem, pa mal krompirja in zelenjave not zmečem, a mislte da bo ok, a bo kr neki? Oziroma, kaj naj skuham? lahko tako kot si napisala al pa kake testenine in mal solatke zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:22:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ostal mi je od včeri golaž... A če sam z vodo zalijem, pa mal krompirja in zelenjave not zmečem, a mislte da bo ok, a bo kr neki? Oziroma, kaj naj skuham? Birdy v golaž daj mal korenčka, krompirčka, zalij z vodo, mal začimbic , kocka in maš krompirjev golaž. Jaz skoz tko prakticiram
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:23:40
|
|
|
|
Urša08
|
Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:25:23
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ja kriza no, a misliš da sta res spet jezik otresala . Sicer pa poznam tvojga in vem da ko bo vse pretuhtu ve kdo ma prav in na koga se lahko obrne. Pri tvoji tašči bi men že večkrat pritisk dvignil in se bojim da tud tih ne bi bla. dobra si da boš pekla, jaz ji ne bi k jo gleda
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:30:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje? kakor kakšen dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Kako pereze dojenčkova oblačila?SadrikaKako perete dojenčkova oblačila?Ločeno od ostalih oblačil (
46%)
Skupaj z ostalimi oblačili (
54%)
Število vseh glasov: 265Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!