|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
7.10.2010 13:49:30   
birdy
Oooooo Kolumbo, mene nosečniški hormoni dajejo pa jokam pa se smejem hkrati. Sam da si vredu, pa ubogi Šimeta in bod vesel za taščouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se pa merki pa počivi pa nej enkrat za spremembo še drugi tebe pedenajo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.10.2010 13:50:09   
birdy
Ajvy, joj, bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image Drži se pa naj te bolezen čimhitreje zapustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.10.2010 14:13:44   
baki
dan.kako smo kaj?jst sem vse poštimala,kosilo bo počasi na mizi.čakamo da pride edvin domov.sam da zunaj sije sonček pa je kr več energijeuser posted image .bom še prebrala da lahko kaj pokomentiram.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.10.2010 14:29:50   
Katjusa
kolumbo kok te je luštno brat... k te berem te kr slišim zraven.... carica si res v tvojem glasu je brat tvojo energijo.... hja jst sme tud jokala polek branjauser posted image user posted image user posted image user posted image
uživaj in pusti se razvajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.10.2010 14:31:25   
sjmm
dan!

kosilo skor fertik...dons bo bol na brzake..k moj bo u Semiču jeduuuu...ne morš verjet d mu bo mamica kosilo skuhala...itak ga bo spet zarad mesa nasekirala...če ga dobi brez mene zravn, ga napade o vseh zadevah...dons me tud še poklicu niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sm kr mau jezna...pa sva se toook lepo zadne cajte štekala..ma, šit..ni kej...bo že mimouser posted image

ajvy...jz bi ti predlagala..DOHTARJA...PA SEVEDA POŠILJAM...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....SUPER D SI V DOMAČI OSKRBI...SEM FUUUUUUL VESELA, SEJ JE LEPO D SE NAM KEJ JAVIŠ...SAM DEJ RES MAU U LER DO NADALJNEGA.....SPLOH K MAŠ RES HUDO FAJN TAŠČO...NAJ TE MAU PEDENAJO...SEJ SI GLIHKAR NOVGA ČLANA NA SVET PRNESLA...KAR JE RES VELIKO IN EDINSTVENO  DELOuser posted image user posted image ...MNOGO LEPIH TRENUTKOV , PA VELIKO CRKLJANJA ŽELIMO....PA KAKO SLIKCO NA RR, TOBI BLO TUD LEPO...K BOŠ DOST PR MOČEHuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.10.2010 15:28:53   
simonakr
Dan! SONČEK JE!!!! Jest pa v službi user posted image  No ampak SONČEK JE!!!

Kolumbo - lepo da si doma! Zdej pa strogo počivat, sej bosta že Šime pa taščica pomivala pa pospravljala pa če se le da se izogibaj dvigovanju starejših dveh petelinčkov user posted image  Aja pa kakšno slikco pripopej da vidmo narastek!

Včerej je bla pri meni svakinja, no zdej je pa že pošteno noseča (25 t) user posted image  Baje je detece nočni ptič, vsaj zvečer je najbolj aktiven! no pa še vedno ne vemo al bo on al ona! Morfologijo bi mogla zdele enkrat met, mal pozn ampak ok če jo je G tko naroču, on bo baje že vedu user posted image

vsem bubanim in bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam delat

< Sporočilo je popravil simonakr -- 7.10.2010 15:29:30 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.10.2010 15:47:45   
Čebel@
evo sem kupila Hani prehodne škorenčke-sva jih šle babi pokazat pa je dedi kar 20€ dal zanjeuser posted image user posted image user posted image ....sem se delala norca,da bova še kej prinesli pokazatuser posted image
ati je v delavnici-mora nujno en avto razdret,midve pa čez pol ure šibava v Alburetum na spoznavni izletek....moram še za Hano vzeti večerjo s sabo,ker bo ziher na poti domov že spala

se tipkamo zvečer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.10.2010 17:25:57   
Urša08
Kolumbo dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa počivaj in pusti da te Šime in tašča razvajata user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.10.2010 17:26:54   
Urša08
Ajvy ojoj revčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela super za čevlje user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam tud za Žiga take prehodne jesenske čevelčke

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.10.2010 17:28:03   
Urša08
Sjmm ma tvoj je čist v delo not padu tko da ne skrbi, te bo poklicaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.10.2010 17:30:57   
Urša08
Midva sva šla z mojim skup v Lj. Prvo laboratorij, potem kavica in potem jaz na pregled, moj pa po disk. Na pregledu vse bp, no mal železa fali ampak ostalo ok. Imam pa naslednji pregled šele čez 4 tedne, mi je kr mal čudno ampak ok.

Drugače je pa moje počutje še zmer za en drek. Ma poleg tega da driskam, kašljam nenormalno, pa z nosa skoz bolj tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že prav jezna. Stanovanje za v red dat, kup za pranje raste, kup na likalni tud, jaz pa fučuser posted image user posted image user posted image .

