Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.10.2010 21:51:23
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy samo zate verjamem da bo jutri boljši dan Če potrebuješ pogovor kar pokliči.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.10.2010 21:52:39
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy si dobro idejo dala ane Sjmm jao kako slabo vest ti delaš s tem pospravljanjem. Dej nam kdaj napiši da zabušavate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 7.10.2010 21:53:29
|
|
|
|
Urša08
|
Grem počasi spat, še prej pa najbrž na še en obisk wc-ja . nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 6:59:05
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 7:01:04
|
|
|
|
Urša08
|
Končno ena nočka ok brez vstajanja in premetavanja . Tamaledva na poti v vrtec, jaz pa hitro na rr. Še kavico si morm narest - mi kar manjka da jo zadnje čase z mojim nimava časa skup popit.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 7:01:56
|
|
|
|
Urša08
|
Deja nisem pozabla nate, sam ta teden sem čist neki "mama na bolniški". Najkasneje v ponedeljek oddam na pošto.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 7:10:50
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ja tole s pregledi men tud ni jasno , pri obeh sem mela v 8 mesecu na 14 dni pregled in v 9 vsak teden. Sedaj mam poa šele čez 4 tedne ko bom v 38 tednu Al so kej spremenil al se je pa kej zmotla. Sej v 38 mam pomoje že tud ctg. Sedaj pa res šibam eno kavico narest.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 7:56:00
|
|
|
|
Urša08
|
čebela evo podatke (upam, da nisem kakšne zgrešila) Sazi - 11000g in 81 cm Sjmm - 11800g in 85 cm Urša - 10450g in 82 cm Onasiss - 12500g in 87 cm Baki - 12600g in 83,5cm kayica24 - 13960g in 87 cm Tamika - 14500g in 88 cm Punce ve kar sporočite mere pri 18 mesecih, ko jih boste mele
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 8:27:14
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Deja nisem pozabla nate, sam ta teden sem čist neki "mama na bolniški". Najkasneje v ponedeljek oddam na pošto. vredu vredu... sej ni panike....hvala ti še enkrat...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 8:33:51
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mala že v vrtcu,jaz sem šla pa že tankat in zdej gruntam če čem it malo v šoping-pa nisem čist ziher da se mi da urša....hvala za podatke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 8:50:57
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Urša, če si že kej gledala cunce k sem jih prinesla. Nekaj reči je kompletov, upam da jih boš znala "skup sestavit", ker midva sva jih sam v škatlo dala, pa nič skup dajala... Pa glede poti od vas... Sej sem čudno napisala Prov od vas sva šla tam kot sva prišla... Mislm, za na avtocesto, sej smo se pogovarjal kje sva dol zavila proti tebi... A se da tam tud na avtocesto zavit, moj pravi da ni odcepa za dol (da verjetno še ni narejen), jst pa pravim da je in da ga je spregledal... Ker midva sva šla pol kr po tastari cesti dam... Moj itak obvlada Kranj ker je tam izpit delal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 9:26:48
|
|
|
|
sjmm
|
dan! večer je bil zlomiren, ko pa sm pršls mimo posteljice, tam sva zdej še tepih dala, da bi bli koraki popolnoma neslišni...je Maj je skoču pokonc...mamica...k da bi me zavohal ....sam d bo spet mau financ začnemo s sobico, ker pol je itak šel k nama, sej mene ne moti, sam k grem spat, mi je pa fajn d me noben za ušes ne drži, k že tko težko zaspim naš Mihec je ok, samo včeri zjutri je 1x fejst driskal...pol pa bil ok cel dan...dons že na delovnem mestu...zgleda probiotični jogurti tud njega poženejo kot Maja...no, pa Maj včeri ni nobenga takega pojedel..čist navaden jogurt....sadni MU...pa je bil tud 4x pokakan...ma čist rdečo ritko..dons šibam po Sudocream in Bepanten...nama je vsega zmanjkal moj je blizu...na Viču...tamk ma ima skladišče in dons ima čisščenje tepihov....jih je zadnji 7 prpelu iz Komende....zgleda, da tam okol vsi radiglancajo ali imajo zglancan....k enga velikega jim je že sčiščenga nazaj peljal...in je mama tam kr z ušesi ploslaka od veselja...tko d mislim...d je to u zraku...a ni Šime tud tam nekje doma no, grem malega mau nahranit in pl se začne peka za ju3
