Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:32:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje? po potrebi.... v bistvu imamo 2 konvektorska radijatorje in naštimano na 20,5°C in ko je potreba se vklopita..... najbolj pomembno nam je itak ponoči v otroški..... čez dan pa dogrejemo malo tud s plinsko pečko če nam je mrzlo.....no včasih je kr k jst zdej res na ful luftam dopoldan da se še mals tene sušijo.... ko so pa otročki doma imamo pa bolj toplo, ker se igrata na tleh in nebi blo fino, da bi ju zeblo.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:38:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje? kopalnico ... drugače pa čakamo, da ati priklopi novo peč
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 13:41:56
|
|
|
|
Urša08
|
Grem se zrihtat in po tamaledva v vrtec . Se tipkamo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 14:07:36
|
|
|
|
sjmm
|
kurimo še ne...pa se mi zdi d bi zarad vlage blo kr treba mau ....sicer pa nam v ponedeljek prpeljejo kurilca in potem bo peč sama uravnavala te zadeve urša....sej u bistvu maš prov, sam sm pecivo obljubila svakinji...sej d njej nau treba k se zlo kuhne otepa...tko d to je bol njej usluga...če se to lahk tko reče...pa še ni nam treba pol tok v kaki pekariji naročit, so sam mau piškotkov naročil pa torto....pa je prec ceneje za vse no, mojga še ni, Mihec je doma, je že juhco pa en jabuček pohamsal, Majči spi, jz sm pomivalca nafilala...joj, če kej pečeš je toooook posode, no popoldan pa bom šeeno skutno pecivo...tako brzinsko...potička pa že ne toplem čaka d mau še vzhaja v pekaču..pol pa not.....za zvečer mi pa sam še ni kruhovi polžki s paradižnikovim nadevom ostanejo...pa juco bom spakirala za s seboj, ker imajo fuuul probleme, kaj bomo jedli mi, ki ne jemo mesa...očitno za zelenjavo in ribe še niso slišal....menda bojo ene solatke različne, mi si bomo pa ene ribce prnesl, pa še kako vegi hrenovko al pa čevap....d bojo mulčki mel mau žar filinga no, lepo se imejte...later,bejbe!!! pa še en popoldanski kofetek za vse skupi: ..pa-pa!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 15:47:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a vi že kurte / ogrevate stanovanje? kopalnico ... drugače pa čakamo, da ati priklopi novo peč mi že kak mesec kurimo...mamo radi toplo, da v kratkih rokavih po hiši hodimo.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 15:47:37
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan učeri zvečer FUL HAUSE ....smo se navajali na družinsko življenje u 5 .....je blo kr pestro......Roksi je bil mal zmeden, ko sm držala Jureta, pa čist ga je znerviral k je Jure jokal, tko d smo se mal lovil, oz sm Roksiju posvetila 200% pozornost, ko je Jure spal. Ponoč so bli kr pridni, smo mel samo eno budnico ob 2h, ampak so bli u nulo usklajeni in so se vsi 3je zbudil praktično isto minuto in tut nazaj zaspal po pol urce vsak v svoji postli . Zutri je pršla patronažna d je men previla rano pa Juretu popek in mi še ona zabičala vsaj 5krat, d ne mrdam 10 dni NIČ NIČ NIČ( še tuširat se ne smem , tko d sm k u starih cajtih z lavorjem u spalnici ) pa še pol zloooo slow moušn, tko d je šime Roksija odpelu do nedelje k babi , Majkla pa k tašči. Žal ne gre drugače in počas se navajam d sta ptiča zlo leteča . Majklu ful ustreza d ma počitnice, neki mu zadne cajtte vrtec ne diši, sploh pa ga tačša čist preveč razvaja.....dopoldne sta non stop u šopingu in tu mač preveč mu kupuje kar si zmisl, popoldne je z atom na traktorju, ker morta pred zimo vse njive zoorat , štala in bikci so