|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
28.9.2010 18:31:48   
ninocka26
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

user posted image    user posted image    user posted image Še malo pa bo oktober, juhuhu, dober teden pa moj plusek user posted image , pa seveda vaš user posted image in bo kar cel mesec pester!

No jaz sem dala skozi prvi obisk v ambulanti za neplodnost in dobila kup napotnic user posted image . Samo mislim, da jih ne bom rabla user posted image

Lep sončkast dan še naprej  user posted image

pa pa

Tisti kup napotnic pomeni samo preiskavo krvi zate in za tvojega in pa UZ zate. Jaz sem vse skupaj opravila v dveh obiskih. So mi pa vzeli krvi toliko, da sem bila potem še kakšni dve uri čisto omotična. Nič ne skrbi, ti samo optimistično glej naprej, pa ti bo na koncu res naravno uspelo. user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.9.2010 19:37:44   
Nitkica11
se malo pa bo oktober tukaj drzim pesti za vse vas da zagledate user posted image user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 127
29.9.2010 10:40:12   
aTri
user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 128
29.9.2010 11:44:01   
mojamura
:) daaaan....a ste vse polno zaposlene ali pa vas je sonček izvabil iz bajte

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 129
29.9.2010 14:06:03   
witch
Evo mene user posted image jaz sem pa te dni polno zaposlena... pa včasih kar ni časa za rr user posted image
Moja M je šla user posted image sva začelo pridno user posted image vse dokler user posted image ne odide user posted image

Kako ste punce?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 130
29.9.2010 15:13:55   
mojamura
moja user posted image  še traja, danes je tretji dan. po tem začneva pa lepo pridno vsaj vsak drugi dan, če ne že vsak dan. včasih je to čisto mišn imposible, ko bi najbolj lahko bila akcija pride tamali k nama hehehe (recimo zjutraj)...zvečer se še nekako da spesniti

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 131
29.9.2010 17:35:17   
bevcika
js pa še kr čakam na user posted image ....testi so še vedno negativni... nevem če je blo še prehitro, al se bo tečka pojavila...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 132
29.9.2010 20:28:05   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Tisti kup napotnic pomeni samo preiskavo krvi zate in za tvojega in pa UZ zate. Jaz sem vse skupaj opravila v dveh obiskih. So mi pa vzeli krvi toliko, da sem bila potem še kakšni dve uri čisto omotična. Nič ne skrbi, ti samo optimistično glej naprej, pa ti bo na koncu res naravno uspelo. user posted image

Hja, to se mi je že posvetilo, da bo šel kak liter krvi user posted image Kakšne preiskave pa bi moral moj še nardit (ni dobil nobene napotnice, spermiogram pa je OK)?

Kje pa si bila ti (MB,LJ...)?

Pozdravček vsem v teh sončkastih, a že hladnih (za stiskat) dnevih user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 133
29.9.2010 21:37:52   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussa
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. wich
user posted image 3.10. sarar
user posted image 2.10. jeanitte
user posted image 4.10. Teni RR
user posted image 4.10. waiting
user posted image 5.10. anonimna user posted image
user posted image 6.10. smeška83
user posted image 6.10. pikicaa25
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 19.10. naty29 
user posted image 20.10. Arual
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki,
ribica88,klaraklara30

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 134
29.9.2010 21:56:18   
ninocka26
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Hja, to se mi je že posvetilo, da bo šel kak liter krvi user posted image Kakšne preiskave pa bi moral moj še nardit (ni dobil nobene napotnice, spermiogram pa je OK)?

Kje pa si bila ti (MB,LJ...)?

Pozdravček vsem v teh sončkastih, a že hladnih (za stiskat) dnevih user posted image .

Tvoj je v tistem kupu napotnic dobil eno za kri (saj pri nama je bilo tako). Ko boš šla dati kri, ga kar s seboj vzame, pa tam sestro vprašaj. Ona je meni potem tiste napotnice dala na kupčke in začela jemati kri, potem je pa še mojega vzela in tudi njemu vzela kri (mislim, da je bilo za spolno prenosljive bolezni). Drugače sva pa tudi midva v MB.
Srečno!

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
30.9.2010 8:53:34   
aTri
user posted image

Jutro!!

