Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 18:31:48
|
|
|
|
ninocka26
|
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka Še malo pa bo oktober, juhuhu, dober teden pa moj plusek , pa seveda vaš in bo kar cel mesec pester! No jaz sem dala skozi prvi obisk v ambulanti za neplodnost in dobila kup napotnic . Samo mislim, da jih ne bom rabla Lep sončkast dan še naprej pa pa Tisti kup napotnic pomeni samo preiskavo krvi zate in za tvojega in pa UZ zate. Jaz sem vse skupaj opravila v dveh obiskih. So mi pa vzeli krvi toliko, da sem bila potem še kakšni dve uri čisto omotična. Nič ne skrbi, ti samo optimistično glej naprej, pa ti bo na koncu res naravno uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 28.9.2010 19:37:44
|
|
|
|
Nitkica11
|
se malo pa bo oktober tukaj drzim pesti za vse vas da zagledate
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 10:40:12
|
|
|
|
aTri
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 11:44:01
|
|
|
|
mojamura
|
:) daaaan....a ste vse polno zaposlene ali pa vas je sonček izvabil iz bajte
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 14:06:03
|
|
|
|
witch
|
Evo mene jaz sem pa te dni polno zaposlena... pa včasih kar ni časa za rr Moja M je šla sva začelo pridno vse dokler ne odide Kako ste punce?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 15:13:55
|
|
|
|
mojamura
|
moja še traja, danes je tretji dan. po tem začneva pa lepo pridno vsaj vsak drugi dan, če ne že vsak dan. včasih je to čisto mišn imposible, ko bi najbolj lahko bila akcija pride tamali k nama hehehe (recimo zjutraj)...zvečer se še nekako da spesniti
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 17:35:17
|
|
|
|
bevcika
|
js pa še kr čakam na ....testi so še vedno negativni... nevem če je blo še prehitro, al se bo tečka pojavila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 20:28:05
|
|
|
|
thanchyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Tisti kup napotnic pomeni samo preiskavo krvi zate in za tvojega in pa UZ zate. Jaz sem vse skupaj opravila v dveh obiskih. So mi pa vzeli krvi toliko, da sem bila potem še kakšni dve uri čisto omotična. Nič ne skrbi, ti samo optimistično glej naprej, pa ti bo na koncu res naravno uspelo. Hja, to se mi je že posvetilo, da bo šel kak liter krvi Kakšne preiskave pa bi moral moj še nardit (ni dobil nobene napotnice, spermiogram pa je OK)? Kje pa si bila ti (MB,LJ...)? Pozdravček vsem v teh sončkastih, a že hladnih (za stiskat) dnevih .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 29.9.2010 21:56:18
|
|
|
|
ninocka26
|
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Tisti kup napotnic pomeni samo preiskavo krvi zate in za tvojega in pa UZ zate. Jaz sem vse skupaj opravila v dveh obiskih. So mi pa vzeli krvi toliko, da sem bila potem še kakšni dve uri čisto omotična. Nič ne skrbi, ti samo optimistično glej naprej, pa ti bo na koncu res naravno uspelo. Hja, to se mi je že posvetilo, da bo šel kak liter krvi Kakšne preiskave pa bi moral moj še nardit (ni dobil nobene napotnice, spermiogram pa je OK)? Kje pa si bila ti (MB,LJ...)? Pozdravček vsem v teh sončkastih, a že hladnih (za stiskat) dnevih . Tvoj je v tistem kupu napotnic dobil eno za kri (saj pri nama je bilo tako). Ko boš šla dati kri, ga kar s seboj vzame, pa tam sestro vprašaj. Ona je meni potem tiste napotnice dala na kupčke in začela jemati kri, potem je pa še mojega vzela in tudi njemu vzela kri (mislim, da je bilo za spolno prenosljive bolezni). Drugače sva pa tudi midva v MB. Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 8:53:34
