|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
29.1.2011 20:43:37   
kamelija
Dober večer! Tudi jaz sem se nasmejala vragolijam tvojegauser posted image Žabica13. Zdaj se vse tako hitro dogaja. Vsak dan kaj novega!

Vse tiste, ki si črpate mleko - pridne! Medve se sicer dojive ampak ko je bilo treba kam iti je bila črpalka v igri in je kar utrujajoče. Priporočam pa da čimdalj vztrajate zaradi protiteles, ki jih vsebuje materino mleko. Vsaj dokler ne mine sezona viroz in prehladov.

GH pri nas tudi kar gre, je pa zaenkrat zelo občutljiva na surovo sadje, jo je grozno napenjalo.
Tako da jabolko še prekuhavam in potem dodam še malo riževe kašice, spasiram in je ful okusno.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
29.1.2011 21:11:50   
žabica13
IZVIRNO SPOROČILO: kamelija

Tako da jabolko še prekuhavam in potem dodam še malo riževe kašice, spasiram in je ful okusno.

Kamelija hvala za idejo, moram probat!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
29.1.2011 21:20:39   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Patronažna - jaz sem jo sama poklicala, ko je že dopolnil 4. mesece in preden smo začeli z žličko jest.

K nam je patronažna tudi prišla pri 4,5 mesecih. Smo se že septembra dogovorili. Je malo razložila in prinesla eno knjižico. In rekla naj nič ne hitimo.

Novi okusi - zdaj pozimi itak ni neke strašne izbire, na začetku sva res gledala da sva nekaj dni zapored jedla npr. samo korenček, nato krompir, .... zdaj mu za dopoldansko malico dam kar imam primernega, zvečer pa obvezno kašico. Me pa zanima kako naredite ve jabolko? Jaz ga skuham in zmučkam, samo je dosti brez okusa vse skupaj.

Naš je nor na jabolko in na hruško. Samo skukam in "speštam" z vilico. Kašice še sedaj nismo probali, čeprav jo imam že dolgo doma. Včeraj in danes pa je jedel grah s krompirjem, ki mu je tudi všeč. (naš bio grah in krompir user posted image ) Cvetače in brokulija pa ne mara. user posted image

Nadaljevalno mleko - kdaj boste začele dajati nadaljevalno mleko, takoj ko bodo 6. mesecev, ali malo kasneje? Boste na istih proizvajalcih ostale kot doslej?

Naš ima Novalac1 še za dober teden. Takrat bo star pol leta in 1 teden. Zaćeli bomo z Novalac2. Upam, da je kaj cenejši. Čeprav je italijanska cena kar ok. user posted image

Lenny, ursah, kai in vse tiste mamice ki tudi črpate mleko - do kdaj ga imate namen si črpat? Mi2 imava za cca. en obrok in pol na dan, zaenkrat si še črpam....

Jaz sem (na žalost) nehala s črpanjem kakšen mesec nazaj, ko je bilo mleka res že minimalno...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.1.2011 21:21:08   
ursah
Žabica13: jaz sem si nehala črpat mleko 2 tedna nazaj. Sem si mislila še nekaj časa (dokler GH ne zalaufa čez dan), ampak ga mala enostavno ni marala več, kljub lakoti. In ko sem 2x zlila stran celo flaško mojega (me je prav srce bolelo zaradi take škode...), in namešala aptamil ki je šel pa lepo v promet, sem se odločila, da neham. Že pred tem smo se nekaj časa matrali z mojim, ampak te 2 flaške sta bili pika na i odločitvi. In sem nehala, ene 2x sem si še malo, da sem sprostila napetost (minilo cca 1 dan vmes), potem pa nič več. Samo je tole prenehanje pa tudi zoprno - nekoliko boleče, vsaj zame. Ampak, po drugi strani, imam najmanj 1,5 ure na dan več user posted image .

