|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
26.1.2011 20:08:16   
Lenny1
žabica13 - zdaj smo pa tudi našega user posted image  prijavili v Atlantis. user posted image  Začnemo 14. februarja ob 12h. Ali imate mogoče tudi vi isti termin?

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.1.2011 20:40:50   
žabica13
lenny1 to sem pa zelo vesela user posted image user posted image user posted image  imava isti termin, torej se bova najkasneje takrat spoznale (oz. se spoznamo), za ohladitev po kopanju pred odhodom iz atlantisa pa lahko spijeva kakšno kavico!

drugače pa je naš mišek danes pogruntal besede oz. ker jimk pomena še ne ve bolj zloge mamamam in baba. Mami je navdušena user posted image  pa iz hrbta na trebušček se je začel veselo obračat, pri previjanju je ko živo sreb ro, mu hočem dat pleničko, pa evo ga...je že na trebuščku user posted image  sem ga pa danes pustila za 2 urti pri atiju, ker sem se odločila da je fajn za vse da ga cca. 1x na teden za kake 2 uri pustim samega pri njemu in grem jaz sama kam., Sem mu morala v BC po spalno vrečo, ker kovtrček je začel stran letet in potem jaz ne morem spat. Pa v mullerja sem skočila po pleničke in še hoferja. Naslednjič moram še kavico si privoščit user posted image  No, ko pa pridem domov, mali je sicer spal atiju v naročju, in še v spanju hlipal, bil je ves pikast po obrazu (ko fajn joka pikast postane)...pa ati pove da ni nič jest hotel, pa sitnaril...no, pa je že na 1 meter bilo jasno kaj pobiču fali. Je bila plenička čisto polna, ati pa ni zavohal nič...je pa vsaj videl da ni le vse samo igra in uživanje z user posted image .

Moram bit bolj kratka ker me čaka en dizastr v kuhinji, dokler se mi še kaj da....

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.1.2011 22:32:55   
ursah
Ah, sem dobila we are sorry, pa nisem kopirala in back ne dela user posted image . Sedaj se mi ne da še 1x pisat, bom jutri...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.1.2011 18:37:02   
dreamy.
Čer
plavanje mi smo se tud prjavili na 14.februarja..pol bomo skupi trije avgustovčkiuser posted image

Naš pa dobiva alergijo al neki po kašici se mi zdi..po bradici rata ful rdeč in to zdele že drugi dan..bomo vidl jutr k bomo kašico dal nastran..

tekočina..zanima me, tiste k dodajate tekočino kaj dodajate..al samo vodo, kakšne čajčke..pa kdaj ste začele..k bom počas tud jst začela..

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.1.2011 19:21:57   
kamelija
Jaz ji skuham otroški čaj (že narejen v vrečkah iz komarčka, kumine, kamilice) nič sladkan. Vode zaenkrat še ne ponujam, to bova poleti ko bo vroče.

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.1.2011 19:30:12   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: kamelija

Jaz ji skuham otroški čaj (že narejen v vrečkah iz komarčka, kumine, kamilice) nič sladkan. Vode zaenkrat še ne ponujam, to bova poleti ko bo vroče.

Enako. Drugače pa vodo. Ali katera ve , če jo je še treba prekuhavat ali je to potrebno samo za novorojenčke? Sem ji pa dala par dni zapored ob gosti hrani korenčkov sok (Hipp), malo zmešan z vodo in ji je bil všeč.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.1.2011 20:36:49   
Lenny1
žabica13 in Dreamy - ja super za Atlantis, komaj čakam!!!

dodajanje tekočine - ne vem kaj naj našemu user posted image   "ponudim". Dva čaja sem mu dala, pa sok od jabolka in hruške, ki ostane po kuhanju, pa nič od tega ne mara.??? Kakšen nasvet??

obrazec za vpis v vrtec - ali katera ve, če so že objavljeni obrazci za 2011/12 in kje? Jaz sem gledala na strani Andresen LJ Šiška, pa je samo za 2010.

Lep večer!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.1.2011 21:01:35   
miska333

Lenny1:
Moja prjateljica ma 9 mesečnico, ki še zdaj noče nič pit. TAko, da je rekla, da ji med hranjenjem uturi mal vode po žlički. Če bi bil žejen, bi pomojem pil.

