|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
25.9.2010 13:37:24   
~Minnie~
Evo, da se vam pridružim še jaz .... 22.10. ne pričakujem user posted image ampak user posted image    ...    user posted image

< Sporočilo je popravil Žirafica* -- 25.9.2010 13:38:07 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.9.2010 17:52:42   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Odvisno v kateri ambulanti si. Reš npr. mi je naredil UZ, v MB so me pa samo naročili na določene dni in takrat opravili preiskave (kri in UZ). Drugače ti pa razložijo postopek in čakalne dobe, se pravi nič hudega.
Srečno

Naročena sem v MB. Verjetno bo res samo razgovor, ker mi je sestra v ambulatni rekla, da menstruacija ni ovira za obisk - "pregled". Bomo videli. Upam, da se stvari nekam pomaknejo, še bolj pa, da ne bo potrebna njihova pomoč - računam na roza oktober user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.9.2010 18:32:54   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Žirafica*

Evo, da se vam pridružim še jaz .... 22.10. ne pričakujem user posted image ampak user posted image    ...    user posted image

Žirafica, user posted image za user posted image      user posted image

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.9.2010 21:11:15   
Mini2
živijo

Tudi jaz se vam pridrožujem. user posted image  ne pričakujem 23.10. To je najin prvi krog, imava pa že enega  user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.9.2010 21:24:16   
nati29
Mini2, dobrodošla, veliko sreče za user posted image v prvem krogu.

(odgovor članu Mini2)
Neposredna povezava do sporočila: 105
26.9.2010 10:02:03   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussa
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. wich
user posted image 3.10. sarar
user posted image 2.10. jeanitte
user posted image 4.10. Teni RR
user posted image 4.10. waiting
user posted image 5.10. anonimna user posted image
user posted image 6.10. smeška83
user posted image 6.10. pikicaa25
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 19.10. naty29 
user posted image 20.10. Arual
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.9.2010 11:15:55   
sarar
dobro jutro punce! jaz sem vam pa en baby-mix skuhala namesto kavice user posted image .
pa naj vam pomaga ta mesec da se bo kaj prijelo user posted image
dobrodošle vse nove, pa veliko uspeha, da nas bo čimveč takih ki gremo naprej s pikicami v trebuščku.
in drugače, kako ste?
no, jaz naj povem, da se je moj za silo pozdravil in sva kljub vsemu še user posted image , mogoče se pa le kaj prime. no, lepo nedeljo vam želim! čawčaw

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.9.2010 12:38:34   
srečica17
Jaz sem pa šele danes šla u akcijo - čiščenje kleti......k smo mel ene 15 cm vode, ki je seveda že odtekla......in ne boste verjele........vse je ok....RAZEN.....sem imela en kufer cotk za dojenčka (Še od mojga sina k je zdaj star 10 let)......sej veste take , ki jih nikakor ne moreš stran dat.....k so ti tko pri srcu........No to je blo pa mokro......tko da zdej perem....male cotke.......Si bo še kd od sosedov kej mislil:-)))))))
Drugača pa.....prva M po abraziji (ki sem jo imela 20.7.), sprožena s tabletami Primolut nor......je zdej prišla, zelo močna, zelo krvavim. Upam, da se bo zdej vse dobro ščistilo, da gremo lahko u nove boje.
Lepo nedeljo vsem!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.9.2010 19:10:42   
witch
Jaz sem pa imela danes dan za uživanje user posted image moj dragi me je pelal na kosilo, malo sva se doma pocrkljala, zdaj pa bova še film pogledala in spat user posted image jutri pa nov deloven dan user posted image
Pri meni oktobra nebo pikice user posted image razen če se res zgodi čudež in v 4ih dneh po M zanosim... kar je pa skoraj nemogoče, glede na moj cikel dolg okrog 35 dni, z O okrog osemnajstega dne...

sarar držim pesti, da pa se bo en user posted image ugnezdil tja kamor se mora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se enkrat v začetku povedala, da si hodila k eni tetki, ki te je "naštelala" da bi naj ta mesec zanosila. Mi lahko zaupaš kam in h komu si to hodila?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.9.2010 21:09:21   
sarar
oj punce! sem se morala še enkrat oglasiti... še dober teden, pa bomo pluske videle :))) user posted image
srečica, hb da ni bilo večje škode. joj, se mi ljudje kar smilijo... kok so eni nastradali... a si uspela zrihtat cunjice? potem boš pa imela že jutri kako firbčno sosedo na vratih, če pričakujete user posted image  držim pesti, da bo plusek hmalu in boš lahko cunjice hitro uporabila user posted image
witch, tebi pa tudi ful velik user posted image user posted image user posted image  da vseeno rata. sem šla h eni punci, ki se ukvarja s theta zdravljenjem. če jutri teden vidim plusek, ti dam z veseljem njeno številko in jo kaj več vprašaš o tem. lahko pa na guglu poiščeš ''theta zdravljenje'' pa si malo prebereš po forumih kaj sploh je to.

nič, zdaj grem pa spat. pridne bodite! nočko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.9.2010 9:29:42   
aTri
Dobro jutro!

user posted image

Še nekaj dni in že se bomo veselile prvih pluskov..jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image

witch...tudi jaz držim zate pesti, saj veš da pregovor pravi nemogoče je mogočeuser posted image

srečica...a te je že obiskala kakšna firbčna sosedauser posted image user posted image glede cotk pa tudi jaz držim pesti, da ti bojo kaj hitro prav prišle...čez 9mesecevuser posted image

Sicer sva pa z mojim user posted image zelo zelo garala te dni in ni bilo časa za net, sva stanovanje odela v pisane barve..je izpadlo zelo zelo lepo...Najprej sem se bala dati v stanovanje močne barve ampak sedaj mi ni žal.....sem pa seveda najprej preizkusila a se takoj prekrijejo, če mi slućajno nebi blo všečuser posted image user posted image

Pa dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aTri -- 27.9.2010 9:35:08 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.9.2010 10:35:06   
mojamura
witch, moja vraževernost na da ne grem na seznam ni palila...jao jao.

tako da me zdaj kar daj na seznam 27.10.2010 ne pričakuje rdeče tečke. krog pa je 12.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 27.9.2010 10:37:20 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.9.2010 11:28:36   
SRCE
Ojla......