Kdaj boste pa ostale nehale?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.1.2011 9:04:44   
FirstTimeMummy
Dobro jutro vsem mamicam!

Že doooooolgo se nisem nič oglasila, se mi zdi, da dnevi tako hitro mimo grejo...user posted image
Moj user posted image je že od decembra na bolniški zaradi poškodbe - imamo skupno porodniško, heheuser posted image

GH- naš piščanček pridno poje vse, kar mju mamica skuhauser posted image user posted image user posted image Začela sva s korenčkom, nadaljevala z bučkami, krompirjem, kolerabo, jabolko in banano. Danes boza kosilo prvič krompir s cvetačo, bomo videli, kako bo.. Drugače pa je naš user posted image pravi 'odrasel gospod' - raje kot bananino kašo ima CELO BANANO! Odločil se je, da bo jedel na enak način kot vsi mi, zato se začne tresti, ko me vidi z banano in moram afkors delit z njimuser posted image Papca jo pa tako, da si da celo v usta in jo počasi topi, kar ne morem verjet, kakšne že delauser posted image

Prekuhavanje vode- jaz mu bom prekuhavala vsaj do enega leta, ker je baje to najboljše nvarovalo proti ledvičnim in drugim kamnom..

Steriliziranje flašk, dud...- Kupila sem si mikrovalovni sterilizator in vsak dan zjutraj in še 1krat popoldne steriliziram vse dude, flaške, žličke in njegovo posodico(to samo enkrat). Verjetno škodit ne more, meni pa ni problem, zato je tako že od začetka. Se mi zdi, da je itak vsepovsod dovolj bakterij, zato mu vsaj to 'prišparam'user posted image

Tečaj plavanja- Mi2 greva tudi v Atlantis!!! Samo sem naju prijavila v skupino ob 17h, ampak smo 14. po vrsti, v skupini jih je pa max 13 - tako da čakamo, če bo kdo odpovedal, drugače se pa zna zgoditi, da se srečamo ob 12h, jeeeuser posted image

Nadaljevalno mleko- jaz mu bom po dopolnjenih 6.mesecih še kakšna 2,3 tedne dajala 1ko, potem pa naprej 2ko iste znamke(Novalac).

Jabolko-baje kuhat ni ravno priporočljivo, ker s tem odstranimo vse vitamine. Samo olupit in naribat pa je!

Kašljanje kot 'izsiljevanje'-haha, očitno so vsi 5mesečniki isti, naš počenja iste stvari in od dveh prijateljic, ki imajo isto stare otroke, prav tako. Res so hecniuser posted image

Drugače pa smo v polni pripravljenosti na selitev, ki bo konec februarja in že KOMAJ ČAKAAAAM! Trenutno smo namreč v garsonjeri in verjetno si lahko predstavljate, kako zgledajo naši dnevni počitki - vsakih par ur po par minut, ker se user posted image zbudi takoj, ko se človeč premakne iz mesta. Tako da bo super, ko bo po novem imel svojo sobico in na splošno več prostora za vse: raziskovanje, plazenje, igranje... Mami bo pa lahko čez dan kdaj pa kdaj pospravljala, ko bo dete spalouser posted image Najbolj od vsega si pa želim zvečer v postelji brat knjigo, kar zadnjih 5 mesecev ni prišlo v poštev, hehe. Enostavne želje, ne?user posted image

Lepo se imejte pa se tipkamo!
Lep dan vsem!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.1.2011 9:27:02   
lumpa6
oj
se me še spomnite, sem vas morala malo pridt pogledat, lepo napredujete, prau zanimivo vas je brati 

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.1.2011 20:08:40   
žabica13
FTM čestitke za stanovanje. To pa verjemem da je tesno v garsonjeri z malim user posted image  ki bi raziskoval svet.