Gre katera na Dif marca plavati?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.1.2011 21:08:43   
žabica13
dreamy super da boš tudi ti, bomo prava skupina delfinčkov user posted image user posted image user posted image  jaz tudi komaj čakam!

tekočina - mi mamo tudi problem, ker nič noče pit. Čajčke smo do zdaj 3 različne probali, pa mu noben ni všeč. No nekaj mu je všeč. En promocijski paket od fructala sem dobila zadnjič, in so bili noter tudi frutki - sokci za po 4. mesecu. Višnje in jabolka ni želel piti, breskovega je pa zmazal. Tudi jaz zdaj študiram kaj naj - ali naj mu ta breskov sok s prekuhano vodo redčim, ker mi ni ravno želja da se preveč na sladke okuse navadi. Sem mu pa danes zvečer po riževi kašici naredila še 100 ml mleka, s tem da sem dala le 2 merici in pol mleka noter (1 merica na 30 ml drugače) , da je bilo bolj redko mleko.

voda - jaz jo še vedno prekuhavam

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.1.2011 10:52:18   
biba_leze*
Dan,

sem od zdravnika. Joj ej spet se mi je ponovilo vnetje na levi dojki. Pa to ni res ej. user posted image Zdaj je blo že en lep cajt vse vredu, zdaj pa spet. Uffaa. Ma jst ne vem sploh zakaj se mi to skoz ponavlja. A ima še katera, ki si crpa take probleme?

Tekočina - moja tud noče ne vem koliko pit. Sem opazla pa da če ji dam po žlički kar spije, sicer pa ne. Ji pa kuham domače čajčke. Tud jaz ji še vedno prekuhavam vodo; men so rekli da do enega leta naj bi jo.

Steriliziranje - kako pa je kaj s steriliziranjem posodic in žličk? A to je treba tudi sterilizirat vsakič?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.1.2011 11:22:33   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: biba_leze*

Steriliziranje - kako pa je kaj s steriliziranjem posodic in žličk? A to je treba tudi sterilizirat vsakič?

Mi steriliziramo samo flaške in dude. Posodice in žličke pa samo dobro peremo. 

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
28.1.2011 11:47:03   
Masha_M
Hej mame delfinke! user posted image

Moja kolegica je začela izdelovati slinčke-rutke za naše male zaklade.user posted image Zgoraj imajo blago, spodaj flis, tako da fino vpijajo slino, jih hkrati malo grejejo v vrat in so še modni dodatek zraven. Poglejte si njen profil na FBju - Tiko Rutke - in jo dodajte če vas zadeva zanima. Zaenkrat so Tiko Rutke še oseba oz. prijatelj, kmalu pa bo to klasičen page za podjetja oz. biznise. user posted image Jaz jih imam za malega precej doma in z njimi zgled pravi frajer. user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.1.2011 11:50:58   
barbet
Ojla čvekice!
Komaj čakam, da dobim nov računalnik ali pa polnilec za prenosnik, ker to je čist grozn, ko me nenehno ven meče in pol se raje štulim na moževega :)
Plavanje - jaz nameravam na dif, se pa še nisem prijavila. Moram pa kmal, ker čist uživa v čofotanju. Miska333 - kdaj pa greš ti?

GH in pitje - naša se še polno doji in je še na začetku z gh. Zvčer ji že 14 dni dajem riževo kašico in je bolje s spanjemuser posted image
Sicer pa je jedla le korenček in kolerabo in ji je oboje všeč. Pit ji tudi ne dajem skoraj nič - hb pa ji je zaenkrat všeč voda in čaj (baby ali komarček).
Prekuhavanje - jaz vodo tudi še prekuham. Sam pomoje je ne bom čist do enega letauser posted image

Sterilizacija - jaz delam enako kot Lenny (dobr operem, kadar si pa črpam, pa tisto prekuham)
Vrtec - naj bi bili vppisi marca. Obrazcev za letos tudi jaz še nisem zasledila (čeprav bova midva najbrž kar varstvo našla, vsaj upava, da se bo izšlo, ker nama ni za dajat jo že zdaj v vrtec)

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.1.2011 14:01:27   
Zoya27
lep pozdrav avgustovke...je minilo že kr nekaj časa od zadnjega javljanjauser posted image