Evo pa je zadnji dan septembra user posted image user posted image Jutri se pa začne....vem, da smo bile ta mesec zelo pridne in bo ta mesec oktober našuser posted image user posted image

Jaz sem malo prej prišla iz službe in sem končala nočno..sem se ulegla in ćez pol ure je že moja pupa začela klicati iz sobe mamiiiiiiii in tako se je moje počivanje po nočni končalo...niti ne vem kako bom zdržala celi dan, moj user posted image pride šele zvečeruser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 136
30.9.2010 14:58:20   
bevcika
pozdravljpri nas pa ne pričakujemo 31.10.
Upam da je res končno nebomo včakali :D

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.9.2010 15:17:58   
witch
aTri ti nam pa tako lepe slikice prilepiš vsako jutro user posted image prav polepšaš dan user posted image upam, da ti ni dan predolg user posted image in da te tvoja hčerkica močno zabava user posted image

Jaz sem pa danes šla k zdravniku. Sem dobila tako močno vnetje mehurja, da sem pol dopoldneve predela na wc-ju in jokala od bolečin user posted image Sem dobila 2 škatlici primotrena in napotnico za ultrazvok ledvic in mehurja. Tak da danes počivam in čajčkam, in se zvijam od bolečin user posted image No pa nebo smelo nič nastati ta mesec pod mojim srčkom user posted image user posted image nobenega čudeža ne sme biti... Še dobro, da mojega ni...

Kako ste ostale?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 138
30.9.2010 16:11:47   
bevcika
ooo boga ti witch...pa nemorš met mira...
lahk bi blo bolš...js sm se že namreč prej presekirala, ko sm teste delala. pa so vsi pokazali -. tak da zdaj nism neki v prevelikem šoku, ko je prišlauser posted image . A mislite, da bi maca kaj pomagala pri zanositvi? ima že kera take izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 139
30.9.2010 16:34:56   
witch
bevcika te še kako razumem.... Meni j moja že 20 dni zamujala. Seveda pa 10000 testov ngativnih user posted image
maca jaz sem jo prejšnji mesec začla jesti. Kot vidiš učinka ni bilo user posted image jo je pa jedla BOSTINA in tisti mesec zanosila, isto je bilo z lidik, potem spaghetek je tudi tisti mesec ko jo je jedla zanosila, BabyKitty pa jo je oziroma sta jo s fantom  jedla 3 mesece oba in po treh mesecih je zanosila. Tak da jaz sem o maci slišala samo dobro. Jaz je imam še kar nekaj in jo bom naprej jedla. Moj je sicer malo proti tabletam, ampak sem ga že prepričala in ta mesec jo je začel jesti tudi on. Jaz mislim, da škoditi ne more.. Pomaga pa mogoče lahko....
Kateri krog sta vidva?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
30.9.2010 17:31:44   
bevcika
isto je moj proti tabletam...on te kapsule ziher nebo hotu pogoutnat...ker pravi, da se mu tableta zatakne v grlu...ker vsako drugo tableto si more zdrobit,če je že res nuja. Pr nama bo začel teči 5. krok. Kaj pa pri vama? Kje si pa kupila maco?

Neposredna povezava do sporočila: 141
30.9.2010 18:11:03   
witch
Tukaj sem naročila maco macaperu777@gmail.com je pa ta http://www.planetbio.si/maca-root-koren-maca.html Na tem planetu bio je prodajajo več. So mi pa dali ta mail in rekli, da jo prodaja g. Matjaž.
Imaš maco tudi v prahu... mogoče bo tvojemu boljše. user posted image
Midva sva pa zdaj v 11. krogu.... In upam, da se bo počasi nehalo to štetje krogov...

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
30.9.2010 19:05:08   
aTri
Witchuser posted image user posted image Upam, da se vnetje čimprej pozdravi!!

Moj dan je minil kar dobro, vmes sem mojo pupo peljala za dve urci k tašči (sem čist pobutastim zvedla da je domauser posted image ) in ta čas sem jaz malo zaspala in je prav pasalouser posted image

Glede mace...pa jaz ne vem nič povedat in tudi ne poznam nobene, ki bi to stvar jemala....močno upam in držim pesti, da vam bo pomagala pri user posted image
Jaz v tej smeri še nič ne razmišljam, ker je to najin prvi krog po ss-ju...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 143
30.9.2010 21:22:41   
cori
Se še jaz malo javim.