Grem po en čaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.10.2010 18:35:52   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo sem slikico dala hlač in bundiceuser posted image

ja jst že čakam...rabim hlače...bundico pa mam

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.10.2010 18:44:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DAN,

evo spet doma, res upam d zdej do nadaljnega in ne sam za 3 urce, tko k u tork. Je blo kr mal drame....dobr d so bli vsi dedki in babice na kupu, d so otroke zrihtal, Majkl ne bi bil Majkl, če mi nebi izjavu: Mami waaaaaaw lej rešilec je uletu u našo bajbo, a kr on te bo pelu u Lublano, to je pa super......k so gor pršli je pa šoferju reku: Ej stric reišlec, dej mal lučke pržgi pa sireno k je noč.........pol je seveda še dohtarja napadu in mu reku, d nej mi dobr zrihta trebušček, ker me ful boliuser posted image user posted image user posted image ....no zdej se režim, zanč sm pa tulila k dež.

Roksi se mi zdi d je ful zrastu odkar ga nism vidla.....ful je gledu u postlo Jureta...to je blo pa tut vse, ker sm jst šla po 15h minutah k so ga prpelal......zdej je babi zakon, ker vsako drugo noč tm prespi. Majkl je ful ponosen in pravi: Jst sm NAJSTAREJŠIuser posted image user posted image user posted image ......tko d če mu ekstra rečeš d je najstarejši se mu še posebej dobr zdi.

Jure je bl Roksijeve sorteuser posted image .....dojiva se 3/4......mal mam problem s količino mleka pa s tem d se njemu glih ne da ful vlečt......če se spomnem Majkla, on je vleku d je kr od mene tekluser posted image .

Slikce bom naložila sam d do fotiča pridm.Šime me je "zaklenu" u spalnico, je reku d tut kabla od compa ne dobim in k crkne baterija morm nehatuser posted image .....poleg compa mam dostop dovoljen samo do hladilnika pa še tega mi hoče s šraufom zašraufatuser posted image

Od tašče mam prepoved vseh del, tko d mam njen catering dostavo za kuhno pranje peglanje in varstvo. Res je zlata, da o darilu za mene in najlešo orhidejo z modro mašno in modrim ptičkom sploh ne govorim.......

tok za enkrat

hvala za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FUL VAS MAM RADA

super da sta doma, in res upam, da ne sam za par urc....pa glej da ubogaš šimeta pa taščico naj te kar pedenčkajo....dobro počutje in veliko crkljanja pa da bi vama dojenje zlaufalo....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.10.2010 18:50:10   
petrušk_
no, naš oči je bil dons zlo pozen, tko da je šele zdaj južnal (krvavica, matevž in kisla repca)....jutr je pa frej k mava ob 8h zjutraj NS v domžalah, tko da bomo mogl zgodi vstat....

čebela super za čevlčke...jst mam ene fajn superge alias gležnarje, pa še ene usnjene cicibanke...za zimo mam pa skibucke prov une taprave...mi je lani kupla moja najboljš prjatlca iz otroških let, pa ji bo glih letos fajn prov....

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...sj bo pride kdaj tak dan, da majo tolk dela, da enostavno ne znese poklicat ženkic k sam čakajo da jih pokličejouser posted image user posted image user posted image user posted image

malček ma pa 2 nova zobka...trojke spodaj....tko da mal tud od tuki vročinca se mi zdi.....pa driska za ponoret....res groznooooooooo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.10.2010 18:51:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Midva sva šla z mojim skup v Lj. Prvo laboratorij, potem kavica in potem jaz na pregled, moj pa po disk. Na pregledu vse bp, no mal železa fali ampak ostalo ok. Imam pa naslednji pregled šele čez 4 tedne, mi je kr mal čudno ampak ok.

Drugače je pa moje počutje še zmer za en drek. Ma poleg tega da driskam, kašljam nenormalno, pa z nosa skoz bolj tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že prav jezna. Stanovanje za v red dat, kup za pranje raste, kup na likalni tud, jaz pa fučuser posted image user posted image user posted image .

Grem po en čaj.

ajejjjjj...urša...naj že mine...user posted image user posted image user posted image user posted image
jst nič ne driskam pa se kupi vseeno večajo za ponoret....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa super za pregled...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.10.2010 19:44:35   
birdy

Grem po en čaj.

Urša, ti pa nimaš sreče... Kar se pa kupa tiče, ne sekiri se, pa naj še mal raste, mogoče bi blo pa fajn če bi tvoj vsaj kup za likanje kr dol odnesuuser posted image tko, usputuser posted image Ne resno mislm, če se tok slabo počutiš pa nej tvoj prosi za mal pomoči... Pa pozdravi se čimhitreje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pregled, jst ga mam tud šele čez en mesec. Pa potem do roka na 10 dni, še pri kristi sem mela pa od 36. tedna vsak tedenuser posted image Čudno. a majo to mal na novo, a se obema najinem G mal mede...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.10.2010 20:07:20   
TAMIKA3
ČER user posted image
pri nas vlada tišina user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM DDOLŽNA ŠE NEKAJ ODGOVOROV user posted image

Tamika
a ni dobr strojček za depilacijo, jaz sem ful zadovolna Dobro opravita z Maijem

user posted image user posted image hvala user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...itak pridna že od zgodnjih ur...pa dobro opravita z Maijem...a je kaj posebnega ???

hvala user posted image user posted image ... šum na srcu user posted image

tamika...... si z likanje-upam,da je bilo mišljeno likanje in ne depiliranje in da si od kocin 2 kili lažja hec .......dobro opravita v MB

ja, sem lažja 2 kili kocin user posted image user posted image user posted image user posted image ... hvala user posted image user posted image

tamika.......kako sta opravila v MB?

