Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 13:38:12
|
|
|
|
mladika
|
Anonimna ki pričakuje 10.10. sem jo dala pod anonimna ,ker eno anonimno s kužekom že imamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 18:26:54
|
|
|
|
Nitkica11
|
mene tudi lahko date med navijačice da drzim pesti za vse vas! mladika zate pa drzim pesti se posebaj sem upala da vama bo uspelo ze v tem mesecu
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 19:09:49
|
|
|
|
lidik
|
mladikica ko boš popravljala seznamček - sej veš kam me moraš dati, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 21:50:55
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz se po krajšem premoru spet vračam sem. Malo sem se morala umaknit, ker sem bila že čisto zmešana, psiha pa dela svoje. Ne pričakujem je pribl. 4.10. je pa to 10. krog po ss.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 16.9.2010 22:14:51
|
|
|
|
mladika
|
Punce,veste kaj sem se pa jaz spomnila...da bom ta čas ko čakam na začela šparat evrčke,da bo pol lažje it u šoping za !!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 16.9.2010 22:15:24 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 17.9.2010 19:01:35
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Tudi jaz se vam pridružim. pričakujem 20.10.2010 je pa to moj že 36 krog.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 17.9.2010 19:32:59
|
|
|
|
sarar
|
mladika, potem bo pa res treba začet šparat... veš, drug mesec ko bo že plusek, bomo sigurno šle že kako malo stvar kupiti, potem bomo imele pa samo še 9 mesecev da nabavimo še ostalo dobra ideja... kaka formula kako veliko dinarčkov pričarati?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 17.9.2010 21:53:21
|
|
|
|
mladika
|
Heh,glede evrčkov...se tut jst sprašujem,če obstaja kaka čarovnija,sam jst raj vidim da se mi pričarata kot pa $$!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 17.9.2010 23:07:50
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika ,sam jst raj vidim da se mi pričarata kot pa $$! enako. pa najbrž vse tu gor. nočko
< Sporočilo je popravil sarar -- 17.9.2010 23:09:58 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 13:06:22
|
|
|
|
witch
|
ooo se vas je pa že kar nekaj nabralo na seznamčku Punce vsem vam pošiljam kup da bo oktober vaš mesec. Jaz močno upam, da se vam res pridružim ampak samo kot navijačica sarar sem prav vesela da si spet med nami kako sta pa kaj tvoja fantka?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 18:17:59
|
|
|
|
sarar
|
danes je pa zatišje na forumu :). a ma dež kej zraven? je tok fajn vreme za spat... ojla witch! jaz sem dobro, pa ti? moja škratka sta ok. a veš, da je šel starejši že v šolo. je prvošolček. kaj je važen :))) marcel se je pa odvadil kahlice... me že toliko časa ni bilo gor na rr-ju, da je že ful novih stvari se vmes zgodilo. in kako si ti? kaj novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 18:27:44
|
|
|
|
witch
|
sarar - že prvošolček? naj je le priden v šoli verjamem, da je ponosen. Moja kolegica ima tudi prvošolčka in tudi ves ponosen hodi pa za kahljico tudi to je veliko za tako malega moža Jaz sem ok... Hmm od takrat ko se nismo brali ni kaj dosti novega pluska še kar ni... je to že zdaj 10 mesec. Bomo videli naslednji teden kaj bo. Aja pa par kg imam več čeprav bi rada manj , pa prvič sem teta postala, pa v začetku leta bom dobila še eno/enega nečaka/nečakinjo , saj res... na faksu sem pa zelo pridna letos sem kar veliko izpitov naredila in sta mi ostala še samo 2 to pa je to.... ti kako si?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 19:50:09
|
|
|
|
thanchyka
|
Punce,veste kaj sem se pa jaz spomnila...da bom ta čas ko čakam na user posted image začela šparat evrčke,da bo pol lažje it u šoping za user posted image !!! Mladika, se strinjam s tabo, dobra ideja Če bi se prej tega spomnila, bi zdaj bil že kar lep kupček našparan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 20:15:25
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Tečke ne pričakujem 13.10. (28 krog, 2x ss) upam, da bom preživela tale oktober, saj sem imela pri prvi nosečnosti rok poroda 10.10.10 in žal splavila v 11 tednu. Srečno vsem, ki čakate + lp Nutry
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 18.9.2010 21:05:02
|
|
|
|
thanchyka
|
Nutry, mogoče pa je oktober res tvoj mesec! Držimo pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 19.9.2010 8:13:14
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka Nutry, mogoče pa je oktober res tvoj mesec! Držimo pesti! se pridružujem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 19.9.2010 8:19:36
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! witch, saj je res važen :) hodi ko pav v šolo drugače pa je zaenkrat priden, so ga tovarišice že trikrat pohvalile pa zaljubljen je že tudi- itaq da v učiteljico :) si bila pa pridna letos- no, še malo, pa bosta tudi ta dva izpita narejena, pohvaljena! za drug teden pa držim pesti, da ti bo uspelo in se h nam preseliš kot navijačica glede kil se pa ne sekiraj- tudi to se dapoštimati, sam ta prve je treba otročka naštimat :) ko boš dojila, bojo šle vse kile dol
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 7:49:53
|
|
|
|
nati29
|
Jaz se vam pridružujem, se selim iz septembra v oktober. Ponoči krči, zjutraj pa kar konkretna . Tako da M ne pričakujem 19. 10., je to moj 3. krog po ss, tako da ta mesec se bova pa malo bolj potrudila. Sarar, mi imamo tudi prvošolčka . Pa je tudi zelo ponosen .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 8:05:22
|
|
|
|
cori
|
hojla evo se pridružujem oktobrkam! ... pa smo spet na začetku.... ...recimo, da je ne pričakujem 21.10. no in res, če bi nam uspelo ta mesec, bi si pa jaz podarila eno lepo darilo za RD . Mah moji cikli so postali kr neki, pa sem si naročlila ovul teste, 30 kom, da resnično sploh vidim, kdaj je O...ker mi smo bolj pridni v začetku meseca, pol se pa zelooo polenimo , zdaj je pa že zelo očitno, da pa mam ovulacijo kasneje. Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 8:09:17
|
|
|
|
cori
|
oooo mladika pozdravljena! Vidim, da ta mesec na seznamčku "zaostajam" za tabo že dober teden . Kako si kaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 8:32:54
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! danes bo lep, sončen in pozitiven dan... moja ovulacija se pa bliža mogoče bo pa danes kaj ratalo kakorkoli, punce pozitivne moramo biti nati, super! a ne kolk so lušni z rutkami? v katero šolo pa hodite? na začetku leta sem imela tudi jaz ss, sem se komaj pobrala. po moje, če me še enkrat doleti kar umrem. ampak, ta mesec bo ratalo, junija bojo pa lušni in zdravi dojenčki ven prišli, a ne? cori, upam da dobiš najlepše darilo za rojstni dan in te preseneti plusek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?