Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 9:22:29
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Punce,veste kaj sem se pa jaz spomnila...da bom ta čas ko čakam na začela šparat evrčke,da bo pol lažje it u šoping za !!! aha še dobro da sem te zraven vzela, da si videla kako nekaj čisto malenkosti nanese veliko everčkov. Sarika jupi !!!!!!!!!!!! Kako sem vesela, da bom lahko navijala tudi za tebe. No ok, sej vem da dolgo ne bom, ampak komaj čakam, da ti 3.10. čestitam !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 9:25:43
|
|
|
|
lidik
|
na kura jaz. Evo sarika - ti pošiljam obljubljene pikapoke. Pa še par pujskov sem ti zraven pripopala, da bo ja držalo !!!! Oooo kako bom jaz vesela, ko mi boste vse moje tri punce sporočile da ste pluseke zagledale. Witch, mladika in sarika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 9:50:34
|
|
|
|
nati29
|
Sarar, mi hodimo v Kamnik v šolo. Pri nas je ful bolj zadovoljen kot v vrtcu. Kam pa vi hoditev v šolo (sem hotla napisat v vrtec, nisem še čist tega vrtca spravla iz glave). Koliko časa se pa ti trudiš zanosit? Pri meni traja že dve leti z vsemi ss, abrazijami, operacijo pregrade, ... Sem imela letos julija že 3. ss, tako da zdaj imam pa že dosti. Zdaj po dveh M pa bova bolj pridno delala na dojenčku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 10:40:02
|
|
|
|
twetka
|
Dan pupe. Dajte me na sezam za x.10, ker pojma nimam kdaj bo moja M prišla v oktobru če sploh bo. V glavnem gremo v nove boje. Čaka me v petek še en pregled in upam, da bo zame kmalu posijal sonček. Dejte me pod navijačice tudi. Želim vam čimveč pluskov v tem mesecu. l.p
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 11:57:18
|
|
|
|
sarar
|
ojla lidik, punca moja! no, sem vesela da si navijačica, vsekakor vsako navijanje prav pride. upam, da se bomo drug mesec res lahko veselile! hvala za pikapoke, ti jih vračam, da bo nosečnost še naprej potekala tako kot je treba ! zdaj je pa že cajt, da se tudi me preselimo na drugo temo, a ne punce? tak da, lidik ti le navijaj nati, mi pa hodimo v šolo polje v ljubljani... tudi naš škratek je zelo zadovoljen v šoli in niti malo ne pogreša vrtca. veš, saj se tudi jaz še kdaj zmotim pa mu zjutraj vpije-david, hitro pojej, ker bova vrtec zamudila! on se mi pa samo smeji in je modro tiho :) jaz se tudi po moje trudim zanositi cerka 1,5 leta, vmes je malo volje zmanjkalo, pa enkrat je bi ss. pa še kar vmes kaj pride, ampak se ne damo :))) saj drug mesec bo pa konec tega boja, boš videla. se bove skup preselile z ostalimi puncami na drugo temo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 12:37:01
|
|
|
|
lidik
|
o sarika sej navijam. In komaj čakam, da vas bom imela bližje !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 12:54:16
|
|
|
|
dspela
|
cori, kje si naročila te ovul teste 30 kom? Kakšna pa je cena?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 18:43:10
|
|
|
|
nati29
|
Sarar, ja zmenjeno, drugi mesec se seliva na forum junij 2011 . Potem se bova pa čez 7 let pogovarjali, ko bodo otroci šli v prvi razred . Ja, jaz se bom naslednji mesec, takrat bom imela O, kar resno lotila delanja dojenčka. Naš Maj že tako dolgo čaka bratca ali sestrico, jaz pa tudi nisem več rosno mlada. Me v službi že kar v trebuh gledajo, kdaj bo kaj, da mi je že kar nerodno. Tako da se ne morem nič zredit, ne da bi bila kakšna ugibanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 20:52:34
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: mladika Punce,veste kaj sem se pa jaz spomnila...da bom ta čas ko čakam na začela šparat evrčke,da bo pol lažje it u šoping za !!! aha še dobro da sem te zraven vzela, da si videla kako nekaj čisto malenkosti nanese veliko everčkov. Ja to je blo zlo pametno da si me uzela s sabo,ja,me je skor kap,ko sem tuhtala pol kaj se use rabi za naše ,ampak nič hudega,vse bomo priskrbeli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 20.9.2010 21:07:09
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori oooo mladika pozdravljena! Vidim, da ta mesec na seznamčku "zaostajam" za tabo že dober teden . Kako si kaj? Nič hudega,če zaostajaš,sam da dočakaš Jst sem drgače vredu,hvala,lepo pridno pijemo čajčke,jemljemo maco in smo že v akciji !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 9:23:08
|
|
|
|
nati29
|
Oooooooooooooooo, kje je še ta oktober.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 10:07:04
|
|
|
|
petrussa
|
Jst imam pa danes 18. dan ciklusa o O pa še kar ni duha ne sluha... Ovul-teste delam od 10. dneva in niso še nič pokazal (nič ionteresantnega...)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 11:01:09