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 9:29:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy si dobro idejo dala ane Sjmm jao kako slabo vest ti delaš s tem pospravljanjem. Dej nam kdaj napiši da zabušavate sorči urša...sam smo imeli obupno...sej nebi verjela, če bi vidla ...pa k sm bla tok noseča kot ti, mi taka pospravljanja glih niso po glavi hodila...tko d se ne sekiraj...ti imaš zmeri k iz škatlice...važn je , da počivaš in čuvaš bitjece pod srcem, pa da se pocajtaš do poroda
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 9:49:57
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televiziji no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše....... ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidla pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veselje upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim.... punce vsem veliko zdravja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:01:14
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy hehehe maš ti prav veš. Koj v drugem krožnem greš lahko na vatocesto - sam trenutno ne ker neki delajo, naslednji uvoz je pa v Naklem. Glede cunc sem pa včeraj oprala 56 in 62 - si nisem mogla pomagat k je vse tko lepo roza sem pokombinirala kompletke - hvala ti še enkrat Sjmm super da je Miha dobr A ste sedaj povabljeni na fešto al ne?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:03:08
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a veš da mi je ravno v nedeljo mami pravla kok je razočarana nad kombiniranim strojem. V sušilcu je vse zmečkano, pralni pa uničuje fine cunje Upam, da maš ti kej boljši kombiniran stroj. Ti kr uživaj s kakavčkom in pogledom na sončka. Pri nas je danes sonček po res dolgem času, še včeraj je rosilo .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:06:07
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas bomo pa selili sušilni stroj v klet ker nama naredi ful preveč vlage . Vidiš sjmm ti bi rada mela pralnico v enem prostoru , jaz jo bom pa očitno mela čeprav mi je mal odveč dva štuka dol hodit. Grem cunje iz sušilca pokupčkat. Sem se vsaj mal na cunje spravla, da mal operem. Jutri gremo na vikend - bom jaz mal počivala na sončku. V nedeljo morm pa mojga mal vprešt da posesa, pomije in da skup postle preoblečeva. šibam me vztrajno sušilc kliče
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:15:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a veš da mi je ravno v nedeljo mami pravla kok je razočarana nad kombiniranim strojem. V sušilcu je vse zmečkano, pralni pa uničuje fine cunje Upam, da maš ti kej boljši kombiniran stroj. Ti kr uživaj s kakavčkom in pogledom na sončka. Pri nas je danes sonček po res dolgem času, še včeraj je rosilo . jst sem s strojem ful zadovoljna lepo opere in tud posuši super, ful fino mi je to k daš not naštimaš in ko prideš nazaj so oblačila oprana in posušena sam resnično je fejst zmečkano..... zdej bom poskusla dat na manj suho pa bom vidla kako bo ker suho je pa ful..... drugače bo pač treba res likalnik nabavit zdej sem ga imela za njune primere kr pri mamici zdej bo treba pač svojga kupit. ne zdi se mi pa da bi oblačila bila bolj uničena no kej tok finega pa itak nimamo kar se tiče vozička plesni nisem uspela odstranit se jo a dosti manj vidi... tko da za zdej s ene bomo sekirali..... bom pa še poskusla kdaj s kakim čistilom.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:17:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro.... urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televiziji no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše....... ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidla pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veselje upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim.... punce vsem veliko zdravja katjuša......jaz imam od gorenja likalnik,k ga ne rabim več in ti ga podarim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 10:45:43
