sarar
|
živjo punce! no, pa sem se oglasila. sem delala popoldne in se mi zvečer ni dalo na računalnik, zdaj pa sem tu. hvala vsem za vzpodbudne besede! res hvala... mladika, tudi midva na dva dni, čeprav je moj res švoh. se pa še toliko bolj potrudim nati, najbrž je ovulacija res, kljub vnetju. mi je tudi punca, po nicku isabeaux iz tega foruma tako rekla. pa fulstvari ve, ko da je dohtarca :). pa me je tudi ona malo potolažila. res ste vse fajne tu gori... ovulacija bo tudi pri meni najbrž kasneje, čeprav imam samo še 10 dni do , ne vem če se lahko jajčece potem sploh naštima v maternico, ko se ta potem že tanjša... bomo videli čez 10 dni. imam pa tisto klasično vnetje, nič posebnega- vonj in izcedek. čeprav se mi je ful popravilo, odkar sem uporabila ''domače zdravilo'' . očitno lca res nuca je kar malo bolje. tak da nekaj upanja pa še imam... vilincek, imaš prav-test pokaže ovulacijo 24-48 ur prej, potem pa nič več. merjenje pa se tudi pri meni ne obnese... nisem dovolj vestna. pri meni je lažje, če se po sluzi orientiram. oj lidik... nič se ne sekiraj punca moja, če ti ne uspe odpisati, bom že počakala... sam glej, da se boš, ko boš odgovorila, še toliko bolj razpisala , pa ti odpustim vidim, da si resno začela priprave na . saj je prav, to je eno ful lušno opravilo. sicer stane dosti, ampak nič ne de, a ne? petruša, zdaj pa v akcijo, da bo čez 14 dni aja, pa dobrodošle še nove, želim nam vsem skupaj ploden september, v oktobru pa veliko pluskov... lahko nočko vsem skupaj in veliko !!!
< Sporočilo je popravil sarar -- 23.9.2010 21:39:36 >
|