itak obvezni večerni ritual, za piko na i pa še 2 bratrančka za družbo. Sploh me ne pogreša .........Roksi kraljuje pri babi.... on je bl mestni tip ....pes in mačka, vmes skočta z babi mal u njen vrtec, popoldne družbica s sestrično, skratka tut on ma 100% pozornost in uživa. Tale post pišem že ene pol ure tko d grem zdej mal za nazaj prebrat..............ujela sm le: PETRUŠK dej mi pošl mal Matevža , krvavica pa zela oz repe itak ne smem, čepro je to moje najljubše zimsko kosilo njaaamiiiii SJMM tepihi iz Komende neki mi je znano ja d tm ful glancajo URŠA POČIVEJ TI JST UKAZUJEM AJVY UPAM D TE JE DANAŠNJE SONCE KEJ U DOBRO VOLJO SPRAVILO, DRGAČ PA ŠE ZATE KATJUŠA upam d se navadiš na ta nov stroj....kar se tiče sušenja te čist razumem, ker je moj pralni isto kombiniran in je katastrofa za sušenje in sva pol ekstra kupila sušilec posebej. Kako kaj drugače- MEDENI TEDNI PA TO ČEBELA A NIS TI NOSEČA PA SKOS U XXXL MUVINGU.......TI MAL OPROSTIM K MAŠ MOJE "GENE" in evo še naš Jure pred 5mi minutkami ...slik iz porodnišnice ne morem naložit, ker smo slikal s tastarim fotičem in zdej ne najdemo kabla-itak ooo..pošiljam matevža....pa ostalo tud lohk virtualno tud men je to najljubše kosilo... pa bravo za malčka...cukrček.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 15:52:23
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla punce... no se javljam iz pregleda.....smo en teden starejši kot smo mislli, 12 tednov in 3 dni.... ...izvid: NS 2.2, tveganje 1:2700 itak more pa vedno se niki zakomplicirat....zato me je strah teh velikih pregledov....zj razumeš urša?? je rekla, da načeloma je to dober rezultat, ampak da vedno da vsacga k ma več kot 2.0 NS in 30 let še na DH krvni test....grrrrrrrr ni blo sploh nobenga super filinga pol ampak spet en strah sva mela v planu kupvat nosečniške cunje zame...ampak sm bla čist brez volje....no pol sva šla pa na kosilo in se vseen odločila da bo vse ok, šla u HM in kupla 2 hlače....ene žametke in ene na rob.... zj pa čakamo pondelk na telefonski klic..... sm mal brala pušenjakov rr in je eni odgovoru, da je to dober rezultat, tko da WE HOPE FOR THE BEST
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 16:20:07
|
|
|
|
petrušk_
|
aja...pa še to....vidi še eno evo je pa rekla da nej ne vzameva za sveto, ker napove približno 20 % deklic preveč.... nov PDP pa 19.4.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:16:58
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....jaz VEM da bo vse ok in da v ponedeljek dobiš pozitiven klic ......meni je G na nuhalni rekla da veliko vpliva na rezultat mamina starost(pri Hani sem imela 23let in sem imela 1:12000,pri temu pa 25 let in 1:7000).....u boš prišparala na cunjicah
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:21:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....jaz VEM da bo vse ok in da v ponedeljek dobiš pozitiven klic ......meni je G na nuhalni rekla da veliko vpliva na rezultat mamina starost(pri Hani sem imela 23let in sem imela 1:12000,pri temu pa 25 let in 1:7000).....u boš prišparala na cunjicah ja sj to sem že ugotovila....pr evi sm mela 1.8 pa 1: 7800 pa 27 let...tle pa 2.2 pa se takoj tko fejst poveča....pa 29 let....pa ne morš verjet...za ginekologe sem že stara sj tud midva poskušava sam pozitivno razmišljat...sam sej veš kako je....takoj je ena taka mala tesnobica pri srčku....drgač je pa bil / bla...ful živahen...brcal in mahal z rokami ni da ni....