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo zunej sonce jest pa v službi! Dons ni dr (ima dopust ) tko da je malo zatišja. Sej dela je dost - brise vnašat, pa vabila pošiljat, pa ambulanto nafilat pa potrebščine naročit pa pa pa ... Katjuša za lenarjenje - včasih prov paše ane? Sjmm - glede glancanja okrog Komende - Kakor kdo! Je pa res da marsikatera mama tlele okrog rada pogleda k sosedu in pode da kej ni ok npr. pomita oz nepomita okna, pokošena travca, ostriženo grmovje ipd. Po pravici povedano men rahlo dol visi za take čenče in mi je prov ravno ko mi moj teži da majo pa sosedovi bolje zrihtano okrog bajte in bolj čista okna! Drugač pa ja Šime je mislim da tud tlele nek okrog doma. Samo mislim da je bolj proti Kranju. Urša sušilec nej kar kliče, sej bo še čas Glede kombiniranega pralno sušilnega stroja - ga je mela svakinja pa se je ful prtoževala čez njega, zdej ima pa ločeno pa je ok. Sm pa že od kolegic slišala da če že imaš kombiniranega mora bit boljše kvalitete oz cenovno višjega razreda da je ok, drugač pa raje ločeno - tko da ko bom imela svojo novo pralnico v novi hiši bom imela ločeno. Zdej imam samo pralni stroj. Pa še tega komej zbašem v kopalnico no šibam delat!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2010 11:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 11:56:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA A NIS TI NOSEČA PA SKOS U XXXL MUVINGU.......TI MAL OPROSTIM K MAŠ MOJE "GENE" in evo še naš Jure pred 5mi minutkami ...slik iz porodnišnice ne morem naložit, ker smo slikal s tastarim fotičem in zdej ne najdemo kabla-itak ti men da sem v muvingu???taprava se oglaša Jure......ne bom druzga napisala kot: .......lepo se privajajte še naprej
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 11:56:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro.... urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televiziji no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše....... ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidla pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veselje upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim.... punce vsem veliko zdravja katjuša......jaz imam od gorenja likalnik,k ga ne rabim več in ti ga podarim super vzamem sam da dela nč druga ni važn:) ful hvala (ima še katera kako likalno desko odveč... do takrat da dobim svojo drugo plačo) al pa kaka ideja kje lahko likam do takrat kuhinjska miza?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:00:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro.... urša da ti dam mal volje jst dons zabušavam imam pomivalni stroj za spraznt pa nekaj oprane posode na odcejevalniku za zložit po omarah pa ne vem če bi.... že dobro uro gledam vse skupi in se odločam za pogum..... skuhala sem si vroč kakav in uživam v pogledu na sončeka.... če bi imela tle sedežno bi verjetno šnofala po televiziji no pa nimam opravičila za lenarjenje tko da ti kr brez slabe vesti mal počij..... kar se likanja tiče če imate dost za oblečt pol itak ni panike drgač pa zlikaj sma tanajnujnejše....... ko smo glih pri likanju mislim, da bom rabla kupit likalnik.... tok zmečkane obleke k iz tega stroja potegnem še nisme vidla pa jih vedno takoj ven dam in še tople zlagam včasih kr vroče.... prejšn sušilc je tko fino blo skor nč zmečkano tale kombiniran pa katastrofa..... tko da upam, da pridem kmal do denarja ker hočem imet vakumsko likalno desko in parni likalnik, drugače ne likam.... ja bo verjetno mal dražje sam zaradi tega potem lažje delo in večje veselje upam, da se kmal odločijo kak me bodo zaposlili, iz druge plače si to kupim.... punce vsem veliko zdravja katjuša......jaz imam od gorenja likalnik,k ga ne rabim več in ti ga podarim super vzamem sam da dela nč druga ni važn:) ful hvala (ima še katera kako likalno desko odveč... do takrat da dobim svojo drugo plačo) al pa kaka ideja kje lahko likam do takrat kuhinjska miza? dela,samo na dnu ima en črn flek ,ker sem možu polikala eno slikico na majici ampak to ne moti drugih cunj evo,ta mu je še najbolj podoben: mizo imam pa le 1,se je pa moja mama znašla in kupila le pregrinjalo za na mizo in kar na kuhinjski mizi likala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 8.10.2010 12:00:39
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolk je cortan! No zdej pa maš da počivaš!!! Otroc ti itak kraljujejo vsak na svojem koncu tko da maš ti cajt samo zase in za Jurija!
|
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!