|
|
|
|
aTri
|
Jutro!! Evo pa je zadnji dan septembra Jutri se pa začne....vem, da smo bile ta mesec zelo pridne in bo ta mesec oktober naš Jaz sem malo prej prišla iz službe in sem končala nočno..sem se ulegla in ćez pol ure je že moja pupa začela klicati iz sobe mamiiiiiiii in tako se je moje počivanje po nočni končalo...niti ne vem kako bom zdržala celi dan, moj pride šele zvečer ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 14:58:20
|
|
|
|
bevcika
|
pozdravljpri nas pa ne pričakujemo 31.10. Upam da je res končno nebomo včakali :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 15:17:58
|
|
|
|
witch
|
aTri ti nam pa tako lepe slikice prilepiš vsako jutro prav polepšaš dan upam, da ti ni dan predolg in da te tvoja hčerkica močno zabava Jaz sem pa danes šla k zdravniku. Sem dobila tako močno vnetje mehurja, da sem pol dopoldneve predela na wc-ju in jokala od bolečin Sem dobila 2 škatlici primotrena in napotnico za ultrazvok ledvic in mehurja. Tak da danes počivam in čajčkam, in se zvijam od bolečin No pa nebo smelo nič nastati ta mesec pod mojim srčkom nobenega čudeža ne sme biti... Še dobro, da mojega ni... Kako ste ostale?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 16:11:47
|
|
|
|
bevcika
|
ooo boga ti witch...pa nemorš met mira... lahk bi blo bolš...js sm se že namreč prej presekirala, ko sm teste delala. pa so vsi pokazali -. tak da zdaj nism neki v prevelikem šoku, ko je prišla . A mislite, da bi maca kaj pomagala pri zanositvi? ima že kera take izkušnje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 16:34:56
|
|
|
|
witch
|
bevcika te še kako razumem.... Meni j moja že 20 dni zamujala. Seveda pa 10000 testov ngativnih maca jaz sem jo prejšnji mesec začla jesti. Kot vidiš učinka ni bilo jo je pa jedla BOSTINA in tisti mesec zanosila, isto je bilo z lidik, potem spaghetek je tudi tisti mesec ko jo je jedla zanosila, BabyKitty pa jo je oziroma sta jo s fantom jedla 3 mesece oba in po treh mesecih je zanosila. Tak da jaz sem o maci slišala samo dobro. Jaz je imam še kar nekaj in jo bom naprej jedla. Moj je sicer malo proti tabletam, ampak sem ga že prepričala in ta mesec jo je začel jesti tudi on. Jaz mislim, da škoditi ne more.. Pomaga pa mogoče lahko.... Kateri krog sta vidva?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 17:31:44
|
|
|
|
bevcika
|
isto je moj proti tabletam...on te kapsule ziher nebo hotu pogoutnat...ker pravi, da se mu tableta zatakne v grlu...ker vsako drugo tableto si more zdrobit,če je že res nuja. Pr nama bo začel teči 5. krok. Kaj pa pri vama? Kje si pa kupila maco?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 18:11:03
|
|
|
|
witch
|
Tukaj sem naročila maco macaperu777@gmail.com je pa ta http://www.planetbio.si/maca-root-koren-maca.html Na tem planetu bio je prodajajo več. So mi pa dali ta mail in rekli, da jo prodaja g. Matjaž. Imaš maco tudi v prahu... mogoče bo tvojemu boljše. Midva sva pa zdaj v 11. krogu.... In upam, da se bo počasi nehalo to štetje krogov...