... nič strašnega ... EKG, tehtanje, merjenje, pritisk ... do 7-8 leta bi naj šum prerasel, če ne greva nazaj k kardiologinji na uz in kontrolo ... je bila res zelo prijazna

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.10.2010 20:12:30   
TAMIKA3
VSEM BOLANČKOM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.10.2010 20:21:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebela, drugač pa glede velikosti... Mene prov razžalosti k pol rečete una je pa rodila še težjega otroka pa je blo vse ok... Pri meni se ne gre za eno idejo da jst nisem sposobna velzga otroka rodit... Je babica pri Kristijinem rojstvu rekla, da če bi bila tud Kristi tok velika kot Neli da bi bil spet vakum, ker mam preozko medenico. In prov pojezi me, ko reče kera jaz sem čist kamot rodila... Jst za tak porod kot je bil pri Kristi takoj še enkrat podpišem, brez problema, ma to je luksuz. Kaj pa je bil porod pri Neli pa ni bil porod ampak mučenje... Od šestih dalje sem mogla pritiskat da bi se mala spustila (rodila sem ob pol dvanajstih), pa se je majček spustila pri tem in nazaj gor zlezla, ker je bila zataknjena z ramicami. In kakšne so lahko posledice vakuma (pri katerem glede na MŠ povejo samo to da je čisto nenevaren in brez posledic- ma ja, kaj pa je blo pol z Neli) tud na tej temi vem samo jaz. Kok je luštno ko ti otroka oživljajo pa ko roke ne premika in hodiš eno leto z otrokom na fizioterapijo, tud tega se ne da razumet če ne greš skoz to. Pa ko ti v bolnici rečejo da zarad tega ker ti nimaš mleka ma otrok vročino in bo dehidriral, v resnici pa se gre za posledice popolnoma nenevarnega vakuma, pa se ti noben za to ne opraviči, pa ne za posledice, ampak za besede...
Ne mi zdej zamerit to kar sem napisala, že nazadnje sem bila tiho ker mi je čist logično da ne morte razumet... In pisat o teh težavah je težko če so pol komentarji taki kot so... Pa nobeni ne zamerim, da ne bo pomote... Bi za tale moj strah mogla najt še par takih ki majo tako srečo kot jaz, one razumejo ker so šle čez to, ostale pač ne morete. Kot jst ne morem razumet čez kaj greš z nedonošenčkom al pa z bolanim otrokom.
Pa ne bit hude, ne mislm nič slabega, ampak jaz moram to ven dat, mene to mori od dne ko sem zanosila. Sam zdej je pa čedalje bližje in me že panika grabi...
user posted image user posted image user posted image
nisem mislila nič slabega ... hotela sem ti podati pogum, pozitivno energijo in zagon za uspešen porod ... upam, da urediš svoje misli in se probaš pogovorit s svojim G kako naprej user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.10.2010 20:23:32   
TAMIKA3

Punce če bi rade mere ob letu in pol jih dajte , pa jih bom drug teden poslala Katjuši da nam obnovi seznamček.

TRISTAN  14,5 kg in 88 cm user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.10.2010 20:34:04   
TAMIKA3
PRVO SVETO OBHAJILO bo 22.maja user posted image

mami .... pa že razmišlja kaj bo oblekla user posted image user posted image user posted image user posted image ... ovira so samo kilce user posted image ... kocin se več ne morem znebit user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.10.2010 20:39:27   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.10.2010 20:40:50   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.10.2010 21:10:07   
Ajvy
oi.....
Danes sem veliko počivala....pa vmes sem še mal kopalnico poribala.....se nisem mogla upret....pol sem pa res počivala....

full sem žalostna...kr neki....sej bo minilo.....vse se je nabral...pol pa tkole solze tečejo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse bolančke....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.10.2010 21:37:38   
sjmm
čer punce!!!

naše popoldne...ata ni blo do dobre 7h, tko d smo bli kr pridni, Majči je na Jana pazil na dvoriščuuser posted image , mami je pa pospravla še vse kar ji ni uspelo dopoldan, pa mau sm še cot zložila, pa nalogo smo pogledal, pol smo si pa en famili kapučinček prvošl...ko je Maj prišel not, smo par jabučkov poglodal, pa seveda smo mkvina gledal...zravn pa duplote zlagal...ma je bil tak lušn popoldne, pa še uspešen na pospravljalnem področjuuser posted image user posted image

zdej mam pa mau miru d si spet kak del moje limonadice pogledam na internetu...ni kej ...sm čist not padla u tole....pa še zdej so jo začel na popu vrtet...no, padla sm na Fernandota...ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

no, tko...grem , še prejpa za vse bolančkane in žalostne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!