GH: midva sva praktično še čisto na začetku, je probal do sedaj jabolko, korenček in bučko, ter malo otroškega riža (od HOLLE, se mi zdijo super produkti). za pit pa samo par žličk vode. drugače pa se še dojima. nekako se nama nikamor ne mudi user posted image

prekuhavanje in sterilizacija: vodo prekuhavam in jo bom še kr nekaj časa. prekuham mu tudi dudo (ma ne čisto vsakič!), krožnik in žličko pa umijem v pomivalnem stroju in dobro obrišem
se mi ne zdi nekaj smiselno nekaj preveč komplicirat, ker konec koncev sedaj preživi večino časa na tleh (se že začenja plazit, tako po trebuščku! je bila še pediatrinja presenečena, da tako hitro) in potem itak da tudi rokice v usta

kopanje: Enej je čisto nor na kopanje user posted image , ko se kopa je mokra cela kopalnica, midva,...tolko da še stropa ne zmoči. zato smo se sedaj odločili, da gre za 2 dneva v toplice, bomo videli kako bo, saj menda zdaj ni neke gužve

drugo cepljenje sma zaradi prehladov imela šele sedaj (pri 5,5m) in je vse pogumno prenesel, ni nič jokal, pa tudi reakcije ni imel nobene, razen da je bil tisti dan mogoče malo večji zaspanček

zobki: jih še ni in jih še verjetno nekaj časa ne bo, jih je tudi Ema dobila zelo pozno

to je zaenkrat vse, uživajte in lepo se imejte user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.1.2011 15:34:41   
miska333
Barbet mislim, da je naslednji tečaj šele aprila na Difu. Jaz sem hotla iti že januarja, samo bo zdaj februarja cepljena proti rotavirusu in potem ne sme v bazen tri tedne (so mi tako povedali na Difu) in bi bile same komplikacije z nadomeščanjem.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.1.2011 20:58:17   
tpmc
Punce smo pogruntali tole z žličko.. samo flaška more bit v bližini in ker misli da dobi flašo usta odpira. Seveda pa dobi žličko. Čez par dni pa mislim da bomo tud na žličko refleksno odpirali usta a ne ;) super!

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.1.2011 22:08:39   
naja7
Mi smo gh že prav lepo jedli, zdej si je pa gospa omisla, da pa ne bo več ust odpirala, ja super.... danes sem ji dala mešano zelenjavo s teletino ajme bože, kr treslo jo je user posted image tiste 3 pikice k sm ji upela v usta potisnt dobesedno. bomo probali to tehniko s flaško v bližini, mogoče nam zratauser posted image user posted image user posted image

mi smo sterilizerali flaške cuce in dude samo pred prvo uporabo, flaše in cuce zdej umivam pod bolj vročo vodo. dudo pa samo pod tekočo vodo poplaknem. žličk, posodic in tega nisem sterilizerala....
vodo bom pa tudi še par mesecev prekuhavala... vsaj do 9 meseca..

dodatna tekočina popijemo tudi do 3x po 125ml baby čaja iz filter vrečke...

drgač se pa ponovem ponoč prekotalimo na trebuh in prespimo noč, (skrajni čas in za obračanje in spanje, ker sem mela js že vse lase pokonc tut tiste ki so že zdavnej vn šli...

Dones sem bla pr G sem šla po recept za KT in je reku da do konc leta treba še en bris uzet, a je to OK morte tut ve al je možno kej narobe, al mene spet sam panika neki lovi....

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
29.1.2011 7:16:02   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: naja7

Dones sem bla pr G sem šla po recept za KT in je reku da do konc leta treba še en bris uzet, a je to OK morte tut ve al je možno kej narobe, al mene spet sam panika neki lovi....

meni je vzela bris na poporodnem pregledu, tudi če ni minilo od zadnjega brisa niti eno leto. To pa zato, da mi ni potrebno v času porodniške spet hodit k njej, samo zaradi tega. Recept za KT mi je dala tudi že takrat, jemat jih bom začela, ko bom nehala dojit. To bo verjetno čez ene 18 let user posted image , ko bo gospodična ugotovila, da je tudi kej boljšega kot mamina ziza.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
29.1.2011 9:08:26   
žabica13
Jutro user posted image