Ursah - jaz sem že pošteno naveličana tega črpanja, ampak bom še malo vztrajala, recimo, še mesec, dva do pomladi - če bo seveda za vsaj 1 obrok. Si pa črpam 3 do max. 4x na dan, ker več mi časovno enostavno ne znese, David skoraj nič ne spi čez dan in že tako nič ne naredim, zraven pa protestira če črpam, ker hoče dobit pumpico od črpalke. Ja, mamo tudi že take...je mali ma točno si zapiči v to malo glavco kaj hoče in vztraja - dokler ne dobi user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.1.2011 21:00:13   
barbet
Ojla mamice!

Naša user posted image se pa od petka obrača na trebuh user posted image user posted image user posted image Samo zdaj je pa pozabila, kako se pride na hrbetuser posted image - no ja, saj prej ji je tudi bolj ratalo kot kaj drugega.
Tinky - še enkrat hvala za vaje - je koristilo (da človek vsaj ve, kako ji prav pokazat)
Žabica 13 in ostale s črpalkami - si predstavljam, da se vam ne da več črpat. Jaz si zdaj, ko kak obrok ne poje vsega načrpam za večerni riž in vsakič pomislim na vas, ki to delate vsak dan - oh jao, sem prav srečna, da mi ni treba.

Naša je prava čveka - je mož danes naznanil, da bo gotovo jezikava. Če je kak dan bolj tiho, gotovo naslednji dan nadoknadi dvojnouser posted image

Sem pa danes čist neprespana - predvčerajšnjim sva dolgo v noč s prijateljico viseli na skypu, včeraj smo se pa zakasnili na žurki in mala ni dobila večernega riža in je mela drugačen ritem in user posted image sem jaz po dojenju od 4 do mal pred 6 gledala v luft in ne mogla spatuser posted image user posted image user posted image . Pa to se mi prej ni dogajalo, zdaj pa že ene 3x.

Sicer pa je našauser posted image trenutno prav pridna - se že precej sama zaposli čez dan, če se pa igraš z njo je pa itak čist navdušena ... hb pa ni neki zasvojenec z biti v naročjuuser posted image Upam, da jo kaj ne zasukauser posted image

Še to - naša ima zadnje čase neke čudne zvoke - kot bi se napenjala - sem 2x mislila, da serje, ampak sva z user posted image ugotovila, da ima to "novo modo". Prav smešna je.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
31.1.2011 10:50:16   
ursah
Oj, še nekaj me zanima, kako gre pri vas: kolikokrat se zbujajo za jest ponoči, kolikokrat jejo? Naša je stara 5mesecev in 1 teden, pa običajno je med 2h in 3h ponoči (spat gre ob 20h), nato pa ji zjutraj kar dam še med 5h in 6h, da potem zaspi še do 7.30h, če je vse po sreči. Se pa zadnje čase zbuja tudi za 3x za jest, in to kljub temu, da ji zvečer damo mleko z riževo kašico po flaški. Čeprav nisem prepričana, da je to res zaradi lakote, bom ji probala dat vodo ali čaj izven "rednega" nočnega obroka...
Sprašujem zato, ker pogosto pravijo/piše, da naj otrok od cca 4 meseca dalje se počasi več ne zbujal ponoči za jest, pa me zanima, kako je to "v realnosti" user posted image ?