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 19:05:08
|
|
|
|
aTri
|
Witch Upam, da se vnetje čimprej pozdravi!! Moj dan je minil kar dobro, vmes sem mojo pupo peljala za dve urci k tašči (sem čist pobutastim zvedla da je doma ) in ta čas sem jaz malo zaspala in je prav pasalo Glede mace...pa jaz ne vem nič povedat in tudi ne poznam nobene, ki bi to stvar jemala....močno upam in držim pesti, da vam bo pomagala pri Jaz v tej smeri še nič ne razmišljam, ker je to najin prvi krog po ss-ju...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 21:22:41
|
|
|
|
cori
|
Se še jaz malo javim. Kako ste kaj? Witch, joj no, kaj jaz to berem .... , upam, da bolečina čimprej mine... Jaz sem začela z ovulacijskimi testi, ki žal samo potrjujejo, da imam zelo pozno ovulacijo....bom vztrajala z njimi,...po sluzi bi lahko sklepala, da je blizu, ampak testi so negativni...pa mislim, da prav kažejo....nekako se mi zdi, da bo ovulacija pri meni skoraj teden kasneje, kot sem si mislila...no pol pa niti ni čudno, da nam ne rata ...smo zgleda telovadili napačne dni Čimveč vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 30.9.2010 21:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce. Oktober je že tukaj in močno upam, da bo čim več , zato se vam pridružujem tudi sama. To bo najin 2. krog in ker sem že zelo neučakana sem nabavila O teste, saj imam neredne M, pa si že dooolgo želiva, ampak sva pač zaradi določenih stvari še odlašala in pazila (čeprav proti koncu vedno manj, zato me je malo "zaskrbelo" kak nič ne rata). No, O test je prejšnja dva dni kazal rahlo črtico in sem pričakovala, da bo danes močnejša - danes pa je več sploh ni blo. Nevem kaj naj si mislim-upam, da bo v naslednjih dnevih. V glavnem, (da ne bom že prvič napisala celega romana): naj bo oktober naš srečen mesec. Aja, ne seznam me lahko dodate za 16.10., če bo kaj drugače javim. Lp, Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 1.10.2010 9:15:57
|
|
|
|
mojamura
|
dan. kako ste kaj moje sotrpinke. včeraj je bil tak čuden dan, sva se z mojim nekaj za brez veze spričkala....a ste že mele kdaj občutek da bi svojega dedca najraje v vrečo zvezale z salotejpom čez usta....no tak sem jaz včeraj mela feeling. no danes je že bolje hehehe. ups and downs hebat ga...tako je življenje
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 1.10.2010 10:51:59
|
|
|
|
dspela
|
cori, jaz sem tudi delala O teste, že trikrat. Prvi( v pon 27.9) je bil negativen, drugi (29.9) rahla druga črtica, tretji( včeraj 30.9) tudi rahla druga črtica. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni. Ali je že bila, ali je ali še bo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 1.10.2010 12:21:16
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
oktober je tu kako nam bo šlo? witch, ti pa res nimaš sreče, sem te že na eni drugi temi spremljala... držim pesti da bo kmalu vse ok. aTri, tudi tudi midva sva prvi krog po ss, pa me tako stiska, kaj če bo spet.... ni fajn.... ampak nam bo ratalo, kaj ne? če ne ta mesec pa drug! čisto vse se zgodi z namenom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 1.10.2010 12:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Dspela: tudi meni prvi dan ni pokazalo nič, naslednja dva rahlo, pol pa spet nič. Bom vidla kaj bo danes, ker sluz je taprava za O. Če je rahla še naj ne bi bilo O. Črtica bi naj bila vsaj enako ali bolj močna - tako meni piše v navodilih. Komaj čakam, da grem iz službe domov, da vidim kaj bo pokazalo,... Lep dan vsem in upam, da se čim prej pojavi kaka rozika. Lp,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 1.10.2010 12:45:35
|
|
|
|
mladika
|
oktober je tu!!!!!! sezona "lova" na je s tem uradno odprta!!! zdej pa čim več lulat punce,sam ne v školjko na testeke mislim in da mi tut kej nalulate!!!Ker zdej se nas je že ful nabralo,jst jih pa želim več kot pol spravit s te teme,če ne že vseh!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?