mam celo cajt kaj napisat,ker je naš pišček zaspal nazaj. Joj punce, mene je tako v smeh spravil danes zjutraj. Ob 2 ko sva jedla ni in ni hotel nazaj zaspat pa je priromal v zakonsko posteljo. Spančkamo lepo do 6.30 ko pride gospa lakota. Sm piščka dala nazaj v njegovo posteljico, da mu grem mleko pripravit, da ne bi se kam odkobacal. In itak protest, mami kaj si dovoliš. In ker protest ni deloval in je mami kljub temu hotla iti se iz posteljice zasliši kašljanje. In itak pritečem nazaj pogledat kaj je. Zgleda vse ok. Grem spet kakor pripravit flaško. Pridem 3 metre starn kašljanje. Ma je blo malo tako čudno kašljanje, malo prisiljeno. Ali tuki mene nekdo heca ali resno misli?!? No, gremo nazaj do posteljice - nasmešek do uh - in se štorija ponovi user posted image  potem mi je blo že jasno da me heca s tem, pa sva še 2x ponovila in vedno ko sem hotela odditi je začel kašljat user posted image  Brithe male, kako nas majo naštudirane

steriliziranje - mi je že ko je bil mali patronažna rekla da vsakokratna sterilizacija flašk, dud...ni potrebna. Tako da zvečer ponavadi prekuham (se zgodi da tudi ne čisto vsak dan), vsakič pa ne. Zdaj itak vse v usta nosi in dobi v usta bogvekaj vse. Vodo pa prekuhavam.

Ajej, konec spanja...čudno da še nič ne kašlja user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
29.1.2011 9:48:11   
novamami
Ojla punce!

Se po dolgem času spet javljam. Sem se zdaj tri tedne intenzivno učila vsak dan, ker sem imela v četrtek izpit. Če mi rata mi ostanega samo še dva. Držte pesti.

Žabica13 user posted image  sem se nasmejala tvojemu postu. Ja res so brihte tile naši sončki. Eva ima tudi že ene take fore, ko me kliče. Zdej smo v tistem obdobju, ko več ne jokamo zjutraj ko se zbudimo. Zdaj se pogovarja. Je tako smešna. Jo tako rada poslušam in se z njo pogovarjam. Smo se pa začeli ob 6:30 ustajat, ima mala toliko za povedat, da mora že takrat začet, ne more počakat vsaj do 7:30. user posted image

Ne vem, če sem poročala z zadnje posvetovalnice. Bom pa zdaj na hitro. No, dobili smo 2. pikico, in smo jo tokrat tako prenesli, kot da se ni nič zgodilo. Je naslednji dan bil čisto tak, kot običajno. Sem tako vesela, upam, da bo tudi pri ostalih cepljenjih tako.

Kar se tiče sterilizacije, jaz steriliziram obvezno pred prvo uporabo flaško in dudo. Pa potem vsake toliko časa, ko se ravno spomnim. Ostalih stvari ne steriliziram. Se mi zdi, da je vsakokratna sterilizacija potrebna pri otročkih, ki so malo bolj nagnjeni k boleznim oz. ki so bolj občutljivi. Hb naša sodi v drugo kategorijo. Vodo pa ji jaz še vedno prekuhavam, bom pa videla do kdaj bom to delala, po vsej verjetnosti bom poleti nehala.

Še to morm povedat, da smo zdaj že dva dni na čežani in je madam čisto navdušena. user posted image  Tako lepo papca, da jo je tako veselje gledat.

Pridne bodite in se tipkamo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.1.2011 14:26:10   
ursah
OK, poskusimo, če mi tokrat uspe kaj napisat, brez da me ven vrže user posted image .

