|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
8.10.2010 12:07:35   
simonakr
Še eno uro službe! Predvidevam da se bo vleklo pol pa po kruh pa domov pospravljat! Juhu! user posted image

KOLUMBO, ČEBELA - Vidve sta obe XXXXL naspidirani tko da izklopta mal turbo pa se mal umirta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.10.2010 12:07:39   
Katjusa
kolumbo lepega pobča ste uštimaluser posted image user posted image user posted image user posted image joj kak angel bi ga kr mal požulkala......

naši medeni tedni no ja mislim, da bo celo leto medeno.... se ful fajn počutmo dons imamo tle tud nek pohod in prideta babi in dedi pa gremo skupi..... miro je pa itak dopoldan v službi popoldan pa v šoli zvečer pa dajema otročke skupi spat pol je pa sam mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače nas pa čaka ta vikend še dosti dela tko da otročka gresta zvečer na počitnice do nedelje mi2 boma pa probala do nedelje čim več nardit (talnih zakljušnih lajšn) da pol končno preselimo tud en del dnevne (vsaj en regal za TV pa TV in seveda en dvosed al pa trosed....) počasi bo mal je težko k bi rabla tovornjak ne pa da z avtom vse vozmo.....
mal se je pr dnarju zataknal tko da si boma mogla kakih 100€ sposodit za položnice plačat.... čakamo subvenice da jih nakažejo.......
no pa kar se še medenih tednov tiče čakam user posted image pa ga noče bit in me že 3 dni po malem zvija pa še nič..... priznam sem mal narvozna..... sicer težko da naju kej preseneti k pr nas pač to ne gre tak ampak glede na to, da trenutno ni pravi čas se zna zgodit.... čeprav po tiho si pa oba želima in k mojmu kej omenim se sam smeje celo test mi je že ponudil sam ne jst se ne dam...... vem da lahko user posted image zamuja tud 1 mesec tko da..... je pa zdej kak teden zamuje glede na to da je bla zadnje pol leta točna na 27-28 dni......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.10.2010 12:09:22   
Katjusa
kolumbo sem mogla še enkrat slikce pogladat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pove vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.10.2010 12:10:45   
Urša08
Kolumbo iiii kakšenga cukerčka imate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si mi take lušte nardila user posted image user posted image user posted image . Pa ma da ubogaš in samo počivašuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.10.2010 12:11:24   
Urša08
Katjuša dej pejt test delat, jaz sem čist firbčna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.10.2010 12:13:09   
Urša08
Jaz sem pa dons en tok boljš da sem se na cote spravla. Dva stroja sta že oprana, posušena in zlikana, pa še mal za nazaj sem uspela polikat. Ostalo čaka do nadaljnega. Sedaj bom šla pa pod tuš in mal na kavč. Ob dveh pa po mojedva sončka. Vreme pri nas je pa spet oblačnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.10.2010 12:13:47   
Katjusa
čebela če ne bremza je OK  mogoče bomo pa lahko s čim dol spravliuser posted image user posted image user posted image imam pa doma tud en nastevek k se da na likalnik neka plastikauser posted image sam da mi možek ne bo hodu v službo zmečkan..... sej pomoje lahko dam tud kako oddejo na mizo pa kako debelo podlogo iz bombaža k se lahko drugače pere na 90 mislim, da imam nekaj takšnega v dramljah.....
super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.10.2010 12:22:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša dej pejt test delat, jaz sem čist firbčna user posted image user posted image user posted image user posted image

kr bod še mal..... sej sem jst tud sam si rečem da itak ni možno, ker nam v naši zgodovini nezaščitenih odnosov ni nikol ratal brez pomoči tablet in da mogoče sam hormoni kej hecajo...... in pred 14 dnevi sem imela rozast ozcedek 3 dni...... mogoče je bla pa to kako Muser posted image kaj pa vem...... user posted image user posted image user posted image itak če bo kej boste prve zvedle držte pesti jst tak ne vem kaj si bolj želim tko da če se zgodi bo sreča na višku..... sploh sem pa čist raznežena k vidim kake dojenčke in k berem vaše porodne zgodbe in mere......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.10.2010 12:28:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela če ne bremza je OK  mogoče bomo pa lahko s čim dol spravliuser posted image user posted image user posted image imam pa doma tud en nastevek k se da na likalnik neka plastikauser posted image sam da mi možek ne bo hodu v službo zmečkan..... sej pomoje lahko dam tud kako oddejo na mizo pa kako debelo podlogo iz bombaža k se lahko drugače pere na 90 mislim, da imam nekaj takšnega v dramljah.....
super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič ne bremza.......če nebi kupila novga likalnika,bi še kar s temu delalauser posted image ........jaz tudi komaj čakam,da narediš testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša......vav si že pridna.....katerega novembra imaš ti rok?