|
|
|
|
tejchy*
|
punce, kako ste kaj? se po dolgem času spet malo oglašam, čeprav ne pišem tako redno, mislim in bom mislila na vse nas naslednji mesec, da boste, bomo , zagledale . witch - prosim če mi po pošti pošlješ tvoj čudežni napoj ok? no, ta mesec, tudi midva pridno jeva maco, ker pa nevem kdaj imam O, pa tudi nočem nič računat, je treba pridno na 2 dni . kako pa ostale jeste maco? midva vsako jutro, 3 kapsule.. petrussa - na tvojem mestu, bi glede na to da že delaš teste toliko dni, še naprej delala da bi videla če bo sploh prišla, da potem veš na čem si, drugače ne boš prepričana ali je bila O, ali je ni bilo. Vsaj pomoje.. mladika - bomo pa pač borbali naprej, a ne? mah punce, za vse nas se bo enkrat obrnila sreča, in se nam bodo izpolnile želje, res verjamem v to . moraš verjeti, da se lahko sploh zgodi!!! lep dan punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 11:45:59
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrussa Jst imam pa danes 18. dan ciklusa o O pa še kar ni duha ne sluha... Ovul-teste delam od 10. dneva in niso še nič pokazal (nič ionteresantnega...) Takole je bilo pri meni prejšnji mesec... Tako, da bom tudi jaz ta mesec, če bom le pravočasno dobila teste, probala ugotoviti, kdaj sploh je ovulacija. Ponavadi sva malo več od 12.-18. dne v ciklu, samo očitno imam tudi jaz kasneje ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 13:44:09
|
|
|
|
nati29
|
Pri meni se ovulacijski testi niso preveč obnesli. Tisti mesec, ko sem poskusila O ugotoviti s pomočjo testov, mi testi niso pokazali, pa sem zanosila. Tako da najbolj zanesljivo je na dva dni, midva bova tudi ta mesec, če nama bo zneslo. A katera pije krvomočnico? Kakšne so vaše izkušnje? V moji prejšnji nosečnosti mi je z njo uspelo zanosit, ampak sem imela potem ss. Sedaj pa ne vem, ali bi spet pila. Ss sem imela sicer zaradi kromosomske napake, tako da verjetno ni povezano s čajem, ampak vsseno se ne morem odločit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 20:46:35
|
|
|
|
petrussa
|
nati29, upam da se mi ponovi tvoja zgodba... Sva s fantom kar pridna - veselo na dva al pa največ tri dni. Mu pa ne povem rezultatov o-testov, ker je reku da ko bo (če bodo testi sploh pokazali), raje ne ve, da ne bodo preveč živčki delali. On je raje v nevednosti... Bom kar vztrajala z o-testi, čeprou sploh niso poceni (15€ 5 testkov)... Se me pa loteva nek prehlad, tko da upam da mi ne bo to pokvarlo usega skupi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 21:55:41
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Sarar, ja zmenjeno, drugi mesec se seliva na forum junij 2011 . Potem se bova pa čez 7 let pogovarjali, ko bodo otroci šli v prvi razred . Ja, jaz se bom naslednji mesec, takrat bom imela O, kar resno lotila delanja dojenčka. Naš Maj že tako dolgo čaka bratca ali sestrico, jaz pa tudi nisem več rosno mlada. Me v službi že kar v trebuh gledajo, kdaj bo kaj, da mi je že kar nerodno. Tako da se ne morem nič zredit, ne da bi bila kakšna ugibanja. živjo punce! da se še jaz malo oglasim. lede testkov- meni so vedno pokazali ovulacijo, in sicer kasneje kot sem mislila da jo imam. ta mesec je pa očitno sploh ne bom imela, tako da nati, najbrž se boš sama brez mene selilila na junij. brez skrbi, saj boš imela dosti družbe, a ne punce? ta mesec bo veliko pluskov . bom navijala, da bo tvoj otroček dobil družbo sem pa delala 3 dni zapored s temi testki, in danes, ko bi mi moralo pokazati ovulacijo, mi je ni. najbrž zaradi vnetja, ki sem ga opazila danes... sem kar žalostna. A JE MOŽNO, DA ZARADI VNETJA NIMAŠ OVULACIJE? PROSIM, ČE MI LAHK KERA K TO VE ODGOVORI... pa še moj je zbolel zdaj, ko naj bi ovul. bila, tak da mi ta mesec očitno ni namenjen... sem kar malo žalostna . nič, pridne bodite in lahko nočko
< Sporočilo je popravil sarar -- 21.9.2010 21:57:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 21.9.2010 22:05:33
|
|
|
|
mladika
|
Sarika,ne bit žalostna....probaj še naprej delat testke,mogoč bo pa kasnej ovulacija!!ker jst ko sem si merila bt,mi je O zaznalo 11 dan ciklusa,če sem se pa orentirala po bolečini in beljakasti sluzi je bila pa 13-14 dan O in pol nisem več vedela kdo pije in kdo plača sem bla čist zmedena...in sem lepo vse opustila in bt in O teste(so predragi) in z dragijem lepo na dva dni .Ker prejšna dva meseca nisva tolk pogosto,ker je meu norišnico v službi,ko so bli še dopusti in je dam hodu k cota!!Moj je tut neki prehlajen,sam mi2 useeno telovadiva in načeloma vnetja in ovulacija nimata nič skupnega,razen,če imaš vnetje jajčnikov,pol je druga zgodba...
