sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Sarar, ja zmenjeno, drugi mesec se seliva na forum junij 2011 . Potem se bova pa čez 7 let pogovarjali, ko bodo otroci šli v prvi razred . Ja, jaz se bom naslednji mesec, takrat bom imela O, kar resno lotila delanja dojenčka. Naš Maj že tako dolgo čaka bratca ali sestrico, jaz pa tudi nisem več rosno mlada. Me v službi že kar v trebuh gledajo, kdaj bo kaj, da mi je že kar nerodno. Tako da se ne morem nič zredit, ne da bi bila kakšna ugibanja. živjo punce! da se še jaz malo oglasim. lede testkov- meni so vedno pokazali ovulacijo, in sicer kasneje kot sem mislila da jo imam. ta mesec je pa očitno sploh ne bom imela, tako da nati, najbrž se boš sama brez mene selilila na junij. brez skrbi, saj boš imela dosti družbe, a ne punce? ta mesec bo veliko pluskov . bom navijala, da bo tvoj otroček dobil družbo sem pa delala 3 dni zapored s temi testki, in danes, ko bi mi moralo pokazati ovulacijo, mi je ni. najbrž zaradi vnetja, ki sem ga opazila danes... sem kar žalostna. A JE MOŽNO, DA ZARADI VNETJA NIMAŠ OVULACIJE? PROSIM, ČE MI LAHK KERA K TO VE ODGOVORI... pa še moj je zbolel zdaj, ko naj bi ovul. bila, tak da mi ta mesec očitno ni namenjen... sem kar malo žalostna . nič, pridne bodite in lahko nočko
< Sporočilo je popravil sarar -- 21.9.2010 21:57:01 >
|