Evo še mene med oktobrkeuser posted image user posted image user posted image ......je pa ne pričakujem 17.10.2010...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam,da nas bo čimveč zagledalouser posted image -user posted image ....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.9.2010 14:06:27   
witch
sarar bom prebrala vse kaj o tem piše user posted image jaz pa itak verjamem, da bo plusek naslednji teden user posted image

aTri hmmm... ja nemogoče je včasih mogoče... user posted image mogoče bo pa res zdaj ko bom najmanj pričakovala plusek user posted image

mojamura user posted image user posted image user posted image in še predobro vem kako se počutiš.. Veš kaj? Zdaj vama bo pa uspelo. Ker (če se ne motim) imate doma enega zimčka in enega pomladančka, zdaj rabite pa še eno poletno princesko user posted image in oktober je pravi za delanje poletnih princesek user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si pa včeraj naročila še več mace. Čajčkam itak že 5 mesecev. Zdaj pa ni user posted image da se nebi že enkrat nekaj prijelo...

Kako ste ostale?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.9.2010 14:27:36   
mojamura
witch poletno princesko tudi potihem želiva narediti, pa tudi, če bo poletni princ bo vse ok. res je da mamo zimčka in spomladančka...poletje pa še ni v našem repertuarju hehe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.9.2010 14:30:50   
Mini2
Živijo

Hvala za vzpodbudne besede. Sicer sem malo optimistična glede na to, da je komaj prvi krog. Ampak nikoli ne reci nikoli user posted image .  Sem še na porodniški in bi bilo prav fajn da se mi podaljša user posted image .

Držim pesti da nam vsem uspe in zagledamo user posted image user posted image user posted image

Vidim da uporabljate čajčke. Jaz sem pred prvo zanositvijo pila krvomočnico in 1x sem obiskala bioenergetika.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 116
27.9.2010 16:52:11   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image x.10. petrussa
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. wich
user posted image 3.10. sarar
user posted image 2.10. jeanitte
user posted image 4.10. Teni RR
user posted image 4.10. waiting
user posted image 5.10. anonimna user posted image
user posted image 6.10. smeška83
user posted image 6.10. pikicaa25
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 19.10. naty29 
user posted image 20.10. Arual
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.9.2010 16:54:42   
mladika
Ufff...se nas je že nabralo...zdej pa le pridno lulat punceuser posted image ...še malo pa se naš mesec začneuser posted image user posted image
Mojamura zdej je pa res že čas da midve zagledave plusek,ker mava lih 1. obletnico delanjauser posted image !!user posted image user posted image -ja pa na WICHI ne smem pozabit in pa seveda tudi na ostale,da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 118
28.9.2010 8:14:43   
mojamura
mladika, jaz zdaj bi nama pa res bil že čas, pa seveda witch tudi, da nehamo strašit na teh temah in se spravimo na forum Čvekanje v pričakovanju.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.9.2010 8:15:47   
witch
mladika in mojamura res nam je čas da spokamo drugam user posted image Nas že vsi poznajo tukaj gor user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 120
28.9.2010 8:16:00   
sarar
dobro jutro pupe moje! kje ste? user posted image
joj, kako lepo so pobarvali ringarajo. ta prava jesenska barva! user posted image

ja, punce-še par dni, pa se začne oktober. mene že zdaj malo stiska, tak da na to mislim samo, ko sem na forumu. sicer imam pa toliko dela, da mi ni problem odklopiti stvar user posted image  če verjamete

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
28.9.2010 8:24:51   
športnica
zdravo punce, no pa se bom še jst dala tlele gor in se vam pridružim v čakanju. sicer sm v drugem postopku IVF ICSI, načeloma bi user posted image  morala dobiti nekje po 12.10. in itak da jo ne bo na vidiku še nadaljnih nekaj mesecev user posted image user posted image user posted image

upamo na najboljše. pa en lep pozdravček vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 122
28.9.2010 8:33:00   
ribica88
Živjo! Me dodate prosim med navijačice... Držim pesti, da bo ta mesec seznam čisto roza user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
28.9.2010 14:26:11   
Klaraklara30
Tudi jaz se pridružujem navijačicam. Roza, roza, roza, roza, roza!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NI modre barve!!!!!!

(odgovor članu ribica88)
Neposredna povezava do sporočila: 124
28.9.2010 17:33:23   
thanchyka
user posted image    user posted image    user posted image Še malo pa bo oktober, juhuhu, dober teden pa moj plusek user posted image , pa seveda vaš user posted image in bo kar cel mesec pester!

No jaz sem dala skozi prvi obisk v ambulanti za neplodnost in dobila kup napotnic user posted image . Samo mislim, da jih ne bom rabla user posted image

Lep sončkast dan še naprej  user posted image

pa pa

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?