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:28:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....jaz VEM da bo vse ok in da v ponedeljek dobiš pozitiven klic ......meni je G na nuhalni rekla da veliko vpliva na rezultat mamina starost(pri Hani sem imela 23let in sem imela 1:12000,pri temu pa 25 let in 1:7000).....u boš prišparala na cunjicah ja sj to sem že ugotovila....pr evi sm mela 1.8 pa 1: 7800 pa 27 let...tle pa 2.2 pa se takoj tko fejst poveča....pa 29 let....pa ne morš verjet...za ginekologe sem že stara sj tud midva poskušava sam pozitivno razmišljat...sam sej veš kako je....takoj je ena taka mala tesnobica pri srčku....drgač je pa bil / bla...ful živahen...brcal in mahal z rokami ni da ni.... vem kako ti je-v tej nosečnosti tudi jaz kar ene strahove vidim,pri Hani mi je bilo pa nekako logično da bo vse ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:29:28
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk brez skrbi vse je ok Pa super za , če bo pa bo pa isto lepo Sem pa jaz tud pri Nejcu šla na dvohormonski test in je blo ok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:34:23
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Žigom kraljujeva sama doma, moj in Nejc sta šla pa po kostanj . Drugače moram pa povedat da sem pozitivno presenečena nad vrtcem, res sta mi všeč vzgojiteljici sploh Žigova. Pri Žigu skoz neki ustvarjajo, danes so testo valjali, pa z modelčki potem piškotke delali. Ga je ful pohvalila. Res skoz neki delajo Pa vedno je sveže previt ko ga dobim, tko da res same pohvale. Sta obe super, čustveni, prijazni,.. En dan morm še mal Nejčkovo vzgojiteljico dobit da mal povprašam kako je, kaj kej delajo,... Gredo pa novembra na lutkovno predstavo Ajvy kako si? Mislim nate, držim pestke da si boljša, pa upam da si šla do zdravnika se pokazat Sedaj ko je vikend naj te pa možek mal razvaja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:35:28
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk kako je pa z Evo? Je že zdrava? čebela kako je bilo v arboretumu? Je kaj za vidt sedaj?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:43:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk brez skrbi vse je ok Pa super za , če bo pa bo pa isto lepo Sem pa jaz tud pri Nejcu šla na dvohormonski test in je blo ok ja itak da bi blo lepo če bi bil ..oči bi bil ful vesel..... drgač pa sploh ni važno sam da bi bil zdrav.... aja si šla tud?? kolk si mela pa rezultat na NS
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:44:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....jaz VEM da bo vse ok in da v ponedeljek dobiš pozitiven klic ......meni je G na nuhalni rekla da veliko vpliva na rezultat mamina starost(pri Hani sem imela 23let in sem imela 1:12000,pri temu pa 25 let in 1:7000).....u boš prišparala na cunjicah ja sj to sem že ugotovila....pr evi sm mela 1.8 pa 1: 7800 pa 27 let...tle pa 2.2 pa se takoj tko fejst poveča....pa 29 let....pa ne morš verjet...za ginekologe sem že stara sj tud midva poskušava sam pozitivno razmišljat...sam sej veš kako je....takoj je ena taka mala tesnobica pri srčku....drgač je pa bil / bla...ful živahen...brcal in mahal z rokami ni da ni.... vem kako ti je-v tej nosečnosti tudi jaz kar ene strahove vidim,pri Hani mi je bilo pa nekako logično da bo vse ok ja smo vse enake ane...paničarke mal...heheheheh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 17:46:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk kako je pa z Evo? Je že zdrava? čebela kako je bilo v arboretumu? Je kaj za vidt sedaj? je boljš...ampak kašlja pa še ful, upam da tud ostane tko.....v pondelk spet probamo vrtec pa da vidmo......