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
31.1.2011 11:39:30   
žabica13
Zbujanje ponoči - ponavadi gremo spat okrog 19-20, in se zbudimo nekje ob 2h, nato pa spi do nekje 6.30-7. Danes smo imeli pa porazno noč. Ker je zaspal na zakonski postelji sem ga morala ob 23 ko je moj se začuda (za njega tako zgodaj) spravit spat hotel dat v posteljico. In itak se je dete vmes zbudilo. Potem sva se še previla, naredila flaško....in se spet uspavala zraven mene, Ko je zaspal me je čakalo še črpanje mleka, samo kaj je je blo treba piščeka rej še v posteljico dat, ker če me ni zraven se ga ne upam na zakonski puščat, smrčeč ati zraven pa ni glih v pomoč. In ja, mali se je zbudil, sva probala se še ene pol ure uspavat, samo je očitno uštekal da če zaspi, bo šel iz zakonske postelje...in ni in ni zaspal. Ob 1.30 sem se naveličala in sem ga s sabo v dnevno nesla da sva mleko sčrpala, je bil zaspan kop zmaj, samo zaspat pa ni mogel. Sva tako čukirala (z vmesnim jokom) do cca. 3-eh user posted image . Ob 6 sva pa spet jedla. Tako da sem prav fajn nesprespana danes. Aja, pa ponoči mi še iz bogvekakšnega razloga ni hotelo mleko tečt, sem ene 20 min. črpala, pa ni bilo skoraj nič, zjutraj pa zatrdlina, sem se že ustrašila da bom mastitis fasala, pa sem k sreči zjutraj lahko lepo načrpala.

Ali niso danes sonček napovedovali?

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
31.1.2011 11:44:38   
miska333
ah mi se že ene tri tedne zbujamo stokrat na noč...no, gre spat ob 8h, če ma dobro noč spi do ene 12h, ko se prvič zbudi. Pol okrog 2h in pol noče nazaj zaspa, ala se pa zbuja na 10 min. Na koncu jo strpam v mojo postlo in spimo do ene 7h. S tem, da jo okroh 5h v spanju podojim (se mi zdi )user posted image . Mah ne vem. Jst sm krivila zobke in so bli res. Zdaj so že zunaj pa se še nadaljuje...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
31.1.2011 22:32:38   
Aisha86
Ojla punce!

Evo, da še jst poročam kako smo in kaj počnemo.
Trenutno smo v fazi "puzanja"...tamali leze ko navit, je ni prepreke. Puza se pa tako ko vojaki (roka pred roko in z nogicami se odriva, na vse štiri še ne gre). Je hiter da ga komi ulovim k mi skos pod mizo leze. user posted image

GH - začela sem pri 5m...najprej s korenčkom potem bučke, krompir, brokoli, cvetača...na začetku sm vse po 1 teden predn sm prešaltala na drugo zelenjavo, zdej pa mešam, packam, miksam (no, to bl malo, več al manj vse z vilcami speštam) vse kar mi pride pod roko. Dopoldne mu dam sadje (banano, hruško, jabolko, slive...). Mu vse prekuham, sam si morm kupt uno "mrežo", da bom prekuhala na sopari, ker mi mama skos teži, da se vsi vitamini uničjo ker mu kuham v vodi. user posted image Ker ima več al manj vse rad in tudi ful poje- nadomestiva en obrok dopoldne (sadje) in en popoldne (zelenjava)...

Nadaljevalno mleko - na dvojko bom prešaltala ko mi poidejo zaloge enke user posted image . Mislm, da bo lih 6m star tax. Da bi pa zamenjala proizvajalca se mi pa ne zdi smiselno.

patronažna tudi k nam ne pride...mi je sam eno knjižico o uvajanju GH pustila na začetku. Ma je niti ne rabm, ker mi daje sam butaste nasvete!? user posted image Če mi kej ne bo jasno, bom že vas tle na RR prašala. user posted image

prekuhavanje vode - jo prekuhavam in jo tud še bom...

steriliziranje flašk, dud - joj nevem al sem edina al ne ma jst jih prekuham sam kadar jih na novo uporabim. Na začetku kšne dva mesc sm jih, pol sm pa brala po forumih, da v enem normalno-čistem gospod. ni potrebe po prekuhavanju po vsaki uporabi. Mal bacilov pa tud more dobit, da bo kej odporen. user posted image Lepo s ščetko in pod vročo vodo splahnem in to je to.

Hranjenje ponoči - ob 21,30h ga damo spat, zbudi se okoli 6h, ga nahranim in odspi potem še kšne dve urci. Mu pa zvečer zmeri dam kašico po flaški.

