Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 25.9.2010 13:37:24
|
|
|
|
~Minnie~
|
Evo, da se vam pridružim še jaz .... 22.10. ne pričakujem ampak ...
< Sporočilo je popravil Žirafica* -- 25.9.2010 13:38:07 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 25.9.2010 17:52:42
|
|
|
|
thanchyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Odvisno v kateri ambulanti si. Reš npr. mi je naredil UZ, v MB so me pa samo naročili na določene dni in takrat opravili preiskave (kri in UZ). Drugače ti pa razložijo postopek in čakalne dobe, se pravi nič hudega. Srečno Naročena sem v MB. Verjetno bo res samo razgovor, ker mi je sestra v ambulatni rekla, da menstruacija ni ovira za obisk - "pregled". Bomo videli. Upam, da se stvari nekam pomaknejo, še bolj pa, da ne bo potrebna njihova pomoč - računam na roza oktober
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 25.9.2010 18:32:54
|
|
|
|
thanchyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žirafica* Evo, da se vam pridružim še jaz .... 22.10. ne pričakujem ampak ... Žirafica, za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 25.9.2010 21:11:15
|
|
|
|
Mini2
|
živijo Tudi jaz se vam pridrožujem. ne pričakujem 23.10. To je najin prvi krog, imava pa že enega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 25.9.2010 21:24:16
|
|
|
|
nati29
|
Mini2, dobrodošla, veliko sreče za v prvem krogu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 26.9.2010 11:15:55
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! jaz sem vam pa en baby-mix skuhala namesto kavice . pa naj vam pomaga ta mesec da se bo kaj prijelo dobrodošle vse nove, pa veliko uspeha, da nas bo čimveč takih ki gremo naprej s pikicami v trebuščku. in drugače, kako ste? no, jaz naj povem, da se je moj za silo pozdravil in sva kljub vsemu še , mogoče se pa le kaj prime. no, lepo nedeljo vam želim! čawčaw
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 26.9.2010 12:38:34
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz sem pa šele danes šla u akcijo - čiščenje kleti......k smo mel ene 15 cm vode, ki je seveda že odtekla......in ne boste verjele........vse je ok....RAZEN.....sem imela en kufer cotk za dojenčka (Še od mojga sina k je zdaj star 10 let)......sej veste take , ki jih nikakor ne moreš stran dat.....k so ti tko pri srcu........No to je blo pa mokro......tko da zdej perem....male cotke.......Si bo še kd od sosedov kej mislil:-))))))) Drugača pa.....prva M po abraziji (ki sem jo imela 20.7.), sprožena s tabletami Primolut nor......je zdej prišla, zelo močna, zelo krvavim. Upam, da se bo zdej vse dobro ščistilo, da gremo lahko u nove boje. Lepo nedeljo vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 26.9.2010 19:10:42
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem pa imela danes dan za uživanje moj dragi me je pelal na kosilo, malo sva se doma pocrkljala, zdaj pa bova še film pogledala in spat jutri pa nov deloven dan Pri meni oktobra nebo pikice razen če se res zgodi čudež in v 4ih dneh po M zanosim... kar je pa skoraj nemogoče, glede na moj cikel dolg okrog 35 dni, z O okrog osemnajstega dne... sarar držim pesti, da pa se bo en ugnezdil tja kamor se mora se enkrat v začetku povedala, da si hodila k eni tetki, ki te je "naštelala" da bi naj ta mesec zanosila. Mi lahko zaupaš kam in h komu si to hodila?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 26.9.2010 21:09:21
|
|
|
|
sarar
|
oj punce! sem se morala še enkrat oglasiti... še dober teden, pa bomo pluske videle :))) srečica, hb da ni bilo večje škode. joj, se mi ljudje kar smilijo... kok so eni nastradali... a si uspela zrihtat cunjice? potem boš pa imela že jutri kako firbčno sosedo na vratih, če pričakujete držim pesti, da bo plusek hmalu in boš lahko cunjice hitro uporabila witch, tebi pa tudi ful velik da vseeno rata. sem šla h eni punci, ki se ukvarja s theta zdravljenjem. če jutri teden vidim plusek, ti dam z veseljem njeno številko in jo kaj več vprašaš o tem. lahko pa na guglu poiščeš ''theta zdravljenje'' pa si malo prebereš po forumih kaj sploh je to. nič, zdaj grem pa spat. pridne bodite! nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 9:29:42
|
|
|
|
aTri
|
Dobro jutro! Še nekaj dni in že se bomo veselile prvih pluskov..jupiiiiiiiii witch...tudi jaz držim zate pesti, saj veš da pregovor pravi nemogoče je mogoče srečica...a te je že obiskala kakšna firbčna soseda glede cotk pa tudi jaz držim pesti, da ti bojo kaj hitro prav prišle...čez 9mesecev Sicer sva pa z mojim zelo zelo garala te dni in ni bilo časa za net, sva stanovanje odela v pisane barve..je izpadlo zelo zelo lepo...Najprej sem se bala dati v stanovanje močne barve ampak sedaj mi ni žal.....sem pa seveda najprej preizkusila a se takoj prekrijejo, če mi slućajno nebi blo všeč Pa dobrodošle vse nove
< Sporočilo je popravil aTri -- 27.9.2010 9:35:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 10:35:06
|
|
|
|
mojamura
|
witch, moja vraževernost na da ne grem na seznam ni palila...jao jao. tako da me zdaj kar daj na seznam 27.10.2010 ne pričakuje rdeče tečke. krog pa je 12.