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 22.9.2010 9:48:49
|
|
|
|
nati29
|
Sara, pomoje da je ovulacija ne glede na vnetje, jaz bi na tvojem mestu vprašala dr. Pušenjaka. Lahko pa da imaš kasnejšo ovulacijo, jaz sem bila prav presenečena, ko mi je G na pregledu odkrila jajčno celico in naj bi imela O šele po 18. dnevu ciklusa. Tako da O lahko še pride. Kakšno vnetje pa imaš, če ni skrivnost? Močno drži pesti, da bo naslednji mesec uspelo. Tudi tebi še lahko, hitro se pozdravi, bomo mislili na tebe pa da se tvoj tudi pozdravi. Jaz sem imela tako izkušnjo s testi, da sem tisti ciklus, ko sem delala teste, mi nosi nič pokazal, pa sem zanosila, to se mi je dvakrat zgodilo. Tako da oktobra jih mogoče tudi nabavim, če mi prinašajo srečo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 22.9.2010 9:50:27
|
|
|
|
nati29
|
Petrussa, ja vso srečo in kar pridno naprej. Je pa res včasih težko tisto O spravit iz glave, tudi meni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 22.9.2010 12:37:11
|
|
|
|
vilincek
|
Kot jaz vem je takole: ce je ovulacijski test pozitiven, potem bo do ovulacije prislo v roku 24-48 ur. test ti zato vedno pokaze zgolj pred ovulacijo, kasneje pa ne. Sicer enim merjenje pomaga. Jaz sem tudi to probala, ampak je bilo potem samo obremenjujoce, da takrat morva telovadit. Najbolje je, ce se naucis prepoznavat telesne znake in se prepustis uzitkom. Zgodi se namrec lahko, da en mesec sploh nimas ovulacije. Vzroki so lahko razlicni. Lahko pa dozorita dva jajceca, vsak iz razlicnega jajcevoda. Lahko imas en mesec tako, drugi tako. Zensko telo je vcasih res cuden stvor in vsaka od nas drugace reagira. Pa srecno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 23.9.2010 9:18:09
|
|
|
|
aTri
|
Pozdravljene Ali se vam lahko pridružim Jaz moje tečke ne pričakujem 25.10 in resnično upam, da je ne bo Tole bo moj prvi krog po dveh SS-jih. Sem pa po drugem SS-ju kar nekaj časa oklevala in niti se nisem upala biti noseča, ker me je vedno spremljal občutek, kaj pa če bo spet šlo vse narobe.....Sedaj ko pa sem se znebila strahu pa sva se z mojim odločila, da greva v nove boje. Vsem vam pa želim za v mesecu Oktobru zagledate . Srečno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 23.9.2010 11:25:34
|
|
|
|
lidik
|
hej mladika, sarika, kako sta? sarika ja sej vem, imam slabo vest, ker ti nisem še odpisala - obljubim da si danes vzamem čas in napišem !!!! Naj vama obema nekaj povem - od danes imamo končno posteljco in previjalno doma. Mladika, a veš kaj to pomeni? Hi hi hi,... da bo treba po jogi, po tiste igračke za nad posteljco in pa spet še po eno blazino za previjalno. Ker je ni zraven, sem jaz narobe gledala. Tam namreč samo piše katera paše gor, ne pa da je zraven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?