simona......naj 1 ura hitro mineuser posted image user posted image user posted image .......danes se je  turbo že ugasnil,ker počivam na kavču s smokiji v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.10.2010 12:36:18   
Katjusa
čebela pol pa sloh nimam kej razmišljatuser posted image user posted image user posted image je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkanuser posted image tok da mu vsaj majce mal polikamuser posted image user posted image user posted image zdej se mormo sam še za dostavo zmenituser posted image user posted image user posted image če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino obuser posted image prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.10.2010 12:42:14   
birdy
Urša, suepr da si našla komplete, je blo tko nametan da bog pomagiuser posted image Pa še bolj super da sem mela jst prov glede cesteuser posted image Pa tebi tud hvala za cunce, ampak jst sem ti rekla da ne rabiš nič štimat, ti lahko uporabiš od tvojih dveh, jst pa tistih ne morem. No ja, lahko ampak nimam želje po tem, kaj če bo bogi revež na kaki sliki videl kako je v kak roza bodi oblečenuser posted image
Kolumbo, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Joj, teli mejhni štrukli, človek bi jih mel cel kupuser posted image Pa kr ubogi patronažnouser posted image Madona, bom huda če je ne bošuser posted image Edin povej mi neki... Drugač se po CR lahko tuširaš? Zaenkrat si puščam vse možnosti odprte pa se moram mal pozanimat...
Pri nas pa Kristi nos pušča... Pa to je še ok, kako ji šele usta puščajouser posted image Očitno bo spet kak zobek, kako je to občutljiv otrok na zobe... Moj je pa dons dopoldne tko da bo popoldne naše, morva pa še rože iz balkona skenslat. Naslednji teden pa balkon v nulo pomit.
Aja, nazadnje sem napisala da bova malala otroško in dnevno sobo... Se je povečal še za kuhno do elementovuser posted image Cel stanovanje bo en sam gradbišče, sej ne vem niti kje bova jedlauser posted image Očitno ne bova, bova mela dieto.
Tamali pa nori po trebuhu, ne vem kaj, a ma plan vse razštelatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.10.2010 12:59:10   
sjmm

Birdy hehehe maš ti prav veš. Koj v drugem krožnem greš lahko na vatocesto - sam trenutno ne ker neki delajo, naslednji uvoz je pa v Naklem. Glede cunc sem pa včeraj oprala 56 in 62 - si nisem mogla pomagat k je vse tko lepo roza user posted image user posted image user posted image user posted image sem pokombinirala kompletke - hvala ti še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da je Miha dobr user posted image user posted image user posted image user posted image A ste sedaj povabljeni na fešto al ne?

uradno u bistvu ne, sam bi blo fajn k bi prišli , pa pecivo prnesl...za kozlatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 13:00:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
8.10.2010 13:02:06   
Čebel@

čebela pol pa sloh nimam kej razmišljatuser posted image user posted image user posted image je pa tko šenkanemu konju se ne gleda v zobeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesele ker res zdle si ga ne morem kupit bi ga pa rabla k moj je vsak dan bolj zmučkanuser posted image tok da mu vsaj majce mal polikamuser posted image user posted image user posted image zdej se mormo sam še za dostavo zmenituser posted image user posted image user posted image če bi bla ti dobre volje pa bi mi ga po pošti psolala pa ti jst denar nakažem preko klika.... ker pride poštnina tako ceneje kot pa da plačam poštnino obuser posted image prevzemu.... si za? k zdej ne bomo nič hodli kej v vaše konce..... čaprav komi čakam, da se vidmo, sam ta mesec še to ne bo izvedljivo.....
zarad mene ga lahko tudi stran vržešuser posted image ......ej se bom jaz malo z možem pogovorila in bi mi mogoče prišli na kakšen izletek v vaše konce-če ti je ok?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.10.2010 13:08:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

zarad mene ga lahko tudi stran vržešuser posted image ......ej se bom jaz malo z možem pogovorila in bi mi mogoče prišli na kakšen izletek v vaše konce-če ti je ok?