Čez dan mi spi tko ene 3x po urco, včasih tud po dve urci.

Aja, tudi mi načrtujemo ta teden it mal na bazen. Če bi živela v kšni LJ al pa na Obali bi tud jst obiskovala te "čofotalne" tečaje za dojenčke, sam kaj k te možnosti nimam, cjazt nekam daleč se mi pa tud ne da.

Joj en veeeeliiiikuser posted image vsem tistim ki še zmeri trpiste za mastitisom...Mislm, da ga ne bom pozabla do konc lajfa! Mati moja kolk to boli!!! user posted image user posted image user posted image

Grem zdej jst naprej po netu brskat za novim vozičkom. Sm dokaj zadovoljna s tem k ga mam zdej, sam nevem zakaj hočm točno tacga k sm si ga zamisnla pred enim mescom...kr neki se preseravam. user posted image user posted image

Pozdravček vseeem!!!user posted image

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.2.2011 20:39:42   
kai1
ojla,
Se vam javljam pod olgem času.
Manca je prebolela bronhitis. Sedaj čakava na toplejše vreme, da bova lahko šli ven. Sva namreč že 3 tedne notri zaradi pljuč.
Hodiva na FTH, saj jo še vedno malo zateguje in se obrača samo na eno stran, ampak napredujemo.
GH- sva začeli poskušati pri 4m, sedaj pa že nadomesti en obrok, zelenjavo. Nad sadjem ni ravno navdušena. Imam, pa en problem. Že kar nekaj časa zavrača hrano dopoldne.user posted image   Ponoči je 1-2x, potem pa vse do 12h nebi in noče hrane. Vse spluva ven oz. tiši ustka takos kupaj, da ni možnosti, da bi kaj zašlo noter. A ima katera kaj izkušenj s to težavo?
Poje pa tudi sicer malo, na obrok cca 120ml.

Črpam si pa še mleko 2x na dan. Mislim, da bom počasi zaključila, saj je sedaj komaj za en obrok.
Čez dan bolj malo spi, še najraje v vozičku ali pa v ležalniku, v kuhinji ob prižgani napiuser posted image

Se še tipkamo
lepo se imejte

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.2.2011 22:03:37   
barbet
kai1user posted image user posted image za Manco. Naša le 1x ni jedla dopoldne - v petek, ko sem jaz morala po bone v City park in sem hotela podojit pa it ... mami misli si. Ni jedla od pol 7h do pol 1huser posted image Pa je bla drugač kot ponavadi razpoložena. Našo je to potem miniluser posted image

aisha86 - kateri voziček pa maš in katerega hočeš. Jaz se še vedno odločam med guinny zappom in fit Light Blue spring Baby Welt, ki je zdaj v bc pocenen.

žabica13 - jao, user posted image pa taka noč. Našo user posted image pa hb rada spi v svoji posteljici.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.2.2011 0:03:33   
Aisha86
Oj!
Imam Baby-boom štirikolesnika, pred kratkim sem v dnevni akciji BC za 104€ kupla Moon Kiss+ lih take barve k ga ti gledaš-kot marelo. Sem super super zadovoljna, sploh ker ima enojni ročaj in je štirikolesnik. user posted image

Želim si pa zamenjat BabyBooma z Quinny Buzzom...sam ne vem kako bo, ker imam potem tisoč in en problem (lupinca k mi je super paše sam na BB,... ipd.)

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.2.2011 0:11:13   
Aisha86
Joj še to...ma kaj se odločaš med Quinny Xtra Zappom al sam Zappom? Ker Xtra Zapp je reeees super voziček! O tem kako na majhno se zloži da niti ne govorim!user posted image Je pa cena zato tud extra. user posted image Jst bi tega kupla, če nebi 5min pred polnočjo, k se menjajo akcije, naletela na Moon Kiss+.
Kar se pa tiče Zapp-a je pa zame kr neki. Nevem kaj bi počela z vozičkom, če mu niti naklona hrbtišča ne morem poležat, pa še drag je isto k Xtra Zapp!?? user posted image Zato verjetno jih je cela Bolha polna...