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 18:54:34
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana v postelji,je bil spet jok med tuširanjem ......danes me je že 2x fejst uščipnilo v spodnjem delu trebuha .....na nisem nič kaj preveč fizično delala urša.......sem full vesela,da ti je všeč vrtec in vzgojiteljice .....v Alburetumu smo šli pa ubistvu samo na igrala-so skupaj s pomočnico lezli po rovih in po toboganih .....pomočnica ima komaj 21 let in ima še dovolj energije,da se z njimi spušča po toboganu ....v torek imamo pa posamezne sestanke o svojem otroku(15minut),tko da komaj čakam ......aha:je pa zdele rastava buč v Alburetumu,no samo mi jo nismo pogledali petrušk.......a ati si pa želi sina? ......samo da bo sine zdrav .......hec .....važno da se lepo razvija in pridno raste .......še malo za Evo ajvy......tudi mene skrbi kako si
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:39:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana v postelji,je bil spet jok med tuširanjem ......danes me je že 2x fejst uščipnilo v spodnjem delu trebuha .....na nisem nič kaj preveč fizično delala urša.......sem full vesela,da ti je všeč vrtec in vzgojiteljice .....v Alburetumu smo šli pa ubistvu samo na igrala-so skupaj s pomočnico lezli po rovih in po toboganih .....pomočnica ima komaj 21 let in ima še dovolj energije,da se z njimi spušča po toboganu ....v torek imamo pa posamezne sestanke o svojem otroku(15minut),tko da komaj čakam ......aha:je pa zdele rastava buč v Alburetumu,no samo mi jo nismo pogledali petrušk.......a ati si pa želi sina? ......samo da bo sine zdrav .......hec .....važno da se lepo razvija in pridno raste .......še malo za Evo ajvy......tudi mene skrbi kako si superca za arboretum.....pa za pomočnico k ma polno energije....hehehe.... ja oči pa sinčka sej veš kako je...priimek pa to.. ...lubico za crklat pa lupčkat pa itak že ima.....heheheheh pa hvala za pikepoke....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:50:04
|
|
|
|
sjmm
|
no, bejbe moje...jz sm se napekla in nakuhala...auč....dost mam za dons Maj ga že cel popoldne toook sračka d se mu sam režimo v glavnem....zdej še en pecivček s čokolado oblijem..pa konc...mogoče si še čupo operem petrušk....VSE BO DOBRO IN EVICA BO IMELA FAJN DRUŽBICO...BREZ SKRBI...SEJ VEŠ...SKRBI SLABO UPLIVAJO NA BEJBIJE..POŠILJAMO EN KUP čebelc@...pazi nase!!! kako to, da Hanči joka med tuširanjem...a k ji glavco pereš al kako..mogoče je pa bla zlo utrujena, revčka
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:52:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer v deželi sanj ... ju3 je šola ... tehnični dan - evakuacija danes je imel Tian turnir U-6 ... so izgubili obe tekmi ... bo drugič boljše zdaj pa peljem atija k mehaniku po avto nočko
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:53:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, bejbe moje...jz sm se napekla in nakuhala...auč....dost mam za dons Maj ga že cel popoldne toook sračka d se mu sam režimo v glavnem....zdej še en pecivček s čokolado oblijem..pa konc...mogoče si še čupo operem petrušk....VSE BO DOBRO IN EVICA BO IMELA FAJN DRUŽBICO...BREZ SKRBI...SEJ VEŠ...SKRBI SLABO UPLIVAJO NA BEJBIJE..POŠILJAMO EN KUP čebelc@...pazi nase!!! kako to, da Hanči joka med tuširanjem...a k ji glavco pereš al kako..mogoče je pa bla zlo utrujena, revčka si bla spet super pridna...bravo za pecivčke.... hvala za spodbudne besede in pikapoke.... ja čebela...tud eva se je en čas ful jokala ko smo jo tuširal, zj smo jo pa nahecal, da more buščka mijat, se pa veselo žajfa po bušiju in kar pozabi, da ji tuš ni všeč.... se vidi da je vikend in možeki doma, k je tako zatišje tle gor....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:55:32
|
|
|
|
Urša08
|
čer Tamaledva v postelci, sicer ju še slišim ampak počasi bosta omagala. Men je ratalo kuhinjo popedenčkat, pa čajček skuhat. Moj ma košarko. Sem mislila da bom še en zmenek s hot loverjem imela ampak se mi ne da. Bom šla kr na kavč . Mam pa občutek da se me je lotil sindrom gnezdenja, sem začela počasi pripravljati za našo princeskico . Sjmm ful si bla pridna, upam, da bo tašča znala to cenit. petrušk a veš da ne vem rezultatov od nuhalne pri Nejcu, semn pozabla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:56:44
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika helov . Vidim da mate pestre dneve Kako si pa ti kej? Maš sedaj kaj več časa zase?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 19:57:35
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk mojga ni doma, ma ob petkih košarko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?