|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
7.10.2010 21:51:23   
Urša08
Ajvy samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem da bo jutri boljši dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če potrebuješ pogovor kar pokliči.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.10.2010 21:52:39   
Urša08
Birdy si dobro idejo dala ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jao kako slabo vest ti delaš s tem pospravljanjem. Dej nam kdaj napiši da zabušavate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.10.2010 21:53:29   
Urša08
Grem počasi spat, še prej pa najbrž na še en obisk wc-ja user posted image user posted image user posted image user posted image .

nočka user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.10.2010 6:59:05   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.10.2010 7:01:04   
Urša08
Končno ena nočka ok brez vstajanja in premetavanjauser posted image . Tamaledva na poti v vrtec, jaz pa hitro na rr. Še kavico si morm narest - mi kar manjka da jo zadnje čase z mojim nimava časa skup popit. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.10.2010 7:01:56   
Urša08
Deja nisem pozabla nate, sam ta teden sem čist neki "mama na bolniški". Najkasneje v ponedeljek oddam na pošto. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.10.2010 7:10:50   
Urša08
Birdy ja tole s pregledi men tud ni jasno , pri obeh sem mela v 8 mesecu na 14 dni pregled in v 9 vsak teden. Sedaj mam poa šele čez 4 tedne ko bom v 38 tednuuser posted image Al so kej spremenil al se je pa kej zmotla. Sej v 38 mam pomoje že tud ctg.

Sedaj pa res šibam eno kavico narest.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.10.2010 7:56:00   
Urša08
čebela evo podatke user posted image (upam, da nisem kakšne zgrešila)

Sazi - 11000g in 81 cm
Sjmm - 11800g in 85 cm
Urša - 10450g in 82 cm
Onasiss - 12500g in 87 cm
Baki - 12600g in 83,5cm
kayica24 - 13960g in 87 cm
Tamika - 14500g in 88 cm

Punce ve kar sporočite mere pri 18 mesecih, ko jih boste mele user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.10.2010 8:27:14   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Deja nisem pozabla nate, sam ta teden sem čist neki "mama na bolniški". Najkasneje v ponedeljek oddam na pošto. user posted image

vredu vredu... sej ni panike....hvala ti še enkrat...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.10.2010 8:33:51   
Čebel@
jutrouser posted image

mala že v vrtcu,jaz sem šla pa že tankat in zdej gruntam če čem it malo v šoping-pa nisem čist ziher da se mi dauser posted image

urša....hvala za podatkeuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
8.10.2010 8:50:57   
birdy
Aja, Urša, če si že kej gledala cunce k sem jih prinesla. Nekaj reči je kompletov, upam da jih boš znala "skup sestavit", ker midva sva jih sam v škatlo dala, pa nič skup dajala...
Pa glede poti od vas... Sej sem čudno napisalauser posted image Prov od vas sva šla tam kot sva prišla... Mislm, za na avtocesto, sej smo se pogovarjal kje sva dol zavila proti tebi... A se da tam tud na avtocesto zavit, moj pravi da ni odcepa za dol (da verjetno še ni narejen), jst pa pravim da je in da ga je spregledal... Ker midva sva šla pol kr po tastari cesti dam... Moj itak obvlada Kranj ker je tam izpit delaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.10.2010 9:26:48   
sjmm
dan!

večer je bil zlomiren, ko pa sm pršls mimo posteljice, tam sva zdej še tepih dala, da bi bli koraki popolnoma neslišni...je Maj je skoču pokonc...mamica...k da bi me zavohaluser posted image user posted image user posted image ....sam d bo spet mau financ začnemo s sobico, ker pol je itak šel k nama, sej mene ne moti, sam k grem spat, mi je pa fajn d me noben za ušes ne drži, k že tko težko zaspimuser posted image

naš Mihec je ok, samo včeri zjutri je 1x fejst driskal...pol pa bil ok cel dan...dons že na delovnem mestu...zgleda probiotični jogurti tud njega poženejo kot Maja...no, pa Maj včeri ni nobenga takega pojedel..čist navaden jogurt....sadni MU...pa je bil tud 4x pokakan...ma čist rdečo ritko..dons šibam po Sudocream in Bepanten...nama je vsega zmanjkaluser posted image

