TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Čebela, drugač pa glede velikosti... Mene prov razžalosti k pol rečete una je pa rodila še težjega otroka pa je blo vse ok... Pri meni se ne gre za eno idejo da jst nisem sposobna velzga otroka rodit... Je babica pri Kristijinem rojstvu rekla, da če bi bila tud Kristi tok velika kot Neli da bi bil spet vakum, ker mam preozko medenico. In prov pojezi me, ko reče kera jaz sem čist kamot rodila... Jst za tak porod kot je bil pri Kristi takoj še enkrat podpišem, brez problema, ma to je luksuz. Kaj pa je bil porod pri Neli pa ni bil porod ampak mučenje... Od šestih dalje sem mogla pritiskat da bi se mala spustila (rodila sem ob pol dvanajstih), pa se je majček spustila pri tem in nazaj gor zlezla, ker je bila zataknjena z ramicami. In kakšne so lahko posledice vakuma (pri katerem glede na MŠ povejo samo to da je čisto nenevaren in brez posledic- ma ja, kaj pa je blo pol z Neli) tud na tej temi vem samo jaz. Kok je luštno ko ti otroka oživljajo pa ko roke ne premika in hodiš eno leto z otrokom na fizioterapijo, tud tega se ne da razumet če ne greš skoz to. Pa ko ti v bolnici rečejo da zarad tega ker ti nimaš mleka ma otrok vročino in bo dehidriral, v resnici pa se gre za posledice popolnoma nenevarnega vakuma, pa se ti noben za to ne opraviči, pa ne za posledice, ampak za besede... Ne mi zdej zamerit to kar sem napisala, že nazadnje sem bila tiho ker mi je čist logično da ne morte razumet... In pisat o teh težavah je težko če so pol komentarji taki kot so... Pa nobeni ne zamerim, da ne bo pomote... Bi za tale moj strah mogla najt še par takih ki majo tako srečo kot jaz, one razumejo ker so šle čez to, ostale pač ne morete. Kot jst ne morem razumet čez kaj greš z nedonošenčkom al pa z bolanim otrokom. Pa ne bit hude, ne mislm nič slabega, ampak jaz moram to ven dat, mene to mori od dne ko sem zanosila. Sam zdej je pa čedalje bližje in me že panika grabi... nisem mislila nič slabega ... hotela sem ti podati pogum, pozitivno energijo in zagon za uspešen porod ... upam, da urediš svoje misli in se probaš pogovorit s svojim G kako naprej
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|