< Sporočilo je popravil mojamura -- 27.9.2010 10:37:20 >
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 11:28:36
|
|
|
|
SRCE
|
Ojla...... Evo še mene med oktobrke ......je pa ne pričakujem 17.10.2010... in upam,da nas bo čimveč zagledalo - ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 14:06:27
|
|
|
|
witch
|
sarar bom prebrala vse kaj o tem piše jaz pa itak verjamem, da bo plusek naslednji teden aTri hmmm... ja nemogoče je včasih mogoče... mogoče bo pa res zdaj ko bom najmanj pričakovala plusek mojamura in še predobro vem kako se počutiš.. Veš kaj? Zdaj vama bo pa uspelo. Ker (če se ne motim) imate doma enega zimčka in enega pomladančka, zdaj rabite pa še eno poletno princesko in oktober je pravi za delanje poletnih princesek Jaz sem si pa včeraj naročila še več mace. Čajčkam itak že 5 mesecev. Zdaj pa ni da se nebi že enkrat nekaj prijelo... Kako ste ostale?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 14:27:36
|
|
|
|
mojamura
|
witch poletno princesko tudi potihem želiva narediti, pa tudi, če bo poletni princ bo vse ok. res je da mamo zimčka in spomladančka...poletje pa še ni v našem repertuarju hehe
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 14:30:50
|
|
|
|
Mini2
|
Živijo Hvala za vzpodbudne besede. Sicer sem malo optimistična glede na to, da je komaj prvi krog. Ampak nikoli ne reci nikoli . Sem še na porodniški in bi bilo prav fajn da se mi podaljša . Držim pesti da nam vsem uspe in zagledamo Vidim da uporabljate čajčke. Jaz sem pred prvo zanositvijo pila krvomočnico in 1x sem obiskala bioenergetika.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 27.9.2010 16:54:42
|
|
|
|
mladika
|
Ufff...se nas je že nabralo...zdej pa le pridno lulat punce ...še malo pa se naš mesec začne Mojamura zdej je pa res že čas da midve zagledave plusek,ker mava lih 1. obletnico delanja !! -ja pa na WICHI ne smem pozabit in pa seveda tudi na ostale,da ne bo pomote
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 8:14:43
|
|
|
|
mojamura
|
mladika, jaz zdaj bi nama pa res bil že čas, pa seveda witch tudi, da nehamo strašit na teh temah in se spravimo na forum Čvekanje v pričakovanju.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 8:15:47
|
|
|
|
witch
|
mladika in mojamura res nam je čas da spokamo drugam Nas že vsi poznajo tukaj gor
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 8:16:00
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro pupe moje! kje ste? joj, kako lepo so pobarvali ringarajo. ta prava jesenska barva! ja, punce-še par dni, pa se začne oktober. mene že zdaj malo stiska, tak da na to mislim samo, ko sem na forumu. sicer imam pa toliko dela, da mi ni problem odklopiti stvar če verjamete
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 8:24:51
|
|
|
|
športnica
|
zdravo punce, no pa se bom še jst dala tlele gor in se vam pridružim v čakanju. sicer sm v drugem postopku IVF ICSI, načeloma bi morala dobiti nekje po 12.10. in itak da jo ne bo na vidiku še nadaljnih nekaj mesecev upamo na najboljše. pa en lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 8:33:00
|
|
|
|
ribica88
|
Živjo! Me dodate prosim med navijačice... Držim pesti, da bo ta mesec seznam čisto roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 14:26:11
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Tudi jaz se pridružujem navijačicam. Roza, roza, roza, roza, roza!!!!!!! NI modre barve!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 17:33:23
|
|
|
|
thanchyka
|
Še malo pa bo oktober, juhuhu, dober teden pa moj plusek , pa seveda vaš in bo kar cel mesec pester! No jaz sem dala skozi prvi obisk v ambulanti za neplodnost in dobila kup napotnic . Samo mislim, da jih ne bom rabla Lep sončkast dan še naprej pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?