seveda bom ful vesela, če se prpeleteuser posted image user posted image user posted image jst baba neumna pa to sploh nisem omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr naštimaj gauser posted image user posted image user posted image user posted image stran vrgla ga pa že ne bom ga bom kr pridno izkoristlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi ga hotla stran vrečt pol ga raje nebi jemala tko pa vem, da ga rabim in da mi bo ful prav prišel in sem že mojmu povedala pa je bil veseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku, da mi ga bo spucaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.10.2010 13:10:42   
sjmm
mi2 sva se fuuul sprehodila, je prišel Maj nazaj čist prestradanuser posted image

rožičevo pecivo že pečeno, zdej vhzaja testo za potičko...bo kr z rozinčki in skuto nafilan...d bo za vse okuseuser posted image

moj je neki čudn..je pršu domou...ne bu ne mu, vzel en jabolk, pa ene mašine..pa čao miki...je reku sam...se vidmo...pojma nimam kva sm narobe nardila...zadne cajte pa res nism bla nč huda al pa jezičnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sta ga sigurn njegova dva kej naštimala včeri...joj, enga lepga dne mi bi fit odnesluser posted image

kolumbo...kok je srček!!!!!!!!!!!!!!joj, kake želje so se mi vzbudile!!!!!!!!!!!spet!!! sam mi smo close štacuna!!uživejte in počivejte!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...zdej sm pa že jz firbčna!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

nč...šibam juhco zakuhat...mi kmal lakotniki uletijo domov!!!

pa še mau vs morm prebrat..ste ble kr čvekice...sej to je zato k jz nimam cajtauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.10.2010 13:13:24   
birdy
Kolumbo, hvala... Jst mam plan sicer it normalno, če pa ne bo šlo bom pa tulila CR, CR, CRuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.10.2010 13:13:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

seveda bom ful vesela, če se prpeleteuser posted image user posted image user posted image jst baba neumna pa to sploh nisem omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr naštimaj gauser posted image user posted image user posted image user posted image stran vrgla ga pa že ne bom ga bom kr pridno izkoristlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi ga hotla stran vrečt pol ga raje nebi jemala tko pa vem, da ga rabim in da mi bo ful prav prišel in sem že mojmu povedala pa je bil veseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku, da mi ga bo spucaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bova z mojim pogovorila in ti sporočimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.10.2010 13:16:03   
birdy
Ostal mi je od včeri golaž... A če sam z vodo zalijem, pa mal krompirja in zelenjave not zmečem, a mislte da bo ok, a bo kr neki? Oziroma, kaj naj skuham?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 244
8.10.2010 13:17:05   
Katjusa
ej poslušte to sem šla v kopalnico k mi je stroj pral pridem tja odprem boben in telefon zvoni se grem oglasit (neka promocija sončnega zahoda neka nagrada sem itak odklonla k bi mogla v LJ it) v glavnem pridem nazaj pa meček v bobnu na toplem leži.... ima srečo da ni not perilo ampak sam tepihi iz kopalnice in kuhinje k bi ga tak poslala nekam....... sej ga imamo radi in smo veseli, da ga imamo sam neke meje pa morjo bituser posted image user posted image user posted image verjetno ga zebe k imam vse križem doprto, da se še mals tene sušijo sicer jst sem v kratkih rokavih tak da fum mrzlo ni nekje 17°C sej zdej bom zaprla da se mal ogreje k grem pol po mišeka da ju ne bo zeblo......

sjmm verjetno sta ga res tvoja 2 kej peglala sej bo minlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kr smilite tiste k ste tkole padle v klešče taščam.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.10.2010 13:18:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ostal mi je od včeri golaž... A če sam z vodo zalijem, pa mal krompirja in zelenjave not zmečem, a mislte da bo ok, a bo kr neki? Oziroma, kaj naj skuham?user posted image

lahko tako kot si napisala al pa kake testenine in mal solatke zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.10.2010 13:22:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy v golaž daj mal korenčka, krompirčka, zalij z vodo, mal začimbic , kocka in maš krompirjev golaž. Jaz skoz tko prakticiramuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.10.2010 13:23:40   
Urša08
Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.10.2010 13:25:23   
Urša08
Sjmm ja kriza no, a misliš da sta res spet jezik otresala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa poznam tvojga in vem da ko bo vse pretuhtu ve kdo ma prav in na koga se lahko obrne. Pri tvoji tašči bi men že večkrat pritisk dvignil in se bojim da tud tih ne bi bla.user posted image dobra si da boš pekla, jaz ji ne bi k jo gledauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.10.2010 13:30:42   
Čebel@

Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje?
kakor kakšen dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Kako pereze dojenčkova oblačila?
Sadrika

Kako perete dojenčkova oblačila?

Ločeno od ostalih oblačil (46%)

Skupaj z ostalimi oblačili (54%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!