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.2.2011 9:02:43   
kai1
Zappa jaz osebno odsvetujem. Smo ga dobili za darilo pri prvem otroku. Pomanjklivosti; ni naklona , nestabilen, ni košare, nič ne moreš obesit gor, kako iz trgovine. Enx mi je mali splezal gor, ko nisem videla in mami, mami, glejme. Stal je v vozičku in se naslanjal na hrbtni del. Videla sem še samo kako voziček pada in HB je mali stal cel, z vsemi zobmi in celo glavo. Toplo ga odsvetujem. Edina prednost je, da se zloži na minimum, kar pa mislim, da je sigurno na trgu še kak tak voz.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.2.2011 10:01:05   
miska333
Marela Mi smo kupili McLaren Triumph, rabljenega pol leta (še z garancijo) z 100 eur. Upam, da se obnese user posted image
Koliko obrokov goste hrane imajo že vaši user posted image ?a

< Sporočilo je popravil miska333 -- 2.2.2011 10:04:49 >

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.2.2011 10:11:08   
miska08
Pozdravljene mamice!
Joj, kako ste pridne, da zraven user posted image  uspete klepetat... Jaz sem verjetno ena izmed mnogih, ki vas redno bere, napisala pa že verjetno od rojstva nič, čeprav je naš Erik takooo priden fant.  Pravzaprav tako pridno pišete nasvete in vse, da niti ne rabim spraševat...user posted image
Trenutno imate debato o vozičkih... Jaz sem že tudi nabavla drugega, baby welt-a in sem super zadovoljna. Trenutno je v uporabi samo po hiši, v njem je, spi, se igra... V glavnem same pohvale temu vozičku, tako da ga toplo priporočam. Sem se tudi odločala med Zapp-om. Aja, imam pa 4 kolesnika, mislim da je model moon fit in je dosti bolj stabilen od trikolesnika.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.2.2011 16:08:50   
Aisha86
^^
BabyWelt - MOON KISS je štirikolesnik, MOON FIT pa trokolesnik. No jst mam prvega, in ga res ne morem prehvalt kolk mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

Sicer se pa podpišem pod KAI1! Aja pa še to Zapp in Zapp Xtra je praktično ista cena?!? 

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.2.2011 23:16:23   
ursah
Iz radovednosti (in nevednosti user posted image ): zakaj pa vas toliko kupuje nove vozičke? A kupujete športne vozičke ali kako?

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.2.2011 7:18:43   
miska333
Mi smo kupili voziček marelo, ker jo rabimo za na letalo. No, pa tudi za na morje bo praktična! Komaj čakam poletje user posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.2.2011 21:28:11   
nimanorwen
Ojla punce.

se že kr neki časa nism javla. kje mam pa cajt. me okupira user posted image , mož pa še za učit se mam (spet)user posted image pa še uvajanje v službo, k jo nastopim oktobra mam, tk da je res prou pestro.
drgač je pa moja punčka bolna ... reakcija na cepljenje+prehlad+zobki, vse hkratiuser posted image in se mi revčka tuk smili, k je čist apatična, pa tak zadet obrazk ma ... sm smeje se pa še zmer. lubica. prej sm jo gledala, k se je zbujala, ma sm dobila tak naval ljubezni al kk bi rekla, da sm kr solzna ratalauser posted image user posted image  drugač smo pa super. planiramo en mini dopustek sred marca in sicer v enmu hotelu v umagu (k ma tuš akcijouser posted image ) skp še z enim parom, k ma tut mejhno punčko. tk da bo suuuperuser posted image pa še tamala bo lhk plavala v bazenu, k obožuje čofotat. aja še to nej povem, da sm fuul zadovoljna s kozmetiko just - tamalo sm samo enkat namazala s kremo iz materine dušice in že fuuul manj kašla. pa še tiste zeliščne kaplce v vrelo vodo nakaplam, dam šalčko na radiator in se je ful puca sprot - pa men in mojmu tutuser posted image
vozički - bom mogla kupt marelco ja, ker ma najin megan sicer ogrooomn prtlažnik, samo ful mejhno loputo za odpretuser posted image bom pa najbrž kupila tegale