GH: začenjamo z uvajanjem, gre zelo dobro. Začeli sva 1 teden nazaj (pri dopolnjenih 5 mesecih), in sicer prvi dan korenček. Je kar šlo par žličk, čeprav je delala take face zraven, da sva midva pokala od smeha. Sem pa naredila napako, da nisem korenčka čisto spasirala, ampak sem zdročkala z vilicami (ker sem prebrala, da je to kao bolje). Ampak vseeno ostanejo taki majhni koščki, tako da od nedelje naprej korenček vedno spasiram. Je tako tudi okus boljši. Nato sva v nedeljo zaradi mamine radovednosti probali še jabolko, da vidimo kako gre. In je zmazala 2x po pol jabolčka, ji je bilo zelo dobro. No, v ponedeljek sva probali jabolko in korenček spasirano skupaj, in ji je zelo teknilo (še meni je bilo zelo dobro). Sem pa naredila še eno napako, in sicer sem malo narobe razumela postopno uvanaje: sem to razumela kot da je treba po malem pri vsakem obroku, čeprav je v resnici treba začeti pri enem obroku. No, smo takoj v ponedeljek popravili to po nasvetu patronažne, je pa rekla da ker smo tako veliko začeli, da naj gremo sicer samo na 1 obrok GH, ampak da naj ji ga probam dati kar v celoti. In gre prav lepo, mala se naje pri kosilu samo GH. Dala sem ji še krompirček in eno žitno kašico od milupe. Jutri dobi cvetačko, s sadjem pa nadaljujemo čez par tednov, ko pridemo do dopoldanskega obroka, do takrat bo pa dobivala razne zelenjavne kašice za kosilo.
Zobki: imamo dva zobka spodaj, gledata že ven. To pojasni, zakaj smo imeli drisko, sitnobo, slabo spanje ponoči. Sedaj, ko sta zunaj, je spet vse po starem - lepo spimo, veliko smeha in malo joka. Je pa pogruntala, kako doseže da jo takoj dvignemo v naročje in crkljamo (zelo rada se nosi in stiska): pozno po poldne/zvečer, samo da jo odložim v njen igralni center ali kam drugam, je v sekundi jok na ves glas. Samo da jo dvignem, je že smeh. To ji je ostalo iz tistega tedna rasti zobkov, ko je bila non-stop slaba volja in sva jo več nosila. Tako da Žabica13, mislim da sedaj počasi že točno vejo, kako in kaj user posted image .
Cepljenje: po drugem cepljenju je dobila visoko vročino in jok celo popoldne, tako da smo šli nazaj k zdravniku. Naš pediater je rekel, da bo zato tretje cepljenje odloženo. Upam, da ni kakšne alergije...
Uvajanje GH: kako hitro uvajate nove vrste hrane? Naj bi vsako vrsto kao 1 teden, ampak to je tako počasi. Jaz dajem eno vrsto 2-3x za kosilo, in če je OK, gremo na novo. Kaj pa ve?
Plavanje: tudi jaz komaj čakam, da greva na plavalni tečaj, ker mala zelo uživa pri kopanju. Ampak menda da naj bi šle punčke kasneje, zaradi krajše sečnice in zato večje možnosti okužb. Moram pediatra vprašat. Vsekakor pa ne pred 6 mesecem, kar je pred koncem februarja.

Ok, grem sedaj kosilo skuhat, doker mala še spi (moža sem pa v trgovino poslala user posted image ).

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.1.2011 14:35:48   
ursah
Še eno vprašanje: menda naj bi patronažna prišla še na en obisk za uvajanje GH? Ali so k vam prišle? Kaj pa kaj povejo? Ste jih poklicale, ali so same prišle?

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.1.2011 16:30:09   
žabica13
Patronažna - jaz sem jo sama poklicala, ko je že dopolnil 4. mesece in preden smo začeli z žličko jest.

Novi okusi - zdaj pozimi itak ni neke strašne izbire, na začetku sva res gledala da sva nekaj dni zapored jedla npr. samo korenček, nato krompir, .... zdaj mu za dopoldansko malico dam kar imam primernega, zvečer pa obvezno kašico. Me pa zanima kako naredite ve jabolko? Jaz ga skuham in zmučkam, samo je dosti brez okusa vse skupaj.

Nadaljevalno mleko - kdaj boste začele dajati nadaljevalno mleko, takoj ko bodo 6. mesecev, ali malo kasneje? Boste na istih proizvajalcih ostale kot doslej?

Lenny, ursah, kai in vse tiste mamice ki tudi črpate mleko - do kdaj ga imate namen si črpat? Mi2 imava za cca. en obrok in pol na dan, zaenkrat si še črpam....

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.1.2011 17:10:25   
Tinky
Patronažna, očitno na tem koncu ni v praksi, da bi hodila ob uvajanju GH. Ni prišla ne zdej, ne prvič. Tle smo na varianti znađi se user posted image

Jabolko, al ga ponudim surovega, naribanega na steklenem ribežnu al ga pa skuham na sopari in zmučkam

Žabica13, ne vidim razloga, da bi menjala proizvajalca mleka po 6m. Če mu mleko odgovarja, nadaljuješ z istim, samo z nadaljevalno formulo.

uvajanje GH, 3 dni naj bi uvajali isto vrsto, vsaj tako je meni pediatrinja povedala. SIcer se tega nisem držala in ji že tretji dan ponudila drugo vrsto.

Jutri bom gospodični za kosilo naredila kus kus z zelenjavo, me zanima, če ji bo všeč. Bom poročala user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.1.2011 17:11:06   
Tinky
samo ta we are sorry že prav utruja!!! pa še na novo sem se mogla prijavit
obup!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?