Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:48:36
|
|
|
|
boma2
|
petrušk..:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:58:39
|
|
|
|
boma2
|
čebela... za zobarja, mi ga imamo v ponedeljek, če bomo zdravi... pa se ga kr bojim , moja hčerka.. še vedno ne pusti nič.. pa je že6 let stara.. mislim, da Žiga je pa isti... :(
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 22:59:42
|
|
|
|
boma2
|
ajvy... kako ste kaj?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 25.11.2010 23:01:18
|
|
|
|
boma2
|
dober večer.. ) no tako, mi imamo bronhitis.. virusni... :( ponoči ne spimo že skoraj en teden, sem tečna k sršen..:( še dobr da je sonce zunaj po dnevi, drgač bi se pa kr zjokala..:( ampak baje bo boljš, pa še nič ne je..:( se kej beremo še..:)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.11.2010 6:20:34
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 26.11.2010 6:29:02
|
|
|
|
Čebel@
|
ati na poti v Grosuplje,Hana še pančka,jaz imam pa že dovolj poležavanja ...snega še ni-juhuuuuuu ....zdele dopoldan se mi je sestrca najavila-prinese za Hano darilo za miklavža zobarca mi je valda včeraj naredila eno mini predavanje,kaj lahko je in pije ni pa nič omenila teh tabletk,le to,da naj bi otroci po 2. letu za čeli uporabljat zobno pasto,ki ima 1000 enot florida-če keri pride prav informacija birdy.....aha pol boš imala čas it rodit .....bravo mami za kosilo ajvy....ti si res toook pridna s komentiranjem ....punčka pri Tarji je še zanimiva?....nalepkice grejo pa v ponedeljek na pošto sjmm..... za hitro uspavanje.....uf pa še te misli obiskat ... samo zate boma....zobarca jje kar usput pogledala v usta,ko ji je Hana hotla neki razlagat ....vidim,da rabite koš deja.....jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
"Pazi"LinLinAli ste zanosile kjub "pazenju"?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!