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189394, ga bom mela kr skus v avtu.
GH: dopoldne en obrok nadomestim (zelenjava), pop ji dam mal jabučka/banane +mleko, zvečer pa kašico+mleko. grem pa počas, se mi ne mudi.
steriliziranje: nism neki ful vestna ... flaško sterilizeram enkat tedensko, drgač jo samo z vrelo vodo umivam ... dude pa ene 2x na tedn ... tut krožničke in žličke samo z vročo vodo umijem in to je to.
nadaljevalno mleko - mi je za 2 škatli sfalil enke, samo ne grem nč v lj, tako da sm ji že kr zdej v zadno škatlo enke delala pol pol z dvojko in je čist ok vse. bom pa ostala pr babylove.
spanje - spi celo noč, že od rojstva skoruser posted image
igranje - fulllllll je aktivna, ne vem, po kom?user posted image user posted image bo telovadka zgledauser posted image zamoti se pa skor nč ne sama, ji dolgčas rata ... samo bo treba neki uštimat, ker nočem, da je pol samo od naju "odvisna", da bi jo blu treba skus animirat, se mi zdi, da dolgoročno to ni ok. k bo sama sedela, jo bom na stajco začela navajat, da bom pol, k bo hodila, v miru lahko skuhala/šla na wc, ker je čist zravn hiše cesta ...
žabica13 - svaka ti čast s črpanjem!!!user posted image user posted image user posted image mi je pa zanimiv, da jest npr. si že dobra 2 mesca ne črpam več, ampak mam kr še zmer ene o,10 mleka v joških vsak večeruser posted image
FTM - SUPER ZA SELITEVuser posted image user posted image user posted image user posted image

to je to v grobem ... grem se umit, pol pa moj s šihta pride, da se mou pocrklavauser posted image user posted image  lepo se mejte!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.2.2011 21:28:34   
nimanorwen
ne morm vrjet, ni me vrgl vn in objavlo v prvouser posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.2.2011 1:18:34   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: miska333

Mi smo kupili voziček marelo, ker jo rabimo za na letalo. No, pa tudi za na morje bo praktična! Komaj čakam poletje user posted image

miska333 - kam pa greste z avionom in kdaj? Mal sem "ferbec", ker bi mi tudi kam šli user posted image  

Sicer je pa mene tudi zanimalo zakaj kupujete nove vozičke user posted image user posted image   Mi bomo kar ostali pri naših dveh (podarjenim) quinny, končno včeraj prešli na športni del. Je pa voziček res "robusten", ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Pravijo. Pa še med modro in rdečo barvo lahko izbiramo.
Sem pa kupila že pred meseci eno marelo na akciji v BC za 26 eur. user posted image  

nimanorwen - a boš s študijem že zaključila, da greš v službo? Kaj boš pa delala?
Ampak koliko je pa Zoja gibčna, kaj takega pa še nisem videla za tako starost!!! Vse čestitke.

Poročilo s pregleda: danes smo opravili že zadnje cepljenje, user posted image  je velik 67 in težek 8.200. Smo se pa ful zamudili, nisem vedela, da vzamejo kri, urin, pa da se malo več posvetijo pri 6 mesecih.
Naš se še nič sam ne obrača, so rekli, da ni nič narobe, da naj ga pa kar dajemo čimveč sedet in da naj potem pobira stvari s tal in se bo tako začel tudi obračati.

Lahko noč in lep vikend!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?