Kako ste kaj?

Witch, joj no, kaj jaz to beremuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bolečina čimprej mine...

Jaz sem začela z ovulacijskimi testi, ki žal samo potrjujejo, da imam zelo pozno ovulacijo....bom vztrajala z njimi,...po sluzi bi lahko sklepala, da je blizu, ampak testi so negativni...pa mislim, da prav kažejo....nekako se mi zdi, da bo ovulacija pri meni skoraj teden kasneje, kot sem si mislila...no pol pa niti ni čudno, da nam ne ratauser posted image ...smo zgleda telovadili napačne dniuser posted image

Čimveč user posted image vam želim!

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 144
30.9.2010 21:31:52   
Anonimen
Ojla punce.
Oktober je že tukaj in močno upam, da bo čim več user posted image , zato se vam pridružujem tudi sama. user posted image To bo najin 2. krog  in ker sem že zelo neučakana sem nabavila O teste, saj imam neredne M, user posted image pa si že dooolgo želiva, ampak sva pač zaradi določenih stvari še odlašala in pazila (čeprav proti koncu vedno manj, zato me je malo "zaskrbelo" kak nič ne rata). No, O test je prejšnja dva dni kazal rahlo črtico in sem pričakovala, da bo danes močnejša - danes pa je več sploh ni blo. user posted image Nevem kaj naj si mislim-upam, da bo v naslednjih dnevih.
V glavnem, (da ne bom že prvič napisala celega romana): naj bo oktober naš srečen mesec. user posted image user posted image user posted image

Aja, ne seznam me lahko dodate za 16.10., če bo kaj drugače javim.
Lp,
Anonimnauser posted image

(odgovor članu aTri)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
1.10.2010 9:15:57   
mojamura
dan. kako ste kaj moje sotrpinke. včeraj je bil tak čuden dan, sva se z mojim nekaj za brez veze spričkala....a ste že mele kdaj občutek da bi svojega dedca najraje v vrečo zvezale z salotejpom čez usta....no tak sem jaz včeraj mela feeling.

no danes je že bolje hehehe. ups and downs hebat ga...tako je življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.10.2010 10:51:59   
dspela
cori, jaz sem tudi  delala O teste, že trikrat. Prvi( v pon 27.9) je bil negativen, drugi (29.9) rahla druga črtica, tretji( včeraj 30.9) tudi rahla druga črtica.

Zdaj pa ne vem kaj to pomeni. Ali je že bila, ali  je ali še bo? user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 147
1.10.2010 12:21:16   
pomar*ANČA*
user posted image oktober je tuuser posted image

kako nam bo šlo?

witch, ti pa res nimaš sreče, sem te že na eni drugi temi spremljala... držim pesti da bo kmalu vse ok.

aTri, tudi tudi midva sva prvi krog po ss, pa me tako stiska, kaj če bo spet.... ni fajn....

ampak nam bo ratalo, kaj ne? če ne ta mesec pa drug! čisto vse se zgodi z namenomuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 148
1.10.2010 12:42:37   
Anonimen
Ojla.

Dspela: tudi meni prvi dan ni pokazalo nič, naslednja dva rahlo, pol pa spet nič. user posted image Bom vidla kaj bo danes, ker sluz je taprava za O. Če je rahla še naj ne bi bilo O. Črtica bi naj bila vsaj enako ali bolj močna - tako meni piše v navodilih. Komaj čakam, da grem iz službe domov, da vidim kaj bo pokazalo,...

Lep dan vsem in upam, da se čim prej pojavi kaka rozika. user posted image

Lp,
user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
1.10.2010 12:45:35   
mladika
user posted image oktober je tu!!!!!!user posted image sezona "lova" na user posted image  je s tem uradno odprta!!!user posted image zdej pa čim več lulat punce,sam ne v školjko na testeke mislim in da mi tut kej nalulate!!!Ker zdej se nas je že ful nabralo,jst jih pa želim več kot pol spravit s te teme,če ne že vseh!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?