moj je blizu...na Viču...tamk ma ima skladišče in dons ima čisščenje tepihov....jih je zadnji 7 prpelu iz Komende....zgleda, da tam okol vsi radiglancajo ali imajo zglancan....k enga velikega jim je že sčiščenga nazaj peljal...in je mama tam kr z ušesi ploslaka od veselja...tko d mislim...d je to u zraku...a ni Šime tud tam nekje domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, grem malega mau nahranit in pl se začne peka za ju3user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.10.2010 9:29:40   
sjmm

Birdy si dobro idejo dala ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jao kako slabo vest ti delaš s tem pospravljanjem. Dej nam kdaj napiši da zabušavate user posted image user posted image user posted image user posted image

sorči urša...sam smo imeli obupno...sej nebi verjela, če bi vidlauser posted image ...pa k sm bla tok noseča kot ti, mi taka pospravljanja glih niso po glavi hodila...tko d se ne sekiraj...ti imaš zmeri k iz škatlice...važn je , da počivaš in čuvaš bitjece pod srcem, pa da se pocajtaš do porodauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.10.2010 9:49:57   
Katjusa
jutro....

urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televizijiuser posted image user posted image user posted image no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše.......

ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidlauser posted image pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker  hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim....

punce vsem veliko zdravja

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 214
8.10.2010 10:01:14   
Urša08
Birdy hehehe maš ti prav veš. Koj v drugem krožnem greš lahko na vatocesto - sam trenutno ne ker neki delajo, naslednji uvoz je pa v Naklem. Glede cunc sem pa včeraj oprala 56 in 62 - si nisem mogla pomagat k je vse tko lepo roza user posted image user posted image user posted image user posted image sem pokombinirala kompletke - hvala ti še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da je Miha dobr user posted image user posted image user posted image user posted image A ste sedaj povabljeni na fešto al ne?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.10.2010 10:03:08   
Urša08
Katjuša a veš da mi je ravno v nedeljo mami pravla kok je razočarana nad kombiniranim strojem. V sušilcu je vse zmečkano, pralni pa uničuje fine cunje user posted image Upam, da maš ti kej boljši kombiniran stroj. Ti kr uživaj s kakavčkom in pogledom na sončka. Pri nas je danes sonček po res dolgem času, še včeraj je rosilouser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.10.2010 10:06:07   
Urša08
Pri nas bomo pa selili sušilni stroj v klet ker nama naredi ful preveč vlageuser posted image . Vidiš sjmm ti bi rada mela pralnico v enem prostoru , jaz jo bom pa očitno mela čeprav mi je mal odveč dva štuka dol hodit.

Grem cunje iz sušilca pokupčkat. Sem se vsaj mal na cunje spravla, da mal operem. Jutri gremo na vikend - bom jaz mal počivala na sončku. V nedeljo morm pa mojga mal vprešt da posesa, pomije in da skup postle preoblečeva.

šibam me vztrajno sušilc kliče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.10.2010 10:15:35   
Katjusa

Katjuša a veš da mi je ravno v nedeljo mami pravla kok je razočarana nad kombiniranim strojem. V sušilcu je vse zmečkano, pralni pa uničuje fine cunje user posted image Upam, da maš ti kej boljši kombiniran stroj. Ti kr uživaj s kakavčkom in pogledom na sončka. Pri nas je danes sonček po res dolgem času, še včeraj je rosilouser posted image .

jst sem s strojem ful zadovoljna lepo opere in tud posuši super, ful fino mi je to k daš not naštimaš in ko prideš nazaj so oblačila oprana in posušena sam resnično je fejst zmečkano..... zdej bom poskusla dat na manj suho pa bom vidla kako bo ker suho je pa ful..... drugače bo pač treba res likalnik nabavit zdej sem ga imela za njune primere kr pri mamici zdej bo treba pač svojga kupit. ne zdi se mi pa da bi oblačila bila bolj uničenauser posted image no kej tok finega pa itak nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče vozička plesni nisem uspela odstranit se jo a dosti manj vidi... tko da za zdej s ene bomo sekirali..... bom pa še poskusla kdaj s kakim čistilom.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 218
8.10.2010 10:17:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro....

urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televizijiuser posted image user posted image user posted image no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše.......

ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidlauser posted image pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker  hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim....

katjuša......jaz imam od gorenja likalnik,k ga ne rabim več in ti ga podarimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.10.2010 10:45:43   
simonakr
Dan! Evo zunej sonce jest pa v službi! Dons ni dr (ima dopustuser posted image ) tko da je malo zatišja. Sej dela je dost - brise vnašat, pa vabila pošiljat, pa ambulanto nafilat pa potrebščine naročit pa pa pa ...

Katjuša user posted image user posted image  za lenarjenje - včasih prov paše ane? user posted image

Sjmm - glede glancanja okrog Komende user posted image  - Kakor kdo! Je pa res da marsikatera mama tlele okrog rada pogleda k sosedu in pode da kej ni ok npr. pomita oz nepomita okna, pokošena travca, ostriženo grmovje ipd. Po pravici povedano men rahlo dol visi za take čenče in mi je prov ravno ko mi moj teži da majo pa sosedovi bolje zrihtano okrog bajte in bolj čista okna! user posted image  Drugač pa ja Šime je mislim da tud tlele nek okrog doma. Samo mislim da je bolj proti Kranju.

Urša sušilec nej kar kliče, sej bo še čas user posted image  

Glede kombiniranega pralno sušilnega stroja - ga je mela svakinja pa se je ful prtoževala čez njega, zdej ima pa ločeno pa je ok. Sm pa že od kolegic slišala da če že imaš kombiniranega mora bit boljše kvalitete oz cenovno višjega razreda da je ok, drugač pa raje ločeno - tko da ko bom imela svojo novo pralnico v novi hiši bom imela ločeno. Zdej imam samo pralni stroj. Pa še tega komej zbašem v kopalnico user posted image

no šibam delat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 11:40:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
8.10.2010 11:56:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA A NIS TI NOSEČA PA SKOS U XXXL MUVINGU.......TI MAL OPROSTIM K MAŠ MOJE "GENE"user posted image user posted image user posted image

in evo še naš Jure pred 5mi minutkamiuser posted image ...slik iz porodnišnice ne morem naložit, ker smo slikal s tastarim fotičem in zdej ne najdemo kabla-itakuser posted image

user posted image

user posted image
ti men da sem v muvingu???taprava se oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jure......ne bom druzga napisala kot: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......lepo se privajajte še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.10.2010 11:56:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro....

katjuša......jaz imam od gorenja likalnik,k ga ne rabim več in ti ga podarimuser posted image

super vzamem sam da dela nč druga ni važn:) ful hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(ima še katera kako likalno desko odveč... do takrat da dobim svojo drugo plačo) al pa kaka ideja kje lahko likam do takrat kuhinjska miza?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.10.2010 12:00:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro....

super vzamem sam da dela nč druga ni važn:) ful hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(ima še katera kako likalno desko odveč... do takrat da dobim svojo drugo plačo) al pa kaka ideja kje lahko likam do takrat kuhinjska miza?

dela,samo na dnu ima en črn flek ,ker sem možu polikala eno slikico na majici ampak to ne moti drugih cunjuser posted image

evo,ta mu je še najbolj podoben:
user posted image

mizo imam pa le 1,se je pa moja mama znašla in kupila le pregrinjalo za na mizo in kar na kuhinjski mizi likala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.10.2010 12:00:39   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image

user posted image

Kolk je cortan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej pa maš da počivaš!!! Otroc ti itak kraljujejo vsak na svojem koncu tko da maš ti cajt samo zase in za Jurija!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

REAKCIJA NA CEPLJENJE
nataly33

Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?

DA (38%)

NE (62%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!